AngeL Of Death
Wishmaster
- Reaction score
- 0
qpower' Alıntı:1)Evet cesurum ve AKP 'nin icraatlarıyla övünüyorum
2)sizin devletin tüm kurumlarını satmak dediği şeye biz özelleştirme diyoruz.Artık modern ülkelerde devlet ekonomiye sahip değil kanalize edicidir.Artık sosyalist ekonomiler(siyasal ve düşünsel anlamdaki sosyalizmden değil ekonomik model anlamındaki sosyalizmden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın)çökmüştür.Sorarım size dünyanın hangi ülkesinde sosyalist ekonomik model kalmıştır.Hatırlatmak lazım ki S.S.C.B. çökeli çok oldu.Artık en sosyalit Çin'in bile neler yaptığı ortadayken devletin hala fabrikalarının olmasını nasıl açıklarsınız.Biz buna devletii satmak değil özelleştirme diyoruz.Ama hala sosyalist ekonomik modelin başarılı olduğunu savunuyorsanız(ki yuh derim ben size) benim önereceğim şey saate baıkın, yıl oldu 2007 doğu bloku ve sscb sosyalizm çöktü derim .Eski çamlar çoktan bardak oldu.Hani ülkücü arkadaşlar koministler moskovaya derlerdi ya artık o bile mümkün değil.
3)Bundan önceki seçimde AKP'ye oy vermedim ama yaptıkları ortada.Bu seçimde akp ye gönül rahatlığıyla oy verdim.Gerçi size göre ülke geriye gidiyor ama nedendir bilinmez ekonomik veriler hiç öyle göstermiyor.Bİiri çıkıpta ekonominin geriye gittiği söylerse bana diyecek tek bir şey kalıyor EL-İNSAF.Acaba aramızda hangimiz %8 enflasyonu 20 yıl vadeli konut kredilerini(ki bu ekonominin ne denli istikrarlı gittiğini gösterir)%8 büyüme yi hayatında gördü .cevap vereyim hiç biriniz .Ekonomik anlamdaki her alandaki iyileşmeyi buraya yazmaya kalksak heralde sayfalarca yazmamız gerekir.
4)Erdoğan bu ülkenin düzenini değiştirmeye çok yakın ve halkı uyutuyor demişşin .Acaba ne yaptı düzeni değiştirek için bir onları yazarmısın.Halkı uyutma konusuna gelince de MAMA, Lİ TURCHİ diye bir italyan terimi vardır bilirmisin.Çocuklar türkler geliyor diye uyutulurmuş.Doğrudur uyuyan belli "ANNNEEE İRTİCA GELİYORRRRR".galiba bazılarımız yeldeğirmenlerine karşı savaşmayı çok seviyorlar .Kendi kendilerine olmayan düşmanlar üretiyor.Sakin olun kimsenin uyuduğu yok ve irticanın geldiği yok.Ama siz sanal düşmanlarınızla çarpışabilirsiniz .kişisel fikriniz.
5)Dennis'i sevmediğim doğrudur.Fakat kimse Erdoğan delikanlı diye ona oy vermez.İşte problem burda galiba halkı aptal yerine koymayalım.Eğer dediğiniz gibi olsaydı MÜKREMİN ÇITIR başbakan Aynalı Tahir devlet bakanı olurdu .Bu nasıl bir mantık, enteresan.İnşallah bu söylediklerinize kendiniz inanmıyorsunuzdur.
6)Şehitlere söylediği ve apo için söylediği şeyler dil sürçmesinden başka bir şey değil.Bunu kendide belirtti.aynı hataları uzatıp temcit pilavı gibi tekrar tekrar gündeme getirmek artık kabak tadı verdi.(yani tek kelimeyle öeahhhh)
ya abi anlamak istemiyorsunuz ben size ne diyeyim:
ne dil sürşmesi ya bi dinle konuşmasını ondan sonra yorumunu yap(hem böyle dil sürşmesini de ilk senden duyuyorum
delikanlılık konusuna gelince aldığı oyları zaten tavırlarıyla alır siyasetçiler erdoğanda işini yapıyor
düzen değişmez diyorsun ama değiştiği zaman seni görmek isterim şu anda rahat rahat konuşabiliyorsun acaba tehlikenin farkındamısın karşımızda sistemli şekilde bizi hipnoz eden bi siyasetçi var ve siz ne olmuş canım böyle konuşuyorsunuz diyorsun peki 2002 seçimlerinden beri anayasayı değiştirmeye çalışan bir iktidar sence ne yapmaya çalışıyor zaten birçok şeyi değiştirdiler ve abdullah gül çıktığı zaman köşke engelleri kalmayacak bu süreç içinde kaç tane yasayı veto etti sezer biliyor olman lazım sana soruyorum atatürkün koyduğu düzeni değiştirmeye çalışan bir iktidar ne yapıyor sanıyorsun???erdoğanı atatürkten daha çok sevdiğini ortada
AYRICA DİĞER CEVAP BEKLEDİĞİN KONULARI DEFALARCA MSJLARIMDA YAZDIM OKU ANLARSIN