AKP’nin oyları eriyor

hala inanılır gibi değil.hani akp kapatılıp yönetici kadrosu yasaklanırsa bir ihtimal yeni kurulacak parti eskisi kadar oy alamazda chp koalisyon yada iktidar olabilir mantığı resmen cumhuriyeti çiğnemektir.herhalde chp kendini hiç olmadığı kadar iktidara yakın hissediyor.ancak böyle hukuk dışı yollarla gelebilirler ztn.ama yine olmayacak ahanda buraya yazıyorum.bu halk bunlara prim vermedi yine vermez.

ya hla oy mu satın alınıo diyosunuz...bu kadar acınası durumda olamazsınız ya?
arkdasım hangi yuzyıldayız ? 16 milyon !!!!!!

16 milyon oy aldı bu adam .... ne zenginmiş te boyle herkese doldurmus parayı ? nasıl bir istihbaratı varmıs ta kimse duymadan %5 olan oyları % 47 olmus :d.d:D:D. cok komiksiniz...kabullenin sahip cıkacak baska parti yok baska lider yok.......bu ulkede basbakan olacak 1 kişi var o da suan basbakan

akp nin oyları erimez merak etmeyin :) eriyor diye yazan gazeteler hangi partinin elinde bir bakın bakalım=) enaznından chp gibi seçim zamanı yalancı ilanlar verip kendimizi küçük düşürmüyoruz halk bunları unutmadı sayın olmayan baykal

ya seye cok guldum...adam cumhuriyet yuruyuslerine HALKIN dedi .....sora da secim arabasına orda cekilen fotoları koydu D:.d:dD.d.D: yazık abimizin hiç kalabalıgı olmamıs :D:D:D

cumhuriyet başsavcılığı "din de bizim devlette bizim millet de bizim" sloganı yüzünden chp ye açılan davayı görüşmeyi kabul etti.şu anda abdurrahman yalçınkaya nın önünde bu dava.devamı gelirse süper olur

oyları eriyormu bilmiyorum

ama cebimdeki para yetmiyor

iş durumuda sakat

akp nin oyları nekadar erirse erisin secimlere bir ay kala eğer kapatılmassa millete yine kömür pirinç v.b seyler verir yine bizim gariban insanlarımız akp ye yine verir yine verir değişen bir sey olmas

Eregenekoncu medya yine isbasinda :D Eriyormus..
22 Temmuz sonrasi moraran yazarlar gibi bunlar da
secim oncesi yok oylar azaldi, yok koalisyon geliyor
diye bas bas bagirmiyorlardi. Hadi mantiktan bahsediyorsunuz.
AK Parti karsitisiniz. 22 Temmuz oncesi ayni gazeteler
ayni yazarlar ayni seyleri yazip oylari bolmeye
calismislardi ama sandikta agizlarinin paylarini
almislardi. Bunu gormemezlikten gelip yine boyle
duzmece haberlere inandiniz diyelim. Erken secim olursa
ya da yerel secimlerde yine halk birilerini morartirsa,
cikip da, "ya su gazeteye inanmistik ama yanilmisiz"
diyebilecek kadar mertmisiniz?

AKP AKP bakıyorum Kimse Sevmiyor.Ona Soruyorum Sevmiyor,ßuna soruyorum sevmiyor.
Bu Oylar Allah tan gelmedi Ya.
ßu geçirdiğim 7 -8 seneye Türkiye için Kara ßile leke olarak görüyorum.Elektiriğe %30 zam,Mazot Benzinle eş değer oldu sayılır.Unun Çuvalı 20 ytl iken 40 ytl oldu.Harbiden müslümanlar ßunlar.

AKP bu ülkenin kurtuluşudur.

Yahu ben okulda atatürk anıtının yanında oturdum.Az kalsın disiplin cezası alıyordum.Bu ne biçim Atatürkçülük.Anıtkabirde olanlar için ne demeli yok çelenkler yok anı defteri gelen geçen bişeyler yazıyor.Sanki Atatürk kalkçakta o yazıları okuyacak.Çiçekleri koklayıp vazoya koyacak.Yahu Atatürk'ün şu sözlerini unutmayın.Benim naçiz vücudum birgün elbet toprak olacaktır,ama T.C pahidar kalacaktır.Bizim hedefimiz ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine taşımaktır.Bunu da AKP dış politakasıyla zaten yaıyor.Sürekli yutrdışı ziyaretleri A.B ile müzakereler,IMF nin ülkemize artık uğramaması dış borcun azalması bu hükümetin başarısıdır.CHP gibi faşist bir partini bu ülkeyi karanlığa götüreceği Dağlıca saldırısından sonra belli oldu.Yok K.Iraka girelim yok Barzani'ye saldıralım.Erdoğan naptı.Bushla konuştu anlaştı Irak'a girdi.25 şehit 300 terörist öldürüldü.Bir laf vardır sayın Baykal öfkeyle kalkan zararla oturur.

Ergenokandaki paşalar yıllarca Pkk üzerinden mafya işleri yürütüp ceplerini doldurmuşlardır.Şehit askerlerimizin kemikleri sızlıyor.Ordudaki ihalelere feshat karıştırıp devletin parasını yiyen erdoğanın sayesinde o paraları yemeleri engellenen ardından darbe planları ve atatürkü kullanarak ülkeyi ele geçirmeye çalışıp provakasyon yapanlarda Sosyal demokrat zihniyetidir.İnşallah hakettikleri cezaları alırlar.Evet sayın Baykal ülke elden(Sosyalistlerin)gitti.Zafer Bağımsız Türkiye Cumhuriyet'inindir.Seçimlerde de %55 Akp iktidarı gözüküyor.

Yahu Petrol fiyatları200 $a dayandı Allah felaket verdi(Kuraklık)Akp kapatılıyor.Borsada moraller bozuk bu belirsizlikten dolayı dış yatırımcı gelmiyor.Dünya kriz altında.A.B.D ekonomisi mortgage kredileri yüzünden sıkıntıda çünkü halk ödemiyor.Su yok veya az elektrik zammı.Nükleer santral yapçaklar CHP karşı çıkıyor.Santraller yapılırsa enerji ihtiyacımızın %40' karşılancak yok anayasaya haykırı falan filan.Bu kafayla biz biraz zor gelişirizYapacak şey AKP'nin kapatılmaması ve allah'a Dua etmek.Buğday ambarı Konya Ovası kurudu.Haberiniz varmı.Buğdaydan un yapılıyor.

22 temmuz seçiminden önce de eriyor bitiyor ,yolcu, son günlerini yasıyor diyolardı
Adamlar %47 ile geldi...
2 kişiden biri bu partiye oy vermedi mi?
Şahsen AKP li değilim bu partiye oy da vermem vermedim de
Ancak seçim olsa en az %50 ile gelirler....
Neden adamlar çalışıyor, ne kadar olumsuz yapılan işler olsada bundan öncaki iktidarların yapamadıklarını yaptılar.... Yiğdi öldür hakkını yeme demişler...
Peki Baykal ne yapıyor....
Parti içi çekişme ,politika üretememe..sağa sola çamur atma...vs.
Bahçeli ne yapıyorr..
Bahçeli MHP yi zedeliyor .Türkeşin yerini tutabilecek bi karizması bile yok...2002 seçimlerinden evvel kendini yaktı..koalisyon hükümetinde.
Sonuç AKP erimez....Muhalefetin eritecek bi politikası bile yook.
Baykal desen muhalefette kalmayı çok seviyor...
DSP Karaoğlan' ın ölümüyle misyonunu tamamladı..
ANAP, DYP tarihten silindi...
Geriye ne kaldı..
Vatandaş oyunu vermiş.
Ne demişler bükemiycen bileği öpeceksin

€rd@ls10;3224962' Alıntı:
22 temmuz seçiminden önce de eriyor bitiyor ,yolcu, son günlerini yasıyor diyolardı
Adamlar %47 ile geldi...
2 kişiden biri bu partiye oy vermedi mi?
Şahsen AKP li değilim bu partiye oy da vermem vermedim de
Ancak seçim olsa en az %50 ile gelirler....
Neden adamlar çalışıyor, ne kadar olumsuz yapılan işler olsada bundan öncaki iktidarların yapamadıklarını yaptılar.... Yiğdi öldür hakkını yeme demişler...
Peki Baykal ne yapıyor....
Parti içi çekişme ,politika üretememe..sağa sola çamur atma...vs.
Bahçeli ne yapıyorr..
Bahçeli MHP yi zedeliyor .Türkeşin yerini tutabilecek bi karizması bile yok...2002 seçimlerinden evvel kendini yaktı..koalisyon hükümetinde.
Sonuç AKP erimez....Muhalefetin eritecek bi politikası bile yook.
Baykal desen muhalefette kalmayı çok seviyor...
DSP Karaoğlan' ın ölümüyle misyonunu tamamladı..
ANAP, DYP tarihten silindi...
Geriye ne kaldı..
Vatandaş oyunu vermiş.
Ne demişler bükemiycen bileği öpeceksin
bu yorumun %80 ine aynen katılıyorum ve ekleme olarak ta 22 temmuzda çiftçi kan ağlıyor dediler, sanayici kan ağlıyor dediler, köylü kan ağlıyor dediler ve memur kan ağlıyor dediler ne oldu? Biraz amiyane bir tabir olacak ama bu kesimlerimn oyunu silip süpürdüler
Bir yerde bir gariplik var ya oy verecekler vermem diyip hedef saptırıyor yada sandığın başına gidince iş değişiyor.
Sözün özü Şu artamda AKP erise buharlaşsa nolcak ki Alternatifi var mı ki? Kapansın 3 günde kurarlar yenisini sonuç 22 Temmuzun benzeri olur bu ortamda....

İş olacağına varır. Allah Hakkımızda Hayırlısını Versin!!!!

Arkadaşlar Tutun Ki Akp Kapatıldı. Tutun Ki Başbakanımız Görevinden Alındı. Yerine Geçecek Bir Aday Gösterirmisiniz Bana??? Belki Yaşar Hoca Gelir Ama şimdi çoğunuz Partisinin Ismini Bile Bilmiyorsunuzdur. Yani şunu Demek Istiyorum Yerine Gelecek Adam Mutlaka Ama Mutlaka Gideni Aratacak....

gideni aratmayacak

gidenin 13 tane yolsuzluk dosyası

ayrıca şu anda imzaladığı anlaşmalar ile yaptığı kanunlar için yargılanacak

bundan beteri nasıl olur

Umarım eriyordur. Sıra Chp'ye geçsin. Bir de onların yönetimini görmek istiyorum. Akp zaten beterdi.Herhalde onlar gibi olmayacaktır diye düşünüyorum. En azından dini siyasete sokmadan ülkemizi kalkındırsınlar, Abd ve Ab oyuncağı durumundan kurtarsınlar devletin mallarını özelleştirmesinler ,eğitim sistemimizi iyileştirsinler, teröristleri afla çıkarcam diye uğraşmasınlar yeter. Bir de Tayyip Bey gibi en az 3-5 çocuk yapın deyip de pkklılara yol göstermek ve işsizlerin oranını arttırmak yerine iyi bir nüfus planlaması yapsınlar. Ve uymayanlara ağır para ve hapis cezası getirilsin. Akp bunları yapamadı Chp yapacak mı bunu canı gönülden görmek istiyorum.

1) Ergenokandaki paşalar yıllarca Pkk üzerinden mafya işleri yürütüp ceplerini doldurmuşlardır.

2) Şehit askerlerimizin kemikleri sızlıyor.

3) Ordudaki ihalelere feshat karıştırıp devletin parasını yiyen erdoğanın sayesinde o paraları yemeleri engellenen

4) ardından darbe planları ve atatürkü kullanarak ülkeyi ele geçirmeye çalışıp provakasyon yapanlarda Sosyal demokrat zihniyetidir..

ispatlayamayan kuşum aydın olsun mu?

Forever AKP..

İnadına TAYYİP

ßir daha seçim olsa! Yine AKP veririm oyumu!..

Hep Eksilerine bakarak yargılamak yanlış..

ANTİ - CHP VE DTP

bende oyumu satmak isteyenlerdenim

ama bir paket kahveye

bir torba kömüre olmaz

ben biraz hakkını almak isterim o oyun

mesela boğazda bir yalı olabilir

3 katlı bir binada olabilir

benim oyum değerlidir

sen 5 yıl x 365 gün beni , ailemi ve topraklarımı kullanacaksın

o zaman yövmiyemi isterim

O KADAR

Ya her seçimde böyle konusuyorsunuz sonunda yerinize oturuyorsunuz geçen seçimde de AK partinin oyları eridi demiştiniz evet eridi eriyince biliyorsunuz genleşir % 34 oldu % 47 şimdi yine eridi hele bir kapatında bu sefer % 60 varmı benimle iddiaya giren sonra ben ve köyümüzde ve çevremde AK partisine oy veren bir sürü insan var ve hiçbiriisne ne prinç ne yağ nede kömür verildi kimlere verilmiş acaba baykalmı veriyor chp oy versinler diye hem şu kömür ne hikmetmiş chp nin kalesi başkanının memleketini bile satın almış ALLAH başımızda baykalı eksik etmesin o durdukça AK partisi bir elli yıl daha iktidarda dua edelim bir elli yıl daha yaşasın baykal

Geri