nickel_tec
New member
allper' Alıntı:yine 2 3 tane belli ismin yorumunu okudum ve artık mantık aramadığımdan pek de şaşırmadım bu yorumlara..
her fırsatta diyolar ki Atatürk adından rant sağlıyolar.. kardeşim o zaman sormazlar mı sana her fırsatta baş örtüsünden rant sağlayan kim, dini kullanarak biçok kişiyi soyan dinden soğutan; bunlar cennete gidecekse ben o cenneti istemiyorum dedirten kim.. şuan başımızdakiler, ülkeyi özelleştirip duran uluslararası ilşkilerde bizim yüzümüzü kızartanlar kim
alışık olmadığınız bi durum çünkü sizin istediğiniz, özlediğiniz ortamlarda böyle herkesin kendi fikrini söyleme lüksü yok bi arkadaşımızın dediği gibi tavuk gibi kesip gömerler adamı
kendini bilen bir müslüman, kimsenin lafına hareketine bakıp dinden soğumaz.. her sakallıyı dede sanmayan akıl sahibi kişiler gitmek istedikleri cennete nasıl ve kimin ipine sarılarak gitmek istediğini iyi bilir.
yani bu tür yanlışlara kanıp bunlar cennetlikse ben cenneti istemiyorum diye AHMAKÇA bir söz etmez..
he şimdi içinizden biri de çıkıp demesin ki kimin arkasını çekiyosun? Benim dinimi kullanarak rant elde etmeye çalışan bi insanlarla ne işim olur ne de cemaatinin ismini zikrederim, bu tür işleri de es geçerim..
zaten NEDEN CENNETE GİTMELİYİZ? sorusunun da bi cevabını da bulsalar da, tavuk gibi kafa kesilmekten ziyade piliç gibi çevirme olmak diye bir deyimin olduğu da hatırlanabilse...