Akp Yi Savunanlar ...okuyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sadece bunları görürsünüz zaten nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama İstanbul AKP sayesinde İstanbul oldu altyapılar yenilendi,her taraf şantiyeye döndü ve bitiriliyor ,,
Adamlar öyle belediyecilik yapıyor ki özürlü vatandaşlarımızı evinden alıyor hangi hükümet döneminde bunlar vardı....​

evet evet çok güzel özürlü vatandaşı evnden alıyor nerde kamera önünde ama milleti kandırmayı çok iyi biliyolar sahte altınları dağat oyu al kalem ver defter ver oyu kap yanmayan en adi kömürleri ver insanları zehirle oyu kap bak konuştukça ne güzel şeyler çıkıyo ortaya yaa adamlar hakkaten çalışıyolar yaa milletin .... bellemek için var güçleriyle çalışıyolar çok doğru söylüyosun valla bravo dicek bişey yok yaa

Bana Atatürk'ün arkasına sığınarak siyaset yapıyor diyen arkadaşlarım bir zahmet bana KAYNAK GÖSTERİN..:D:D..Atatürk dedimmi hiç?Yoksa sadece gerçekleri mi söyledim?Laikliği savunduğum için mi yoksa aklınıza bunlar geldi?

Herneyse...Siz Atatürk'e saldırmayı kesinde,söyleyin bakalım Akp suçlu mu suçsuz mu?
Ve eğer suçsuz sa neden Yargıdan kaçıyor bunları bi zahmet açıklayıverin...

Arkadaşlar herkes baktıgı yerde görmek istedigi seyleri arar ve bulur...bu ulke demirel gibi nice adamların elinden gecti...İnsaf yahu oonlara bile bu kadar yuklanilmedi...Bunların hepsi bu insanlar müslüman diyemi yapılıyor...Bu ülkeyi idare etmek sadece masonlara ve ateistlere mi ait ????
Arkadaşım sende karşındaki insanları farklı bi dinden sanıyorsun galiba,
Bizlerde Müslümanız, ama sizler gibi mantığımız kapalı değil sadece.

GSm şebekemiz kimlerin elinde.
Yunanın.Çok değeerli nikah şahidinin elinde.Biz ne dediğimizi onlar dinliyor.
Belgemi istiyorsun.İnternet kullanmaı biliyorsan aratır.Bak
Aaaa neymiş.
GSM şebekesi ana bağlantısı Yunanistandaymış.......

Musatafa Kemal ATATÜRK adına bir deyyus mail almış.Bu maili kullanıyor.
Ben dilekçe ile bunun düzeltilmesini istedim.
Ama suç unsuru yokmuş.
İyi dedim bende ALLAH adına bir e posta alırım dedim.
Savcı da al bana ne o onun işi beni ilgilendirmez dedi.
Ya sizin adınıza alırsam dedim.
Aaaa ozaman suç dedi.
Dürzüye bak
ALLAH adına ATATÜRK adına e posta almak suç değil ama dürzü adına almak suç

Geldiğimiz durumu düşünün.
ATA ma küfretmek suç değil.
ALLAH'a küfretmek suç
akp ye küfretmek suç
Yok ya
Başka
Güneydoğuda yaralananlar Gazi değil.Harp malulu değil.Peki ne Askerlik zaiyatı.
Başka
O kadar çok kiiii
Ama bakmak ayrı gormek ayrı.Gormek için bakmak lazım.Tarafsız gözle bakmak lazım.
At gözlüğünü çıkarıp bakmak lazım.

Atatürk'le Allah'ı cc. haşa kıyaslayabilecek kadar bağnaz yapıdaki kişiler olduğu müddetçe bu ülkede Atatürk layıkıyla tanınmayacaktır
Bir üstteki üyenin yaptığı gibi birileri Allah'la cc. bir yaratılmışı kıyaslama edepsizliğini tekrarladığı müddetçe bundan en büyük zararı Hiç şüphe yokki Allah görmeyecektir
Atatürkçülük maskesi altında Atatürk'ün düşüncelerini baltalamaya çalışan kişiler Ata'ya en büyük zararı vermekte

Atatürk'le Allah'ı cc. haşa kıyaslayabilecek kadar bağnaz yapıdaki kişiler olduğu müddetçe bu ülkede Atatürk layıkıyla tanınmayacaktır
Bir üstteki üyenin yaptığı gibi birileri Allah'la cc. bir yaratılmışı kıyaslama edepsizliğini tekrarladığı müddetçe bundan en büyük zararı Hiç şüphe yokki Allah görmeyecektir
Atatürkçülük maskesi altında Atatürk'ün düşüncelerini baltalamaya çalışan kişiler Ata'ya en büyük zararı vermekte
Arkadaşım yazıyı dikkatli okursan düşündüğün gibi dememiş orda.
Biraz daha dikkatli oku yeter.
ALLAH'a küfretmek suç
akp ye küfretmek suç

o arkadaş atatürk le allah ı kıyaslamamış daha okuduğunuzu anlamıyosunuz sadece bende o zaman o şekilde bi mail alırım demiş iyice okuyup öyle cevap yazın biz allah yoktur mu diyoruz hem ne biliyim belki ben senden daha düşkünümdür allah a bilemezsin ki

Aaaa neymiş.

Ama suç unsuru yokmuş.
Aaaa ozaman suç dedi.
Dürzüye bak

ALLAH'a küfretmek suç
akp ye küfretmek suç
Yok ya
Başka
Başka
O kadar çok kiiii
Ama bakmak ayrı gormek ayrı.Gormek için bakmak lazım.Tarafsız gözle bakmak lazım.

Ben hayatımda böyle saçma bir mesaj okumadım.Yaratan la Atayı bir tutarak tutarsılığın en büyüğünü göstermişsin.. Birisi İnsanları yaratandır diğeri yaratılan bir insadır. Bu bağlamda Ata yaratılan insandır. Ata ya hakaret eden şerefsizdir. Yaratana küfrdene söylencek söz. Toprağı bool olsundur. Yukarıdada yazdığın mesaj da çok hayal güçün çalışmış. Tebrik ederim. Yok Gsm operatöründen bizi dinliyorlarmış felan. Yok mail alınmış falan yuh bu kadar uydurulur artık..

hiçbir yasal dayanağı olmayan yazı bütünü.

sana katılıyorum...yazmışlar çizmişer kendi kafalarına göre...büyüyen bir ülkede borçlar da büyür alacaklar da..ne yani 70 yıl önce az borcumuz var dı da amerikaya kredi mi verdik..çinin borcunu görseler kafayı yerler.... bunlar uzanamadıkları ciğere mundar diyen insanlar..30 yıl siz yönettiniz bu ülkeyi ve olanlara bakın..halen sizin kanser ettiğiniz ülkeyi toplarlamaya çalııyoruz...

sana katılıyorum...yazmışlar çizmişer kendi kafalarına göre...büyüyen bir ülkede borçlar da büyür alacaklar da..ne yani 70 yıl önce az borcumuz var dı da amerikaya kredi mi verdik..çinin borcunu görseler kafayı yerler.... bunlar uzanamadıkları ciğere mundar diyen insanlar..30 yıl siz yönettiniz bu ülkeyi ve olanlara bakın..halen sizin kanser ettiğiniz ülkeyi toplarlamaya çalııyoruz...

Pardon kardeş nereye büyüdük?Kuzey Irak'ıda aldık mı?Yok ekonomi büyüdü diyorsan Borçla ekonomimi büyürmüş bre CAHİL derim!Çok büyüyorsun ya git bakiim a bnakasından kredi al,sonra onu b'den aldığınla kapat ama işinide b bankasındaki borcunu kapatmak için bırak,zira senin yerine girecek olan sana bnin borcunu kaparım ama işini bırakacaksın demiş olsun...Eee ne oldu borcunu sıfırladın diyelim...Peki bundan sonra hayatına nasıl devam etmeyi düşünüyorsun,iştende oldun...

Şimdi dersin ki bu arkadaş saçmalamış...Herşeyi istediğiniz gibi yorumlar istediğiniz gibi insalara sunarsınız...Yukarıdaki gibi...Yine istediğiniz gibi anladınız istediğiniz gibi sunmaya çalışıyorsunuz..Elais bir kere araştır be kardeşim birkerecik...Şimdi ben sana İzmir Limanı Japonların desem onada mı saçma diyeceksin?

Nüfus olarak diyorsanda 3ÇOCUK YAPMAYIN KARDEŞİM!!!!!

yahu arkadaşım bize ne çinin borcundan bizi ilgilendiriyo mu ben kendi ülkemin borcuna bakarım ilgisiz alakasız ülkeri araştırıp burda bilgiçlik taslamayın ne yararı var şimdi sana çinin borcunun karnını mı doyuruyo çin senin ??

İste Bizde Akp li Olarak Bizde Bunlara Diger Eziq Parti Mensupları Diyoruz :S:S:S

Siz Kaynak - Gözler - Arastırma Yapmadan Yazilan Yazilara İnanirken
Bir Taraftan Yaptıklarına Bagsanız

Siz İstanbul -Ankara li Olanlar Siz Köylere Sehirlere Baktinizmi ?
Nerde Pehhhh
Siz O Luks Hayatınızı Yasadıgınız Sokaklarda Pehh
Siz İste O Sokaklarda Oynarken o AKP dediginiz Partiyi Ne Oldugunu Bilmiyorsunuz
Tv İzliyosunuzdur Dogru ! Ama Tvde Gorulenlerin Hepsi Gercek Olsa Bari
Suan Koylerde Yolların Olmasıylar Kac Kardesiniz Okula Gitme Sansı Yakalamıs
Kac Abiniz Ablanız Yolu Kullanmız Haberiniz YOq Tabi !

AKP borc Listesi Diyor Yukardaki Metinde
Yoqsa Kasa Temsilcisi Siz Misiniz :s Gelir Gideri Siz mi Hesapliyorsunuz :S

Böyle Bi Yazi Da Ben Yazim :S
AKP SU DUR BU BUDUR

BİZ BUNLARA TOPLUM ARASINDA "KISKANMA " DİYORUZ MLSF ALINMALISINIZ :s

AMA "YANDAS " Kelimesi Sizi Bu Hallere Yoquyor

Örnk:

1 chp li asla 1 akp savunmaz SEBEP Arkadasında Olan CHP liderlik Askı Sayesinde
Sakın Önizleme Olarak Anımsamayınız Sadece Benzetme

HER NEYSE KOLAY GELE BUNLARIN SADECE YALAN OLDUGU İCİN YAZİOM
Eqer Kanıt Bulursa Bakariz :S

die ise bu bi resmi kurum ve sitesi filan vardır link verim bakalım

Aaaa neymiş.

Ama suç unsuru yokmuş.
Aaaa ozaman suç dedi.
Dürzüye bak

ALLAH'a küfretmek suç
akp ye küfretmek suç
Yok ya
Başka
Başka
O kadar çok kiiii

bu sözlere bişer derdim at gözlügü lafına ama sustum demiyorum

Ne için alıyor kardeş oy kullanmaları için mi??? Keşke sadece hizmet etmek için yapıyor olsalardı...

ne dediğin bilmiyorsun galiba sen kardeş oy için moy için onu bilmem benim ablam 20 senedir özürlü kendim 28 yaşındayım 20 yıldır bir ton hükümet geçti tek bu hükümet kalktı özürlülere bu imkanı sağladı varınız yoğunuz adamlar dini sömürdü oy aldı falan filan nerde yaşıyorsunuz burası Türkiye burası bir avuç elitin blunduğu bir yer değil ne için yapıyorlar oy için diyosun adamı tekrar oyumu vercem tabii ki sbah evimden ablamı alıyor götürüyor akşam getiriyor çok düşman kesildiğiniz adamlar insanlık yapıyor sağlık ta gerçkleştirdikleri reformları hakkını hiç birimiz ödeyemeyiz bunca hükümet geçti bir tanesi kalkıp böyle bir şey yapmadı kötü olabilirler ama şu bir geçek ki kötünün iyisi bir parti ve yaptıkları şeylerin hakkını vermek lazım bu insanlığın bir gereğidir.....
bu adamların neci olduğu umrumda değil hizmet etsin yeter halka varsa daha iyisi oyumu ona veririm

Ben Akp ye oy verdim ama ülkeme Akp den daha çok emek sarf eden daha çok adil davranan bir hükümet çıkagelse oyumu ona veriririm. Ama çıkarcı Chp liler neyin peşinde anlamak zor. Chp li vekiller gibi Evlatlarımızı şehit eden pkk ailerini ziyaret etmekle Atatürkçü olunmaz Atam bu CHP lilerin yaptığını görse eminim en iyi ihtimalle suratlarına tükürürdü.

Gerek yok aslında ama en basitinden bazı kaynaklar;

http://www.kenthaber.com/Arsiv/Haber...er_273669.aspx

http://www.turkatak.gen.tr/index.php...=1362&Itemid=2

Edit: Ayrıca şunuda yazmadan duramadım. Akp iktidar olduğu zaman, yok ülkemiz iran gibi olucak yok geri kafalı olucaz yok bizi ezicekler diyerek korkutan, sindiren, bastıran kişiler ki bunlar çıkarcı kişiler ben bu kişilere gülüyorum sizlerden ricam lütfen başka yalanlar bulun zira bunun modası geçti kimse inanmıyor bu palavralara.

Akp yi savunmak bunlar çok yanlış veya başka partiyi savunmak bunlar iyi şeyler değil sonuçta bakıldığında ülke için yararlı görünülen kim varsa halk ona oy vermiştir. Bugün daha iyisi çıkarsa halk ona verir şahsen ben böle düşünüyorum unutmayalım ki takım tutar gibi parti tutmamak lazım ben geçen seçimde akp ye oy verdim ama böle giderse bu sefer vermeyeceğim ama bakıldığında diğer partiler akp den daha berbat....

asılsız , hükümeti karalamak için hükümeti çekemeyenleri uydurduğu yalanlar bunlar . . .

Pardon kardeş nereye büyüdük?Kuzey Irak'ıda aldık mı?Yok ekonomi büyüdü diyorsan Borçla ekonomimi büyürmüş bre CAHİL derim!Çok büyüyorsun ya git bakiim a bnakasından kredi al,sonra onu b'den aldığınla kapat ama işinide b bankasındaki borcunu kapatmak için bırak,zira senin yerine girecek olan sana bnin borcunu kaparım ama işini bırakacaksın demiş olsun...Eee ne oldu borcunu sıfırladın diyelim...Peki bundan sonra hayatına nasıl devam etmeyi düşünüyorsun,iştende oldun...

Şimdi dersin ki bu arkadaş saçmalamış...Herşeyi istediğiniz gibi yorumlar istediğiniz gibi insalara sunarsınız...Yukarıdaki gibi...Yine istediğiniz gibi anladınız istediğiniz gibi sunmaya çalışıyorsunuz..Elais bir kere araştır be kardeşim birkerecik...Şimdi ben sana İzmir Limanı Japonların desem onada mı saçma diyeceksin?

Nüfus olarak diyorsanda 3ÇOCUK YAPMAYIN KARDEŞİM!!!!!

Sayın Cahil olmayan kültürlü bilge yüce arkadaşım.. Dış borç meselesinde kime borçumuz var tek tek söyle bakalım. Özel sektörle devlet borçunu birnirine karıştırma. Global dünya da borçla oluyor bu işler .Paran yoksa ne yapacaksın oturup tamtam çalmıyacaksın.Bizim paramızı dünya da geçmiyor arakadışım. Kredi örneği vermişsin kredi alırsın lüks yaşantına kullanırsın batarsın. Ama iş yapacaksan mal alıp mal satacaksın bir nebze aldğını yerine kor kar bile yapabilirsin. Takılmışsınız yok limanlara Telekoma... Bu ülkede binlerce yabancı ve yabancı ortak fabrika kurum kuruluş var. Ve bunların içinde istihdam olan insanlar Uganda dan gelmiyor. Hepsi Türk ve sendikalılar. Devlet fabrika yada işletmeci değildir. Özelleştirmeler olacak Devlette bunlardan vergisini alıp hizmet sektöründe
yürütecektir...
Nüfüs olarak bakabilen 10 çocuk yapsın diyorum. Türk ırkını sayısı artsın Bugün japonya 200 milyon Almanya 100 milyona yaklaşıyo Amerika 250 milyon.. Yok ben maddi durumam var ben kedi köpek bakıcam diyosan avrupa devletleri gibi yaşlı nüfüsün ve her mahallede huzur evleri olur..
Esan Kal..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri