Aşk Sözleri(Ünlülerin aşka dair sözleri)

hiç bir zaman kimseyi HERŞEY diye görme bir gün o da gider HİÇ BİŞEY 'siz kalırsın

Bekle beni sevgilim belki gelirim bir demli cay kokusu gibi ilkbaharda yağan ılık bir yağmur gibi dolarım içine delice esen bir rüzgar gibi..bir sonbahar günü yürürken eline düşerse bir yaprak sakın bırakma! benim elimdir sakın unutma..!

βίя żαмαηℓαя нєяşєуίмdίη şίмdί нίçβίя§єуίм§ίή

sevginin en güzeli seni sevmek , özlemin en güzeli seni özlemek.ama herşeyden güzel olan varki oda her sabah uyandığımda var olduğunu bilmek!!!!!!

aSkEr vUruLuNcA DEğiL, uNutuLuNcA öLüR

"

Rüzgara bir öpücük emanet ettim. Eğer bu akşam ısrarla yüzüne eserse sakın yüzünü çevirme bırak doya doya öpsün seni benim yerime.

"

arkandan 100 tane köpek havlamadan KurT olamazsın... BIrakta KurtLuğun tadını cıkar....

BİR YERDE KÜÇÜK İNSANLARIN GOLGESİ BUYUYORSA ORADA GUNES ARTK BATIYOR DEMEKTİR....

Yaprak döken gençligimin satır aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alınmıs suskunlugumun baş harflerisin.

Bir nefes bir ahım var bilmem ne günahım var vedalar sardı beni bildiğin gibi değil

Bayrağı bayrak yapan üstündeki kandır;eğer toprak uğrunda ölünüyorsa VATANDIR!

"

birgün dünyanın tüm güzelliklerinden vaz geçip ölmek istersen bana gel görki sensiz olmanın nasıl bir ölüm olduğunu göstereyim......

"

Sen bazen en zifiri karanlik gecemin günesi, sen bazen yasanacak hayatin cesaret verecek mutluluk yani, sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeni...

Kafamdaki bütün düsünceler sadece sana adaklandi
Yagmurlu bir havada yürüyorum gözlerim duvara takildi kaldi
Biliyorum öldün artik ama hala oradaydi ikimizin yazisi
Biraz duvarda silinmisti ama benim kalbimden silinmedi hic birseyin

anlayamazsın !!!
sana ne duyduğumu
göklere açıp elimi ne konuştuğumu

Madem Seviyosun
Kime Gİdiyorsun????

Üç KuRuŞLuK aDaMa BeŞ KuRuŞLuK DeĞeR VeRiRsEn GüN GeLiR SeNi BiR KuRuŞa SaTaR......

Geri