Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu akşam hayalin canlandı gözlerimde,ışık oluyorsun bana karanlık gecelerimde, yıllanmış şarap gibi tütüyorsun içimde,bu akşam seni ölesiye özledim.bu akşam seni görmek istiyor gözlerim, sıcak ellerini tutmak istiyor ellerim, sevginle dolup taşmak istiyorkalbim, bu akşam seni ölesiye özledim.Bu akşam seni senden son defa istiyorum, dayanacak gücüm kalmadı bekleyemiyorum, ellerim senden ayrılmasın diye dualar ediyorum, bu akşam seni ölesiye özledim.
ne dil yeter seni anlatmaya , ne göz kıyar sana bakmaya , ne ellerim dayanır sana dokunmaya , ne kollarım uzanır seni sarmaya ,
hiç ömür yeter mi ? bir seni daha bulmaya....!!!!
Hatıralar yükselsin bir sazın namesinde
Nağmelerle süzülen bir şiir istiyorum
Taş gönüller titresin o şiirin sesinden
Hıçkırıkla kesilen bir şiir istiyorum
Sana olan aşkımı o şiire anlatacak
Belki bir şarkı olup seni de ağlatacak
Belki bir şarkı olup herkesi ağlatacak
DudakLarın'Da A$kıN YankıSı var Sevdan'a KapıLaN BiR KaLBiM var.. Beni Sana BağLayaN BüyüK üMiTLeRim var.. YıkMa DunyaMı SaNa VeRecek SON Bir CaNıM Var!!!
her saniye biraz daha içimde büyümek güzel,
herseyi sende gizlemek,
sadece benimsin diye kendi kendime sevinmek,
mutlu olman için ne olursa olsun yapabilmek,
olman için ne olursa olsun yapabilmek,
umutlarımın baş harfine seni koyabilmek
içimden gecenleri sana anlatabilmek.....
Sensizlik sessizlik demek, sessizlik ölüm demek yaşarken ölmek demek seni sensiz yaşamak demek.Demekki yaşamak için sevmek sevmek için sen gerek , seni seviyorum
hayat nekadar acımasız olabilirki
sen hırslı sen kararlı olduktan sonra
yıllar senden neler alıp götürebilirki
sen dimdik, çakı gibi olduktan sonra
adım adım adımlarını sağlam basma yeteneği
bunu kavra böyle yürü bulursun gerçeği
hayat yolu bellidir karar verme hakkı senin
elindeki imakanlara hep önem vermelisin
ewet durumun, içinde bulunduğun
kaos bir ortamın sorumsuzluğun
sevgiye,aşka kafa takan ahmak sözlerimi duydun ne düşünüyorsun??
Sen Bana Işık Ver Yeter Bende Filiz Çok Köklerim İçimde Gizle Açan Soran Dere Budak Yok Bir Şiir İstersin İçinde Benzetmeler Olan Kusura Bakma Sevgilim Heybemde Sana Benzeyecek Güzel Birşey YOK...
Gülmek için mutlu olmayı bekleme
Belkide mutluluk gülüşünde saklıdır
Sakın ağlayayım deme
Belkide biryerlerde senin birtek gülüşün için yaşayan birileri vardır.
DuYGuLaR VaRDıR aNLaTıLaMaYaN..SeVGiLeR VaRDıR KeLiMeLeRe SıĞMaYaN...BaKıŞLaR VaRDıR iNSaNı öMüR BoYu aĞLaTaN...YoLLaR VaRDıR aŞıLMaSı GüÇ oLaN. KaLPLeR VaRDıR aCıLaRLa PaRÇaLaNaN.Ve iNSaNLaR VaRDıR HiÇ uNuTuLMaYaN.SaNMa BeNi SeViPTe BıRaKaNLaRDaN. BeNiM SeVGiM MeZaRa KaDaR oLaNLardaN