yurekburuk
New member
- Reaction score
- 0
Sorarsan Balgİbİde Satarim Dİyorlar
iran'da başı açık gezmek yasak..başörtüsü zorunluluğu var..bu insan haklarına aykırı bir durum..peki türkiye'de de başörtülü gezmeyi yasaklayacak bir zihniyet var..bu insan haklarına aykırı deil mi..sizde mi dün haberlerde izlediğimiz o a.m.cık dekan gibi düşünüyosunuz..ben diyorum ki nasıl ki üniversitelere bikiniyle,mini etekle gelmek yasak deil,başörtülü gelmek de yasak olmasın..ne suçu var o kızların..biz bir anti-iran istiyorsak öncelikle özgürlük ortamı oluşturmalıyız..isteyen istediği gibi üniversiteye gelmeli..nedir bu anti-islamcılık..başörtülü öğrencileri üniversiteye almayan zihniyet ateist deildir de nedir?soruyorum size..o beğenmediğimiz nefret ettiğimiz amerika ve ermenistan'da müslüman öğrencilerin başörtüsüyle okuması serbest..peki türkiye'de neden deil..çünkü türkiye'de şerefsiz bir anayasa mahkemesi var..daha doğrusu o anayasa mahkemesinin 1 üyesi dışında(o da başkan haşim kılıç) 10 şerefsiz üyesi var..bu 10 şerefsiz üye demokrat akp yi kapatmak için elinden geleni yaptı..6 sı kapatılsın,4 ü akp laiklik karşıtı eylemlerin odağı dedi ve akp 1 oy farkla kapatılmadı..ancak o anayasa mahkemesi üniversitelerde başörtüsü serbestliğini onaylamadı..inanın ulu önder M.Kemal ATATÜRK yaşasaydı kahırdan ölürdü..çünkü bu chp yaptığı yolsuzluklarla ulu önderimizin kemiklerini sızlatıyordu mezarda..ama son ortaya çıkan şey inanılmaz bişeydi..chp,atatürk e ve islam a küfreden bir dernekten yardım parası almış,o derneğe avukatlarıyla ve bizzat deniz baykal la destek vermiş ve o dernekle içli dışlı olmuştu..yani bu ülkede atatürkçüyüm,kemalistim diyene inanmayacaksın kardeş..çünkü bunlar atatürk ü kullanarak ona küfrediyor,yolsuzluklar,darbeler yapıyorlar..ne oldu..80 darbesini solcular yapıp suçu sağcıların üstüne attılar..ve 12 eylül 2008 günü solcu kanalların hiçbiri(fox,show,kanal d,star) darbeyi,12 eylülü kınamadı hatta hiç 12 eylüle değinmedi ancak başbakanın damadının kanalı atv bütün haber bülteni boyunca demokrat fuat kozluklu nun anlatımlarıyla, haberleriyle darbeyi,darbecileri darbenin her türlüsünü ve 12 eylül darbesini kınadı..ancak solcu kanallar bi haber bile yapmadı..işte bunlar böle..önce kenan evren yönetiminde darbeyi yaptılar sonra darbeyi övdüler sonra darbeyi sanki sağcılar yapmış gibi gösterdiler ve en son da darbe sanki hiç olmamış gibi davrandılar..darbenin her türlüsüne darbecilere karşı el ele..yaşasın ortak akıl hareketi..
bu yazı bitmez ama son olarak sölemek istediğim bi şey daha var:bazıları ortalarda kemalistim,laiğim die dolaşıyor..önce laikliği tanımlayalım..laiklik ULU ÖNDER M.KEMAL ATATÜRK ÜN tanımıyla din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması ve din ve vicdan özgürlüğüdür..yani başörtüsü takmak bi özgürlük olduğu için laikliğe aykırı deildir aksine laikliğin uygulanışıdır..ortalarda eline içki alıp "laiklik içki içmektir." diyenlere duyurulur..kemalistlik hakkında da söleyeceklerim var..kemalistlik kavramı mustafa kemal zamanında yoktu..onun ölümünden sonra ortaya çıkarılan bir kavramdır kemalistlik ve bu kavramın atatürk ilkeleriyle yakından uzaktan ilgisi yoktur..kemalistlik; anti-islamcılık,ateistlik,darbecilik,laikliği kötü yönlerde kullanma,atatürk ün ismini kullanıp yapılanlarla onun mezarında kemiklerini sızlatma vb.anlamlara gelir..o yüzden kemalistler tam bir şerefsizdir..o kadar...
Kardeşim kominizm le mi yaşıyoruz satacak tabii parası olan alır. Devlet küçülecekki halk büyüsün.