Aşk Sözleri(Ünlülerin aşka dair sözleri)

Ay isiginin aydinlattigi bir kumsala küçük bir dal parçasiyla
Seni seviyorum yazmak isterdim ama,
Sen hirçin bir dalga olup silersin diye yazmaktan korktum
----------------------------------------------------------------
Kim bilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim,
Kim bilir hangi ellerden son suyumu içecegim,
Belki göremeden ölecegim fakat yinede seni 'EBEDIYEN SEVECEGIM'

------------------------------------------------------------------
Ne seni unutacak kadar zaman geçecek,
Nede geçen zaman seni unutturmaya yetecek,
Birakip gitsem de unuturum sanma,
Zaman alismayi ögretir ama unutmayi ASLA!!!

Gözlerin dolarsa bir gün, bilki ben seni aniyorum.
Kalbin yanarsa bir gün, bilki ben agliyorum.
Bir gün aglamak gelirse içinden, bilki bende YASAMIYORUM
Karanlik gecede önemli degildir yildizlari görmek,
Gündüzleri yildizlari görebilmek marifet,
Asik olmak önemli degil, bir ömür boyu sevebilmek marifet
-----------------------------------------------------------------
Sen her zaman nerede olursam olayim,
Ne düsünürsem düsünüyüm her an kalbimdesin,
Seni ne kadar sevdigimi kelimeler ile anlatamam,
Ama sunu bil SENI SEVIYORUM !!!!
Yalnizlik gecelerin, ümit bekleyenlerin,
Hayal çaresizlerin, yagmur sokaklarin,
Tebessüm dudaklarin, hüzün ellerin,
Sen ise sadece benimsin B I R T A N E M !!
Askim var daglar bilemez,
Sevgim var kimsenin akli alamaz,
Birde sen varsin ya bir tanem,
Dünyada kimse böyle sevilemez
En güzel yarinlar senin olsun,
Sen buna layiksin ömrün mutluklarla dolsun,
Eger gün gelirde sen beni unutursan,
Inan ki tatlim canin sag olsun.
Hayat yasandigi kadar vardir.
Gerisi ya hafizalardaki hatira ya hayallerdeki ümittir.
Hüsrani ise bir tek yerde kabul ediyorum.
Yasamak varken yasayamamis olmakta.
Uçsuz bucaksiz gökyüzünde kanat çirpan martilarin.
Sonsuz huzuru anlatan denizin maviliginde gördükleri kendi yansimalari kadar essiz hayat.....
Gülümsedikçe ve umut ettikçe yasamaya deger.
Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim,
Açar açmaz duyayim kokunu sevda essin basak saçlarinda,
Sesin yüzümü rüzgarla bulsun,
Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim,
Gelsin beni en koyu zulamda bulsun,
Ve öyle bir mektup yaz ki varsin ölümüm olsun.
Üzüntülerin kumsaldaki ayak izleri kadar hafif,
Sevinçlerin okyanuslar kadar derin olsun,
Canim aglamak istiyor yazmak bahane,
Batan günes umudumuz dogan günes tesellimiz olsun
Ne senden vaz geçerim, ne düslerimden,
Nede gözlerimi kaparim hayalinle yasarken,
Inan hayati seni bana verdigi için,
Seni ise hayatima anlam verdigin için seviyorum!!
Ne zaman tutsam ellerini,
Gözlerimin önünden mevsimler geçer.
Ne zaman gözlerin gözlerime degse
Samanyolundan bir yildiz düser...
Ask bir su damlasi olsaydi okyanuslari,
Bir yaprak olsaydi bütün ormanlari,
Bir yildiz olsaydi tüm kainati sana vermek isterdim.
Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum...
Birgün bir rüzgar eserse oralara,
Seninle olan dostlugumuzu fisildasin kulaklarina,
Unutma sende o rüzgarla bir tutam sevgi yolla bana...
Özlemekse tek dilegin, seni yagmurlardan çok özlerim.
Sevilmekse tek dilegin, seni denizlerin kumundan çok severim,
Ayrilmaksa tek dilegin ömür boyu seninleyim ..
Seninle bir bütünüm sensiz hayat durgun,
Sensiz sarkilar bos yasamak anlamsiz,
Mutluluk seninle güzel yalniz seninle doyumsuz,
Sen varsan eger hayat yasamaya deger.
Haykir gökyüzüne sesli,
Yada fisilda sessizce,
Nasil istersen öyle,
Yeter ki sevdigini söyle..
Bir Gün Cehennemde Karsilasabiliriz. Sen Kalp Hirsizi Oldugun için ,

Bense Tanriyi Birakip Sana Taptigim için
Hayatta iki kör taniyorum ; 1.'si senden baskasini görmeyen ben,2.'si beni göremeyen sen...
seni ne kadar sevdigimi ögrenmek istersen yere düsen her yagmur damalsini tutmaya çalis;tutabildiklerin senin sevgin tutamadiklarinsa;benim sana olan sevgimdir.
Sen gözlerimde bir damla yas olsaydin seni kaybetmemek için ömür boyu aglamazdim!!!
Hayatta üç seyi sevdim. Seni, Kalbimi, Ümit Etmeyi. Seni sevdim, sensin diye. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye. Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye.
Nice insanlar gördüm kalpleri bombos ama mutlu, çokaz insanlar

gördüm kalpleri sevgiyle dolu ama ask atesiyle yanip kavrulan,hüzünlü ve mutsuz !!
Rüzgarin kemanini çaldigi ve damlalarin pencerene vurdugu bir gecede yatagina uzanip hayalini kurdugun ve keske dedigin tüm güzellikler senin olsun...

ASKÜLÜ DIKENIYLE AVUÇLAMAYA BENZER. ELLERIN KAN IÇINDE KALIR AMA DIKENLERIN HESABINI GÜLDEN SORAMAZSIN.....

Ne insanlar tanidim yildizlar gibiydiler. hepsi göklerdeydi parliyordu. ama ben seni günesi seçtim. bir günes için bin yildizdan vazgeçtim...

Nasil ki uzaktaki yildiz parlak gelirse insana,uzakta oldugun için tutkunum sana!hani en güzel asklar imkansiz gelir ya insana,imkansiz oldugun için tutkunum sana!

Bir yagmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdigimi soracak olsaydın inanki bir tanem her gün yagmur yagardı... ..

Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tüm yollara adını yazdım hangi yoldan geçersen geç seni sevdiğimi okuyacaksın.....

Güzelsin, şirinsin, şahanesin. Çektiğim çileme tek bahanesin. Melek mi, şeytan mı bilmem ki nesin...Tuzaktan tuzağa atsan da olur ben seni seviyorum sen sevmesnde olur !

Bazı aşklar okyanus gibidir görmesende sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin,
şimdi okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi.Görmesemde sonunu biliyorum sonsuza kadar bitmeyecek

Zannetmeki gözlerim sana baktıkça bıkacak ölsemde ruhum seninle kalacak kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata inanki son sözüm seni seviyorum olacak..!

Sen en mükkemmel sevgiyi hak edicek kadar güzel fakat herkezin seni sevmeyi hak etmiyeceği kadar özelsin... ..

Bugün ağlamayı düşünüyorsan sakın yapma çünkü bir yerde senin bir gülüşün için yaşayan biri var . . !

Uzaklıklar küçük sevgileri yok eder büyük'lerini ise yüceltir.Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp ateşi körüklediği gibi

Sana dünyanın en güzel şeyini vermek isterdim ama seni sana veremem ki... ..

Sen çölde açan bir çiçek olsaydın,Seni kurutmamak için gözyaşlarımla sulardım !!!

Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum,kaç tane oldu bilemiyorum ama, artık benimde bir gökyüzüm Var...

Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı... ..

Kül olmuş ateş yanarmı? Buz tutmuş su akarmı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakarmı...

En feci olay:"yanlızlık", En acı olay:"ölüm", en üzüntülü olay:"unutulmak", En soğuk cevap:"hayır", Fakat en sıcak kelime:"seni seviyorum",En önemli şey:"SEN".

Seni T.C ceza kanununun ask maddesi hasret fıkrası sevgi hırsızlıgı gereginden izinsiz kalbime girmekten dolayı şahsım tarafından ömür boyu kalbime hapsediyorum

Ne seni unutacak kadar zaman gecicek, ne geçen zaman seni unutmaya yeticek, yıllar geçsede sakın unuttum sanma, zaman unutmayı ögretir unutmayı asla...

Sen benim dünyamda özel sevgisin sen benim dünyamda tatlı bir hayalsin sen yanımda olmasanda hep benimlesin... ..

Her yağmur damlasında sen varsın...Ne isterdim biliyormusun? Hergün yağmur yağsın . .!

Sevgiler vardır ölmeye değer aşklar vardır ölünceye kadar yaşamaya değer ama sen varsınki inan tanrıdan sonra tapmaya değer.!

Seni ne kadar sevdiğimi bilseydin benim olurdun çiçeğim . . !

Ben seni asil insanların basit sevgisiyle değil,basit insanların asil sevgisiyle seviyorum . .!

Sen uçurum kenarında açmış bir gül olsaydın düşeceğimi bile bile seni koparmaya gelirdim !!!

Seni ne zaman sevmiyeceğimi sorma çünkü ne zaman öleceğimi Bilmiyorum !

Aşkımı dağlara yazacaktım ama aşkımdan büyük dağ bulamadım ! ! !

Hayatta üç şeyi sevdim; Seni, kalbimi, ümit etmeyi...Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye...

Ben seni seçtim sen benim için yalan dünyadaki tek gerçeksin... ..

Beni ateşlere at bütün vücudum yansın;yalnız kalbimi bırak çünkü orada sen varsın!

Bütün gün uyuyorum diye bana deli diyorlar... budalalar rüyamda seni gördüğümü bilmiyorlar

Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını severim !

Senden başka hiçbirşeyi olmayan ben benden başka çok şeyi olan sana acıyorum...

Unutmak zor anlatmaksa imkansız çünkü sen unutuldukça hatırlanan anlattıkça bitmeyensin....

Sana olan askım,sagır bir ressamın krıstal bır yuzeye dusen gülün sesini çizdiği zaman bitecek...

Daima gülümse; çünkü dudaklarınla yapabileceğin ikinci en iyi şeydir...

Aşk bir kum tanesi ise sana kumsalları vereyim... ..

Sokakta bir kiz gördüm takildi gözlerim gözlerine, Aşıgım zannetti beni kendine, halbuki ne bilsin, benziyordu gözleri gözlerine... ..(Trickyboy)

Bana unut dediler seni unuttumma seni değil, bana seni unut diyenleri.

Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğimki bir daha cennetine dönemeyeceksin!

Bir tanem, iki değil üç tanem... biri sen biri ben biri belli olacak benimle evlenirsen...!

Seni seviyorum derken hiç yalan söylemedim, yalan söylerken hiç seni seviyorum demedim !!!

Eğer birgün sevmek istersen önce kendini sev daha sonrada istersen beni ama beni; beni sever gibi değil kendini sever gibi sevmelisin çünkü ben seni öyle sevdim.

Bir gün soracaksın beni mi daha çok seviyorsun Tanrıyı mı.Ben Tanrıyı diyeceğim ve sen küsüp gideceksin.Ama nereden bileceksin içimdeki Tanrının sen olduğunu...

Her hatırlayış evvelinde unutmayı saklar bilir misin?Ve bilir misin ben seni bir dem olsun UNUTMADIM!

Güllerimiz olsun kırmızı ve beyaz. kırmızı güller senin, beyaz güller benim..beni unutursan kırmızıı güller solsun ..seni unutursam beyaz güller kefenim olsun..

Sevmek seni seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir... ..

Bir gün cehennemde karşılaşırız seninle;sen kalp hırsızı olduğun için,ben tanrıyı bırakıp sana taptığım için...

Dünyadaki herkes için herhangi birisin ama her hangi biri için dünyalara degersin...

Sen beni,benim seni sevdiğim kadar sevseydin; benim seni, senin beni sevdiğin kadar sevdiğimi anlardın!!

Aglama gözlerine yaş değmesin. Gül dudaklarından tebessüm eksilmesin. Sev kalbinden yerim silinmesin. Unutma ,sen sadece benimsin....

Keşke dağlarda gelincik olsaydım da, okşamasını bilen avuçlarının için de solsaydım.

Bir yudum zehir olsan, bir an bile düşünmeden seni içerdim, sırf seninle bir olmak ve seni i.imde hissetmek için.

Çiçeklerin en güzeli gül,güllerin en güzeli sen... Çiçeklerden gülü güllerden seni seviyorum

Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim, olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm...

Gül bahçesinde geçse de ömrüm; inan senin üstüne gül koklamam gülüm, seni koklamak olsa da ölüm inan ugrunda ölmeye deger be gülüm... ..

Bu gün dünyayı istediğin renge boyayıp bu rengi insanlara sevginle dagıt kendini sevginin rengi diye tanıt çünkü senin varlığın sevgiye en büyük kanıt !

Seni sevmek buz gibi havada iki kat yorgana sarılmak gibi ,ayrılmak yaz sıcağında soğuk duşlar almak gibi kutuplarda yaşamak ne güzel bir şey olsa gerek... ..

Dağlardan kağıt yaptım, okyanuslardanda mürekkep, sonra her yere ismini yazdım. Yazınca sevdim mi sandın ? Ben seni sevmedim, ben sana Taptım!

Yalnizlik gecelerin,Umit bekleyenlerin,Hayal caresizlerin,Yagmur sokaklarin, Tebessum dudaklarin, Sen ise yalniz benimsin birtanem...

Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni 'Edebiyen Sevecegim'

Bir gün bir rüzgar eserse oralara.Benim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina unutma sende bana bir tutam sevgi yolla........

Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun

Gözlerin Nehir,Kirpiklerin Köprü Olsun,Ben Tam Üzerinden Geçerken ipler Kopsun, Düştügüm O Yer dudakların olsun...

Gece midir insanı hüzünlendiren,yoksa insan mıdir hüzünlenmek için geceyi bekleyen?gece midir seni bana düşündüren yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen ?

Ölsen bile benden kurtulamazsin. Kefen olur bedenini sararım.Yagmur olur üzerine yagarım.Çiçek olur mezarinda açarim. Ölsen bile benden kurtulamazsin

Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,çekici ve güzelsin ama aranizda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin...

Simdiliq bu qadar bulduqca eqlicem..

ehuehue güsel sözler var sevgilime yollim bari :D saol anger ;)

Ehaeh devamı gelcekte mesajım arada kalacak diye korkuyorum :d Yüreğine sağlık

ohuohu korkma silersin osna taşırsın bazen ben öle yapıyom :D

Güzel Sözler..

İnsanlar kırmızı güllerin peşinde koşarken, ayaklarının altında ezilen papatyaların farkına varmaz çoğu zaman

Dal rüzgarı affetse de kırılmıştır bir kere Maksat bir sevgili uğrunda ölmek değil, uğrunda ölünecek sevgili bulmaktır

Sen sevgi nedir bilmezsin ki... Hiç sevmedin. Ağla ağlayabildiğin kadar, bütün güzellikler sende aşk bendedir

Aşkta gösterilmesi gereken saygı, ayrılık gününde ondan nefret etmemektir

Sen seni öyle birine bağlaki, sen öldüğünde o hiç yaşamasın Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat diyoruz

Hayatta en uzun aşk, tek taraflı olandır Küçük insanların büyük gururları olur Ayrılıklar küçük sevgileri yıkar, büyük sevgileri kuvvetlendirir.

Tıpkı rüzgarın mumu eritip ateşi körüklediği gibi Uzaklardan seveceğim, haberin olmayacak Gülü sev, dikeni batmasın.

Öyle birini sevki asla seni unutmasın

Bir öpücük bir kum tanesi ise sana tüm kumsalları hediye ediyorum

Sevgiyi öldürmek insanın kendi elinde olsaydı, kimse acı çekmezdi

Kimseye gereğinden fazla değer verme, değerin düşer

Hayatta en acı şey "merhaba" diyerek birleşen ellerin "elveda" diyerek ayrılmasıdır

Sevdiklerini elde etmeye değil, elde ettiklerini sevmeye çalış Ayrılık bile ağlardı, ayrılığı yaşasaydı

Eller bana kalpsizsin diyorlar, doğru çünkü kalbimin sende olduğunu bilmiyorlar

Alıp kırsalar sana yazdığım kalemi, kanımla yazarım sana olan sevgimi

Hiç kimse bir arkadaş kaybedecek kadar zengin değildir

Aşk öyle bir cennetin anahtarıdır ki, orada cehennemdekilerden pek az şey eksiktir

Sorunlarını çözmek için kendinden başkasından medet ummadığın zaman özgürsün demektir

En asil intikam affetmektir Nankör insan her şeyin fiyatını bilen, hiçbir şeyin değerini bilmeyendir

Vur hançeri kalbime kana bulansın, fakat fazla derine inme orada sen varsın

Asla birilerinin umudunu kırma, belki de sahip olduğu tek şey odur

Sevdiğinizi yitirmek sevginin şimdi yaşanması gerektiğini öğrenmenin acımasız bir yoludur

Ağlarken acıların içinden başınız dik geçin. O zaman ölüm hayatın karşısında sevgi ile eğilir

Sen dudaklarımda hece olsaydın, seni kaybetmemek için hiç konuşmazdım

Bitmesinden korkuyorsan, aşk değildir duyduğun Aşkı sevene değil, sevipte ayrılana sor

Hatırlanmak doğmak kadar güzelse, unutulmak ölmek kadar acıdır

Sen seni seveni değil, sevilmeye layık olanı sev Sevgiler çicektir, soldurmayalım

Servetin bütün kudreti aşkı teslim alamaz İntikam sapsız bir kılıca benzer, kullananı da kurbanıda keser

Sevgi insanın yüreğinde doğuştan varolan bir duygudur

Yalan her an yıkılmaya mahkum bir sığınaktır

Hiç bir kalp zorla elde edilemez

Sev! Öyle sevki, bulamasın sende bir zerre gurur, gururun olduğu yerde sevgiler son bulur

Başarı yolun başında, ona koşmak için kendini engelleme

Aşkın en güzel yanı, çocukça hataları bile güzel kılmasıdır

Bana aşık olmanı emredemem, aşk kimsenin kölesi değildir

Güneş her zaman yeni umutlarla doğar, sönen umutlarla batar

Sigaranın dumanı yalnızca gerçeklerin üzerini kapar, birde körpe cigerlerinizi

Her gecenin ardından yine sabah olur Bütün gün uyuduğum için bana uykucu diyorlar.

Çaktırma bebeğim seni rüyamda gördüğümü bilmiyorlar..

Sana dünyada en sevdiğim şeyi vermek isterdim, ama seni sana verememki

Durmasını bilin, yoksa değerli olan hiç bir şey size yetişemez

Beni, bir dakika değil, bir saniye değil, bir saniyenin onda biri kadar sev...

Bir yıl değil, on yıl değil, bin yıl mesut olurum..

Saolasın Dostum ama Bu eksik :D

Gülü sevdim dikeni batti seni sevdim .otün kalkti :p

böyle bir konu var birleştiriyim batri. yani st_snger kardeşm güsel bir arşiv vermiş içinde bunlar varmı tek tek bakamadım o arşiv geniş birazda :)

SmS SözLeRiNDe SoN GüNDeM DeV aRSiV...

O suskun akşamın her saatinde, Kaç gece ağladım duyan olmadı, Yıllarca yaşadım kalbim dolmadı, Karşıma gerçekten seven çıkmadı.

Kimisi kul etti, kimisi köle, Mutluluk yerine verdiler çile, Hasreti sapladım şimdi kalbime, Karşıma gerçekten seven çıkmadı.

Sana söylediğim tüm şarkılarda, Aşkımı haykırdım duyan olmadı, Kendimi kaybettim hatıralarda, Karşıma gerçekten seven çıkmadı.

Yalnız bir mevsim değil Yalnız bir bahar değil Her zaman her yerde bil Ya seninle ya sensiz! İstersen öldür beni İstersen güldür beni Gün gibi güneş gibi Ya seninle ya sensiz!

Olmasa da sevenim Ağlayanım gülenim İlk sözüm son yeminim Ya seninle ya sensiz! İstersen sevme beni İstersen bekle beni Taş gibi toprak gibi Ya seninle ya sensiz!

Ya hep ya hiç sevgilim Ya seninle ya sensiz Olamaz başka biri Ya seninle ya sensiz! İstersen al at beni İstersen yarat beni Dağ gibi deniz gibi Ya seninle ya sensiz!

Ansızın kayboldun köşe başında Zamansız bir deprem koptu bağrımda Kendimi kaybettim işte o anda İnan ki dünyayı yıkasım geldi! Ardına bakmadan gittin o gidiş Kalbimi koparıp atasım geldi Bu veda gerçek mi inanamadım Başımı taşlara vurasım geldi!

Ellerim titredi veda ederken Yalvarıp "dur gitme" diyesim geldi Sen gittin karardı gözümde dünya O anda orada ölesim geldi!

Ve seni kaybetmek yok mu Bulduktan sonra seni kaybetmek İşte o beni yakan, yıkan, solduran Ses versem de duyamazsın artık Yüreğimde kan, gözlerimde kan, dudaklarımda kan

O seni özlemek yok mu Saçlarını, ellerini, dudaklarını özlemek Uzun uzun gözgöze gelmek seninle Seninle bir olmak, beraber olmak, sevişmek O seni gizlemek yok mu Kuşlardan, çiçeklerden bile kıskanıp gizlemek Seni saklamak içimde delice, divanece Öylece yaşamak seni, öylece sevmek

O seni düşünmek yok mu Geceler dolusu seni düşünmek Sarılmak karanlıklara sen diye Sen diye kucaklamak yorganı okşamak, öpmek O seni beklemek yok mu Her gün sabahlara dek uykusuz beklemek Ahh, ayak sesleri, kapı gıcırtıları bilemezsin Bir defa yaşamaktır o, bin defa ölmek

Ne büyük bir aşktın anlatamadım Kimler gelip geçti unutamadım Uğrunda mevsimler yıllar harcadım Yine de ben senden vazgeçemedim.

Aşkın ateş oldu kahrolmam için Hasret kurşun oldu vurulmam için Günler asır oldu yıkılmam için Yine de ben senden vazgeçemedim

Gözlerin bir kilit vurdu gönlüme Senden başkasını hiç sevemem Ne engeller koydu kader önüme Yine de ben senden vazgeçemem

Nasıl unutulur böyle sevgiler Neler yaşamıştık bir düşün neler Her köşede durur senden gölgeler Var git gözlerimden, var git bu akşam Aldığım her nefes seni fısıldar Gelir ta kalbimden vurur şarkılar Sana mı sözlenmiş bütün akşamlar Var git anılardan, var git bu akşam

Yağmur istiyorsan gözyaşıma bak Yangın istiyorsan yüreğime bak Ne olursun beni benimle bırak Var git gözlerimden, var git bu akşam

Ne olur bu gece uykumu bölme Var git düşlerimden, var git bu akşam Tam unuttum derken aklıma düşme Var git hayalimden, var git bu akşam

Bir tek o şahitti son akşamında Yeniden yanarım her yanışında Ben gibi kimsesiz köşe başında Bir sokak lambası bir ben uykusuz Nöbetteyim sokaklarda Gözlerim hep şafaklarda Sense benden uzaklarda Bir gece bekçisi bir ben uykusuz.

Yaralı yüreğim her an pusuda Şafakla dönersin hani olur ya Şimdi bütün şehir derin uykuda Bir şu yaralı gözler bir ben uykusuz

Saatler sabahı çalıyor yine Bir gece lambası bir ben uykusuz Kulağım hep senin ayak sesinde Bir şu kaldırımlar bir ben uykusuz

Şimdi bu pişmanlık bimem ki niçin Kaybeden sen oldun yan için için Unutmaz demişsin sen benim için Aldandın sevgilim unuttum işte Sevgisiz yanar mı sevda ocağı Belliydi bu aşkın yok olacağı Söndürdüm içimde o yanardağı Yaralı gönlümü avuttum işte..

O senli yıllara bir çizgi çekip Gönül defterini kapattım işte Hasretle yanmaya değmezsin deyip Gözümde yaşları kuruttum işte

Ağaç ağaca benziyor artık Deniz denize Çiçek çiçeğe Şiirler yazmıyorum artık bak Gözlerinin güzelliğine... İyi seni unutmuşum !

Değişen ben miyim öyle Ben miyim eski sevdalara mendil sallayan Şu eller Şu gözler Şu kalp benim mi yoksa Ya şu gülen adam ben miyim? .. Demek ki unutmuşum

Ateş olsan duman olsan kar etmez Giden gider yollar geri getirmez Bu talih de seni bana yar etmez Ayrılıktan ayrılığa sürgünüm Işık seçtim gözlerini gönlüme Yorgan gibi çekip gittim üstüme Kimliğimden adresimden kime ne Sokaklardan sokaklara sürgünüm

Her gün yeni bir yangında hayatım Acılardan acılara sürgünüm Sende başlar sende biter isyanım Yalnızlıktan yalnızlığa sürgünüm

Ben bu garip yeryüzünde Garibansam suç benim mi Gece gündüz dertli dertli Geziyorsam suç benim mi Bir dostum yok sorulayım Sevdiğim yok sarılayım Kime kızıp darılayım Kimsesizsem suç benim mi

Hayallerim pusu kurup aklımı tuzağa düşürse de Bu hatıra seni yaşatıp beni hergün bitirse de Çok sıkılabilirsin canın gitmek istese de Bir kere daha kal yanımda son bir kere daha.

Ekmeğin tadı yok mavi gökyüzü kayıp Belki hiç umursamadın beni yanlış tanıyıp Mesafeleri çiğneyip de gururunu arkana alıp Bir kere daha konuş benimle

Eski bir gemiye yükler gibi ayrıldım duygularımdan Vedalaşmak çok zor inan ümit vaad eden yarınlarımdan Herşeye sünger çektim bir seni çıkartamadım aklımdan Bir kere daha bak gözlerime son bir kere daha.

Gel! En tenha saatlerde çık sokaklara Yalnız ol! Beni bekle! Dertleşelim seninle Bitmeli bu hüzün, bitmeli bu keder Mutluluk varken! ... Bak! Gökyüzü mavi, yapraklar yeşil Bu mevsim bir daha gelecek değil Ayrılık mı? Yakışmaz bize..

Her gece ıslanmamalı yanaklarım Şarkılarda bulmamalıyım kaderimi Göz göz olmamalı yüreğim Seni beklerken!

Böyle sürüp gitmemeli bu sevda Seni sensiz yaşamamalıyım günler boyu Avunmamalıyım hayalinle saatlerce Sana böyle yakınken!

Her köşe başında seni gözledim Geceler koynunda umut gizledim Hep seni bekledim seni özledim Senden uzaklarda ah neler çektim Sensizken seninle bir de söz kestim Bilmedin sevdalım bilmedin gitti

Bir sevda uğrunda bir ömür yandı Bilmedin sevdalım bilmedin gitti Senden son hatıra gözyaşı kaldı Silmedin sevdalım silmedin gitti

Sen yokken pişmandım yaşadığıma Sevgi dolu bir kalp taşıdığıma Sonunda kavuştum aradığıma İçimde aşkını yaşatıyorum Yepyeni umutlar yaratıyorum Dünyanın derdini unutuyorum Senin kollarında senin yanında

Yaşamak bir başka güzel oluyor Senin kollarında, senin yanında Gönlüme sımsıcak huzur doluyor Senin kollarında, senin yanında

İnan ki sensiz canım mutluluğa düşmanım, Söyleyemedim sana Affet beni pişmanım Elini elime alıp öylece bir an kalıp, Sana son kez sarılıp Ölmeye hazırlandım.

İçimde bir ümit var onun için burdayım, Belki gelirsin diye senin için burdayım Vakit çok geç olsa da gönlüm mahzun kalsa da, Yine aynı masada senin için burdayım

Yarım kalmış şiirlerim gibisin Yaşanmamış çocukluğumsun anılarımda Öylesine eksiğim sensiz Öylesine sahipsiz İşte bütün umutlara havlu attım gidiyorum İçinde geç kalmışlığın çaresizliği Çocuklar gibi ağlıyorum Ve gel gör ki her damla gözyaşımda Sen..

Anlatacak nelerim var bir bilsen İçimde ihtilaller kopmuş Kendimi sürgüne verdim Mutluluğum çoktan iflas etmiş İtiraza hakkım yok biliyorum Seni seviyorum..

Bu şehrin bütün sokaklarına sinmiş yalnızlığım Sensizliğin köşe başındayım Avuçlarımda kırık dökük pişmanlıklar Avuntusuz çıkmazlara doğru yürüyorum Bütün umutsuzluğuma inat Yine seni arıyorum...

Sendin son durağı umutlarımın Seninle güzeldi bu yer bu dünya Gönüllü mahkumdum kirpiklerine Paslanmaz kilitler vurdun gönlüme Bitti o heyecan, bitti o rüya Yine başbaşayım kendi gölgemle Ne desem boş artık-SENDE GİTTİN YA!

Bırak ellerimi Üç satır yazacağım Üç satırda sen! ... Bırak gözlerimi Dört yana bakacağım Dört yanda sen! ... Bırak yüreğimi Bin kere seveceğim Bin kerede sen!

Bilmiyorsun tutkumu O kaybetmek korkumu Bölüyorsun uykumu Gözlerim ufka dalar İçimde volkan yanar Senin için ölen var Sen farkında değilsin

seninle kopardık bütün bağları.. her şey bitti artık bil bundan sonra... kırıldı gönlümün umut dalları.... kendine birini bul bundan sonra...

Kül de uçar gider ateş sönünce Senden ne kalır ki bu aşk bitince sen de vur sen de yak gitmeden önce Ah benim yangınım, kurşun buketim...

Dünyada benzersiz bir keder gibi Alnıma yazılmış bir kader gibi Dağlarda uykusuz bir asker gibi Gittiğin yollarda başlar nöbetim

Mazimde yılların cam kırıkları İçimde hasretin hıçkırıkları Sevmedim sevmedim ayrılıkları

Yıllardır içimde bir çocuk ağlar İşte hep bu yüzden ıslak gözlerim Sen de çekip gitme dayanamam yar Öyle taş değilim sandığın kadar Benim de içimde yıkılır dağlar

Kendime bile geçmiyor artık sözüm işte bir kürek mahkumu İşte bir yürek mahkumu Kapında yine Bitmedi bu kara sevda Bitmiyor be kahve gözlüm!..

Bir isyan faslıdır şimdi bu suskunluğum Hovardaca harcanan mevsimlere Bu kaçışlara - bu gelgitlere Ömrümüze kesilmiş biletlere İsyanımdır bu gülüşüm

Bir değirmen taşı gibi ezip gittin umutlarımı Şimdi yüreğim mutsuzluğun hedef tahtası Sokaklara sığmıyor bu dev yalnızlığım Bu cumartesiler; Çığlık çığlığa şiirlerim seni istiyor bana inat Gel gör ki; Son kurşunu yemiş bu sevdaya Yetmiyor son pişmanlıklar

Yalan yanlış Kırık dökük yaşadık biz bu aşkı Erken emekli olduk biz bu sevdadan Biliyorsun Hep direkten döndü umutlarımız Hep kendi kalemize attık gollerimizi Ne acemi bahçıvanmışız meğer ikimiz Açmadan soldurduk güllerimizi

Yolumuz bu kadarmış be kahve gözlüm Artık Tersine akan bir nehir gibi Yıkılmış bir şehir gibi Suya yazılmış bir şiir gibi Adımı unut Yalnızlığın boşluğunda Sensizliğin sonrasında Bil ki Beş para etmiyor umut

Sensiz bomboş koca şehir Günüm zindan gecem zehir Kimi görsem akıl verir Nazarında yokum gibi Dağılmışım bir kum gibi Günden güne bir mum gibi Eriyorum anla bunu..

Dört bir yanım taş bir duvar Ne merhamet ne vefa var Üstelik de sen yoksun yar Vursalar da akmaz kanım Hasret dolu her bir yanım Bu sensizlik yok mu canım İşte beni öldüren bu!

Günler sensiz geçmiyor mu İşte beni çıldırtan bu Yüzün bensiz gülmüyor mu İşte beni ağlatan bu!

Beklenen yarınlar kaybolmuş dünden Ümitler selamı kesmişler benden Nasılsa hayır yok gelecek günden Kadere rest çektim isyanlardayım Bu benim talihim sözüm yok sana Payımı aldım ben sevdadan yana Hasretinden başka ne verdin bana

Gittiğin yerlerden dönmedin geri Yollara rest çektim isyanlardayım Kırıldı sonunda sabrımın teli Yıllara rest çektim isyanlardayım

Seninle olmaktı bütün dileğim Anlamadın beni nazlı bebeğim Ah benim taş kalplim kapris çiçeğim Bu aşkın kalbimde kalsa da izi Yarına götürmek yok sevgimizi Ayrılık pusuda bekliyor bizi Ne yazık sevdamız ipin ucunda...

Ne sen değiş artık ne söylenip dur Bu tatsız kavgalar bitsin ne olur Bende bu mutsuzluk sende bu gurur İnata, kaprise, naza gerek yok Acı bir siteme söze gerek yok İnan ki bu sona çok geç kaldık çok

Dağ gibi umutlar hayaller bitti O çılgın arzular geceler bitti O tatlı heyecan o hasret bitti Ne yazık sevdamız ne çabuk bitti

Ayrılık çanları çaldı çalacak Bu aşkın saati durdu duracak Seninle bağımız koptu kopacak Ne yazık sabrımız ipin ucunda

İkimizde yağmur bulutu gözler Ne yazık aşkımız ipin ucunda Dilinizde yürek yangını sözler Ne yazık sabrımız ipin ucunda

Şimdi ellerini görüyorum boşlukta çaresiz Gözlerini görüyorum en acı hüzünlerle dolu Oysa Ne kadar yalvarsan da Ne kadar ağlasan da Artık evet diyemem İnsanlar kendi çizer kaderlerini Seni affedemem...

Her masal gibi bitti bugün O kısacık mutluluğumuz Belki yalandı Belki yalan gibi bir şey Seninle mesut oluşumuz

Artık gidebilirsin gideceğin yere Sana kal diyemem son ümit senden olsun Senden olsun son pişmanlık Bil ki hayır diyemem..

tşk saolsın ellerine saglık.....

Eline sağlık güzel sözler war saol...

--» нα¢кнєℓℓ ѕмѕ «--

ARKDAŞLAR BUNDAN SONRA KÜÇÜK ŞİİRLERİNİZİ VE SMSLERİ BU SABİT BAŞLIK ALTINDA YAYINLAYINIZ....
By_GeNcO

TEŞEKÜRLER ALONE BOY

Su gibi berrak,
Bir çiçek gibi sevgi yüklü,
Gökyüzü gibi yalın,
Okyanus kadar derin,
Kelimelere sığmayacak kadar büyük
Bir sevgimiz oldugunu asla unutma...

Sevgi öyle tanrısal bir çiçektir ki,
Yapraklarında günahlar,
Dallarında pişmanlıklar,
Tomurcuklarinda felaketler taht kursa bile,
Onu bir bahar rüzgarıyla okşamak,
Bir sabah ışığı ile nurlandırmak gerekir.......

Mutluluğunu çalanlar seni anlayabilselerdi,
ne kendi mutluluklarına suikast yaparlardi,
Nede baskalarının mutluluklarının katili olurlardi....

Yeni acmış bir gülün kızıl kıvrımlari arasında
Rastlarsan tuzlu su pırıltılarına,
Gözlerim gelsin aklına,
Uzun kara kaşları altında,
Delice sevdalı,
Delice kavgalı bakan gözlerim.

özür dilerim elini tuttuğum için,
özür dilerim gözlerine baktığım için,
özür dilerim seni sevdiğim için,
Ve çok çok özür dilerim,
SENi iNSAN SANDIĞIM iCiN....

Sana hasretim,
dağlar, yollar hic engel değil,
Tek engelim,
Sensin sevdiğim....

Seni düsündüğüm zamanlar,
ömrün kısalığını düşünür,
ölümden daha çok korkarım,
ölümü düsündüğüm zamanlar,
senin mezarını görür gibi olur,
Bugün var olan seni düsünerek,
yarin yok olacak senin için ağlarım....

Bir telefon bekliyorum "canım" diye baslayan
Bir telefon bekliyorum "bende seni " diye biten.
Bir telefon bekliyorum, çoktan gelmesi gereken,
ama hala gelmeyen.....

Güneş doğmuşsa bu sabah erkenden,
Yıldızar gülüyorsa gecenin karanlığında,
Gözyaşım dinmişse gözlerimden,
Hıçkırık kesilmişse dudaklarımdan,
Seni sevdiğim içindir......

Kulağımı okşayan tatlı sözler,
Aşkının kalbimde bıraktığı izler silinemez,
Inan ki hiçkimse senin kadar sevilemez....

Sen seni öyle birine emanet et ki,
Sen üzülüyorsan o ağlasin,
Ve sen seni öyle birine teslim et ki,
Sen öldükten sonra o yaşamasın.....

O güzel gözlerine yaş değmemesi için ne olayim?
Kulun mu, kölen mi?
Yoksa sevgilin olup kalbini aşkınla mı doldurayım?

Güldümse inanma,
bilki bu gülüş acılı bir gecenin sabahına tebessümdür
Güneş kırılmasın diye,
kırılıp da sıcaklığını senden esirgemesin diye.....

--> Devamı...

herseye ragmen düsmana inat yasayacagiz yarin bizim
cünkü biz ölecegiz ama cocuklarımız bırakacagımız mirası
tasıyacaklar yüreklerinde.
ve onların yürekleri bizim altında ezildigimiz korkuları tasımayacak

Bir uçurumun önündeyim bir adım atsam uçacağım
hayallerimle gökyüzüne, karışacak göz yaşlarım bir
garip hüzüne, bir tek pişmanlığım kalcak geride seni
sevdiğimi söyleyemedim yüzüne!

İpek böceği örerde kozayı ...İçine hapseder kendini bilir misin?
suçun yok bunda senin... yokta bilmezmisin, ipekler hep senin için..

Ruhun mu ateş yoksa gözlerinmi alevden, bilmem bu yanardağ
hangi korla tutuştu, pervane olan kendini gizlermi alevden,
sen istedin bu gönül zorla tutuştu.

Sen bir rüzgarsın ben ise bir yelken... bir rüzgar yelkensizde
rüzgardır ama yelken rüzgarsız sadece bir bez parçasıdır...

Düşü gerçeğe,özlemi kavuşmaya dönüştürebilmektir önemli olan...
yeter ki ne istediğini ve neyi özlediğini iyi bil!...

Hani daglarda dört mevsim erimeyen kar olurya yoklugumda
yüreginden eksilmesin.sevda çiçegim

Biliyorsun ki her yangın rüzgara karşı savunmasızdır ama sönmüşse
eger o yangın fırtına olsan "faydasızdır"

Karanlıkta dahi gören göz gibi ölsemde dönmediğim söz gibi
gecelere gündüzlere eş gibi sonsuza dek sönmeyen güneş gibi "kalbimdesin ela gözlüm"

Günesi senin için ben uyandirdim belki yaninda deyilim
ama sana kalbimi yolladim hadi kalk aç gözlerini sana kocaman bir'günaydin'

Sen gidince ben gülüslerimi sattim bedelsiz,sokak çocuklarina
oysa gülüsler her insana yakisirdi banada mavinin sana yakistigi.

Sana bebegim diyemem aglar gidersin sana gülüm diyemem
solargidersin sana melegim diyemem ucar gidersin sana canim diyorum ister benim ister elin olur gidersin

Belki günese hasret bir çiçegin acisini anlayabilirsin ama
çiçege hasret bir günesin acisini anlayamazsin çünkü o günesin
varligini adayacak kimsesi yoktur yalnizdir iste o yalniz günes bana benziyor yada ben ona..

Birine verilebilecek deger , ugruna feda edilebileceklerle
olculuyorsa; ac gozlerini etrafina bak, gordugun herseyi
feda edebilirim ama sakin aynaya bakma...

Ask nedir denince cevabi biliyorum
o öyle bir aci ki günden güne eriyorum
mutlu ask varmi diyenler ise
ben tanimadim varoldugunuda sanmiyorum !!!!

Yeryüzünde her askin bir melegi varmis,yeryüzünde
biten her ask için bir melek aglarmis sana söz askim
bizim melegimiz hiç aglamayacak.

öylesine özledim ki seni her gece gök yüzüne bir yildiza
sevgi sözcükleri fisildayip bunlari hic ummadigin anlarda beni
özleyipte sana fisildasin diye yalvariyorum sonsuz gökyüzüne
bos bosta olsa....

Karanliktasin uyuyorsun ben basucunda bekliyorum.
basina karanlik isler gelmesin diye...

Irmaklar akmak için suyu, yağmurlar yağmak için bahçeyi,
kalbim atmak için bir sebep bulamadığı zaman seni unutacağım.

Issız bir kaldırım taşı olsam veya geri alamayacağım
tek bir nefes olsam, yada gözlerinde bir damla yaş
Beni siler geçermiydin? Yoksa seni seviyorum deyip affedermiydin?

Seni sevmek acıların en büyüğü olsa gerek,seni
düşünürken gözyaşı dökmek
yaşanabilecek en büyük sevinç demek

Yalnız bir kalbin tek bir anahtarı vardır,
Masum bir gülümseme. Ne olur gülümse! Bana değil kendine,
Çünkü bunu en çok sen hakkediyorsun

Benim kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur...
Benim gönlümü almak günese dokunmak kadar
zordur... Sen suya yazı yazmayı basardın.
Şimdi güneşin batmasını bekle... ŞEREFSIZ SEVDİĞİM...

Göz damlalarının yanaklarına çizdiği ıslak patikaları
seyret, seyretki yalnızlığın acısını anlayasın.
Dudaklarını okşayan tuzlu tanecıkleri hisset,
hisset ki daha güzel ağlayasın.

Seni düşünüyorum yine, Yalnız ve kendi halimdeyken.
Bazen,durgun sular kadar sakin, Bazen coşkun dalgalar kadar
coşkulu.

Mutluluğun ve sevgıinin resmini çizen bir ressam ol
Fırçan kederi hiç bir zaman kederi yansıtmasın o bembeyaz zemine.
Mutlu ol ki yaşadığını yapmak daha haz versin sana.

Rüzgara hakim olamiyorsan yelkenlerini ona göre ayarla.
Ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle
değil gemiyi limana getırıp getiremediğinle ilgilenir.

Bir silahım olsaydı, bir silahım... Yoksulluğu
şakağından,Kaybetmeyi kalbinden, ve sensizliği
alnın tam ortasindan vururdum...

--> Devamı...

Eğilip gözlerime baktı: seni seyredebilirmiyim dedi usulcacık.
Sandım eylemlerin, insanların gözlerimde ve yüzümde oynaşmasını Seyredecek.
"Evet" dedim belli belirsiz. Yumdu gözlerini. şaşırdım.
Sonra anladım ki kalbinde seyrediyordu beni.

Sevda Değildi Bu Sanki Bir Düştü,
sürecek Diyordum Sonsuza Kadar.
takvim Yaprağına Ayrılık Düştü,
aramıza Girdi Bu Uzun Yollar......

Negüzeldir bilirmisin seni sevmek
Ruhumun derinliklerinde seni barindirmak
Yüregimde sevgimle sevgini kucaklastirmak
Seninde beni sevdigini bilerek sevmek
Herseye ama herseye ragmen seni sevmek

Eğer br gün bitecek olursa uykumuz
Hep aklımızda olsun bu tatlı rüyâmız
Çünkü; gönül bir defa sevmişse geri dönmez
Unutmak istesende buna ömür yetmez

Sen gelince açılır yüreğimin demir kapıları
Özgürlüğü selamlar güneşe hasret gözlerim
Çıkarım aydınlığa, biter yalnızlık esaretim...
Can gelir özlemlerin pınar sesine karıştığı günlere...

Gunesin Dogusu seni Batısıda Beni Anlatıyor
Geceler Issız Ve Soguk İçim Urperiyor
Korkuyorum Ve yanlızım Seni Arıyorum Hep
Guneşin DOgusunu Aradıgım Gİbi Askım

Uzat gözlerini bana!
Dibi olmayan uçurumların kenarında olsan da;
Buğulu gözlerini aydınlatacak,
Seni geniş bozkırlara adımlatacak bir umut alevi
Yanıyorken bakışlarımda...!

--> Devamı...

Minicik yüreginde kocaman sevgisi olan, Sevgisini sevdigine çekinmeden sunan,
Hasretini sevgisiyle hafifleten ve sevdiginin mutlulugu için çirpinan SEVGILI...
Taaa uzaklarda senin sevginle yanip tutusan biri var. Sen O'nun için çok degerlisin
unutma

Uzaklarda bir yerlerde
Biliyorum, biliyorum ki
Yüreğin yüreğime değecek.
Aynaya baktığımda
Hep ben yerine sen olacaksın.
Adını bile bilmediğim bu duygular için
Sen de, sen de benimle ağlayacaksın

Kalbime zorla sığdırabildiğim sevgimi ,
Sessiz ve umutsuzca yürürken is kokan havada geceleyin ,
Bir kutuya sığdırabilmiştim , kalbimden kopardığım bir kutuya
Belki , belki bir gün sana vermek umuduyla,
Ve hala bir kutu dolusu sevgim var , o da sana...

Verdiğin bütün acılara dayanıyorsam;
Seni özlediğim içindir.
Beklemenin korkunç zehri öldürmüyorsa beni;
Seni özlediğim içindir.
Yaşıyorsam; içimde umut varsa,
Yine seni özlediğim içindir.
Seni bunca özlemesem; bunca sevemezdim ki!

Minicik yüreginde kocaman sevgisi olan,
Sevgisini sevdigine çekinmeden sunan,
Hasretini sevgisiyle hafifleten ve sevdiginin mutlulugu için çirpinan SEVGILI...
Taaa uzaklarda senin sevginle yanip tutusan biri var.
Sen O'nun için çok degerlisin
unutma

Git hadi Seninle seni yaşayamadım
Vazgeçtim sevmekten Ama senden asla
Yaşayamadıklarıma değil seninle yaşadıklarıma yanıyorum
Çünkü şimdi sensiz yaşanmıyor seninle birlikteyken yaşananlar

Bazen İçime Bıçak Gibi Saplanıp Yara Olduysan da,
Günler Boyunca Kanayıp Acıttıysan da,
Daha Çocukken Bile Duvar Gibi Sert Olduysan da,
Sana Hiç Küsmedim,Hiç Küsmedim Dünya.

Biri olmalı seninle her zorluğa göğüs geren
Biri olmalı seninle ağlayıp seninle gülen
Başını koyduğunda omzuna saçını okşayan bir ten
Sana ağlayan ve her gidişinde yolunu bekleyen

Küçük bir çocuk bakışıydı gözlerin..
Ağlamaklı, puslu bakan..
Menekşe kokusuydu saçların..
Ellerin vardı bir de, sevdayı anlatan..
Resmiydin sen hiç bitmeyen baharın....

Sevmek dedin,SEVDİK....
Aşk dedin,AŞIK OLDUK....
Hasret dedin,HASRETİNİ ÇEKTİK....
Hayat dedin,uğrunda ZEHİR ETTİK....
Şimdi ise,ÖLÜM DİYORSUN....
Olsun bee Olsun...
ÖLECEKSEK UĞRUNDA ÖLELİM GÜLÜMM

O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler,
arkalarında doldurulması
mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer.

Aşk beyaz güller gibi durmalı
Bembeyaz, lekesiz, dimdik, eğilmez
Saflığı göstermeli, köprüye vardırmalı
Hiç ödün vermeden.
Her gönül beldesinde
Geceyi,
Güne
Çevirmeli.

--> Devamı...

Ben gec kaldim, sen erken geldin sevdaya.
Zamansiz cakisti yollarimiz,
sen nice sevdalardan dönerken
ben yeni girdim o yollara,
geciktim sevmeye seni,
beni bagisla!

Aşkından deli divane olsamda,
geceler boyu uykusuz kalsamda,
gökyüzüne sensiz baksamda,
her an hayalinle yaşasamda,
sana tapsamda,
sen bunu ASLA BİLMEYECEKSİN

Basimin belasi, damarimdaki kanimsin
Hayatta kalabilmek icin aldigim nefesim
Her sabah yeniden güne dogan günes gibi
Benimde hayatimin aydinligisin
Hic bosuna etrafina bakinma, cünkü
SEN, birtanem, Sen sade ve sadece benimsin

Ucsuz Bucaksiz Karanlik Bir Yerde Üc Kibrit Yakacagim.
Biri Gözlerini Görmek İcin,
İkinciyi Güzel Yüzün İcin,
Ücüncüde Seninle Yasadigim Güzel Günleri Hatirlamak İcin.
Can'im.....

Ben Aglarken Bana Bakip Aglama;
Ben Hüzünlenirken Bana Bakip Hüzünlenme;
Cünkü Bende Sen Ölürken Ölmicem:
Bu Dünyaya Nasil Kazik Cakilirmis Herkese Gösterecem...

Dost insanın belindeki silah gibidir. Hiç göremesede soramasada ne zaman elini beline attığı zaman bilirki belinde dolu bir silah vardır

Onun unutamadığın hayali,
Sigaradan derin bir nefes çekmişçesine dolar içine.
Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın.
Sevmek ne imiş bir gün anlarsın.

Kötülük kökünü kurutacaksın
Gönül havanına koyacaksın
Sevgi tokmağı ile döveceksin
İnsaf eleği ile eleyeceksin
Gözyaşı ile hamur edeceksin
Aşk ateşi ile pişireceksin
Kanaat kaşığı ile yiyeceksin.

Firsat mı tanirdim bu darginliga,
Bilseydim bu kadar zor oldugunu,
Bilseydim zindandan daha karanlik,
Bilseydim hücreden dar oldugunu.

Mutluluğunu çalanlar seni anlayabilselerdi,
ne kendi mutluluklarına suikast yaparlardi,
Nede baskalarının mutluluklarının katili olurlardi....

Seni sevmek mor denizlerdi biraz,
ne kadar gidilse bir p kadar bitmeyen,
umutlar ve yıkılmalar arasında direnilen,
seni sevmek mevsimler içinde en güzel y a z...

Ellerin anlatır sabahın olduğunu
Ellerin yoksa bilki gece ve karanlık
Mevsimler onlarla değişiyor görüyormusun?
Önce ellerin
Anlasana,ellerindeyim artık.

Hani her acıya her gözyaşına
Dayanırdık nasıl el olduk
Hani yar gecelere
Hasret esince
Sarılırdık anılara
Nasıl son bulduk

--> Devamı...

Bir avuç toprak olmak isterdim.
Sensizliğin kuraklığında,
Belki günlerce belki yıllarca seni bekleyecek,
Sonunda saracak ama ellerini
Bir daha hiç bırakmayacak olan

Ölme diyorsan; gitme kal öyleyse
Sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma
Hadi gel, tut ellerimi, benimle yan
Benimle meydan oku her çaresizliğe

senden önce sevdiğimi
ondan önce sevdiğimden
daha çok sevdiğimi sanmıştım
senide senden önce sevdiğimden
daha çok sevdiğimi sanıyorum
senden sonra birini seversem
onuda senden daha mı çok seveceğim
ASLAA...

ÖYLE ZORKİ UYUMADAN HEP SENİ DÜŞÜNMEK,
ÖYLE ZORKİ DÜŞÜNCELERİMİ SÖYLEYEMEMEK
VE ÖYLESİNE ZORKİ GÖZLERİNE BAKIPTA
SENİ SEVİYORUM DİYEMEMEK...

Hergün durmadan aglarsa pınar
Her kışın ardından gelirse bahar
Balıkların suyu sevdigi kadar
Bende seni seviyorum birtanem

Mert Olmayanın Işi Değilmiş Sevmek...
sevdin Mi Birkez; Ölüm Ayakucunda Değil,başucundaymış...
Kaybolmak Değilmiş Sevmek... Eriyip,kahrolmakmış!!!

Sevda Değildi Bu Sanki Bir Düştü,
sürecek Diyordum Sonsuza Kadar.
takvim Yaprağına Ayrılık Düştü,
aramıza Girdi Bu Uzun Yollar......

Beni kör kıyılarda merdivensiz bıraktın,
Denizler ortasında yelkensiz bıraktın,
Öylesine yıktın ki inançlarımı!
Beni bensiz, beni sensiz bıraktın.

Baki sevgiler adına nice dilekler vardır.
Ölüm dahi ayrılık sayılmaz gönüller vardır.
Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar.
Sevgiyle birleşen gönüller vardır.

Sevmek sevgiliyi bir beyaz güvercin gibi avuçlarına alıp, ama sevgiliyi daha güzel ufuklar bekliyorsa onu salıvermektir.Onun uçsuz bucaksız gökyüzünde kanat çırpınışından sonsuz haz duymaktır

Beni unut ama şunu unutma;
Gözünün değdiği yere gül düşer
Sonunda sanada bir gönül düşer
Gönlümün şimdiki duygusu gibi!

sen..
Suya hasret çöllerimin deryası
Sevmeye hazır kalbinim fermanı
Körpe gönlümün karasevdası
Gönül bahçemin tek sultanısın
"""KARA GÖZLÜM""""

GECELEYİN BİR ÜRPERTİYLE KAPLANIRSA VÜCUDUN,
ELLERİN BUZ OLUP TİTREMEYE BAŞLARSA
GÖZLERİNE BİR ANDA YASLAR DOLARDA,
KULAKLARIN ZAMANSIZ ÇINLAYIP,
KALBİN SEBEPSİZCE SIZLAMAYA BAŞLARSA...
BİLKİ;İHANETİNLE BEN YOKUM ARTIK HAYATINDA..."

Unuttuysan Hatırla, Kaybettiysen Ara
Özlediysen Git Bul, Kırdıysan Af Dile
Kırıldıysan Affet, Seviyorsan Söyle
Çünkü Hayat Yasamak İçin Çok Kısa...

kapina bir gül biraktim
bu gül, benden sana
baktikca beni hatirla....
solarsa odanda ...
ne olur cöpe atma!
çünkü bu gül sana
olan büyük askimi anlatmakta

seni hala seviyorken su kalbim
baskasini sevemez yarali yüregim
unutmak kolaymi seni sevgilim?
çürüyecek sucsuz yere hasta bedenim!!!"

--> Devamı...

Gozlerin kitap gibi
okudum her seyini
bir tek sen myidin sanki..
BEN de sevmistim seni

Sende seversin birgün birini
iste o zaman anlarsin benim cektigimi
sende cekersen sakin sasirma
cünkü sende cektirmistin bana!!!"

İsmin kalbimde yasayacak
Askim ise yüregimde kazilmis olarak duracak
ve inanki birtanem bu kalp
Sensiz atmayacak!!"

Seviyorum seni ilk günki gibi
Eriyorum hasretinden bir demir parcasi gibi
Vuruldum sana bir pacavra misali
Asığım sana ilk günki gibi...."

Misralara dökmek isterdim ismini
Bilirimki ben sevmisim seni
Sen anlamasanda,bilmesende
Ben sevmisim seni hemde deli gibi.

Korkma sevgiden çekme ellerini,
Bırak yaşasın yüreğin dizgin yakışmaz dörtnala,
Bozkırlarda kısrağın , hatırla!
Gülün dikeni olmasa hiç bukadar sevilirmiydi.

Seninle bir bütünüm sensiz hayat durgun,
Sensiz şarkılar boş yaşamak anlamsız,
Mutluluk seninle güzel yanlız seninle doyumsuz,
Sen varsan eğer hayat yaşamaya değer.

OLMADIN YANIMDA YAŞLIYKEN GÖZLERİM SORMADIN BENİ MUHTAÇKEN BEDENİM ANLAMADIN BENİ ÇARPARKEN YÜREĞİM YAKTINDA ÖYLE GİTTİN VEFASIZ SEVGİLİM!!

nasıl uzaktaki yıldız parlak gelirse insana uzakta olduğun için tutkunum sana. hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana imkansız olduğun için aşığım sana

Gülmek senin için bir tutku olsun,
bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun..

Seni seviyorum derken hiç yalan söylemedim, yalan söylerken hiç seni seviyorum demedim..!!!

Sevenlerin gözyaşları
deniz olup aktığı zaman
dalgalar sahile şu imzayı atar
seni seviyorum

Bir umut değilmiki bizi hayata bağlayan bir sevgi değilmiki bizi yıllardır ağlatan fakat ayrılık değilmiki sevenleri ölümü tattıran

Hayat bir güldür elbet solacak
sırtıma kara topraklar dolacak
bu cansız yazılar birer hatıra kalacak.

Yağmur niye yağıyorsun kaldırımlar sokaklar ıslak amacın beni ağlatmaksa benim gözlerim zaten ıslak

Bir Gece Ay Bana Sordu 'neden Seni Ağlatan
Bir Kızla Berabersin? Aya Baktım Ve Dedimki' Sen Hiç Gökyüzünden Vazgeçebilirmisin...

"dost"vurulunca Değil Unutulunca Kahrından Ölürmüş,biz Dostlarımızı Kır Çiçekleri Gibi Avuçlarımızda Değil!"kurşun Yarası"gibi,yüreğimizde Saklarız..!

Geri