Ak Parti Kapatılmasın Yabancılara Satılsın :)

boşuna yırtınmayın bu üede yaşayan iki kişide biri bu ğpartiye oy erdi hemde ii dönem daha bişey diyemeyiz... sonumuz hayır olsun ...emeğine sağlık

şaçmalamayın.onları satıp ımf'ye borcumuz ödüyoruz sizin destekliğiniz mhp,chp dönenimde niye ekonomik güzel olmadı .pkk yüzünden 300 milyar ytl zarar ediyoruz buna niye sesiniz çıkarmıyorsunuz.arkadaşlar sallamayın türklük elde gitmiyor .Arabta olmuyoruz.Biraz mantıklı olun.araştırın

şaçmalamayın.onları satıp ımf'ye borcumuz ödüyoruz sizin destekliğiniz mhp,chp dönenimde niye ekonomik güzel olmadı .pkk yüzünden 300 milyar ytl zarar ediyoruz buna niye sesiniz çıkarmıyorsunuz.arkadaşlar sallamayın türklük elde gitmiyor .Arabta olmuyoruz.Biraz mantıklı olun.araştırın

imf ödüyoruz :durdurun:durdurun senin imf dediğin kim biliyon mu çalık grubu çalık grubunun aldığı sabah ve atv ihalesinde el koyulan vakıfbank'tan 600 milyon dolarla ödendi... çalık grubunun genel müdür'ü sewgili başbakınınız R.TAYYİP ERDOĞAN'ın alsana imf....:clap:clap

dış borçta artış var hala ödenen bi borç azalır güzelim çoğalmaz hem dış borç İMFden ibaret de değil...
her2 kişiden biri akp ye veriyo doğru her iki kişiden biri gerçekleri görmek istemiyo her iki kişiden birinin beyninin %90ını türban düşünceleri oluşturuyo her iki kişiden biri satmayı özelleştirme olarak yorumluyo ve hala her iki kişiden biri o.ç ye sayın diye hitab edebilecek arsızı savunuyo daha sayim mi???

zaten yabancıların elınde:clap

tabi tabi altın veren yumurtayı kesmelisiniz... tabi canım her ne kadarda sevmesemde aydın doğan parasıyla baraj yapmaya kalksın siz gidin bu işin içinde putin var berlisconi var eni var olmaz bu işin sözünü çalığa verdim deyin siz hala bu ülkede yolsuzlk yok altın vereni kesin diyeceksiniz bırakın bu boş vasvataları...

dış borçta artış var hala ödenen bi borç azalır güzelim çoğalmaz hem dış borç İMFden ibaret de değil...
her2 kişiden biri akp ye veriyo doğru her iki kişiden biri gerçekleri görmek istemiyo her iki kişiden birinin beyninin %90ını türban düşünceleri oluşturuyo her iki kişiden biri satmayı özelleştirme olarak yorumluyo ve hala her iki kişiden biri o.ç ye sayın diye hitab edebilecek arsızı savunuyo daha sayim mi???

İşte bunlar desteksiz Deniz Baykal vari sözler .Bunları sizin cahilliğinize vermek en doğrusu olacak hehalde. Geçmişini bilmeyen geleceğini bilemez aklında bulunsun.Ama geçmişinizi biliyosun ve bile bile ... oluyosun...Gerçekler her zaman acıdır...
:hadiordan

İşte bunlar desteksiz Deniz Baykal vari sözler .Bunları sizin cahilliğinize vermek en doğrusu olacak hehalde. Geçmişini bilmeyen geleceğini bilemez aklında bulunsun.Ama geçmişinizi biliyosun ve bile bile ... oluyosun...Gerçekler her zaman acıdır...

cahillik dini istismar edip parti kurmakla, damadını ülkenin sayılı ve kendisini dünyanın en zengin 50. kişisi yapmakta,yapmadığım halde yaptım demektir.... cahillik kanıtlar deliller ortada olduğu halde onların parasını yediğin için hala inkar etmektedir...

+ bişey söylemek istiyorum bu sözler deniz baykal diye aydın doğan söyledi... demekki kulaktan doğmayla söz söylemek böyle bişey oluyor....

SAYGILARIMLA....

evet cahilliğimiz satmayı eleştirmek cahilliğimiz talabanin yanında diz çöken adamı eleştirmek,cahilliğimiz o.ç ye sayın diyen bi şahsiyeti eleştirmekkk...
Evet geçmişini bilmeyen gelceğini de bilemezz doğru bi söz ben de sana geçmişlerden birinin bi sözünü hatırlatiyim..
Fatih Sultan Mehmed : "Feth ettiğim yerleri ecnebilere satanların Allah belasını versin..."

zaten satılmamışmıydı :clap

Siz Kendınızı ıster Arabi Hissedin Ister Ermeni Akp Geldı Gelelı Cebınız Gozunuz Para Gordu Beee!!! Nankorluk Yapmayın... Bu Ulkede Yatırım Yapacak Daha Baska Bısey Soyleyın Bana ...doğalgazımız Petrolmuz Borumuz Var Demeyın Onlar Bıtıcı Kalıcı Seyler Lazım ...bu Satıslar Kalıcı Olur Ve Akp De Bunun Kontrolunu Bırakmazzz ...hep Kotu Dusunuyosunuzzzzzzz...akp Gıbı Ne Zman Hukumet Geldı Turkıyeye Soyleyın Bana

Siz Kendınızı ıster Arabi Hissedin Ister Ermeni Akp Geldı Gelelı Cebınız Gozunuz Para Gordu Beee!!! Nankorluk Yapmayın... Bu Ulkede Yatırım Yapacak Daha Baska Bısey Soyleyın Bana ...doğalgazımız Petrolmuz Borumuz Var Demeyın Onlar Bıtıcı Kalıcı Seyler Lazım ...bu Satıslar Kalıcı Olur Ve Akp De Bunun Kontrolunu Bırakmazzz ...hep Kotu Dusunuyosunuzzzzzzz...akp Gıbı Ne Zman Hukumet Geldı Turkıyeye Soyleyın Bana

evet hiç bi hükümet bu kadar satış yapmamışdı...
pardon yaa özelleştirme dicektimm
Satış size kalın geliyo özelleştirme inceltilmiş hali demi..
bu arada cebim hala para görmedi ama görürse bile oç ye sayın diyen acizee oyumu vermezdimm..

Aziz Nesin geliyor aklıma
adamlar göstere göstere yapıyorlar ama vatandaş da hiç tepki yok.
zevk alıyoruz galiba

Ne güsel olmuşş yaa satılsınn zarar edeceğinee durmak yok satışa dewamm

Ne güsel olmuşş yaa satılsınn zarar edeceğinee durmak yok satışa dewamm

ne güzel satılsın demi zarar gören şeyler'e bak türkiyedeki tüm bankalar değil mi tüpraş-çeaş- telsim- avea-tekel-iddaa bunlar zarar yapıyordu ha bravo valla çok güzel zaman vakit veya onun yandaş medyasını okuyorsun....:goz::goz:

Bu satılan yerler, sadece bizim duyduklarımız, diğerlerinide hesaba katın...

Geri