Aşk Sözleri(Ünlülerin aşka dair sözleri)

yıldızlarını kaybedersen eğer sakın gözlerini kapama yoksa umutlarınıda kaybedersin...

işte en beğendiğim sözlerden bir tanesi bu aşık olana :
Aşık adam sivilceyi gamze görür :)

Ve bir tanede giden sevgiliye:
Gidiyorsa bırak gitsin seviyorsa dönecektir. Dönmezse zaten hiç senin olmamış demektir...

Buda deminkinin komiki :
Gitmek istiyorsa kendini serbest bırak niye diye soran olursa seni ilgilendirmez de :)

buda biraz ılımcı yaklaşanı olsun hadi ,
Gitmek istiyorsa serbest bırak nasılsa döncektir. :)

yeter ama dimi azıtmayım daha türeyecek çünki :)

gel bana yar,
bak seni bekliyor bu can,
hatasız kul olmaz,
sevgini belli ettikten sonra,

sevgi güzellik ister canım,
güzellik emek ister,
güzellikten değil canım,
yürekte ateş ister

her duvarda izimiz her karakolda ismimiz her kızda resmimiz vardır

ilk okuldaydım ilk kalemimi kırdığımda
orta okulda bi bok sanırdım kendimi
gravatı göbege kadar çakınca
havasına burnuma takardım yara bantlarını
bir taneside kaşıma çapraz yapınca
kaş göz açılmış agız burun dagılmış
gömlek yırtık kitaplar hiç açılmamış bir sırdı
belki ögrenmek istememiştim belkide onlar beni dışlamıştı
büyük abilerim benı anlamamıştı arkadaşlarım beni hiç satmamıştı

lisede bir kız vardı hiç sorma
adı hülya görme sanarsın gördügün bir rüya
okulun en güzel hatunuydu e bizde en delikanlısı
yürü dedik asıldık kıza pas yok baya üzülmdüm ama
sevmiştim ulan dedim bastım taşları bagrıma
sayısız manitadan sonra kaptırdık kendimizi bir kıza
asılan varmı al aşşagı amma arsız kızmış dur demedi bir bi defa
alibeyköy karakollarında gezdik lise hayatımız boyunca

çok sayfalar kopardım geçmişe boguldugumda
yaşadıklarımı düşünüp tebessüm kopardıgımda
hülyayı düşünür arkasında koştuguma
şimdi bir çok arkadaşım igne komasında
adam olmaz dedikleri çocuk ? ? ?
onlar nerden bilecek nerede ? ? ?
dolaşır elde mikrofon yürür meçhule
geçmişim yıllarım intikam peşinde..

ne kadarda bana kızsada yüreğin
seni sevdiğimdendir çektiğim

ne kadar ağlasada gözlerim
yüreğiminin ateşindendir

ne kadar haykırsada dudağım
aşkımı ilan edemediğimdendir

ne kadarda duymak istemesem de sevmediğini
senin üzülmeni istemediğimdendir

ne kadarda bakamadıysamsa gözlerine
sana olan utancımdandır

ve aşkım ne kadar seni sevdiğimi bilmeyişinin tek nedeni
Sana olan aşkımın büyüklüğünü tahmin edemediğimdendir....

bir tanede benden olsun gece gece ilham geldi yazdım işte

(ama sevdiğimde sevildiğiminde farkındayım bu bana yeter)

Her şey sen doğmadan önce planlanmıştır zaten ...

Hangi okula gideceğin, arkadaş grubun, üniversitede seçeceğin bölüm, mesleğin bile belirlenmiştir başkaları tarafından.

Hayatında yapacağın hiçbir şey , bu belirlenmişlerin dışına çıkamaz, çıktığı zaman ya ailenden ve toplumdan dışlanırsın ya da daha büyük cezalardır sana verilen ...

Asla sana söylenilenlerin aksini yapamazsın .. Bu sonun başlangıcıdır bu çevrede ...

Avukat ya da doktor olman gerektiği söylendiyse başka hiçbir seçimin olamaz .. Çok küçük yaşlarda beynine yerleştirilen bu fikir doğrultusunda geliştirilir her şey. O meslekte uzman kişilerle tanıştırılırsın mesleğin iyi yönleri anlatılır sürekli .. Özel ders verenler , dershaneler , öğretmenler bile seni bu yönde desteklemek zorunda kalırlar mecbur edilmişlerdir ... İstediğin müziği dinleyemez , istediğin tv kanalını izleyemezsin .. İstediğin kitabı okumak bir hayaldir.Evinde koca bir kütüphane dururken.... kitap alma şansın bile elinden alınmıştır ..

Arkadaş çevren hazırdır zaten. O seçilmiş kişilerden başkasıyla herhangi bir ortamda bulunamazsın .. Kafede yan masada oturan kişiden bile şüphelenirsin acaba bu kim ???

Sen dünyaya bazı kişilerin özel isteklerini gerçekleştirmek için getirilmişsindir .. O kişilerin istedikleri olmazsa sen de olamazsın ..

Seni seçilmiş bir kişilik zannetseler de aslında ne kadar şanssız olduğunu hiç kimseye anlatamazsın. İstediği her şeyi özgürce yapan kişilere gıptayla bakıp .. özgürlüğünü elinden alan kişilerin yüzüne bir tokat vurmak ister gibi çekip gitmek istersin .. Gidebileceğin her yer herkes tarafından bilinecek .. Otur oturduğun yerde ... Sen yine sana yapılan baskılara göz yum .. görmemezlikten gel .. başkalarının isteklerini yapmaya devam et .. aslında kendi isteğinmiş gibi .. çok severek yapıyormuş gibi .. can atar gibi ..

Ve her gece başını yastığa koyduğunda ağla .. neden ben ...

Neden ben istediğim kitabı okuyamadım ..

Neden o şarkıyı dinleyemedim ...

Neden güzel sanatları değil de Öğretmenliği seçtim ..

Neden o kızla arkadaşlık yapamıyorum ...

Nedenler beynini kemirirken hayat geçer gider

Sen bir daha yaşamayacağın bu güzel dünyada .. başkalarını mutlu etmek için seçilmişsin

Sen özelsin ..

Sayende yüzlercesi mutlu olurken sen mutsuz olmuşsun istediğin gibi yaşayamamışsın çok mu ????

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>aLINTI<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Hepsini okuyamadım ama çok hoş çok güzel sözler var... =) Eline sağlık...

hepsinin gsl olduğuna eminim birazını okudum ama çoğunu okuyamadım özür boş bi zamanda okicam ellerine sağlık arşiv olmuş;)

react0r vallaha sen olmasan ne olurdu dier yazanlara da teşekkürler

Kendİmden SÖz Etmek Gerekİrse Ben Megeroman Bİr İmsan Degİlİm O YÜzden Kendİmden SÖz Edecegİme Kadinlardan SÖz Etmek Gerekİr. Onlar Siz Hayat ÇÖlde YÜrÜmek Gİbİ Ekvatorda Yolunu Kaybetmek Gİbİdİr.onlar Bİrer ÇİÇektİr Bence Hepsİ

biz sizin gibi ballı ekmek yemeyi bilmeyizz kızım .15 yasında dünya bizi kavurup bıraktı.18 yasında kızlar bizi aldattı. sizin gibi sosyetik yerde basamağımız olmasada her kahvede masamız her kavgada namımız her genc kızda resmimiz mevcuttur.biz sizin gibi aldatmayız hesap sorarız...

AraMa HayatIN CilwesinDe BahaNe, Benim gönLüm SéRSéRiysé Sanane! Ben GézéRim Kumarhane Meyhane, Sen Bilirmisin SéRSéRiLik ne $ahaNe. Hor göRüR Hor göZü iLe BakaNLar, BizLérDir Dünyada en MéSut iNsanLar, Sil KIZIM Sil gözüNDeki o KaranLIK éSéri, GezDiqiN züPPeLerDen KatKat üStünDür $u Kar$InDaki SéRSéri !!!

BİRAZ KÜL BİRAZ DUMAN O BENİM İŞTE
KEREM MİSALİ YANAN O BENİM İŞTE
İNAN GÖZLERİNE BEN BEN DEĞİLİM
BENİ SEVDİĞİN ZAMAN O BENİM İŞTE​

Geri