Kara Kartal
Banned
- Reaction score
- 0
Milletimizin Başı Sağolsun
terör destekçilerini meclise taşıyan soysuzları unutmayacağız.
terör destekçilerini meclise taşıyan soysuzları unutmayacağız.
Genel Kurmay başkanını bakanlara, meclis başkanına devletin lüks ve zırhlı araba alacak parası var ama sınırda görev yapan askerlere zırhlı nakil aracı ve jummer cihazı alacak parası yok işte sonuç ortada insan hayatı Türkiye bu kadar ucuz araçlar zırhlı olmuş olsa idi vede jummer olsa idi PKK o bomboları uzaktan kumanda ile patlatamazdı.
Sen bu PKK savaşına 1984ten bu güne değin harcanan paranın miktarını biliyormusun?
Artık kimsenin umrunda değil gelen şehit haberleri Türk halkı film izler gibi haber izliyor. Zaten devletin yönetenlerin ve Türk Burjuvasinin hiç umrunda değil çünkü onların çocukları askerlik yapmıyor yapanlarda batıda yapıyor. Örnek sn. Başbakanın askerlik yapmayan çocukları.
Ne zaman şehit sayımız biri geçtiğinde irkilmeye başlarız. Pkk hatrımıza gelir. Yabncı ülkelerin uzay harcamalarına yaptıkları harcamaları, biz teröre yapıyoruz.
çok doğru bir tespit dışarıya ihrac ettiğimiz bak abi işte bu türklerindir dedikleri birşeyimiz yok...yıl 2008 çağ 21.YY
Ben,siyasi görüşümü, düşüncelerimi rafa kaldırmaya hazırım. "Bana pkk bitireceğim deyin"
Az önce haberlerde diyoki Diyarbakırdan çok sayıda F16 kalkmış. Kuzey Irakta PKK büyük mağralarda 4000-5000 kişilik mağaralarda ve küçük mağralarda kalmaktadır. Buralara hava harekatı ile hiç bir şey yapamazsın. Eğer sonuç elde etmek istiyosan kara harekatı yapacaksın.
Tabii ABD'den izin alabilirlerse
Bu saatten sonra kalkan uçakların inişi başbakanın evine olsun.
Amin...
Genelkurmay
Siyasetle uğraştığının %10'u kadar pkk ile uğraşsa bu soysuzların saklandığı dağda kalmazdı tepede ortada
bu da doğru aslında madem o kadar siyasete karışıyorsun git ver istifanı başbakana git partii kur siyasete gir
Siyasetçiler kendi siyasetlerini kendi başlarına yapsa ve askere yeri geldiğinde kendi görevini hatırlatabilcek kadar Taviz vermeden işlerini ciddiye alabilse pkk saklandığı inlerle beraber yerle bir olmuştu çoktan
türkiyede siyaset demek rant demek arsa demek kaçakçılık demek uyuşturucu trafiğine hükmetmek demek terör eylemlerini beslemek barındırmak demek.atatürkü kullanmak demek,o demek bu demak işte
Basiretsiz siyasiler
Siyasete meraklı askerlerle
Anca bu kadar
PKK biteceğini ve bitirileceğini düşünen arkadaşlar hayal görüyor.
Dağdaki PKK lılar değildir bu ülkenin sorunu.
Aramızdaki PKK lılardır.
Dağdaki PKK lılarden her sene 500-1000 tanesi öldürülür teslim olur telef olur.
Ama yerine yenileri çıkar dağlara.
Çünkü bu ülkenin %5'i PKK lı.
Kimse itiraf etmiyor ama mecliste %5 e yakın bir grup kuran DTP zaten PKK demektir.
DTP'ye oy verenler de PKK sempatizanı veya doğrudan PKK militanıdır.
Hatta zamanında PKK militanı olan, dağda eşkıyalık yapan bazı kancık or.spular bugün Çankaya köşkünde bile ağırlanmaktadır.
Bugün AKP sayesinde bazı saf Türk insanları acaba biz Kürtleri ezdik mi biraz daha hak versek mi diye beyin jimnastiği yapmaya başlamıştır.
Hatta verelim güneydoğu yu kurtulalım diyenleri bile duyuyorum zaman zaman...
Bu ülkenin en büyük sorunu sınıf bilincidir.
İlber Ortaylı nın lafında olduğu gibi Bu ülkede sosyal sınıflar vardır ama sosyal sınıf bilinci yoktur.
AKP'ye oy veren ılımlı kılımlı islamcı arkadaşlar buraya gelip PKK terörünü kınarlar. DTP'yi meclise sokup PKK yı mecliste temsil ettiren, PKK ya terörist diyemeyenleri Çankaya köşkünde ağırlayan, Şehite kelle, katiline sayın diyen adama oy verenler burada kahrolsun PKK diyor.
Yanlış anlayıp vatan haini dediğimi sanmasınlar bu arkadaşlar.
Ancak bu zihniyet DTP ve PKK lılardan daha tehlikelidir.
Siz kürtçülükten rant sağlayan, PKK ile Kürt yönetimi ile flört eden, yalandan da operasyon şovu yapan AKP iktidarına oy verenler. Kendinize geliniz artık. Milli egemenlik, güvenlik ve Mehmetçiğin hayatı her türlü siyasi kavganın siyasi akımın üzerindedir.
AKP tabanı içindeki kürtçü unsurları dışlamalı ve terör konusunda basiretli adım için baskı yapmalıdır.
Ben AKP yi günahım kadar sevmem. Ama bu ülkeyi seven ve AKP ye oy veren adamlar elini taşın altına soksun da şu partiyi terör konusunda ciddi adımlar atmaya sevketsin.
Hem de öyle amerika dan izin almadan bush un elini öpmeden bir mücadele başlatsınlar.
Bunu AKP tabanı başlatmazsa AKP nin içindeki yarı kürtçü yönetim zaten başlatmayacaktır.
AKP ye oy verenler terör ile kesin mücadele ve başarı istemedikçe AKP den bir halt olmaz zaten.
O zamana kadar da oğlunu askere gönderenler AKP seçmeni diken üstünde oturmaya devam edecektir.
Bölgeyi gayet iyi bilirim Askerliğimi Kars 14. Mekanize Piyade Tugayında yaptım. Bizim tugaydan her sene bir bölük seçilir Erzincan ın güneyi ve Tunceli civarına yerleşir bahardan kışa kadar operasyonlara katılırdı. Şehit olan kurmay yarbay da benim de askerliğimi yaptığım taburun komutanı. Amerika Guantanamoda suçlu suçsuz herkese dünyada cehennemi yaşatıyor, biz avrupa birliği afyonu ile uyutulup terörler hukuk devleti sınırları içinde mücadeleden bahsediyoruz.
Tüm şehitlerin mekanı cennet olsun. Allah yakınlarına sabır versin.
ŞEhit haberinde siyasi bir şey yazmaktan nefret ediyorum.
Ama bir yerde de bıçak kemiğe dayanıyor.
Bu hükümet çok başarılı diyenlere iktidara geldiklerinde PKK ne durumdaydı şimdi ne durumda bir baksınlar bakalım.
saygılar