AKP’nin oyları eriyor

bu yorumun %80 ine aynen katılıyorum ve ekleme olarak ta 22 temmuzda çiftçi kan ağlıyor dediler, sanayici kan ağlıyor dediler, köylü kan ağlıyor dediler ve memur kan ağlıyor dediler ne oldu? Biraz amiyane bir tabir olacak ama bu kesimlerimn oyunu silip süpürdüler
Bir yerde bir gariplik var ya oy verecekler vermem diyip hedef saptırıyor yada sandığın başına gidince iş değişiyor.
Sözün özü Şu artamda AKP erise buharlaşsa nolcak ki Alternatifi var mı ki? Kapansın 3 günde kurarlar yenisini sonuç 22 Temmuzun benzeri olur bu ortamda....

İş olacağına varır. Allah Hakkımızda Hayırlısını Versin!!!!

vatandaş tabiki çok memnun değil akp den.ama alternatifi varmı? yok.kime verecekler oylarını? Atatürk ün kanını emen naylon partileremi? laiklik den başka kelime bilmeyenler bu ülkenin başına "meşru" yollarla gelemezler.

AKP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Halil Danacı ve yönetimden 19 kişi partiden istifa ettiklerini açıkladı. Bu isimlerin Abdüllatif Şener’in kuracağı yeni partiye geçmesi bekleniyor. İstifalara gerekçe olarak AKP Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen’in yönetim anlayışı gösteriliyor. Kırıkkale’nin başka ilçelerinden de istifaların geleceği iddia edildi. Dağdelen istifalarla ilgili olarak, “Bu isimler zaten Abdüllatif Şener’e gideceklerdi. Bizim yönetim anlayışımızı bahane ediyorlar” dedi.

Öte yandan istifa eden Merkez İlçe Başkanı Halil Danacı, Şener’e katılacakları iddiasının doğru olmadığını bildirdi. Danacı, “Bizi AKP’de kapıdan kovsalar bacadan gireriz” dedi. Danacı, istifa sebebinin il yönetiminden duydukları rahatsızlıktan kaynaklandığını söyledi.
http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=124345,4

şeker zannetti heralde arkadaş erirmiş puhahaha :D:D:D

ah be kardeslerım daha cok beklersınız akpnın oylarının erıdıgını
ben bu 22 temmuz oncesı butun gaztelerın yaptıkları anketlerı ınceledım
solcu gazeteler chpyi iktidar yaptı
hele tercuman mhpyı tek basına ıktıdar yaptı:)de
sadece bı gazete akpye yuzde 46 oy alacagını yazdı ve akp yuzde 47 aldı

ben göremeyecem herhalde akp den kurtuldugumuz gunu...

Umarım eriyordur. Sıra Chp'ye geçsin. Bir de onların yönetimini görmek istiyorum. Akp zaten beterdi.Herhalde onlar gibi olmayacaktır diye düşünüyorum. En azından dini siyasete sokmadan ülkemizi kalkındırsınlar, Abd ve Ab oyuncağı durumundan kurtarsınlar devletin mallarını özelleştirmesinler ,eğitim sistemimizi iyileştirsinler, teröristleri afla çıkarcam diye uğraşmasınlar yeter. Bir de Tayyip Bey gibi en az 3-5 çocuk yapın deyip de pkklılara yol göstermek ve işsizlerin oranını arttırmak yerine iyi bir nüfus planlaması yapsınlar. Ve uymayanlara ağır para ve hapis cezası getirilsin. Akp bunları yapamadı Chp yapacak mı bunu canı gönülden görmek istiyorum.

Muhalefeti bile beceremeyen bi başkanla chp bunları biraz zor yapar gibime geliyor

Eregenekoncu medya yine isbasinda :D Eriyormus..
22 Temmuz sonrasi moraran yazarlar gibi bunlar da
secim oncesi yok oylar azaldi, yok koalisyon geliyor
diye bas bas bagirmiyorlardi. Hadi mantiktan bahsediyorsunuz.
AK Parti karsitisiniz. 22 Temmuz oncesi ayni gazeteler
ayni yazarlar ayni seyleri yazip oylari bolmeye
calismislardi ama sandikta agizlarinin paylarini
almislardi. Bunu gormemezlikten gelip yine boyle
duzmece haberlere inandiniz diyelim. Erken secim olursa
ya da yerel secimlerde yine halk birilerini morartirsa,
cikip da, "ya su gazeteye inanmistik ama yanilmisiz"
diyebilecek kadar mertmisiniz?

:clap:clap
aynen katılıorum bunların agızlarından ıyı bır laf cıkmaz:biggrin

Vatan gazetesinin ne mal olduğunu biliyoruz.22 temmuz seçimlerinde de akp için %17 alcak diyorlardı sonuc ortada %47 nerdeeee %17 nerde.Akp kapansada pek bişey değişmez ak parti gider pak parti gelir hemde %60 la

Vatan gazetesinin ne mal olduğunu biliyoruz.22 temmuz seçimlerinde de akp için %17 alcak diyorlardı sonuc ortada %47 nerdeeee %17 nerde.Akp kapansada pek bişey değişmez ak parti gider pak parti gelir hemde %60 la

Çok doğru söylüyosun kardeşim... Adamın gösterdiği kaynak Vatan :D Gırgır'da böyle bir haber çıksa vatandan daha çok güvenirim :D... Akp ' nn minimim alacağı oy %47....

Bırakın Bunlarıda Biz Paylaşımımıza Bakalım Biz Ne Kadar Konuşursak Konuşalım Türkiye Aynı Düzen Gider... Akp Nasıl Olursa Olsun Bu ülkeye Ketkıları Fazladır Onuda Unutmayalım...

seçim zamanı un tuz şeker takviesi gene artar halkımız balık hafızalı olduu içn bunlar gene götürür işlerini

ne akp yi kapatırlar nede akp nin oyları düşer.
partiler kapanmasını istiyorlar zaten
eğer kapanırsa daha büyük oy çoğunluğuyla meclise geri dönecekler

ananızı alıp gitmek hoşunuza mı gidiyor

yoksa gururu kapı önündemi bıraktınız?

biraz insaflı olmak lazım bundan önceki iktidar zamanını hatırlayın yemin ediyorum halk feryat ediyordu bunlar geldi ülke biraz düzlüğe girdi. şimdi ise kapatılacak kesin dava devam ediyor falan hikaye karar çoktan verildi. olan yine bize olacak kararı verecek olanlar 300 metre karelik evlerde oturuyorlar onların vatandaşın geçimiynen rahatıynan işi olmaz ülke çökse bile onlar daha zengin olur.7 milyon insan kurar partiyi 9 kişi kapatır burası türkiye burda halk salak çünkü onlara göre.

hemen hemen her 2 kişiden biri oyunu satmış diyelim..evlilere dokunmasın ama sen vermedin eşin vermiş,abin vermemiş ama kardeşin vermiş,baban vermemiş ama annen vermiş..%47 değilmiydi oylar..anlamadım gitti..komedi yaa..ha şimdi düşmüştür ona lafım yok.o seçimde bende oy vermemiştim ama şimdi inadına AKP..:)

burada dahı cahıl dolu.hala akp ii diyosa rantı vardır.

Geri