ACaBa TaSo'ları hatırladınız mı? :Dsüpper :D

mrtzcn

New member
Reaction score
0
Küçükken,uğruna can verilebilecek bir oyunun parçasıdır taso.Taso sokak aralarında oynanan en cool oyundu bir zamanlar... Hatırlarımda,ben bi keresinde okula tasolarımı götürmüştüm,hocada tasolarımı almıştı.:durdurun:durdurunİşte o gün çok ağlamıştım.Şimdi o günleri hatırlayınca hep gülerim. :biggrin:biggrin
Bakın bakalım hatırlayabilecek misiniz?

dsc06253pq1.jpg

n6607242593144992406qk3.jpg

dsc00285ze8.jpg

n6607242593145023360pf1.jpg

pikaqe3oi7.jpg

n6607242593145104541iu9.jpg

Bir araki dönemin yeni moda tasoları : ''JET TASO''
007fd2.jpg

Bir başka özenti olup benim en çok sevdiğim tasolar:''DEV TASO''
taso1.jpg

veeeeee unutulmaz Pokemon ailesinin unutulmaz kahramanı:
image020.jpg

ASH KETCHUM
ARKADAŞLAR YORUM VE TEŞEKKÜRLERİNİZİ BEKLİYORUM

bende daha eskileri var bugs bunny li tasmania lı çocukluktan hatıra hala bakar o günleri hatırlarım =)

of of ne oynardık kapı önlerindeki mermerlerde :D
her kahraman wardı
eş-brok-misti cart curt :D

1 ara depoya inersem tasoları cıkarır resmini koyarım suan korkunc derecede fazla taso var bende 3-4 kutu vardır heralde tam emin değilim tüm mahallenin tasolarını ütmüştüm :D sonra oynamadım :D

N oynardım ßi AraLar :hhmanD Çokta Kavga ettim ßunLar Yüzünden :D

bizim zamanımızda böyle int-psp filan yoktu, herşeyimiz sokaklardı. şimdiki çocuklar sokaga çıkmıyor..

ulen zamanında 1 torba tasom vardı :D ne senelerdi be yah anasını

evet arkadaşlar şimdi siz dedinizde hatırladım ben çocukluğumda baya bir taso biriktirdim ney günlerdü be

bunlar taso değilki, pokemon vs vs. Daha 3 5 senelik mazisi var. Nerde eski tasolaaarr

MozoLe Miяach;4283148' Alıntı:
Adamım Taso Yuzunden Kaç Kişiyi öLdürdün Hadi AçıkLada Şok Et Tum Forumu :hhmanD

Canımı Verırım Tasomu AsLa :durdurun

YoK Ya ama Çok Kavga ettim Kanka ßiLdigin gißi degiL. ßi keresinde cocugun ßirinin kafasini yarmiştim ama o taş atişim yokmu yariLirdin güLmekten :hhmanD ßu asiLigim KücükLükten ßeri süregeLiyo :durdurun

YoK Ya ama Çok Kavga ettim Kanka ßiLdigin gißi ßi keresinde cocugun ßirinin kafasini yarmiştim ama o taş atişim yokmu yariLirdin güLmekten :hhmanD ßu asiLigim KücükLükten ßeri süregeLiyo :durdurun

ßen GeneLde Tasodan DeqıLde ßeşiktaşa Laf AtanLardan DoLayı Kafa Yarıyordum :hhmanD

Gerçi Hoş HaLa Devam Ediyor ßu aLışkanLıqım..Hatta Hoßi HaLine GeLdi.. :durdurun

Geri