AKP’nin oyları eriyor

ülkemi zor günler beklemesinde....olan insanımıza oluyo herşekilde baba

burada dahı cahıl dolu.hala akp ii diyosa rantı vardır.

sizin dininiz imanınız parays aben napiim .siz kendiniz ranta alışmışsıznı galiba da herkesi oy konusunda ranttan dolayı satılık sanıyorsunuz galiba.bu millet size 46 da attığı tokatın acısı geçmemdi galiba. sola oy yokkk.yeter söz milletin demedi.dedi.hala ne diye rant runt dersiniz ben anlamıyorum.size verenler çok akıllı bellide. verdikleri vekil cep telefonuna sahip çıkamıyor vatana nasıl sahip olsun.:))hakkaten komik oldunuz ya..chp li değilsen sözüm geri.:)söz yerini bulmuştur..

Valla Akpymiş Ergene Konmuş Hepsi Palvra Benim Için Ben Sadece Bayragımı Düşünürüm Vatanımı Nustafa Kemal Ata Türkü Vb......

Ama Akp Kapansın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Valla Akpymiş Ergene Konmuş Hepsi Palvra Benim Için Ben Sadece Bayragımı Düşünürüm Vatanımı Nustafa Kemal Ata Türkü Vb......

Ama Akp Kapansın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

göz-gez-arpacık tutmayınca olmuyor be kardeş.sen önce hani askere gidecektin neden hala burdasın ..az önce dedinya ben askere gidicem büyüyünce dedmiştin ya..git gel ondan sonra bişeyler yaz .ama anlaşılır olsun.yorum kalabalığı olmadan.vatan size minnettar olsun.canımız askere sevgilerle..

Geçenlerde kücükcekmeceden minibüs e bindim adam ben bu iktidarın ta die baslayan cümleler kuruyodu günde binlerce insanı sıkıntıdan kurtaran topkapı avcılar hattını 1,5 saatten 30 dakikaya düsüren metrobüs hattını kurdu die neymis efendim kücükcekmece avcılar arasında yoğunluk oluyomus minibüs icin bu hattın mesafesi yanyolda olduğu icin sayın minibüscüler yüzünden tıkandığı icin ben bu iktidarın ta diyodu yok efendim bu seferde yanyol tıkanmıs suclu kim akp biras zaman geçti minibüs ara sokağa girdi ve ordan devam etti yol acık die bu seferde aynı adam ben bu minibüscülerin taa die basladı neymis efendim ara sokaktan gidiyomus kaç dakika farketmiski ara sokağa girmis yaranamassın diolar ya harbi yaranamassın ulan kücükcekmece avcılar arası 100 kisi gidiyosa topkapı avcılar arası 1000 kisi gidiyo ve mesafe 3 katı o acıdan bosa çene yormayın akp ağzıyla kus tutsa bu adamlar muhalefet yapmaya devam eder yapılan bütün işler akp nin dönemine geldiği icin yapılıyo nedense ulan bu islerin hiç biri baska iktidara denk gelmedi yapamadıda bu adamlaramı denk geldi cok ilgili değilim belki siyasete ama konusmak geldi icimden bu kadar olmas bu arada chp icinde secim dönemi otobüs tuttu secmen oy kullansın die tasıdıkları secmen akp ye oy verdi die haber okumustum biras gerçekci olun konuyla alakası yok belki ama bu da bi örnek olur anca muhalefet olmaya calısanlara

özelleştirme yapıldı 25.000.000 dolar geldi
ihracat arttı para kazandık
ithalat arttı para kazandık
hortumculara darbe vuruldu para kaçırmadık
enflasyon düştü
paramız değer kazandı
altı tane sıfır attık çok iyi
yabancılar para getiriyor buda iyi
ımf para veriyor
AB fon veriyor bu da iyi
ekonomik disiplin sağlandı
bütçe açığımız azaldı
zarar eden kuruluşlar satıldı

bu kadar iyi isek
bu söylenenler doğru ise
bu paralar nerede

işçi almadım diyor
memur almadım diyor
esnaf kepenk kapatıyor
çifçi anasını alıp gidiyor

bu paralar nerede ? ? ? ? ? ? ? ? ?

bende senın ruyların erıyor kardes suanda basbakanın bır alternatıfı varmı ben hala gıremıyorum varsa bıldıgın soyle bızımle paylas bızde ona oy verelım soyleyebıleegın tek ısım ver bakalım

bende senın ruyların erıyor kardes suanda basbakanın bır alternatıfı varmı ben hala gıremıyorum varsa bıldıgın soyle bızımle paylas bızde ona oy verelım soyleyebıleegın tek ısım ver bakalım

çok var

ama tv izlersen göremezsin

onlar oraya çıkarılmıyor

bulman için bu konuya eğilmen gerekir

tv karşısında bulamazsın

yok arkadaş hala AKP diyenler var. Arkadaş daha hala benim hayatımda iyiye giden bişey olmadı, kötü bişeyde yapmıyorum adam gibi okulumu okuyorum. Bugünüm dünden iyi değilse düşünmem için bi sebep yok. Benim için Akp nin bi faydası yoksa niye seviym AKP yi...

ya AKP eriyecek

ya halk

doğal gaza bu gün %17 zam geldi

yılbaşındn beri %40 oldu bu zam

100 yerine 140 ytl vereceğiz

bu erime için bana yeterli geliyor

Bence kim ne derse desin akp dini elden bırakmadığı sürece bizim türk milleti oyları çoğaltacak.Bu forumda bile anket yapıldu akp gene lider.Görürsünüz yerel seçimlerdede akp seçilcek lanet olsun.Neden bizim ülke insanı bu kadar müslüman _? Neden bizim ülke insanı bu kadar kör_? Nasıl bir ülke burası_? Emperyal mi olmaktır amaç _?ABD'nin neden paçasını bırakmıyorlar neden ona güveniyorlar ABD kim ki _?

Bu seçimlerde akepe çok kan kaybeder. Gerek kürtlerden gerekse, radikal islamcılardan zırnık alamaz bu seçimde. Tayyip sözünün eriyse (hiç sanmıyorum ya, neyse)bu seçimden sonra çeker gider.

baba ocağı

POTAMYA ya geri döner

Geri