Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar belki çoğunuz için aşağıdaki resimler bir şey ifade etmeyebilir ama biz ege'liler için çok şey ifade ediyor..
aşağıda gördüğünüz otobüs metro-ege kampüs hattında çalışan otobüstür..
ve hayatınızın en büyük maceralarından birini yaşamanızı sağlayan bir araçtır..
eheheh bizim hadımköy minibüsleri gibi
her durakta minimum 3 kişilik yeri olur..
hiç dolmaz yani, muavinin sıkıştırma teknolojisi pc lerde kullanılsa harddisklerimiz yeter artar bile
evet doluluk oranı olarak benzeri bulunabilir fakat ne şöförleri,ne içinde yaşayacağınız heyecanlar başka yerde yoktur eminim (yaşadım ordan biliyorum)
otobüsün mazisi geniş sanırsam ..
bilirim o muavinleri arkaya doğru arkaya doğru derler ama arkada iğne atsan yere düşmez .. her zaman tartışmalar olur..
siz otobüs görmemişiniz kardeş Hacettepe Beytepe Hattını sabah ve akşam 16,00 da görün bir otobüs en fazla kaç yolcu alır rekorunu biz kırıyoruz hemde hergün:durdurun :durdurun :durdurun
Allah adamı taş yapar.İstanbul'da bu kadar eski ve dökülmüş otobüs göster boğaz köprüsünden atlayacam...
Otobüse bak resmen Allah'a emanet gidiyonuz dostum....
Bı otobüsün en emniyetli resmi.Bu otobüs yağmurda 90 la gidiyor birde onu düşünün içerde salavat getirenlermi ararsın fordcularmı ararsın ne ıstersen var.
yaaaaa koymayın şöyle resimler yaaa...izmir'i özlüyom.of of.bir çok kez binmiştim o otobüslere.hatta onu görünce metroyu bile hatırladım.offf offfffffffffffffffff