AK Parti'ye oy veren utanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
react0r' Alıntı:
Kuru laf kalabalığı,

Kopyala / Yapıştır. Ne kadar kolay değil mi böyle karalamaya çalışmak :)
Ama halk ne yaptı "Yemedi" :durdurun

Kuru gürültü! bunun gibiler seçim öncesi de böyle boş boş
konuşmuşlardı şimdi ortalıklarda yoklar.. Bunlar da cumhurbaşkanlığı
seçiminden sonra ortadan kaybolurlar.. Kuru gürültü..

İt ürür kervan yürür!

şöyle bi bakıyım kimler ne yazmış diye ama baktım ki hep aynı şeyler dönüp duruyor...

baykal hakkında bişey söylemek istiyorum kendisinin enerji bakanlığı yaptığı dönemde bakanlıkta neden palto ile dolaşmış sorun bakalım bi ona hortumlaya hortumlaya para kalmadı devlette sonra yakacak alamıyacak duruma düştü devlet ama bunu kimse söylemiyor neden çünkü kimsenin işine gelmiyor...

bu ülke akp den önce batmak üzereydi rahmetli ecevit clintonun dibinden ayrılmıyordu aman imf den biraz daha alabilirmiyiz diye alamsaydı memurların maaşları ödenemiyordu ha dsp ha chp ne farkeder ikiside aynı yani uzun lafın kısası baykal gelseydi şimdiden bush'un yanında yalakalıktan sorumlu özel kalem müdürü olurdu...

ayrıca bir arkadaş demişki 8000ytl ye nasıl gemi almış dedi cevaplayalım hemen
bikere o gemi deil kuru yük tankeri yani gemiden büyük şimdi nerden aldığına gelelim bu adam sadece başbakan maaşıyla mı geçiniyor bu adam ticaret adamı iş ortaklıkları var şirket ortaklıkları var sadece ordan gelen bir haftalık karla alır o tankeri...tatmin olmadıysan söyle tatmin edecek bir cevap bulalım yine;)

var mı sorusu olan...

Parakee' Alıntı:
yaa peki söylermisin...SAĞLIK .TOPLU KONUTLAR. bunlar da mıı gözün görmüyor ...DİĞERLERİNİ SAYMIYORUM CÜNKÜ ONLAR HERKEZİN GÖRECEYİ DEĞİL ..su anda türkiyenin yabancı sermayenin %61 artırmıss durumda vee bunun tek sebebi dee İSTİKRAR VE GÜVEN ORTAMININ SAGLANMASI yatırım yapacakların korkmamaması ...SİZLERE SADECE " CHP" GİBİ HADİİ ORADAN DİYORUMMMMMMMM:vur

ne demek neyi göreyim ki.sağlıkta ne yaptı.ben emekliyim ama randevulu sisteme girene aşk olsun.sıra kuyruk eskisinden kötü.yalnızca ilaç kuyruğu yok ona da lafım yok.hasta çok doktor yok.önce özele gitmen gerek yoksa sana doktor sıran gelsede bakmıyor.para peşin ilaç peşin anlayacağın.yer bursa.yatırım yok 657 heryere sevk olunuyor.ssk lı işte orada dur.çatılar aynı a çatısı oldu b;b çatısı oldu a.hiçbir hükümette beyaz önlük boykotu olmadı.sağlık arap saçı gibi.isimleri karıştırarak sağlık ta atılım yapmışlarmış mış.yapmayın kardeşim .nede hastene açıldı.söylermisin.koskoca 5 yılda.ama nüfus 5 yılda 10 milyon arttı.

ŞU LAFI ÇOK SEVİYORUM;ÜRETİMİ VE YATIRIMI OLMAYAN ÜLKELER BOL BOL BEBEK VE BELA ÜRETİRLER.

YABANCI SERMAYE SENİN KARAKAŞINA KARA GÖZÜNE aşık değil;çok kazanç nerede ise sermayeder ve kan emici sülükler oradadır.emeğimi çalan kişileri tanımalıyım ki ona göre hareket edeyim.dünyada ençok dövize faiz veren ülke yi bilmezlikten gelme.hemde vergisiz kazanç.vatandaşa gelince vergi alırız.

hemde babalar gibi?????

militan42' Alıntı:
şöyle bi bakıyım kimler ne yazmış diye ama baktım ki hep aynı şeyler dönüp duruyor...

baykal hakkında bişey söylemek istiyorum kendisinin enerji bakanlığı yaptığı dönemde bakanlıkta neden palto ile dolaşmış sorun bakalım bi ona hortumlaya hortumlaya para kalmadı devlette sonra yakacak alamıyacak duruma düştü devlet ama bunu kimse söylemiyor neden çünkü kimsenin işine gelmiyor...

bu ülke akp den önce batmak üzereydi rahmetli ecevit clintonun dibinden ayrılmıyordu aman imf den biraz daha alabilirmiyiz diye alamsaydı memurların maaşları ödenemiyordu ha dsp ha chp ne farkeder ikiside aynı yani uzun lafın kısası baykal gelseydi şimdiden bush'un yanında yalakalıktan sorumlu özel kalem müdürü olurdu...

ayrıca bir arkadaş demişki 8000ytl ye nasıl gemi almış dedi cevaplayalım hemen
bikere o gemi deil kuru yük tankeri yani gemiden büyük şimdi nerden aldığına gelelim bu adam sadece başbakan maaşıyla mı geçiniyor bu adam ticaret adamı iş ortaklıkları var şirket ortaklıkları var sadece ordan gelen bir haftalık karla alır o tankeri...tatmin olmadıysan söyle tatmin edecek bir cevap bulalım yine;)

var mı sorusu olan...

emniyet gıdadan.%12 hissesi var.ve aynı işyerine danışmanlık yapan ve danışman ücreti alan tek işyeri sahibi.mal varlığı 2.7 trilyon.ist da villa 1 milyon ytl.abd de de bir villacık.

Millet kararini verdi herkes saygılı olsun en azından 1 yıl bu konunun tartişilmasi boş bakalım görelim sonra konuşalım bu insanlar salak degil bişiden memnunlarki oy vermişler daha neyi tartişiyoruz anlamadim

İŞte TeŞekkÜrlÜk KİŞİ

ibrahim923' Alıntı:
ArkadaŞlar O Kadar Cesursunuz Kİ Akp Nİn İcraatlarini ÖvÜyorsunuz Pekİ Bu Ülkenİn TÜm Kurumlarini Satan Bİr İktİdarin Aldiklarini Ve Verdİklerİnİ Bİ KarŞilaŞtirin ...
Oy Vermekle Hata YaptiĞinizi Şİmdİ Bİlmİyorsunuz Ama ÖnÜmÜzdekİ 5 Yilda SonuÇlarini Alacaksiniz.İlk BaŞta Yapacaklarini Sİzde Bİlİyorsunuz ErdoĞan Çok Sİnsİ Bİr Şekİlde Sİzİ Uyutuyor Bu Ülkenİn DÜzenİnİ De DeĞİŞtİrmeye Çok Yakin Ona Oy Vermenİzİn Tek Nedenİ Denİz Baykali Sevmemenİz Yada Tayyİp ErdoĞanin Delİkanli Tavirlari
DeĞİlmİ???bence Bİ DÜŞÜnÜn
O Kadar İnternettesİnİz HİÇ Mİ GÖrmÜyorsunuz Vİdeolarini Adam Çikiyo Şehİtlere Kelle Dİyor Sayin Öcalan Dİyor AtatÜrke Hakaret Edİyo Ve Sİz Hala Bu Adami Sevİyorsunuz ÖvÜyorsunuz Pes Yanİ

Helal Olsun Kardeşim,:clap Teşekkürü Hak Ettim

uguralp' Alıntı:
Arkadaşlar Akp'ye laf atabilecek kadar nankörseniz size Allah versinnn... MİLLİ GELİR OLAYINDAN TUTUNDA AB'YE KADAR İNANILMAZ BİR YOL KATETTİK ARTIK GÖRÜN BUNLARI YAWW... ÇIKARIN ŞU AT GÖZLÜKLERİNİ.. EĞER AKP SATICI OLSAYDI HALK ZATEN GÖRÜRDÜ VE OY ATMAZDI BUNLARA FAKATT ADAMLAR İŞLERİNİ HAKKIYLA YAPTILAR HORTUMCULUK YAPMADILAR VS. ELBETTE HATASIZ KUL OLMAZ VE BAZI HATALARI VAR AMA YİNE DE ŞEÇİLEBİLECEK EN İYİ PARTİ AKKKKPAARRRTİİİ %47 YLE GELDİĞİNE GÖRE BU SİTEDEKİ HER 100 KİŞİDEN Bİİ AKP YE OY VERMİŞ DEMEKTİR HADİ AKP LİLER GELİN DE PARTİNİZİ SAVUNUN HODRİMEYDANNNNNNNN

Neyni görücez bee neyini görücez adam,adi şerefsiz terör başına sayın diyor bu ne demek bilmeden konuşuyosun. parayla oy satın alıyorlar sonra da sen diyorsun ki bu sitede 100 kişiden biri akpye oy vermemiş!!! o oyvremeyenlerden biride benim !!!:angry

halka yarancaz diye elektrik fiyatlarına zam yapmıyıp yeni yatırımlar yapmıyıp bir çok elektrik mühendisini 4 yılda mahveden bir parti bu akp şimdide elektrik kesintileri başladı yeterli diyolar ama elektrikleri kesiyolar nedense bide bu açıdan bakmak lasım görünürdeki icraatlar iyi bide arkaplandakiler ne olucak?

qpower' Alıntı:
ibrahim923' Alıntı:
anlamana senin adına sevindim .sonunda anladın.bravo aferin tebrikler :clap :clap :clap :clap(GERÇİ TAMAMINI ANLAYAMAMIŞSIN AMA BANA O KADARIDA YETER)
not:ayar vermek için daha kırk fırın ekmek yemen lazım.yok sa yukarıda olduğu gibi kendini komik duruma düşürürsün.ayar vermeye çalışan ama saçmalamış bir adam olursun.ha bide şu son söze çok güldüm onu neden söylediğimi anlamadıysan daha diyecek bir şey yok .kaçıncı sınıfa gidiyorsun bilmem ama ilköğretimin temel amacı okuduğunu anlamadır.birden aklıma geliverdi

YAZDIKLARINI ANLAMAK İÇİN RUH HALİNİ BİLMEK GEREKİR DEDİĞİN İLKOKUL ÇOCUGU YAZDIGIN BU SATIRLARI 50 DEFA OKUSA BİŞEY ANLAMAZ AYRICA BU GELENEĞİNİ BU MSJINDA DA SÜRDÜRMÜŞSÜN(AYRICA OKULU BİTİRELİ ÇOK OLDU ÜNİVERSİTELİYİM ACABA SEN 40 FIRIN EKMEK YİYİP BÖYLE Mİ KONUŞUYORSUN :biggrin :biggrin
YAZDIKLARINA GÜLDÜĞÜM HALDE ÇIKIP BÖYLE KONUŞUYORSUN HELAL OLSUN SANA HOCAM OKUDUĞUNU ANLAMAYI SENİN GİBİLER SAYESİNDE ÇOK ÖĞRENCİMİZ BAŞARACAK
DURMAK YOK YÖN DEĞİŞTİRMEYE DEVAMMMMM

ibrahim923' Alıntı:
qpower' Alıntı:
YAZDIKLARINI ANLAMAK İÇİN RUH HALİNİ BİLMEK GEREKİR DEDİĞİN İLKOKUL ÇOCUGU YAZDIGIN BU SATIRLARI 50 DEFA OKUSA BİŞEY ANLAMAZ AYRICA BU GELENEĞİNİ BU MSJINDA DA SÜRDÜRMÜŞSÜN(AYRICA OKULU BİTİRELİ ÇOK OLDU ÜNİVERSİTELİYİM ACABA SEN 40 FIRIN EKMEK YİYİP BÖYLE Mİ KONUŞUYORSUN :biggrin :biggrin
YAZDIKLARINA GÜLDÜĞÜM HALDE ÇIKIP BÖYLE KONUŞUYORSUN HELAL OLSUN SANA HOCAM OKUDUĞUNU ANLAMAYI SENİN GİBİLER SAYESİNDE ÇOK ÖĞRENCİMİZ BAŞARACAK
DURMAK YOK YÖN DEĞİŞTİRMEYE DEVAMMMMM

1)Msj larından nokta kullanırsan ,ikinci ve üçüncü şahıslar yazdıklarını anlar.Yoksa üniversiteye giden ama nokta kullanmayı öğrenememiş insan muamelesi görürsün.(galiba açık öğretim okuyorsun değilmi,bu Türkçe bilgisi ile ancak o olur)

2)Senin hakkında artık eskisi gibi iyimser değilim.Umudum vardı bir kaç gün önce ama artık yok.İmkanın varsa okuduğunu anlayan bir arkadaşından yazdıklarımı anlamak için yardım alırsan sevinirim.Aksi halde yukarıda olduğu gibi okuduğunu anlayamayan söylemek istediğini söyleyemeyen bir insan olarak postlar göndermeye devam edersin.

3)Hala ayar verecek kapasitede değilsin.Ayrıca ben kimseye ayar vermeye çalışmadım ama aldığını düşünüyorsan senin problemin.

4)Son söz çok adamı yetişdirdim.Pek çok öğrencim şu an önemli mevkilerde ,sanada yardımcı olabilirim.Türkçe , yazım kuralları,okuduğunu anlama konularından başlayabiliriz istersen.

5):hhdil :hhdil :hhdil :hhdil :hhdil :hhdil :hhdil

adam o kadar yeri sattı , sonra icraat yaptı düosunuz. tabii yapcak sattığı yerlere bakın sonra icraatlarına bakın. oğlu nasıl gemicik alıyo yaw :) . burslu okuyan biri nasıl olurda gemicik alır. kişilik olarakda kendisi Türk halkını yansıtmıyor zaten. karısının Talabaninin akrabası olduğu bile söyleniyor.Ayrıca adam terör elebaşına kefil oldu. maaliye bakanının siz o kadar parayı bi masanın üzerinde gördünüz mü gibi sözlerinide hiç unutmadım . Ilımlı islamdan bahsetmiyorum bile. yada insanları birbirinden ayıran alt snıf üst sınıf falan.city bankdan hakettiğimiz haciz parasını almadık. hakkımız olan parayı neden almıyoruz ( büyük bi ihtimalde rüşvet var işin içinde ) Şahsen öle bir adamın Türkiye'nin başında olmasından utanç duyuyorum.

utanması gereken varsa bunlardan biride sensin baykal yıllardır iktidar bile olamadın hala ne yüzle çıkıyorsun milletin başına bi adamda utanma duygusu olur ya gerçi sen adam değilsin..

react0r ağzınıza sağlık sonuna kadar size hak veriyorum

ibrahim923' Alıntı:
ArkadaŞlar O Kadar Cesursunuz Kİ Akp Nİn İcraatlarini ÖvÜyorsunuz Pekİ Bu Ülkenİn TÜm Kurumlarini Satan Bİr İktİdarin Aldiklarini Ve Verdİklerİnİ Bİ KarŞilaŞtirin ...
Oy Vermekle Hata YaptiĞinizi Şİmdİ Bİlmİyorsunuz Ama ÖnÜmÜzdekİ 5 Yilda SonuÇlarini Alacaksiniz.İlk BaŞta Yapacaklarini Sİzde Bİlİyorsunuz ErdoĞan Çok Sİnsİ Bİr Şekİlde Sİzİ Uyutuyor Bu Ülkenİn DÜzenİnİ De DeĞİŞtİrmeye Çok Yakin Ona Oy Vermenİzİn Tek Nedenİ Denİz Baykali Sevmemenİz Yada Tayyİp ErdoĞanin Delİkanli Tavirlari
O Kadar İnternettesİnİz HİÇ Mİ GÖrmÜyorsunuz Vİdeolarini Adam Çikiyo Şehİtlere Kelle Dİyor Sayin Öcalan Dİyor AtatÜrke Hakaret Edİyo Ve Sİz Hala Bu Adami Sevİyorsunuz ÖvÜyorsunuz Pes Yanİ

Bir millet aç açıkta yaşamaktan korkuyorsa başka şeyleri düşünebileceğini sanmıyorum. Herkesin sadece tayyip i sevdiği için akp ye oy verdiğini düşünmüyorum. Bu vatanı satıyorlar türünden laflara da gıcık oluyorum. Bizim askerimiz ne iş yapıyor. Birileri onlara kelle dedi diye küsüp bir kenara oturacak değiller herhalde. Kimsenin bu konularda korkmasına gerek yok. Şeriat gelecekmişmiş. Şeriat gelse, bundan en çok zarar görecek olanlar bu "şeriat isteriz."diyenler olurlar zaten. Sonuç olarak ekonominin rayında gitmesini isteyen halkımız tek başına iktidarı istemiş, ak parti ye alternatif bulamamıştır. Sonuç ortadadır. Allah milletimize, devletimize ve ordumuza zeval vermesin.

Son olarak, sen niye akp ye oy verdin tarzında sorular hakkında yazmak istiyorum. Nihayetinde bu bir seçimdir. Allah'a şükür tam olmasada bir demokrasimiz var :):).İnsanlar istediğine oy verme özgürlüğüne sahiptir.

ySf' Alıntı:
bu adam oldu surece 10 sene daha tek başımıza lideriz

deSene yani .. Allah basımızdan eksiq etmesin BaykaLı :clap
o oLdugu sürece duRmak yok yoLa dewam :goz:
o oLmasa da yine durmaq yok yoLa dewam :melek

qpower' Alıntı:
ibrahim923' Alıntı:
1)Msj larından nokta kullanırsan ,ikinci ve üçüncü şahıslar yazdıklarını anlar.Yoksa üniversiteye giden ama nokta kullanmayı öğrenememiş insan muamelesi görürsün.(galiba açık öğretim okuyorsun değilmi,bu Türkçe bilgisi ile ancak o olur)

2)Senin hakkında artık eskisi gibi iyimser değilim.Umudum vardı bir kaç gün önce ama artık yok.İmkanın varsa okuduğunu anlayan bir arkadaşından yazdıklarımı anlamak için yardım alırsan sevinirim.Aksi halde yukarıda olduğu gibi okuduğunu anlayamayan söylemek istediğini söyleyemeyen bir insan olarak postlar göndermeye devam edersin.

3)Hala ayar verecek kapasitede değilsin.Ayrıca ben kimseye ayar vermeye çalışmadım ama aldığını düşünüyorsan senin problemin.

4)Son söz çok adamı yetişdirdim.Pek çok öğrencim şu an önemli mevkilerde ,sanada yardımcı olabilirim.Türkçe , yazım kuralları,okuduğunu anlama konularından başlayabiliriz istersen.

5):hhdil :hhdil :hhdil :hhdil :hhdil :hhdil :hhdil

KİM AÇIKÖĞRETİMLİYMİŞ KİMİN YAZDIKLARI ANLAŞILMIYORMUŞ SÖYLEDİM ÇIKIP DAHA NE KONUŞUYORSUN BENCE SENDE CİDDİ PROBLEMLER VAR HEM SEN KİMİ YETİŞTİRMİŞSİN acıyorum o insanlara tabi gerçekten varlarsa :durdurun

ya tayyip erdoğan başbakan olmasa normal bir vatandaş olsa
zabıta bile olamaz!.. şaka flan değil gerçekten zabıta bile olamaz...
bide utanmadan bu adamı savunanlar var...
demekki bu millet hırzılıktan yana... soyulmayı cok sevıyor!..
el kadı denen terörist'e kefil olan bir insan nasıl başbakan olabiliyor?
+akp'li biri olsam bende utanırdım
ama bunlar utanmaz adamlar olduğu için işlemez...

ibrahim923' Alıntı:

Bnce Sen Kuruntu Yapıyorsun... Kötülerin İçinde En İYi Akp Partisi olarak Düşünüyorum...
Ve Ona Oy Verdim Hiçte Saklamıyorum... Diğer PArtilere Oy Verenler Saklansın...
Bi Kişide Çıkıpta Başbakana KArşı Muhalefetlik Yapamdı Ne Kadar Deneselerde İşini Biliyor..
P KAdar KAralama Kampanyalrına Rağmen Halk Yinede Biliyor Kime Verceni Ben Bu Halkın Tutumunu Sevdim Hala İçlerinde Bir Ümit Var... Bunuda Başbakanımız Yaptı... Son 100 Yıl Boyuncada İlk Defa SEçimlerde Oyunu Artıran Parti AKP... Başbakan GEçmişin ADnan Menderesi Turgut ÖZalı Kimse Bunun Aksini İddaa Etmesin.. Muhalefet Yapmak İçin Muhalefet Olmayın Gerçekleri Söleyin Derim... Saygılarımla

mcelebi03' Alıntı:
Bir millet aç açıkta yaşamaktan korkuyorsa başka şeyleri düşünebileceğini sanmıyorum. Herkesin sadece tayyip i sevdiği için akp ye oy verdiğini düşünmüyorum. Bu vatanı satıyorlar türünden laflara da gıcık oluyorum. Bizim askerimiz ne iş yapıyor. Birileri onlara kelle dedi diye küsüp bir kenara oturacak değiller herhalde. Kimsenin bu konularda korkmasına gerek yok. Şeriat gelecekmişmiş. Şeriat gelse, bundan en çok zarar görecek olanlar bu "şeriat isteriz."diyenler olurlar zaten. Sonuç olarak ekonominin rayında gitmesini isteyen halkımız tek başına iktidarı istemiş, ak parti ye alternatif bulamamıştır. Sonuç ortadadır. Allah milletimize, devletimize ve ordumuza zeval vermesin.

Son olarak, sen niye akp ye oy verdin tarzında sorular hakkında yazmak istiyorum. Nihayetinde bu bir seçimdir. Allah'a şükür tam olmasada bir demokrasimiz var :):).İnsanlar istediğine oy verme özgürlüğüne sahiptir.[/QUOTE,

YAW SİZ YAKINDA VARYA BU DEVLETİ YAKINDA ÇÖKERTİRTİRSİNİZ Bİ DÜŞÜNÜN BU DEVLETİ KİMLER KURDU KİMLER ANAYASAYI HAZIRLADI KİMLER DEMOKRASİNİN BU ÜLKEDE VAR OLMASINI İSTEDİ KİMLER BU DEVLETİ YABANCILARIN ELİNDEN KURTARDI Bİ SORUN KENDİNİZEEEEEEEE
ORTAYA ÇIKMIŞ LAİKLİK DÜŞMANI BİR ADAMI ATATÜRKTEN ÇOK SEVMEYE BAŞLADINIZ[KLASİK BİR CEVAP OLARAK YİNE NE YAPMIŞ DİYECEKSİNİZ ÇÜNKÜ GÖZÜNÜZ BİŞEYİ GÖRMÜYOR]
UNUTMAYIN EĞER BU DEVLETİ KURANLAR ŞERİATÇILAR GİBİ ÜLKENİN YÖNETİLMESİNİ İSTESELERDİ DEMOKRASİ Yİ KOYMAZLARDI BU ÜLKEYE
BU HAK VE ÖZGÜRLÜKLERİ Bİ DAHA NASIL BULACAKSINIZ MERAK EDİYORUM
BUNLAR ŞİMDİ SİZİ YUMUŞATARAK ELE GEÇİRMEYE ÇALIŞIYORLAR FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK UYANIN BEĞENDİĞİNİZ ADAMLAR 5-6 YIL ÖNCE ŞERİATÇILARIN LİDERLERİYDİ NASIL BUGÜN CUMHURİYET YANLISI OLDULAR KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM UNUTMAYIN YARIN ÇOK GEÇ OLACAKK

galata0185' Alıntı:
Bnce Sen Kuruntu Yapıyorsun... Kötülerin İçinde En İYi Akp Partisi olarak Düşünüyorum...
Ve Ona Oy Verdim Hiçte Saklamıyorum... Diğer PArtilere Oy Verenler Saklansın...
Bi Kişide Çıkıpta Başbakana KArşı Muhalefetlik Yapamdı Ne Kadar Deneselerde İşini Biliyor..
P KAdar KAralama Kampanyalrına Rağmen Halk Yinede Biliyor Kime Verceni Ben Bu Halkın Tutumunu Sevdim Hala İçlerinde Bir Ümit Var... Bunuda Başbakanımız Yaptı... Son 100 Yıl Boyuncada İlk Defa SEçimlerde Oyunu Artıran Parti AKP... Başbakan GEçmişin ADnan Menderesi Turgut ÖZalı Kimse Bunun Aksini İddaa Etmesin.. Muhalefet Yapmak İçin Muhalefet Olmayın Gerçekleri Söleyin Derim... Saygılarımla

KİMSENİN KURUNTU YAPTIĞI YOK ARKADAŞIM AKP KÖTÜLERİN İÇİNDE EN SİNSİ OLANI ADAMLAR HERGÜN PROJE ÜRETİP BU MİLLETİ NASIL ZOMBİ YAPARIZ DİYE UĞRAŞIYORLAR
MUHALEFET YAPAMAYANLARI DA MİLLET KOVMUYOR ÇÜNKÜ AKP ZEHİRİ ÇOKTAN MİLLETİN KANLARINA KARIŞMIŞ DURUMDA
Bİ DE SON ZAMANLARDA ÇIKARMIŞLAR ADNAN MENDERES TURGUT ÖZAL DİYE YAW SİZ ONLARLA KENDİNİZİ NİYE BİR TUTUYORSUNUZ HANGİSİ DÜZENİ BOZMAYA ÇALIŞTI??
TABİ TARİHİ OLMAYAN Bİ PARTİ ANCAK BÖYLE Bİ MİLLETİ KANDIRIR
SANA ÇIK ATATÜRK Ü ÖV DESEK ÖVMEZSİN AMA İMAM INI İİ ÖVERSİN
DURMAK YOK KANDIRMAYA DEVAMMM

Belki Şimdi Utanmıyorsunuz Ama Gün Gelecek Kafanıza Dank Edicek O zaman Anlıcaksınız Bu İnsanlar Neden Sokaklara Döküldü Neden AKP yi Protesto Etti inş Umduğum Kadar Geç Olmaz

beylerrr vede bayanlarrrr biraz araştırın bakalım
1-önceden türkiyenin cari açığı ne kadardı şimdi ne kadar
2-önceden iç dış borç toplamı ne kadrdı şimdi ne kadar
3-önceden tarımdan elde edilen gelir ne kadardı şimdi ne kadar

araştırma yok bi şey yokkk siz verin AKP ye oy sonra arşatırırsınız.
türkiyede şu an bi kriz olmuyorsa tek sebebi dışarıdaki şirketlerden gelen sıcak para
onlar gidnce ne olcak......... daha ne kadar malımızı yabancılara satıp 400 küsür milyar dolarllık borcu kapatırsınız..... o kadar sattılar hadi tamam dedik te kardeşim bu borç boyna niye artıyo...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri