Akp Bunları Neden Yapıyor Biliyorum..!

kaptan61ts

New member
Reaction score
0
Akp neden böyle yapıyor Bunu Biliyormuyuz..?

1- Ekonomiyi dolaylı Çökerme
2- Özelleştirme
3- Merkez Bankasının Taşınması
4- Türban Konusu..!
5- İrticai Faliyetlerin Gizlenmesi ve Üzerine Gidilmemesi.
6- Kömür ve Gıda Yardımı Yapılması.( Doğal Gazı olan evlere bile yapılıyor.! )
7- TSK nın pasifize edilmeye ve Halkla TSK yı karşı karşıya getirmeye çalışma.
8- Devlet Kademelerine Sizma ve yapılanma.. !
9- Anayasa Mahkemesini Kaldırma Planları....!
10- İlkögretimi tekrar 5 yıla cekip İmam Hatibe ögrenci geçişini sağlama....!
11- Arabın (suud Kralı ) ayagına gidip T.C yi Küçük Düşürmeleri
12- Toprak Satışı ( Yabancıya Satış )
13- Boğazda İmar Talanına Onay...!
14- Patrikhaneye Bölge kurma çalışmaları_ Balat_( sulu kule ve cevresi )
15-Misyonerliğe Serbestlik , Apartman Kiliseye İzin.
16-T.B.M.M DEN MUFIZ BİRLİĞİNİ KALDIRMA , YERİNE POLİSİ GÜCÜ KOYMA ÇALIŞMASI.

17-İçki İçilecek alanların Belirlenmesi.
18-Yurt dışında Prof Olmuş Ve Rektörlük Yapmamış Birini Y.Ö.K 'ün Başına Atama.
19-2B Orman YASASI...
20-VAKIFLARA MAL EDİNME YASASINA ONAYLAMA CABASI
..............

En azından ben bunları Neden yaptığını yapmaya çalıştığını Biliyorum
Bağımsız Laik Türkiye Cumhuriyetini İçine sindiremiyorlar......

DÜŞMANIMIN DÜŞMANI DOSTUM DUR....!

ATATÜRK ve Onun Kurduğu Bu Ülkenin İnsanları Bunları Hak etmiyor....Bir Fransızın Dediği Gibi Neye Layıksan O şekilde yönetilirsin..Biz Bunlara layık mıyız...?:eek:ha

DTP NİN YAPTIKLARI.......

MHP NİN YAPTIKLARI.....

hepsi yakında bekleyin..Biliglenin.Şartlanmazyın Ortalık karanlıkken birde gözünü bağlama.

Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
20 Ekim 1927

Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

"Türk genci, devrimlerin ve rejimin sahibi ve bekçisidir. bunlarin lüzumuna, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır; rejimi ve devrimleri benimsemiştir. bunları zayıf düşürecek en küçük veya en büyük bir kıpırtı ve bir hareket duydu mu, bu memleketin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adliyesi vardır demeyecektir. hemen müdahale edecektir. elle, taşla, sopa ve silahla, nesi varsa onunla kendi eserini koruyacaktır. polis gelecektir; asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. genç, "polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir" diye düşünecek, fakat asla yalvarmayacaktır. mahkeme onu mahkum edecektir. yine düşünecek: "demek adliyeyi de islah etmek, rejime göre düzenlemek lazım!" onu hapse atacaklar. kanun yolundan itirazlarını yapmakla beraber; bana, ismet paşa'ya, meclis'e telgraflar yağdırıp haksız ve suçsuz olduğu için tahliyesine çalışılmasını , kayrılmasını istemeyecek. diyecek ki, "ben inanç ve kanaatimin icabını yaptım. müdahale ve hareketimde haklıyım. eğer buraya haksız gelmişsem, bu haksızlığı meydana getiren sebep ve amilleri düzeltmek de benim vazifemdir!" işte benim anladiğim türk genci ve türk gençliği!"

GAZİ M.kemal ATATÜRK

Bence de biz buna layık değiliz.Biz aslında dünyaya neler yapabildiğimizi kanıtlamıs insanlarız.Atatürk'ün kurdugu bu ülkenin insanları böyle yasamayı haketmiyor...

Senin söylediklerine %100 katılıyorum.Ama napacaksın toplum bunu istedikten sonra yapabileceğin pek fazla bir şey yok...Tek yapabileceğimiz direnmek ve direnmekten vazgecmemek.Ancak bu sekilde basarılı olabiliriz...Bu sekilde Atatürke ve yaptıklarına sahip cıkabiliriz...

Toplumu Körelten Ve karanlığa iten CEHALET..Bunu bilen Hükümetler hep Milli eğitim bakanlığını İster ; felsefi düşüncelerine zemin hazırlar..

Böylelerinin saltanatı fazla sürmez. Siyaset sapıtmışsa aslan gibi ordumuz var. Yeri ve zamanı gelince dur demeyi bilir. Napalım faturası ağır olur 10 yıl geriye gideriz ama yıkılmaktan satılmaktan iyidir. zamanı gelince bunlar ipe çekilecektir.

Böylelerinin saltanatı fazla sürmez. Siyaset sapıtmışsa aslan gibi ordumuz var. Yeri ve zamanı gelince dur demeyi bilir. Napalım faturası ağır olur 10 yıl geriye gideriz ama yıkılmaktan satılmaktan iyidir. zamanı gelince bunlar ipe çekilecektir.

Kardeş sana katılıyorum, ama bir farkla;

Her şeyi orduya havale etmeyelim artık.
Kendimizin de bir şeyler gereğini duyalım.
Hiç bir şey yapamıyorsan etrafındaki, çevrendeki kişileri aydınlat.
Mutlaka faydası olacaktır.
:victory:goz::goz:

bnm düşüncem dogru veya yanlıs bılemıorm ama akp türkiyede iç savas cıkarmak ıstıor bnm dusumcem ama biz ataturkcu bır mılletız o yuzden uyanmanın vaktı geldı bnce;)

bugün atatürk hayatta olsa ben atatürkçüyüm diyenlerin yüzde doksannı keserdi seçilmiş atanmıştan her zaman üstündür iyi yada kötü saygı duyulması lazım ayrıca matador kardeş akp türkiyede iç savaş çıkartmaya çalışıyo sözlerine hiç katılmıyorum sen böle konuşunca sen çığırtkan durumuna düşüyosun bence

Farklılıkları ortaya cıkarmak , kargaşaya zemin hazırlamak değilmidir. Her Raydan cıktığında Hükümetleri Hizaya Ordu Getirmemeli.Bunu Uyanık Halk Kitlesi sahiplenmeli ve yapmalı.Oyuna Gelmemeliyiz..

ellerine sağlık PHOMAYA iyi anlatmışsın bunlar ancak kendleri ayağına gelsin ister

irticai faaliyetlerin gizlenmesiymiş ne diyon ya sen irtica sizin ağzına sakız olmuş

devlet kademelerine sızmak mış ******************* bu bir dünya gerçeği her gelen hükümet kendi adamlarını yerleştirmeye çalışıyor ama en zararsızları ******************

yazmışsın özelleştirme ******* devlet zarar etse bile o fabrikayı kapatmıyor adamlar özel sektöre satmakla kötü mü ediyorlar özel sektör zarar etse fabrikayı çalıştırır mı **********

bugün atatürk hayatta olsa ben atatürkçüyüm diyenlerin yüzde doksannı keserdi seçilmiş atanmıştan her zaman üstündür iyi yada kötü saygı duyulması lazım ayrıca matador kardeş akp türkiyede iç savaş çıkartmaya çalışıyo sözlerine hiç katılmıyorum sen böle konuşunca sen çığırtkan durumuna düşüyosun bence

çok güzel anlatmışsın hocam bunlar hala anlamazlar bilmezler ki onlar kadar bizim uğraştığımızı bugün rahatlarsa beğenmedikleri o akp sayesindedir

keşke BÜLENT ECEVİT olsaydı da bi kriz yaşasaydık görseler de hükümet nasıl olurmuş

Sen kimlerdensin ?

ellerine sağlık PHOMAYA iyi anlatmışsın bunlar ancak kendleri ayağına gelsin ister

irticai faaliyetlerin gizlenmesiymiş ne diyon ya sen irtica sizin ağzına sakız olmuş

Kardeş sen misafirliğe gideceğin insanları ayağına mı çağırıyorsun ? Eğer öle yapıyorsan sen dar görüşlü bir değilsin sakın endişelenme...Darlanacak bir düşüncen yok demektir çünkü !!!!
Benim ülkemde olup,
Beni(Ülkemi) ziyarete gelmiş,
Herkim yada Ülke Lideri olursa olsun Makamıma gelir.
Ben de nezaketimi Bana gelenin Makamında gösteririm Layıkı ile.
Hayeretle okuyorum senin yorumlarını.Lütfen beni merakta bırakma yaz....:eek:ha

bi kere ayağına gitme meselesini çok abartıyonuz adam yaşça büyük bi nezaket gösterremez mi allah için ya hiç olmaz yani YAZMIŞ ORAYA ARABIN AYAĞINA diye o ne biçim laf ya burada resmen küçümsüyon ARAPLARI arabaın ayağına yazmışsın yani sen bu kadar geniş görüşlüsün de ner de sen de hoşgörü ARABIN AYAĞINA YAZMIŞSIN peygember efendimizde ARAP soyundaydı bu yazdıkların hoş mu yani yazık bence sana

Kardeş sen misafirliğe gideceğin insanları ayağına mı çağırıyorsun ? Eğer öle yapıyorsan sen dar görüşlü bir değilsin sakın endişelenme...Darlanacak bir düşüncen yok demektir çünkü !!!!
Benim ülkemde olup,
Beni(Ülkemi) ziyarete gelmiş,
Herkim yada Ülke Lideri olursa olsun Makamıma gelir.
Ben de nezaketimi Bana gelenin Makamında gösteririm Layıkı ile.
Hayeretle okuyorum senin yorumlarını.Lütfen beni merakta bırakma yaz....:eek:ha

güzel yazmışsın nezaketimi makamımda göstereyim ama böyle bir şey yapılamaz değil ki ve kötü bir şey de değil

Ataturkun Turkiyesi

COK GUSEL BİR KONU ACMISSIN **********
inanmak mumkun degil:angry.ZAMANINDA ATATÜRK İMZALADIGI KAGIDI BİR SANDIK ALTINA DEGİŞMEZKEN BUNLAR ARAB FELLAHININ AYAGINA GİDİYORLAR GİTİTİGİ OTELDEDE TURK BAYRAGI YOK YANLARINDA SUUDİ BAYRAGI VAR.BİRDE ATATURKUN OLUM GUNUNDE GELİYO FELLAH.BAYRAGINI YARIYA İNDİRMİYOR.ACIN ARTIK GOZUNUZU.BUNLAR TURKİYE CUMHURİYETİNİ TURKİYE İSLAM CUMHURİYETİ YAPMAK İSTİYORLAR.********************

Nasıl Yani :eek:

yazmışsın özelleştirme saf devlet zarar etse bile o fabrikayı kapatmıyor adamlar özel sektöre satmakla kötü mü ediyorlar özel sektör zarar etse fabrikayı çalıştırır mı sanıyon düşünmeden yazıyon bunları dolduruşa gelme fazla gaza gelmişsin

Devlet yönettiği topraklarda hiçbir kurum yada kuruluşa sahip olamaz ise özel yada tüzel sektörde çalışanların maaşlarının yarısına el koysun yani (Vergi olarak) ? Ülke toprakları yada o topraklar üzerindeki mülkler nekadar özelleşir hatta yabancı sermayeye ayrılırsa, o toplumda okadar yabancı sermaye borusu öter.Ülke içindeki özel kuruluşlara satarsa İligili alanda söz sahibi devletten önce o kuruluşun sahibi olduğu yönetim kurulunun sözü geçer.Bir örnek vermek gerekir ise ;
Türk Telekom Sana %40 zammı giydirdi.İtiraz ettin olmadı eylem yaptın olmadı.Mahkemeye verdin gene olmaz.Neden biliyormusun Çünkü buna Devlet değil Satın Alan Kuruluş karar verir.Devletin ise o kurum Davanı şöyle açarsın ; Zaten benden kesilen verdi ve matrahlar benim belimi büküyor.Söz konusu kurumun da bana fatura ettiği iletişimde verginiz var Sn Devletlim lütfen bu zammı makul ve geçinme ölçüleri içinde tutunuz...Arkasına birkaç bin de imza alabiliyorsan işin kolaylaşır....
Kaldıki bu örneğim yanlış olabilir sorun değil.Özrümü dilerim.Fakat birşey sormak istiyorum bir çiftliğin olsa ve oçiftlik içinde 1 metre yerin kalana kadar satılsa senin rızan olmadan o çiftliğe yönetici olarak atadığın kişi tarafından.Ozaman da Ne varki bana bir popoluk yer yeter aldığım paraya mı bakarım dersin ?:goz:

bi kere ayağına gitme meselesini çok abartıyonuz adam yaşça büyük bi nezaket gösterremez mi allah için ya hiç olmaz yani YAZMIŞ ORAYA ARABIN AYAĞINA diye o ne biçim laf ya burada resmen küçümsüyon ARAPLARI arabaın ayağına yazmışsın yani sen bu kadar geniş görüşlüsün de ner de sen de hoşgörü ARABIN AYAĞINA YAZMIŞSIN peygember efendimizde ARAP soyundaydı bu yazdıkların hoş mu yani yazık bence sana

güzel yazmışsın nezaketimi makamımda göstereyim ama böyle bir şey yapılamaz değil ki ve kötü bir şey de değil

Arkadaşım Lütfen konuyu esnetme...
Devletler ve Uluslararası bir ziyarette böyle birşey görülmemiştir.Çünkü bu bir kaidedir.Bu bir Otoritedir.Bu otoriteler esnek değildir esneme payı yoktur.Cam gibidir oturursan üzerine kırılır şeklinde.Araplara laf diyen yok yada Arapları küçümseyen yok.Şeriat ile yönetilen bir ülkenin yada Kraliyet ile yönetilen bir ülke Liderinin Ayağına Türkiye Cumhuriyetinin Cumhuru gidemez.Bu kabul edilemez.Lütfen konuyu Hz.Peygamerimiz (sav) felan saptırma allahaşkına yaaaa....Biraz mantıklı olun.Kabul etmek zor değil ki.Devlet örf ve NİZAMI diye birşey duymadınız mı ? Bize ve Yönetenlere yakışmıyor ki ben bir birey vatandaş olarak kabul edeyim !!!

İşte sizlere cehaletin acı bir örneği daha....
Devlet yönettiği topraklarda hiçbir kurum yada kuruluşa sahip olamaz ise özel yada tüzel sektörde çalışanların maaşlarının yarısına el koysun yani (Vergi olarak) ? Ülke toprakları yada o topraklar üzerindeki mülkler nekadar özelleşir hatta yabancı sermayeye ayrılırsa, o toplumda okadar yabancı sermaye borusu öter.Ülke içindeki özel kuruluşlara satarsa İligili alanda söz sahibi devletten önce o kuruluşun sahibi olduğu yönetim kurulunun sözü geçer.Bir örnek vermek gerekir ise ;
Türk Telekom Sana %40 zammı giydirdi.İtiraz ettin olmadı eylem yaptın olmadı.Mahkemeye verdin gene olmaz.Neden biliyormusun Çünkü buna Devlet değil Satın Alan Kuruluş karar verir.Devletin ise o kurum Davanı şöyle açarsın ; Zaten benden kesilen verdi ve matrahlar benim belimi büküyor.Söz konusu kurumun da bana fatura ettiği iletişimde verginiz var Sn Devletlim lütfen bu zammı makul ve geçinme ölçüleri içinde tutunuz...Arkasına birkaç bin de imza alabiliyorsan işin kolaylaşır....
Kaldıki bu örneğim yanlış olabilir sorun değil.Özrümü dilerim.Fakat birşey sormak istiyorum bir çiftliğin olsa ve oçiftlik içinde 1 metre yerin kalana kadar satılsa senin rızan olmadan o çiftliğe yönetici olarak atadığın kişi tarafından.Ozaman da Ne varki bana bir popoluk yer yeter aldığım paraya mı bakarım dersin ?:goz:

sana teşekkür ediyorum çünkü kimseyi aşağılayacak yada küçümseyecek şeyler yazmıyorsun insan gibi anlatıyorsun sağol

bu arada telekom yaptığı zammı mahkeme kararıyla geri çekti bunu bil ama şunu da anlamak gerekir ki özelleştirmenin zararları olabilir ama faydası da fazlasıyla var devletten daha fazla istihdam sağlıyor devletten daha iyi hizmet veriyor telekomun ne kadar kusuru olsada internette şu an her evde var pahalı diğer ülkelere göre ama yine de yayıldı buda demektir ki bir gelişme var daha önce neden böyle değildi çünkü özel sektörde tek bir amaç vardır para kazanmak ve şirketin cirosunu maksimize etmek bunun içinde herşey yaparlar ama devlet öyle değildir uğraşmaz çünkü böyle bir derdi yoktur özelleştirmenin zararıda var ama faydası da çok inkar etmek olmaz

Malesef ben katılmıyorum ÇOK faydası olduğuna.Devletde bunu yapabilir arkadaşım.Nasıl biliyormusun ? Kadrolaşmada TORPİLE son verip, Hizmeti ön plana çıkardığında.Böyle devlet kurumları ve kuruluşları yok değil mevcut.Kendi bünyesinde verdiği kimlik yenileme olayını bilgili personel sayısını arttırarak 1 saatte vermeye başladı.Zayıf bir örnek ama olsun CANLI oldu :) Kısacası Yaşadığın toprakları çok fazla yada azda olsa özelleştirmek bir miktar faydalıdır.Pişman olunabilir.
Sabrın için teşekkür ederim...

Malesef ben katılmıyorum ÇOK faydası olduğuna.Devletde bunu yapabilir arkadaşım.Nasıl biliyormusun ? Kadrolaşmada TORPİLE son verip, Hizmeti ön plana çıkardığında.Böyle devlet kurumları ve kuruluşları yok değil mevcut.Kendi bünyesinde verdiği kimlik yenileme olayını bilgili personel sayısını arttırarak 1 saatte vermeye başladı.Zayıf bir örnek ama olsun CANLI oldu :) Kısacası Yaşadığın toprakları çok fazla yada azda olsa özelleştirmek bir miktar faydalıdır.Pişman olunabilir.
Sabrın için teşekkür ederim...

bu konuda katılıyorum tamamı değil bi miktarı ben demedim zaten hepsini satsınlar ama yapılmasının faydalarından da bahsettim

bu arada düzgün konuştuğun için teşekkür ederim

Devleti , Dolayısıyla Ülkeyi zayıflatmanın Yöntemi Özelleştirmedir.Neden Çünkü özelleştirme Zarar Eden kurumların Bütçeye yükünü azalması ve satışıyla bütçeye gelir olması idi.Fakat Küresel Güçler TIPKI LEŞE ÜŞÜŞÜR GİBİ ÜLKEMİZDE Kİ ÖZELLEŞTİRMEYE ÜŞÜŞTÜLER.HÜKÜMET VEYAĞ HÜKÜMETLER BUNDAN DOLAYLI PAY ALDILAR Kİ KAR EDEN KAMU KURUMLARINI SATTILAR.KİMİN MALINI KİME SATTILAR ; KİM HAKKINI NASIL ARIYOR....

Geri