AK Parti'ye oy veren utanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tarih 2kasım 2002 seçimlerden bir gün önce bütün ekonomistler borsa 9binlere çıksa diye dua ediyor tarih 4kasım2002 akp hükümeti kuruluyor...tarih 21temmuz 2007 ekonomistler borsa 60bin olsa diye dua ediyorlar 23temmuz2007 bütün ekonomistler seviniyor 60bin değil 100bini geçeceğiz diye...

bu kadar iyi giden bir ekonomi var ortada bu da demek oluyorki bu adamlar iyi iş yapıyor...

gururla söylüyorumki onlardan biride benim hatta 1000 tane oy vererek olsam hepsinide AKP ye veririm helal olsun adamlara.

Biz ne desek ne söylesek onlar kendi bildikleri ,aslında yalnış olan doğrulardan vazgeçmeyecekler.
Bu gidişte ülkemizde su değil soda kıtlığı çekicez
Ne kadar içselerde nafile hazımsızlık gitmiyor?

baykal kendi basarısızlıgını unutturup partının basında kalmak ıcın cırpınıyor arkadaslr bunlar baykalın komplo teorılerı

kardeşim tabi chp binasında sorarsan kimse cevap vermez salak..
valla şu chp lilere şaşıyorum bu kadar yarım akıllı siyaset yapan birine nasıl oy veriyorlar.. :-D

ibrahim923' Alıntı:
ArkadaŞlar O Kadar Cesursunuz Kİ Akp Nİn İcraatlarini ÖvÜyorsunuz Pekİ Bu Ülkenİn TÜm Kurumlarini Satan Bİr İktİdarin Aldiklarini Ve Verdİklerİnİ Bİ KarŞilaŞtirin ...
Oy Vermekle Hata YaptiĞinizi Şİmdİ Bİlmİyorsunuz Ama ÖnÜmÜzdekİ 5 Yilda SonuÇlarini Alacaksiniz.İlk BaŞta Yapacaklarini Sİzde Bİlİyorsunuz ErdoĞan Çok Sİnsİ Bİr Şekİlde Sİzİ Uyutuyor Bu Ülkenİn DÜzenİnİ De DeĞİŞtİrmeye Çok Yakin Ona Oy Vermenİzİn Tek Nedenİ Denİz Baykali Sevmemenİz Yada Tayyİp ErdoĞanin Delİkanli Tavirlari
DeĞİlmİ???bence Bİ DÜŞÜnÜn
O Kadar İnternettesİnİz HİÇ Mİ GÖrmÜyorsunuz Vİdeolarini Adam Çikiyo Şehİtlere Kelle Dİyor Sayin Öcalan Dİyor AtatÜrke Hakaret Edİyo Ve Sİz Hala Bu Adami Sevİyorsunuz ÖvÜyorsunuz Pes Yanİ
sevgili ibrahim sende o kadar internettesin ki bazi seyler endekslenmissin.sozlerinde tabii ki bu tavırlar yanlis idi.ona birsey dedigim yok.ama sende sunu gormelisin ki ulkenin satildigi falan yok.ulkenin satilmasi ancak su sekilde olur.ornegin bir ulke ukemizin vatandaslarina kendi mulklerinden satmaz.fakat o ulkenin vatandaslari gelip ulkemizden rahatca mulk edinebilir.Boyle birsey zaten yok.nasıl ki bir Türk gidip yabanci ulkelerden mulk edinebiliyorsa ornegin Almanya.Akman vatandasida Türkiyede mülk edinebiliyor.Boyle bir durumda biz satamiyoruz diyemezsin cunku bizde oradan gidip mulk ediniyoruz.hayır desek ne olcak karsi tarafta bende vermiyorum diyecek.Aynı zamanda ozellestirme konularina gelince ulkenin kurumlari eger kar elde etmiyorsa devlet bunlari denetlemekte zorlaniyorsa ozellestirme tabii ki olucak.herseyin ozellestirilsin demiyorum tabii ki.AMa bazi kurumlarin ozellestirilmesi sart.Ayrıca Yabanci sermaye tabii ki gelecek.yabanci sermaye gelmezse para akisi kesilir ve elimizdekilerde birseyler yapmaya calisiriz.Bu da sıkıntı olur.o yuzden ozellestirme tabii ki olucak.
kimsenin kimseyi ovdugu yok ayrica.hem liderlere bakilipta oy vermekte yanlis.icraatlere bakilir ve ona gore oy verilir.halk 4 yıllık icraatten memnun ve oy vermis.ayrica kucumsenecek bir rakamda degil.46,6!!! dikkatini cekmek isterim.her iki kişiden biri oy vermis.bu durumda %46,6 nında bildigi seyler var.ben akp taraftari degilim ama disardan gozlemledigim kadariyla yaptgii hizmetler halki memnun ediyor.refah seviyesi halkın yukselmis gozukuyor.aynı zamanda cari acıktan bahsediliyor.cari acik halkı cok fazla ilgilendiren birsey degil.nedeni basit eger sen gmsh na bakarsan ne kadar ilerleme kaydettigini gorebilirsin.bu seni ilgilendirir.rakamlar buyuyecektir zaten ama senin aldigin para da ona es deger olarak buyumektedir.rakamlara degil biraz oranlara bakmak gerekir.ekonomi cok iyi demiyorum.ama abartildigi kadar da kotu degil.hatta eskiden oldugundan cok daha iyi ;)
sevgiler saygılar

Baykal'ın VAdesi Doldu...Artık Kendini kurtaramaz...

ELini eteğini çek ve geç kenara SAyın Baykal...Bu millet size hitiyacı olmadıgını gösterdi...

Siz her ne kadar kendinizi kandırmaya çalışsanız da Bu milleti kandıramazsınız...

Siz gidin de bari Partinin adını kirletmeyin...

Arkadaşlar ortak bir bildiri yapalım. Herkes ezberlemiş bir kaç cümle hatta cümle bile değil kelime, kelime kelime seçtikleri için. Peki bunu diyenler acaba hiç düşünüyorlarmı edilen kelimelerin bir cümleye bağlı olduğu. Şimdi herkesin dilinde ''kelle'' ve ''sayın'' lafı dolaşıyor. Bir araştır bakalım nasıl demiş neden demiş. Diğer konu ülke satılıyor. bak bakalım üşkemi satılıyor özelleştirme yapılarak kurumlar işlerlilikmi kazanıyor. Tüpraş bizim tüpraş çalışanlar Türk, telekom bizim telekom üstelik çok daha ucuz. Telekom özelleştirilmese 14 YTL yerine 100 YTL ödeyipte girip internete bu mısraları yazarmıydın. İyi düşün bakalım. Bunların hepsi boş konuşma. Bu iktidar bu işi biliyor acemilik değil güvenle yapıyor. Ancak sosyalistlerin eline düşen koz satma kozu olunca işte iş çığrından çıkıyor. Kimse bu çark nasıl dönüo diye düşünmüyor. Arkadaş bu ülke borçlarını böyle kurtaracak devletin köhneleşmiş kurumları, ayda asgari ücretle çalışan memurları yavaş çalışma yerine dolgun ücretle en iyisini yapacak. Buna neden itiraz edersiniz anlamam.

Üstelik herkes konuşuyorda kimse çözüm üretmiyor. Biz beklerdikki tamam güzel kurumlarımız satılmasın çalışanlar iyi ücret alıp günlerce bekletme yerine dakik olsunlar. Ancak bunu devlet nasıl karşılasın. Herşeye zammı yapsın yoksa kurumlar devletin sırtına yükmü olsun. Muhalefet buna çözüm buldumu duydunuzmu hiç bir yerden. Dış borç bitecek ülke kalkınmaya gidecek. 10 yıl iktidarda kalsın bu hükümet ozaman değerini anlarsınız. Ben Ak Partiden sonuna kadar memnunum. yaptıkları icraatler sayesinde geçiniyorum. Bunuda sayın Baykal sorarsa güzel bir şekilde açıklarım. Sen git kendine destek veren Aygün'le konuş hadi de Aygün vermemiş biz iki kişiyiz diğer oy veren nerde de. Gel birde bana sor niye oy vermişim. Bu kadar aciz bir muhalefet görmedim ben önce Baykal kendi seçmenine sorsun ey halkım her 5 kişiden bana biri oy verdi ben çözüm üretemiyorum neden bana oy veriyorsunuz diye. Ben halkın hassas değerleriyle oynuyorum bakın sizin çocuklarınız şehit oluyor başbakan sizin çocukalrınız için kullandığı bir paragrafta şehite kelle apoya sayın diyor. Ona oy verme diye. Kendin açıkla Baykal işbirlikçilerinle birlik olup biz Akp'ye oy vermedik veren nerde diye sorma. Halkın arasına katılda bir bak bakalım.

ibrahim923' Alıntı:
ArkadaŞlar O Kadar Cesursunuz Kİ Akp Nİn İcraatlarini ÖvÜyorsunuz Pekİ Bu Ülkenİn TÜm Kurumlarini Satan Bİr İktİdarin Aldiklarini Ve Verdİklerİnİ Bİ KarŞilaŞtirin ...
Oy Vermekle Hata YaptiĞinizi Şİmdİ Bİlmİyorsunuz Ama ÖnÜmÜzdekİ 5 Yilda SonuÇlarini Alacaksiniz.İlk BaŞta Yapacaklarini Sİzde Bİlİyorsunuz ErdoĞan Çok Sİnsİ Bİr Şekİlde Sİzİ Uyutuyor Bu Ülkenİn DÜzenİnİ De DeĞİŞtİrmeye Çok Yakin Ona Oy Vermenİzİn Tek Nedenİ Denİz Baykali Sevmemenİz Yada Tayyİp ErdoĞanin Delİkanli Tavirlari
DeĞİlmİ???bence Bİ DÜŞÜnÜn
O Kadar İnternettesİnİz HİÇ Mİ GÖrmÜyorsunuz Vİdeolarini Adam Çikiyo Şehİtlere Kelle Dİyor Sayin Öcalan Dİyor AtatÜrke Hakaret Edİyo Ve Sİz Hala Bu Adami Sevİyorsunuz ÖvÜyorsunuz Pes Yanİ
kesinlikle katılıyorum:clap

Sayın Baykal Böyle giderse %1 artışlarla 132 yaşında başbakanım diyor. Kendisine öteki dünyadan tebrik mesajı yollamak farz oldu :)

Arkadaşlar O iki kişiden biri de benim ve gurur duyuyorum. Milletimiz istikrarı seçti ve bakın ne USD fırladı ne faiz, ne kriz oldu ne dündekinden farklı bir durum. Ben sezer in anayasa kitabını Ecevit e fırlattığında nasıl krizler çıktığını yakından görmüş biriyim. Ülkeyi satıyor diyorsunuz. Bandırma da oturuyorum. Bandırma Limanı Türkiye nin ve dünyanın en önemli limanlarından biri, Büyükşehirlerin tam ortasında. tahmin ettiğiniz gibi ZARAR ediyor. Orda çalışan kadrolu işçiler 2,500 YTL maaş alıyor ve işe bile gitmiyorlar.
Atamıyosun çünkü kadrolu, zamanında iktidara gelenler eniştesini, kardeşini işe sokmuş. Bence devlet sırtındaki yüklerden kurtuluyor. Biliyomusunuz ülke gelirinin 3 te 2 si askeriyeye gidiyor. O yüzden terör bu ülkede hiçbir zaman bitmez, bitemez. Çünkü birilerinin terörden dolayı cebi doluyor. Ben hala gerçekleri göremeyenlere son olarak şunu söylemek istiyorum. Eğer ben R.T. Erdoğan ın yerine olsaydım, bu gibi insanlara hizmet etmektense gider dağda çobanlık yapardım daha iyi. Vesselam...

sçim bitmiştir beyler millet cevabını vermiş daha neyin tartışmasını yapıyorsunuz ********** davası olmaz. herkes bundan ders alıp geleceğe baksın

~PRENSES~' Alıntı:
Bukadar mitingler düzenlendi okadar bayraklar ellerde gezdi ama görüyorumki hiçbişey değişmemeiş yaprıkları şeyler kadarda ülkemizi parça parça satıyorlar bizde bunu seyrediyor ağzımız açık bakıyoruz okadar yaptıkları şeyler boşamı heryeri düzeltip yabancıların eline veriyorlar bizde buna destek veriyoruz devam edin böyle sonunda vercek bi türkiye kalmayınca ne yapacaksınız merak ediyorum!....
yuh diyorum. bu erbakandan ezberlediğin sözleri bırak artık. BAK ŞİMDİ SANA KOCAMAN YAZAYIMDA O ZAMAN BELKİ ANLARSIN.
BAŞBAKAN DİYOR Kİ: TEK VATAN, TEK DEVLET VE TEK MİLLET.
Hala anlamadın galiba. Bu cümleyi açayım: Ülke bir bütündür, parçalanamaz. Şimdi sen de çıkmışsın vıdı vıdı ediyon. Ne demek bu şimdi. Ne demek parça parça satılmak. Olayları tersinden gören bir gözlük takmış olmalısın.

ben akp ye oy vermeyen % 53 lük kısımdayım ve kendimle gurur duyuyorum
Atatürk ilke ve inkılaplarını içine sindirememiş herhangi bir parti yada kişiye oy moy yok

yüzde 53 geçen seçimde yüzde 60bilmem kaçız diye avutanlar kendilerini şimdi yüzde 53 önümüzdeki seçimlerde yüzde 50ninde altında olarak görmeye alışsa iyi olur
Durmak yok Yola Devam...!!!

benim şehit abime kelle katiline sayın diyen adamı bu millet başına taç etti..
durma halkım yola devam.. bu şehitler vatan için toprağa düşmedi zaten... hepsi anasınıda aldı gitti..
lütfen bu mesaja birşey yazmayın ki abimin kemikleri daha fazla sızlamasın!

ogamemanya' Alıntı:
ben akp ye oy vermeyen % 53 lük kısımdayım ve kendimle gurur duyuyorum
Atatürk ilke ve inkılaplarını içine sindirememiş herhangi bir parti yada kişiye oy moy yok
Biz senden daha Atatürkçüyüz, daha laik ve inkılapçıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri