9 Askerimiz Şehit Oldu ! İLK GÖRÜNTÜLER

PKK biteceğini ve bitirileceğini düşünen arkadaşlar hayal görüyor.
Dağdaki PKK lılar değildir bu ülkenin sorunu.
Aramızdaki PKK lılardır.
Dağdaki PKK lılarden her sene 500-1000 tanesi öldürülür teslim olur telef olur.
Ama yerine yenileri çıkar dağlara.

Çünkü bu ülkenin %5'i PKK lı.
Kimse itiraf etmiyor ama mecliste %5 e yakın bir grup kuran DTP zaten PKK demektir.
DTP'ye oy verenler de PKK sempatizanı veya doğrudan PKK militanıdır.

Hatta zamanında PKK militanı olan, dağda eşkıyalık yapan bazı kancık or.spular bugün Çankaya köşkünde bile ağırlanmaktadır.
Bugün AKP sayesinde bazı saf Türk insanları acaba biz Kürtleri ezdik mi biraz daha hak versek mi diye beyin jimnastiği yapmaya başlamıştır.

Hatta verelim güneydoğu yu kurtulalım diyenleri bile duyuyorum zaman zaman...

Bu ülkenin en büyük sorunu sınıf bilincidir.
İlber Ortaylı nın lafında olduğu gibi Bu ülkede sosyal sınıflar vardır ama sosyal sınıf bilinci yoktur.

AKP'ye oy veren ılımlı kılımlı islamcı arkadaşlar buraya gelip PKK terörünü kınarlar. DTP'yi meclise sokup PKK yı mecliste temsil ettiren, PKK ya terörist diyemeyenleri Çankaya köşkünde ağırlayan, Şehite kelle, katiline sayın diyen adama oy verenler burada kahrolsun PKK diyor.

Yanlış anlayıp vatan haini dediğimi sanmasınlar bu arkadaşlar.
Ancak bu zihniyet DTP ve PKK lılardan daha tehlikelidir.

Siz kürtçülükten rant sağlayan, PKK ile Kürt yönetimi ile flört eden, yalandan da operasyon şovu yapan AKP iktidarına oy verenler. Kendinize geliniz artık. Milli egemenlik, güvenlik ve Mehmetçiğin hayatı her türlü siyasi kavganın siyasi akımın üzerindedir.
AKP tabanı içindeki kürtçü unsurları dışlamalı ve terör konusunda basiretli adım için baskı yapmalıdır.
Ben AKP yi günahım kadar sevmem. Ama bu ülkeyi seven ve AKP ye oy veren adamlar elini taşın altına soksun da şu partiyi terör konusunda ciddi adımlar atmaya sevketsin.
Hem de öyle amerika dan izin almadan bush un elini öpmeden bir mücadele başlatsınlar.
Bunu AKP tabanı başlatmazsa AKP nin içindeki yarı kürtçü yönetim zaten başlatmayacaktır.
AKP ye oy verenler terör ile kesin mücadele ve başarı istemedikçe AKP den bir halt olmaz zaten.
O zamana kadar da oğlunu askere gönderenler AKP seçmeni diken üstünde oturmaya devam edecektir.

Bölgeyi gayet iyi bilirim Askerliğimi Kars 14. Mekanize Piyade Tugayında yaptım. Bizim tugaydan her sene bir bölük seçilir Erzincan ın güneyi ve Tunceli civarına yerleşir bahardan kışa kadar operasyonlara katılırdı. Şehit olan kurmay yarbay da benim de askerliğimi yaptığım taburun komutanı. Amerika Guantanamoda suçlu suçsuz herkese dünyada cehennemi yaşatıyor, biz avrupa birliği afyonu ile uyutulup terörler hukuk devleti sınırları içinde mücadeleden bahsediyoruz.

Tüm şehitlerin mekanı cennet olsun. Allah yakınlarına sabır versin.

ŞEhit haberinde siyasi bir şey yazmaktan nefret ediyorum.
Ama bir yerde de bıçak kemiğe dayanıyor.
Bu hükümet çok başarılı diyenlere iktidara geldiklerinde PKK ne durumdaydı şimdi ne durumda bir baksınlar bakalım.

saygılar

hesabını kimse vermeyecek tepemizdeki şerefsizler bu acıyıda bize unutturacak. bi laf vardır bilirsiniz ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar. bizim başımızda pkk belası varken biz yok ergenekon yok rektörler vs ile darbeyi vurup içten çökertiyolar siz zannediyomusunuz ki bu olanlardan tepedekilerin haberi var mı asker şehit olmuş umrunda mı?? kendi oğullarını askerden kaçıran bi başbakanımız ( sadece bakıyor gerçektende) ve şahların yatlarıyla gezen aydın yetiştiren kurumlarımızı yozlaştıran bir cumhurbaşkanımız var. ya bu ülke yeniden yapılanacak ya da iran gibi bi devrim sürecindeyiz. dikkat ederseniz herşey kötüye sürükleniyor...

ARtıK İdam kanunu geLmeLi mutLaka........

Ve bundan Sonrada Bir tane pkkLı tesLim aLınmamaLıdıR.İnfaz ediLmeLiDiR..BöyLe reziLLik oLmaz yha.KesinLikLeee İNFAZZZ..

Tekrar Kuzey Irak a KaRa Harekatı DüzenMeLi havadan DestekLi.

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.

EğEr ŞehitLerimiz BöYLe hain TuzakLarLa şehit oLcakLarına GİTSİN KANLARININ SON DAMLASINA KADAR SAVAŞSIN DAHA İYİ......KARA HAREKATI OLURSA BENDE VARIM.

hayır şimdi sövmmim dedim ama ben bi mayında 9 insana mezar olan aracında ta ...........nasıl bi araçsa artık.ülkenin parasının yarısını terör die sömürüyolar bi mayıınla 9 can ya. Aslında söylenecek çok şey var ama acı çok büyük ve taze.o yüzden sadece dua etmek gerekio merhumlar için ve şu an dağda olanlar için.ALLAH ÖLENLERE RAHMET AİLELERİNE SABIR VERSİN.

Genel Kurmay başkanını bakanlara, meclis başkanına devletin lüks ve zırhlı araba alacak parası var ama sınırda görev yapan askerlere zırhlı nakil aracı ve jummer cihazı alacak parası yok işte sonuç ortada insan hayatı Türkiye bu kadar ucuz araçlar zırhlı olmuş olsa idi vede jummer olsa idi PKK o bomboları uzaktan kumanda ile patlatamazdı.

Sen bu PKK savaşına 1984ten bu güne değin harcanan paranın miktarını biliyormusun?

Artık kimsenin umrunda değil gelen şehit haberleri Türk halkı film izler gibi haber izliyor. Zaten devletin yönetenlerin ve Türk Burjuvasinin hiç umrunda değil çünkü onların çocukları askerlik yapmıyor yapanlarda batıda yapıyor. Örnek sn. Başbakanın askerlik yapmayan çocukları.

O zengin çocukları ölünce ne olacak?
Genelkurmaya cahil okumamış yoksul aile fertleri lazım!!!!
Eğitim ve gelirde A..B..kotasındaki insanların cenazelerine G.Kurmay yetkilileri katılabilirmi sanıyorsunuz? bakalım o zaman ordaki şehit aileleri kimleri kınıyor hakkını helal ediyor mu etmiyor mu??? yada ben oğlumu size sağ salim teslim ettim cenazesi geldi diye hesap mi sorar? ya da bu savaşın 30 yıldır ne anlam taşıdığı 30 yıl içinde kaç defa barış şansının yakalanıp kaç defa kimler tarafından bozulduğunu mu düşünmeye başlar....olan masum dünyadan bi haber insancıklarımıza oluyor Suçlu sadece pkk terör örgütü değildir gerçekleri görelim artık

Ne zaman şehit sayımız biri geçtiğinde irkilmeye başlarız. Pkk hatrımıza gelir. Yabncı ülkelerin uzay harcamalarına yaptıkları harcamaları, biz teröre yapıyoruz.

çok doğru bir tespit dışarıya ihrac ettiğimiz bak abi işte bu türklerindir dedikleri birşeyimiz yok...yıl 2008 çağ 21.YY

Ben,siyasi görüşümü, düşüncelerimi rafa kaldırmaya hazırım. "Bana pkk bitireceğim deyin"

Herkes bu olayda bildiği ezberleri bu arkadaşımız gibi bozmalı ve çözüm için düşünmeli..

Az önce haberlerde diyoki Diyarbakırdan çok sayıda F16 kalkmış. Kuzey Irakta PKK büyük mağralarda 4000-5000 kişilik mağaralarda ve küçük mağralarda kalmaktadır. Buralara hava harekatı ile hiç bir şey yapamazsın. Eğer sonuç elde etmek istiyosan kara harekatı yapacaksın.
Tabii ABD'den izin alabilirlerse

Diyarbakırdan hergün kalkar bu uçaklar gider pkk nın kullanmadığı terkettiği ya da pkk nın haberleşme istihbarat destek binalarını vuruabilirseee vurur vuramazsa turlar turlar geri döner..Değil 4000..5000 pkklı bi yerde siz onların 15 ini topluca birarada bulamazsınız bölük bölük dağılmışlar heryere ayrıca bu uçaklar d.bakır'dan kalkar kalkmaz yine diyarbakır'dan kandile haberler gidiyor adamlara varıncaya kadar elde ettiğin istihbarat vuracağın lojman yapı bina baraka mağara vs BOOOŞŞŞŞ....
Bu saatten sonra kalkan uçakların inişi başbakanın evine olsun.
Amin...
Genelkurmay
Siyasetle uğraştığının %10'u kadar pkk ile uğraşsa bu soysuzların saklandığı dağda kalmazdı tepede ortada

bu da doğru aslında madem o kadar siyasete karışıyorsun git ver istifanı başbakana git partii kur siyasete gir

Siyasetçiler kendi siyasetlerini kendi başlarına yapsa ve askere yeri geldiğinde kendi görevini hatırlatabilcek kadar Taviz vermeden işlerini ciddiye alabilse pkk saklandığı inlerle beraber yerle bir olmuştu çoktan

türkiyede siyaset demek rant demek arsa demek kaçakçılık demek uyuşturucu trafiğine hükmetmek demek terör eylemlerini beslemek barındırmak demek.atatürkü kullanmak demek,o demek bu demak işte

Basiretsiz siyasiler
Siyasete meraklı askerlerle
Anca bu kadar

Bu ülke adam olmaz yıl olacak 3008 hala bunları konusuyor olacaz...

PKK biteceğini ve bitirileceğini düşünen arkadaşlar hayal görüyor.
Dağdaki PKK lılar değildir bu ülkenin sorunu.
Aramızdaki PKK lılardır.
Dağdaki PKK lılarden her sene 500-1000 tanesi öldürülür teslim olur telef olur.
Ama yerine yenileri çıkar dağlara.

Çünkü bu ülkenin %5'i PKK lı.
Kimse itiraf etmiyor ama mecliste %5 e yakın bir grup kuran DTP zaten PKK demektir.
DTP'ye oy verenler de PKK sempatizanı veya doğrudan PKK militanıdır.

Hatta zamanında PKK militanı olan, dağda eşkıyalık yapan bazı kancık or.spular bugün Çankaya köşkünde bile ağırlanmaktadır.
Bugün AKP sayesinde bazı saf Türk insanları acaba biz Kürtleri ezdik mi biraz daha hak versek mi diye beyin jimnastiği yapmaya başlamıştır.

Hatta verelim güneydoğu yu kurtulalım diyenleri bile duyuyorum zaman zaman...

Bu ülkenin en büyük sorunu sınıf bilincidir.
İlber Ortaylı nın lafında olduğu gibi Bu ülkede sosyal sınıflar vardır ama sosyal sınıf bilinci yoktur.

AKP'ye oy veren ılımlı kılımlı islamcı arkadaşlar buraya gelip PKK terörünü kınarlar. DTP'yi meclise sokup PKK yı mecliste temsil ettiren, PKK ya terörist diyemeyenleri Çankaya köşkünde ağırlayan, Şehite kelle, katiline sayın diyen adama oy verenler burada kahrolsun PKK diyor.

Yanlış anlayıp vatan haini dediğimi sanmasınlar bu arkadaşlar.

Siz kürtçülükten rant sağlayan, PKK ile Kürt yönetimi ile flört eden, yalandan da operasyon şovu yapan AKP iktidarına oy verenler. Kendinize geliniz artık. Milli egemenlik, güvenlik ve Mehmetçiğin hayatı her türlü siyasi kavganın siyasi akımın üzerindedir.
AKP tabanı içindeki kürtçü unsurları dışlamalı ve terör konusunda basiretli adım için baskı yapmalıdır.

Ben AKP yi günahım kadar sevmem. Ama bu ülkeyi seven ve AKP ye oy veren adamlar elini taşın altına soksun da şu partiyi terör konusunda ciddi adımlar atmaya sevketsin.
Hem de öyle amerika dan izin almadan bush un elini öpmeden bir mücadele başlatsınlar.
Bunu AKP tabanı başlatmazsa AKP nin içindeki yarı kürtçü yönetim zaten başlatmayacaktır.
AKP ye oy verenler terör ile kesin mücadele ve başarı istemedikçe AKP den bir halt olmaz zaten.
O zamana kadar da oğlunu askere gönderenler AKP seçmeni diken üstünde oturmaya devam edecektir.

Bölgeyi gayet iyi bilirim Askerliğimi Kars 14. Mekanize Piyade Tugayında yaptım. Bizim tugaydan her sene bir bölük seçilir Erzincan ın güneyi ve Tunceli civarına yerleşir bahardan kışa kadar operasyonlara katılırdı. Şehit olan kurmay yarbay da benim de askerliğimi yaptığım taburun komutanı. Amerika Guantanamoda suçlu suçsuz herkese dünyada cehennemi yaşatıyor, biz avrupa birliği afyonu ile uyutulup terörler hukuk devleti sınırları içinde mücadeleden bahsediyoruz.

Tüm şehitlerin mekanı cennet olsun. Allah yakınlarına sabır versin.

ŞEhit haberinde siyasi bir şey yazmaktan nefret ediyorum.
Ama bir yerde de bıçak kemiğe dayanıyor.
Bu hükümet çok başarılı diyenlere iktidara geldiklerinde PKK ne durumdaydı şimdi ne durumda bir baksınlar bakalım.

saygılar

''AKP'ye oy veren ılımlı kılımlı islamcı arkadaşlar buraya gelip PKK terörünü kınarlar. DTP'yi meclise sokup PKK yı mecliste temsil ettiren, PKK ya terörist diyemeyenleri Çankaya köşkünde ağırlayan, Şehite kelle, katiline sayın diyen adama oy verenler burada kahrolsun PKK diyor.''

-hocam bu laflar edilirmi hiç mazallah allah çarpar dinden çıkarsın sonra peygamber bile şefeat etmez .(hocam akp nin müslüman partisi allahın partisi olduğunu hatırlatmama gerek yok sanırım bu sebeple oy verenleri eleştirmek tehlikelidir)
-yasin el kadı teröristinin dizinin dibinde yalaklansaydın sende apoya sayın derdin şehitlerimize kelle paça derdin yan gel yaslan osman derdin
-

-çok acı bir tespit daha ılımlı ifade edilebilirdi:D

-Hocam bir Türk Atasözü derki Balık baştan kokar yani tabandakileri dışlamasının anlamı yok kafayı kesmek lazım.

-şeyh sait teröristinin yakınları nerelerde hangi görevlerde uzun yıllar farklı hükümetlerde dahil iç işleri bakanlığı yapanlar kimler??

-iç işleri ve adalet kimlere teslim ediliyor ...

iç işleri ve adalet konusunu açayım diyorum fakat konu limitini doldurdum.

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

KAHROLSUN PKK!!! ŞEREFSİZ ADİ KÖPEKLER. HEPİNİZ ÖLÜN GEBERİN.:Sopa:Sopa

ailelerinin başı
vatanımız sağolsun!!!!!

Allah rahmet eylesin.Hepimizin başı sağ olsun.

yokya bu vatanda basa adam gibi bır adam gelmedıkce hıc bır halt olmaz Turk ordusu ıstesın geceden sabaha surmez pkk serefszlerının a..... beller ama demekkı bızım buyuk ordumuzun bunu yapmamasının altnda ya bı nedenler var yada yaptırmayanlar var

yeter kardeşim artık ya hafta vercen Ankaradan ötede kimse kalmasın dicen ondan sonra bombalıcan oraları vercen dumanı gitsin sonra yeniden inşaa etcen ne bu kardeşim ülke 2 ye bölünmüş durumda ya yakında Batı Türkiye--Doğu Türkiye diye ayırcaklar admlar onun için uğraşıyo biz halen uyuyoruz adam gibi savaşalım bari p*çlerin işi hep pusuyla mayınla bilmem neyle olmaz kardeşim adamlar p***olojik olarak çökertiyorlar bizi gençlerimiz nedn ölsün len a.q. çocukları şu Apo nun kellesini sallandırcan Taksimin göbeğinde ibreti alem için yeter yaa konuşturmayın beni....

Geri