Aşk Sözleri(Ünlülerin aşka dair sözleri)

Göz Kaptirdiğim Renkten, Kulak Verdiğim Sesten, Affet Senden Habersiz Aldiğim Her Nefesten

Ve şimdi yanıyorum

Elini tutamadan ölüyorum

Ona yanıyorum

Saçlarım ağarmadan ölüyorum

Ona yanıyorum

Anne ben ölüyorum

Gözlerim doluyor gözlerim kanıyor

Anne ben erken ölüyorum

Kokun geliyor uzaklardan

Hissediyorum

Ellerin cennet kokuyor anne

Kucağın cennet kokuyor

Beni kucağına alsana

Sarsana beni koklasana

Anne ben ölüyorum

Ağlamasana​

yasak sevdaları ben seçmedim
ben sevince yasak oldular
ve öyle yasak oldular ki
yasaklarım bile anlamadılar.....

Bırak kendini kollarına aşkın
Yüreğin taştıkça bu acıyı çeksin...
ANLADIM!
Sen onu toprak olana kadar
SEVECEKSİN...!

hüzün çökmüşken içime,
laf anlatamıyorum bi türlü derdimi,
hep yanlış anlaşıldım,
halada yanlış anlaşılmaya devam ediyorum

2 dk da yazdım
bakalım beğenecekmisiniz
23.09.2006
00.54

Gökyüzüm Sen Ol Birtanem, Güneş Teninde Batsın, Bırakıp Gidersem Seni Yağmurlar Canımı Alsın...

"akilli Konuşur, çünkü Söylemek Istedikleri Vardir; Aptal Konuşur, çünkü Kendisinin Bir şeyler Söylemek Zorunda Olduğunu Sanir."

Dün Akşam Eski Bir Arkadaşımla Oturup Konuştuk Geçmiş Günlerden Bir Ara Sebepsiz Seni Sorunca Birkaç Damla Yaş Aktı Gözümden

Adım atsam Yollar Biter, Bir Gül Diksem Diken Biter İşte Ben Böyle Şansızım...

sokakLarda yankıLandı adın..sensizLiğe hiç aLışamadım..tüm sözLerim küskün sana..yine yaLnızım ay ışığında...

ben bir ölüyüm.ölmek buysa.hayatta parmaklıklar arasında kalmaksa hem de görünmeyen parmaklıklar.bir sürü cehaletin ortasında aydınlık olmak kadar zor bir şey yok belki de.işte ben bu yüzden ölüyüm şayet yaşamak buysa!

:hhman: konunun dışına cıkılmış
herşey bir başka olmuş
anlatacağımız kendimiz
insan onuda beceremez olmuş
kim ne derse desin insan şeytansız olmaz olmuş

:mad:

Bunun Adına Yürek Derler Öyle Biranda Silemezler Biz Burada Neciyiz Neyiz Seversek Ölümüne Severiz

İpekten sırmadan tel tel yaratmış
Telini bir ömre bedel yaratmış
Sanki vasfi için özel yaratmış
Dört mevsim bir başka taze saçların..

Bilirmisin hic nefreti sevmezdim...Oysaki beklemedigim vuru$larInla nefretime kan kattIn...Sen olmadIk zamanlarInda or.spu gulu$lerinin, kahkahalarInIn altInda aglarken ben seni yIkmI$ olacagIm..

GeLmior iCimden dur demek sana,gonuLLu gidisin ahh yoLun aCik oLa.. Yeter geLemedim gormemezLikten sitemLeri,yediremedim Gururuma ihaneti,ya seni ya kendimi terketmeLi.. Yediremedim Gururuma ihaneti,ya seni ya kendimi vuracagim CEK GIT !

:sigara: sen köpek gibi seversin,o belediye gibi zehirler...

Sevme Oğlum Yanarsın Diye Söylerdi Annem Geçme Aşk Kapısından Güler Sana Elalem...

yağan yağmur gibisin ;hem duru hem huzur dolu.akan ırmak gibisin ;bazen deli bazen dolu.denizde olan inci gibisin;hem birtanesin hemde benimsin..

Geri