AK Parti'ye oy veren utanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
Seçim sonuçları Baykal'ın aklına yatmadı. Sonra öyle analizler yaptı ki..
43105.jpg

Seçim sonuçlarının ortaya koyduğu “iki kişiden birinin AKP’ye oy verdiği” tespitinin ardından CHP lideri Baykal’dan “AKP’ye oy veren vatandaşların ruh haline” ilişkin ilginç bir değerlendirme geldi. Dün kendisini ziyaret eden ATO Başkanı Sinan Aygün’ü kabulünde Baykal’ın “Vatandaş, AKP’ye oy verdiğini gizliyor, çünkü utangaçlık hissediyor.

Enterasan bir ruh hali. Oy veriyor ama saklama eğiliminde. Çünkü istemeyerek vermiş ve bunun bir hata olduğunu düşünüyor” dediği öğrenildi. Aygün, toplantı çıkısında ziyaret sebebini “Baykal, ilkeli, şeffaf ve dürüst bir politikacı. Türkiye’nin kendisine ihtiyacı olduğunu vurgulamak için bu ziyareti gerçekleştirdik” diye açıkladı.

Edinilen bilgiye göre görüşmede, sandıktan çıkan sonuca rağmen şu ana kadar AKP’ye oy verdiğini söyleyebilen birine rastlamadığını belirten Baykal, espriyle karışık, “Sorsan kimse AKP’ye oy verdim, demiyor. Herkes birbirine soruyor. O iki kişiden biri sen misin diye? Siz de sormadınız mı Sinan birbirinize?” dedi. Bunun üzerine Baykal’ın sözlerini destekleyen Aygün’ün ise “Aynen öyle. Sorsan kimse vermedi ama yarısı vermiş. Peki nerde bu AKPli’ler” demesi salonda kahkahalara neden oldu.

Gülümhan Gülten/Vatan

baykalkar1.jpg

Eger halk komik olan birini secmek isteseydi baykal %80 le gelirdi yanlız komikligi kendisi yapmıyor zaten komik :D

walla o iki kişiden biri benim ve bunu gururla söylüyorum nedne mi akp ? çünkü icraatlerinden memnunum günlerdir nedennini soruyor lar ya işte bir secmen olarak ben söylüyorum MEMNUNUM...

baykal onlardan biride benim...
neyini saklayacağım...
hadi canım durmak yok rodos'a ileri marşşş...
:durdurun :durdurun :durdurun

Nedenini sormakta yeni adett oldu hadi halk denedi 4 sene memnun kalmasa tekrar oy vermezdi ama chp dsp shp woltranına oy verenler neden oy verdi onu merak ediyorum asıl ben azınlıkta olsa onlarda bu ülkenin vatandaşı iki kez üst üste aynı hatayı neden yaparlar anlamadım
Muhalefetteki tutumları çokmu yapıcıydı baykalın bence sadece laiklik elden gitmesin diye gaza getirilen pek araştırma yapmamış bi kesim chpye oy veren kesim (Onlar gibi cahil falan demek istemiyorum seçmene sadece eksik araştırma yapan kesim diyelim)

ayıp ayıp. adam bi ders çıkarır be. adamın yaşı olmuş 69 hala koltuk koltuk diye ciyaklıyo. bazıları da buna oy atıyor. ne bekliyon ki neden atıyon. akp ye oy atanlar utanıyommuş. çok seri bahane üretiyo baykal bravo doğrusu.

Saklıyomuşuz, neyi saklıcaz. Bana mı sordun sayın baykal? Ben sana Erbakan'ın ünlü deyimiyle "HADİ ORDAN" diyorum.:D

Adamı üzmeyelim diye söylemiyorlar.. oda sanıyorki utanıyorlar...
vah Baykal, hastane yolu gözüktü, kötü oldu:)

bu adam oldu surece 10 sene daha tek başımıza lideriz

ArkadaŞlar O Kadar Cesursunuz Kİ Akp Nİn İcraatlarini ÖvÜyorsunuz Pekİ Bu Ülkenİn TÜm Kurumlarini Satan Bİr İktİdarin Aldiklarini Ve Verdİklerİnİ Bİ KarŞilaŞtirin ...
Oy Vermekle Hata YaptiĞinizi Şİmdİ Bİlmİyorsunuz Ama ÖnÜmÜzdekİ 5 Yilda SonuÇlarini Alacaksiniz.İlk BaŞta Yapacaklarini Sİzde Bİlİyorsunuz ErdoĞan Çok Sİnsİ Bİr Şekİlde Sİzİ Uyutuyor Bu Ülkenİn DÜzenİnİ De DeĞİŞtİrmeye Çok Yakin Ona Oy Vermenİzİn Tek Nedenİ Denİz Baykali Sevmemenİz Yada Tayyİp ErdoĞanin Delİkanli Tavirlari
DeĞİlmİ???bence Bİ DÜŞÜnÜn
O Kadar İnternettesİnİz HİÇ Mİ GÖrmÜyorsunuz Vİdeolarini Adam Çikiyo Şehİtlere Kelle Dİyor Sayin Öcalan Dİyor AtatÜrke Hakaret Edİyo Ve Sİz Hala Bu Adami Sevİyorsunuz ÖvÜyorsunuz Pes Yanİ

baykal galiba kendi milletvekillerine ve kendi partisinde çalışanlara soruyor bu soruyu ki ; kimse akp ye verdim demiyo :D:D:D

ibrahim923' Alıntı:
ArkadaŞlar O Kadar Cesursunuz Kİ Akp Nİn İcraatlarini ÖvÜyorsunuz Pekİ Bu Ülkenİn TÜm Kurumlarini Satan Bİr İktİdarin Aldiklarini Ve Verdİklerİnİ Bİ KarŞilaŞtirin ...
Oy Vermekle Hata YaptiĞinizi Şİmdİ Bİlmİyorsunuz Ama ÖnÜmÜzdekİ 5 Yilda SonuÇlarini Alacaksiniz.İlk BaŞta Yapacaklarini Sİzde Bİlİyorsunuz ErdoĞan Çok Sİnsİ Bİr Şekİlde Sİzİ Uyutuyor Bu Ülkenİn DÜzenİnİ De DeĞİŞtİrmeye Çok Yakin Ona Oy Vermenİzİn Tek Nedenİ Denİz Baykali Sevmemenİz Yada Tayyİp ErdoĞanin Delİkanli Tavirlari
DeĞİlmİ???bence Bİ DÜŞÜnÜn
O Kadar İnternettesİnİz HİÇ Mİ GÖrmÜyorsunuz Vİdeolarini Adam Çikiyo Şehİtlere Kelle Dİyor Sayin Öcalan Dİyor AtatÜrke Hakaret Edİyo Ve Sİz Hala Bu Adami Sevİyorsunuz ÖvÜyorsunuz Pes Yanİ
Bu ülkenin %50 aptalda bi sen akıllısın ???
Bu ülkenin %50 si kör de bi sen dört gözsün ???
unutma ki özelleştirme diğer bütün partilerin seçim bildirgesinde vardı ve hiç bir şey peşkeş cekilmedi evet satıldı ama değerinde satıldı.

Bukadar mitingler düzenlendi okadar bayraklar ellerde gezdi ama görüyorumki hiçbişey değişmemeiş yaprıkları şeyler kadarda ülkemizi parça parça satıyorlar bizde bunu seyrediyor ağzımız açık bakıyoruz okadar yaptıkları şeyler boşamı heryeri düzeltip yabancıların eline veriyorlar bizde buna destek veriyoruz devam edin böyle sonunda vercek bi türkiye kalmayınca ne yapacaksınız merak ediyorum!....

:D:D:D:D:D:D:D KOMİK ADAM dicem baykala ama iki kelimeden biri fazla gibi :D:D:D:D

zeytin çekirdeği' Alıntı:
Bu ülkenin %50 aptalda bi sen akıllısın ???
Bu ülkenin %50 si kör de bi sen dört gözsün ???
unutma ki özelleştirme diğer bütün partilerin seçim bildirgesinde vardı ve hiç bir şey peşkeş cekilmedi evet satıldı ama değerinde satıldı.
ARKADAŞIM BEN % 50 APTAL BEN AKILLIMIYIM MI DEDİM SÖYLEDİKLERİMİ ANLAMADAN ATLIYORSUN HEMEN BUGÜNE KADAR HANGİ İKTİDAR BU KADAR DEVLET KURUMU SATTI BEN OLANLARI SÖYLÜYORUM PARTİ YANLISI FALAN DEĞİLİM HA SEN DİYORSAN BEN İKTİDARIN YAPACAKLARINI BEĞENİYORUM YARIN OLACAKLARI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM DİYORSAN AMENNA
HEM BUNUN APTALLIKLA KÖRLÜKLE Bİ İLGİSİ YOK MİLLET DİĞER PARTİLERİN SAÇMALIKLARINDAN DOLAYI AKP YE OY VERİYOR BUNU TABİKİ SEN DE BİLİYORSUN

zeytin çekirdeği' Alıntı:
walla o iki kişiden biri benim ve bunu gururla söylüyorum nedne mi akp ? çünkü icraatlerinden memnunum günlerdir nedennini soruyor lar ya işte bir secmen olarak ben söylüyorum MEMNUNUM...
sen ancak kendını kandırırsın ortada ıcraat yok kı memnun olasın...

Dunya Etme Bulma Dunyasi Milleti Kiskirttin Mitingler Yaptirdin Simdi Turkiye Evinin Onune Yurumeye Hazirlaniyor O Iki Kisiden Biriside Benim Ve Gurur Duyuyorum Yuzde 99 Da Oy Alsa Akp Dersinki Ben Ve Esimin Oylari Icin Goreve Devam AtatÜrkÜ En Buyuk Rezil Eden Insan Deniz Baykal

ibrahim923' Alıntı:
BUGÜNE KADAR HANGİ İKTİDAR BU KADAR DEVLET KURUMU SATTI
Devlet Dış Borcu nasıl ödiycek peki bunu hiç düşündün mü?
Sen dersen ki o kurumların karıyla kapatsın o borcu., Devlet bunu yapamaz işte, oraların gideri olmadığını mı zannediyosun, Devleti özel bir kurum gibi göremessın yanı, devlet oraların işçi giderinden şu giderinden bu giderinden zarar etmek istemez kısacası.
Tamam o kurumları satmadın diyelim, bu sefer Kamu harcamalarını kısmak zorunda kalırsın o zaman da millet açlıktan ölür, ondan sonra enflasyonla uğraş dur.,
yani ekonomi dengedir. öyle pattadanak çözmek her baba yiğdin harcı değildir..

FixHiuS' Alıntı:
Devlet Dış Borcu nasıl ödiycek peki bunu hiç düşündün mü?
Sen dersen ki o kurumların karıyla kapatsın o borcu., Devlet bunu yapamaz işte, oraların gideri olmadığını mı zannediyosun, Devleti özel bir kurum gibi göremessın yanı, devlet oraların işçi giderinden şu giderinden bu giderinden zarar etmek istemez kısacası.
Tamam o kurumları satmadın diyelim, bu sefer Kamu harcamalarını kısmak zorunda kalırsın o zaman da millet açlıktan ölür, ondan sonra enflasyonla uğraş dur.,
yani ekonomi dengedir. öyle pattadanak çözmek her baba yiğdin harcı değildir..
YA ABİCİM KANDIRMAYALIM KENDİMİZİ DEVLET DIŞ BORCUNU PAT DİYE DEVLET KURUMLARINI SATARAK MI ÖDEMEK ZORUNDA HESAPLA EN BASİTİ GEÇENLERDE TÜPRAŞI SATTILAR PEKİ SEN ÜLKENİN EN BÜYÜK EN YARARLI EN KARLI KURUMUNU SATARSAN DEVLETİN ATARDAMARLARINI KESERSEN ONDAN SONRA DERSİN NİYE ÖLMÜŞ BU ADAM
HEM SATTIKLARI VE EL KOYDUKLARI ŞEYLER KAÇ MİLYAR DOLAR EDER Bİ DÜŞÜN ABİ KENDİNİZE GELİN YA 3 ALIP 1 GÖSTERİYOLAR SİZE SİZ DİYORSUNUZ DIŞ BORÇ
:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri