Akp Yi Savunanlar ...okuyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamlar doğru söylüyor, yiğidi öldür hakkını yeme, bir soru yeni hastane kaç tane açıldı son yıllarda, devlete ait, özellerin sayısını sormuyorum. ve nüfus artış hızımız nedir.sağlık ve eğitim hızla özelleştirilirken birileri bedava muayene oluyorum diye seviniyorsa diyecek ne kalmışki. sağlık ocakları eskiden beri bu tarz muayene hizmeti veren kuruluşlardır. sanki hastanelerden bahsedermiş gibi bunu çok büyüten arkadaşım git genel olarak daha kapsamlı hizmetler gerektiren sağlık sorunlarıyla karşılaştığında cebindeki para kadar hizmet alabildiğini farkedince belki başımıza ne işler açıldığını anlarsın. neyse şimdilik tuzu kurular işi memleket meselesinden öte akp çığırtkanlığı ile götürüyor.kolay gele.

Miryarlarca dolar kar getiren Köprüler ve otoyollar özelleştiriliyor... Yakında boğaz köprüsünden faiş fiatlarla geçiş yapılıcak. Altın yumurtlayan tavuğu kesmek diye buna denir herhalde. Kar eden birşey neden satılırki. Kar etmeyen devletin iyi işletemediği işletmeler satılır. Bizde ise tam tersi oluyor. İyi işletilemeyenler devletin sırtına yük bırakılıyor.Nerde kar eden işletme var özelleştirilip satılıyor.Anlamak mümkün değil.. Gıda paketleri kömür torbaları eh üstünede biraz din iman serpiştirdimi hele bide türban örttümü bütün bunları o cahil görmez.. Nede olsa başımızdakiler DİNİ BÜTÜN MÜSLÜMAN KİŞİLER, ve hala çıkar bide madur olduklarını söylerler YERSEN diyemiyorum hala yemeye duymayan çoook var hayırlı olsun yola devam

son zamanlarda okuduğum en acıklı yazı ama gerçek işte türkiyenin akp gerçeği
makyajla cebinize 2000 dolar fazla girdi
"bulanmış devlet suyu uyu milletim uyu"

kaynaksız yazıya ninemde inanır ama ben inanmam.......

..siyonist hareket yahudi sayısının ve toprağının artması ile güçlenmeye başladı.Siyonistler bölgede bir Yahudi devleti kurma planlarında Osmanlı İmparatorluğu, Britanya, İmparatorluk Almanyası gibi tüm egemen güçlerle ilişki kurdu ve destek aramaya başladı. 1896 yılında Filistin'i Siyonist harekete bağışlaması yolunda Osmanlı İmparatorluğunu ikna etmeye yönelik bir plan ortaya atıldı. 1854 te Osmanlı Devleti Kırım Harbine girerken ilk dış borcunu alıyordu.Otuz sene içinde Osmanlı Maliyesi borç ve faiz ödemelerine dayanamayarak aynen bugünkü gibi iflas etti. Duyun-Umumiye'yi yani bir çeşit bugünkü İMF yi kabul ederek maliyesini,iktisadi idaresini Avrupalılara teslim etmişti.Teodor Herzel 1896 yılında Osmanlı İstihbaratının Avrupadaki ajanlarından Newlinski ile İstanbula gelerek II.Abdülhamit'le görüştü.Yirmi milyon altın karşılığında Filstin'e yahudi göçünün serbest bırakılmasını yani Filistin'i satınalmak istedi.Abdülhamit şiddetle Teodor Herzl'in teklifini reddetti. Newlinskiy'e Herzl'e iletmesi için şu cevabı verdi: 'Eğer Bay Herzl senin benim arkadaşım olduğu gibi arkadaşın ise, ona söyle bu meselede ikinci bir adım atmasın.Ben bir karış dahi olsa toprak satmam, zira bu vatan bana değil, milletime aittir.Milletim bu vatanı kanlarıyla mahsuldar kılmışlardır. O bizden ayrılıp uzaklaşmadan tekrar kanlarımızla örteriz.Benim Suriye ve Filistin alaylarımın efradı birer birer Plevne'de şehit düşmüşlerdir. Bir tanesi dahi geri dönmemek üzere hepsi muharebe meydanlarında kalmışlardır. Türk imparatorluğu bana ait değildir,Türk milletinindir.Ben onun hiçbir parçasını vermem. Bırakalım, Museviler milyonlarını saklasınlar, benim imparatorluğum parçalandığı zaman onlar, Filistin'i hiç karşılıksız ele geçirebilirler.Fakat yalnız bizim cesetlerimiz taksim edilebilr. Ben canlı bir beden üzerinde ameliyat yapılmasına müsaade edemem.' İSRAİLDE TOPRAK SATISI İLE KURULDU..
-------------------
En çok Yunanlar
Önce haritanın genel tablosunu verelim:
Geçen yıl itibarıyla Türkiye'de yabancılara ait taşınmazların toplamı:
47 bin 912...
Bunların yüzde 79'u, 5 ülke tarafından alınmış. Bu ülkeler sırasıyla:
Yunanistan, Almanya, Suriye, İngiltere ve Hollanda...
Bu 5 ülke yurttaşlarının Türkiye'de sahip olduğu taşınmaz toplamı:
38 bin 11....
Ayrıntılı döküm verecek olursak:
Yunanlar 12 bin 535...
Almanlar 12 bin 53
İngilizler 6 bin 983
Suriyeliler 4 bin 607
Hollandalılar 1833...
Diğer ülke yurttaşlarının toplam taşınmazı ise 9 bin 901...
İsrail ilk 5'te yok...
Yabancıların gayrimenkul alımlarında 2,5 hektar sınırı olduğunu hatırlatıp ayrıntılara geçelim:
Coğrafi dağılıma bakıldığında Doğu Anadolu dışında bütün Türkiye coğrafyasında yabancıların taşınmaz sahibi olduğunu görüyoruz; ama yoğunluk Marmara, Güney Anadolu ve Ege'de görülüyor.
Belli bölgelerde belli ülke yurttaşlarının ağırlığı da hemen göze çarpıyor:
Trakya'da ve Marmara'da Yunanlar,
Karadeniz, Güney Anadolu ve İç Ege'de Almanlar,
Güneydoğu'da Suriyeliler...

İstanbul yoğunluğu
En yoğun satış yapılan kentlere bakalım:
Listenin başında İstanbul var:
Toplam 9 bin 893 taşınmaz satışı yapılmış.
Onu Antalya izliyor: 8 bin 718...
Üçüncü sırada birbirine çok yakın rakamlarla üç il var:
Muğla: 4 bin 948
Bursa: 4 bin 357
İzmir: 4 bin 156
Hatay geride: 3 bin 548
Ankara 766'da kalmış.
Diyarbakır 17 ile sonlarda...

TOPRAK SATILMAZ SATILAN VATANDIR...BU TOPRAKLARI VATAN YAPMAK İÇİN KAÇ NEFER ŞEHİT DÜŞTÜ VE DÜŞMEYE DEVAM EDİYOR.

YAZIKLAR OLSUN DİYORUM.....

FİLİSTİNİN DURUMUNA DÜŞMEMEK İÇİN .....

kardeş başta olan bi parti için çok ağır suçlamalar bu yakışmamış senin gibi adama ALLAH devlete zeval versin ama kusura bakma eğer başa baykala gibi köpek geçer durmuz çok vahim olur o adamın chp başından gitmemesinin nedeni türkiye iş bankasının yılık gelirinin %10 chp hesabına geçiyor herkes can atıyor öyle bir partinin başına geçmek adam türban dedi laiklik dediniz... lafa gelincede ellhamdillah müslümanız dersiniz ama baykala bi sorun bakalım bir lafın başında Allah izin verirse demek laikleğe aykırmımıymış ayıp ayıp senin bu yazdıklarına sadece gülyorum kimse okumaz bunları haberin olsun hem çok uzun hemde saçma :)

kardeş başta olan bi parti için çok ağır suçlamalar bu yakışmamış senin gibi adama ALLAH devlete zeval versin ama kusura bakma eğer başa baykala gibi köpek geçer durmuz çok vahim olur o adamın chp başından gitmemesinin nedeni türkiye iş bankasının yılık gelirinin %10 chp hesabına geçiyor herkes can atıyor öyle bir partinin başına geçmek adam türban dedi laiklik dediniz... lafa gelincede ellhamdillah müslümanız dersiniz ama baykala bi sorun bakalım bir lafın başında Allah izin verirse demek laikleğe aykırmımıymış ayıp ayıp senin bu yazdıklarına sadece gülyorum kimse okumaz bunları haberin olsun hem çok uzun hemde saçma :)

NE AHMETİ NE GÜLÜ NE DE BAYKALI SAVUNURUM ....DEVLET KAVRAMINI İYİ ARAŞTIR.BOŞ YAZMA ..DEVLET NEDİR.HÜKÜMET NE DEĞİLDİR..DİN AKP NİN TEKELİNDE OLMADIĞI GİBİ LAİKLİK TE CHP VE DİĞERLERİN TEKELİNDE DEĞİLİDR.YILLARDIR SİYONİZME KARŞI DİRENEN BİRİ OLARAK HÜKÜMETİ VE YAHUDİLERE HOŞ GÖRÜNENLERİ KINIYORUM...ÇÜNKÜ FİLİSTİN , IRAK ,AFGANİSTAN OLMAYACAGIZ..HAKSIZLIĞI YAZACAGIZ...İFTİRA ATMADAN KARALAMADAN.YANLIZ GERÇEKLERİ.BEN EKSİK BİLEBİLİRİM...! BAŞKA BİR ARKADAŞ YAZDIKLARI İLE BENİ VE DİĞER ATATÜRK CÜ ARKADAŞLARI İKNA EDEBİLİR.KÖR VE SAĞIR DEĞİLİZ.MESELE VATANSA GERİSİ ÖENEMLİ DEĞİL.:vur

bir tek akp karşıtı iddası olanlar dayanakları olarak konuşuyor..
gerisi sadece futbol takımı tutar gibi bi sempatideler..
(biz sizi yeneriz çünkü biz burayı tutuyoruz..! sebep bu)

bi kere şunu düşünün arkadaşlar akp nin hatalarını bulmak kolay ve belgelendirilebilir..
ama düzgün yaptıkları belgelendirilemez çünkü zaten görevi Türkiye Cumhuriyetini düzgün yönetmek!
ne yani enfasyon tek haneye düşmüş.. bu bir başarımı? hayır zaten görevi!
ama yolunda gitmiyenlere özellikle akp ye oy verenlerin göz kulak olması lazım çünkü siz taraf oldunuz.. bi bakın bakalım hata varsa bir sorun varsa sizin söz hakkınız daha fazla..
her zaman taraf ol ama muhalif düşün!

ha bide en son şunu soliyim içimde kalıcak...
Laik Türkiye düzenine karşı durduğu iddası ile mahkemeye verilmiş bir hükümet varsa..
(suçlu olduğu kanıtlanana kadar herkez masumdur...!)
sadece bunun gerçek olma ihtimali bile tüylerinizi diken diken etmiyormu?

iyi forumlar, çok düşünüp bir kez yazılacağı günleri görmek dileğiyle...

saygılar...

ozur dılerım ama vatanı satan bır hukumede oy veren adam vatan haınıdır lanet olsun bu hukumete ınanın tayyıbı bana verseler onu ızdırap ceke ceke her bır organını canlı canlı cıkartır ulkeyı nasıl sattıysa aynı sekılde satarım benım anamım babamım atalarımım gazılerımın sehıtlerımım alın terlerını kanları ugruna elde edılen bu canım guzel vatan boyle ınsanlara verılmemeli umarım bır daakı ssecımde bırlık olup bu vatan haınlerınden kurtuluruz umarım arastırmaların ıcın ve bızı aydınlattıgın ıcın saol kardesım

arkadaşım senın duşuncelerıne katılıyorum teşekur ederım

kansız bunların hepsi kansız dedelerimizin kemikleri sızlıyordur uyan uyan ey türk milleti dedelerimizin canlarını verdikleri bu vatan elden gidiyor .......bize emanet ettiklerine sahip çıkalım ne duruyorsunuz arkadaşlar yakında seçim var bunlara derslerini verelim................

sen hiç milyar dolar gördünmü

::durdurun bedava değil herhalde...Kayıt ücreti altında 10-20 ytl alıyorlar..

------------
Seçim bitti yeşil kartlar iptal edil
13 Eylül 2007 13:05

5 MİLYON KİŞİNİN KARTI ARTIK YOK

Seçimlerden önce denetimsiz, bol keseden dağıtılan yeşil kartlar, 'otomatik vize sistemi' gerekçe gösterilerek seçimlerin hemen ardından iptal edilmeye başlandı. Sistemi uygulama tarihini önce 30 Mayıs olarak belirleyen bakanlığın, tarihi, seçimlerden bir ay sonraya denk gelen 22 Ağustos'a ertelemesi dikkat çekti. CHP'li Kılıçdaroğlu, AKP'yi yoksulluğu siyasallaştırarak sömürmekle suçladı.AKP hükümeti, seçimlerden önce denetimsiz olarak bol keseden dağıttığı yeşil kartları, "otomatik vize sistemini" gerekçe göstererek, seçimlerin hemen ardından iptal ediyor. Uygulama gerekçe gösterilerek 31 Ağustos itibarıyla 14 milyon yeşil karttan 5 milyon 341 bini iptal edildi. Sistemi uygulama tarihini daha önce 30 Mayıs 2007 olarak belirleyen Sağlık Bakanlığı'nın daha sonra bu tarihi 22 Ağustos'a ertelemesi dikkat çekti. CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu , AKP hükümetini "yoksulluğu siyasallaştırarak sömürüp suç işlemekle" suçlayarak savcıları göreve çağırdı.

AKP hükümeti, sosyal güvencesi olmayan yurttaşların sağlık hizmetlerinden yararlanmasını sağlama amacı taşıyan "yeşil kart" uygulamasını da "seçim yatırımı" olarak kullanmaktan kaçınmadı. CHP Grup Başkanvekili Kılıçdaroğlu'nun 60. hükümetin programının görüşmelerinde de gündeme getirdiği uygulamaya göre seçimlerden önce bol keseden dağıtılan ve toplam sayısı 14 milyonu bulan yeşil kartların yaklaşık üçte biri seçimlerden sonra iptal edildi. Başbakan Tayyip Erdoğan , Kılıçdaroğlu'nun hükümet programının görüşmelerinde yönelttiği "5 milyon yeşil kart seçimlerden sonra iptal edildi mi" sorusuna ise yanıt vermekten kaçındı.

5.3 milyon yeşil kart iptal oldu
Sağlık Bakanlığı verilerine göre 31 Ağustos itibarıyla 14 milyon 30 bin 969 yeşil karttan 5 milyon 347 bin 554'ü iptal edilirken, aktif yeşil kartlı sayısı 8 milyon 683 bin 337'ye düştü. Bakanlık iptallere gerekçe olarak 22 Ağustos'ta uygulamaya konulan "otomatik vize sistemi" ni gösteriyor. Buna göre yurttaşların internetten sisteme girerek, yeşil kart hizmetinden yararlanmak için adres, durum değişikliklerini güncellemeleri ya da yeşil karta muhtaçlık durumunu belgeleyerek, kartlarını "vize ettirmeleri" isteniyor. Kartlarını vize ettiremeyenlerin ise tümüyle kartları iptal ediliyor.

Seçime kadar yeşil kart verildi
Sağlık Bakanlığı'nın uygulama tarihinde yaptığı değişiklik dikkat çekiyor. Bakanlık vizeyi önce 30 Mayıs'ta uygulamayı planlamışken, daha sonra 22 Ağustos'a erteledi.

Erken seçim kararının alındığı 4 Mayıs'tan sonra 17 Mayıs'ta yeni bir genelge yayımlayan Sağlık Bakanlığı, otomatik vize uygulamasının 22 Ağustos'a ertelendiğini duyurdu.

Böylece, ekonomik durumu değişen, bilgileri yanlış ya da sahte olan yeşil kart sahiplerine de seçimlerden önce dokunulmaması sağlanırken, seçim tarihine kadar da yeni yeşil kart verilmesine devam edildi.

CHP Grup Başkanvekili Kılıçdaroğlu, bu uygulamanın AKP hükümetinin yoksulluğu nasıl sömürdüğünü ortaya koyduğunu söyledi. Seçimlerin Genel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkındaki Yasa'nın 152. maddesinin "Her kim kendisine veya başkasına oy veya tercih işareti verilmesi veya verilmemesi için bir veya birkaç seçmene menfaat, sair kıymetler teklif vaat eder veya verir, yahut resmi, umumi vazifeler veya hususi hizmet ve menfaatlar vaat veya temin ederse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılır" hükmünü anımsatan Kılıçdaroğlu, AKP'nin bu maddeye göre açıkça suç işlediğini belirterek savcıları harekete geçmeye çağırdı.

Kılıçdaroğlu: Soruşturma açılmalı
Kılıçdaroğlu, şu görüşleri dile getirdi: "Bu, yoksulluğun siyasallaştırılarak sömürülmesidir, o nedenle savcıları göreve davet ediyoruz. Bu, Türkiye'de seçimlerin daha adil bir ortamda yapılması için kaçınılmaz bir zorunluluktur. AKP'nin yoksulluğu nasıl sömürdüğünü bu tablo çok net ortaya koymaktadır. Bu 5 milyon insan hastalanıp yarın hastaneye gittiklerinde 'Sizin yeşil kartınız iptal edildi' diyecekler. Bu insanlar hangi gerekçeyle iptal edildiğini bilemeyecek. Ya verilirken ya iptal edilirken hata oldu denecek. O nedenle bu kartları dağıtanlar tümüyle sorumludur ve dağıtanlar hakkında soruşturma açılmalıdır. Üstelik 5 milyon değil, 1 kartta bile usulsüzlük yapıldıysa soruşturma açılmalıdır. Bu uygulama, tüyü bitmemiş yetimin hakkını AKP hükümetinin siyasal amaçlı kullanması demektir."

CUMHURİYET

sen ne dediğinin farkındamısın ben bedava gidiyorlar demiyorum kendimden bahsediyorum para verdiğimi hatırlamıyorum hastaneye ukela primimi ödüyorum gidiyorum zorunuza gitmesin çalışın oğlum

GAZETE KÖŞELERİNDEN ALINTI YAPMA SATILMIŞ KALEMLERİ BEN BİLE OKUMUYORUM ARTIK GAZETE TRAJLARINA BAK GÖRÜRSÜN :
HAFTALIK ORTALAMA GAZETE SATIŞLARI
GAZETE FİYATI 3-9 Mart 25 Şub.-2 Mrt. FARK
1 Z A M A N 45 YKr 753.761 766.568 -12.807
2 POSTA 25 YKr 637.267 638.301 -1.034
3 HÜRRİYET 40 YKr 519.558 522.552 -2.994
4 SABAH 35 YKr 435.086 426.625 8.461
5 PAS FOTOMAÇ 30 YKr 262.835 235.647 27.188
6 MİLLİYET 30 YKr 257.035 257.730 -695
7 FANATİK 30 YKr 247.109 229.366 17.743
8 TAKVİM 25 YKr 219.033 217.240 1.793
9 VATAN 35 YKr 213.492 222.157 -8.665
10 STAR 30 YKr 207.771 234.286 -26.515
11 AKŞAM 30 YKr 199.234 193.767 5.467
12 GÜNEŞ 25 YKr 166.029 164.815 1.214
13 TÜRKİYE 40 YKr 142.696 143.381 -685
14 Y. ŞAFAK 40 YKr 136.220 136.222 -2
15 SÖZCÜ 25 Ykr 97.991 91.170 6.821
16 CUMHURİYET 75 YKr 70.883 72.487 -1.604
17 BUGÜN 30 YKr 62.617 99.811 -37.194
18 A. VAKİT 50 YKr 55.723 56.589 -866
19 E..FOTOSPOR 30 YKr 55.712 50.193 5.519
20 ŞOK 25 YKr 55.379 55.410 -31
21 YENİÇAĞ 40 YKr 54.510 55.021 -511
22 MİLLİ GAZETE 50 YKr 50.901 50.823 78
23 DÜNYA 70 YKr 47.933 47.951 -18
24 FOTOGOL 30 YKr 47.202 34.541 12.661
25 RADİKAL 40 YKr 46.967 40.118 6.849
26 TERCÜMAN 30 YKr 28.940 32.620 -3.680
27 BULVAR 15 YKr 26.061 26.145 -84
28 TARAF 40 YKr 14.849 18.101 -3.252
29 REFERANS 60 YKr 14.716 14.883 -167
30 G.EVRENSEL 35 YKr 8.540 7.031 1.509
31 ORTADOĞU 30 YKr 8.518 8.548 -30
32 YENİ ASYA 50 YKr 7.735 7.757 -22
33 BİRGÜN 75 YKr 7.087 6.707 380
34 YENİ MESAJ 30 YKr 5.509 5.506 3
35 TODAY'S ZAMAN 1.5 YTL 4.558 4.569 -11
36 T.DAILY NEWS 1,50 YTL 2.699 2.607 92
37 HÜRSES 10 YKr 2.169 2.174 -5
38 ÖNCE VATAN 15 YKr 1.063 1.081 -18
GENEL TOPLAM 5.175.388 5.180.500 -5.112
Kaynak: YAYSAT-MDP

Senin Gibi Düşünenler Kalmamış Olsa Gerek Okur Sayısı En Küçük Ilin Nüfusuna Bile Denk Gelmiyor Bırakın Artık Uğraşmayı Sizin Sahte Cumhuriyetiniz Bitti Bundan Sonra Asıl Cumhuriyet Ve Demokrasi Geliyor

Ergenekon’un karargahı Türk Ortodoks Kilisesi
Ergenekon’un karargahının ve kasasının Türk Ortodoks Patrikhanesi olduğu iddia edildi.Veli Küçük’ün de aralarında bulunduğu 13 tutuklamanın ardından sürpriz ise, ünlü aktör Tom Cruise’un tarikatıyla bağlantılı bir ismin gözaltına alınması oldu.

DİĞER HABERLER
• AKP’liler istedi, Barroso TBMM’de konuşacak
• Meclis’te rüşvet tartışması
• Üniversitede kavganın nedeni kız meselesi
• Kraliçe II. Elizabeth 13 Mayıs’ta Türkiye’de
• Diyarbakırlı STK’lar Baykal ve Gül’e gitti

GÜNCEL - EN ÇOK OKUNAN HABERLER
• Üniversitede kavganın nedeni kız meselesi
• ÖSS’ye başvurularda sürpriz
• AKP’liler istedi, Barroso TBMM’de konuşacak
• Avukatlara göre yeni 301’le davalar bitmez
• Kraliçe II. Elizabeth 13 Mayıs’ta Türkiye’de

Bu Nedir
Google Yahoo Facebook
Mixx Digg StumbleUpon
Del.icio.us reddit

NTV-MSNBC
Güncelleme: 15:44 TSİ 29 Ocak 2008 Salı

İSTANBUL - Susurluk’tan bugüne adı her karanlık olayda geçtiği halde sorguya dahi çekilmeyen emekli Tuğgeneral Veli Küçük’ün cezaevine girmesine neden olan Ergenekon Terör Örgütü’nün karargah olarak Bağımsız Türk Ortodoks Patrikhanesi’ni kullandığı; diğer kiliselerin tanımadığı ‘bağımsız’ Türk Patrikhanesi’nin aynı zamanda örgütün kasası olduğu iddia ediliyor. Örgütün ünlü aktör Tom Cruise’un “Scientology” tarikatıyla da sürpriz bağlantısı ortaya çıktı. Tarikatın Türkiye ayağına bir dönem üye olduğu belirlenen İ.G., Ergenekon Terör Örgütü’ndeki isimlerle yakın ilişkisi nedeniyle gözaltına alındı.

AKP İLE SAVAŞANLARA BAKIN KİMLERMİŞ

Glock tabancalarla suikast bombalarla darbe ortamı
Ergenekon soruşturmasında basına yansıyan iddialara göre örgüt Kürt kökenli işadamları, siyasiler, üst düzey bürokratlar ve ünlü isimlere suikast düzenleyecek, bombalı eylemler yapacaktı. Oluşacak kaos ortamı darbeye zemin hazırlayacaktı

İSTANBUL - Ulusalcı cephenin tanınmış isimleri gözaltında tutulurken, yayın yasağı olmasına karşın gazeteler, kimi unsurları birbiriyle çelişse de çeşitli iddialar ortaya attı. İddialara göre, Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'u öldürmek için çete için Glock bir tabanca ve 2 milyon YTL aranıyordu. Çete ünlü isimlere suikastlar yaparak Türkiye'yi darbe ortamına sürüklemek istiyordu. Darbenin planlanan tarihiyse 2009'du. Ankara'da Sıhhıye Otoparkı'nda bulunan 700 kiloluk patlayıcı dolu minibüs çeteye aitti. Çete panik yaratmak için üç bombalı minibüsün İstanbul'da dolaştığı iddialarını yaymıştı. Henüz doğrulanmamış bu iddialar, çetenin ne kadar derin olduğunu gösteriyor.

Pamuk ve 2 milyon YTL
Hürriyet gazetesi, polisin teknik takibine göre örgütün Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'a suikast için 2 milyon YTL'lik kaynak aradığını yazdı. Milliyet gazetesi benzer iddialarda bulunurken Hürriyet'ten farklı olarak çetenin Glock marka silah ve tetikçiyi bulduğunu, tetikçiye verilecek 2 milyon YTL'yi de temin ettiklerini yazdı.

Darbe hazırlığı
Yenişafak gazetesi, çetenin darbe hazırlıkları yaptığını öne sürdü ve önemli iddialar haberleştirildi: "Örgüt, bombalı eylemler ve suikastlarla ülkeyi kaosa sürükleyerek askeri darbe için ortam hazırlamayı planlıyordu. Örgütün, Kürt kökenli işadamları, siyasiler, üst düzey bürokratlar ve ünlü isimlere suikast düzenleyeceği, bombalı eylemlerle kaos ortamı yaratarak 2009'da askeri darbeye zemin hazırlamayı planladığı belirlendi. Ankara'da bir otoparkta ele geçirilen 700 kilo TNT yüklü minibüsün de Ergenekon çetesi tarafından suikastlar için hazırlandığı anlaşıldı. İstanbul'da geçtiğimiz hafta polisi alarma geçiren üç bomba yüklü araç ihbarı ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın güzergahında bombalı araç bulunduğu iddiaları da örgüt işiydi. Muzaffer Tekin, patlayıcılarla ilgili olarak sayfalar dolusu bilgi verdi ve diğer zanlılarla olan ilişkilerini tek tek anlattı."

Suçu PKK'ya attılar
Sabah gazetesinde "Gözdağı vermek için Sıhhiye'de çokkatlı otoparka 'patlayıcı madde yüklü' araç bırakıldı, endişeyi körükleyen 'Üç bomba yüklü minibüs dolaşıyor' dedikodusu yayıldı, Diyarbakır'da kendi adamları Vatansever Kuvvetler Güçbirliği Hareketi Başkanı'na silahlı saldırı düzenleyip PKK saldırdı dediler. Gözaltına alınan bir kişinin otomobilindeki belgelerde şifreler yer aldı. Örgüt hedefteki kişileri, 'tavşan', tetikçileri ise 'çiftçi' olarak şifrelemiş. Bu kişinin üzerinde yedi kroki çıktı" denildi.

Yeni suikast iddiası
Gazetelerdeki bir diğer iddiaya göre Fethullah Gülen'e yakın emekli bir albay hedefteydi. Pendik'te 10 Ocak 2007 günü ruhsatsız tabanca ve 81 mermi ile yakalanarak gözaltına alınan Kuvayi Milliye Derneği Başkan Yardımcısı Murat Çağlar'ın, Gülen cemaati ile ilişkisi olduğunu düşündükleri emekli bir albayı öldürmek istediği iddia edildi.

Hablemitoğlu bağlantısı
Bir iddiaysa 19 Aralık 2002'de öldürülen ve faili meçhul kalan doçent Necip Hablemitoğlu'yla ilgiliydi. İddiaya göre İbrahim Çiftçi isimli bir kişi savcılığa giderek Necip Hablemitoğlu cinayetini işlediğini belirtti. Ancak savcılık Çiftçi'yi inandırıcı bulmadı. İzmir Alsancak semtinde kafe işleten İbrahim Çiftçi'nin işyerine 2006 Ekim ayında iki el bombası atıldı ve Çiftçi öldü. Çiftçi'nin cenazesine Susurluk sanıklarından Sami Hoştan, Yaşar Aktürk ve Necdet Ulucan gibi isimler katıldı.

--------------------------------------------------------------------------------

Susurluk'tan Ümraniye'ye Ergenekon terör örgütü

Polisin 'Ergenekon terör örgütü' olarak kayıt altına aldığı oluşumdaki isimler Susurluk'tan Danıştay saldırısına, Hrant Dink'in öldürülmesinden 301'den yargılanan kimi yazarların tehdit edilmesine kadar birçok olayda boy gösterdi

'Vatansever', 'ulusal', 'milli' gibi adlarla örgütlenen irili ufaklı birçok yapının bileşimi olan Ergenekon'un son operasyonla büyük yara aldığı düşünülüyor. Ancak ortaya çıkan ilişkiler yumağına karşın eksiklik olduğuna inananlar da var

Muzaffer Tekin
1984'te ordudan atılma eski bir yüzbaşı. Danıştay tetikçisi Alparslan Arslan ile saldırı öncesinde 15 kez telefonla görüştüğü saptandı. Danıştay baskınından sonra kaçarak emekli astsubay Mahmut Öztürk'ün evinde saklandı. İntihara teşebbüs etti. JİTEM'in kurucularından Ahmet Cem Ersever, TSK'dan şeref madalyası sahibi olan Tekin'in sınıf arkadaşı. Susurluk hükümlüsü Korkut Eken ile görüşüyor. TİT kurucusu Semih Günaltay'ın yanı sıra, Vatansever Kuvvetler Güç Birliği ve Türk Mukavemet Teşkilatı ile bağları olduğu biliniyor. Susurluk'un önde gelen isimlerinden İbrahim Şahin ve Veli Küçük'le çekilmiş fotoğrafları bulundu. Tekin'e yardım eden ve Kıbrıs'ta kumarhane çatışmasında ölen Musa Çakmak da Şahin'in eski koruması. Geçen haziran ayından beri tutuklu.

Veli Küçük
Emekli Tuğgeneral. Susurluk skandalına adı karışan en üst rütbeli komutandı. Abdullah Çatlı ve 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım ile ilişkisi saptandı.Küçük'ün adı milliyetçi 'Kızıl Elma' koalisyonunun organizasyonu ile tekrar duyuldu. Güneydoğu bölgesinde yüzlerce faili meçhul cinayetin faili olarak anılan JİTEM'in kurucusu. Danıştay Baskını sonrasında gözaltına alınıp bırakılan, ardından Ümraniye'de bir gecekonduda yakalanan bombalarla ilgili operasyon nedeniyle tutuklanan Muzaffer Tekin'le doğrudan ilişkisi var. Hrant Dink cinayetinden sonra Orhan Dink, Küçük'ün, kardeşini tehdit ettiğini ileri sürdü. Küçük, şu an ortaya çıkan veriler dikkate alınırsa Ergenekon'un en önemli ismi. Gözaltında.

Ergün Poyraz
Ulusalcı cephede yer alan yazar. Verdiği ifadeler, Fethullah Gülen ve Başbakan Tayyip Erdoğan hakkındaki soruşturmalarda etkili oldu. Oktay Yıldırım'la arkadaşlığı var. Geçen temmuzdan beri tutuklu.

Oktay Yıldırım
Ordudan malulen emekli edildi. Muzaffer Tekin'in çok yakın arkadaşı. 'Kuvvai Milliye' Derneği'nin İstanbul il başkanlığını yaptı. Cumhuriyet gazetesine bomba atılması ve Danıştay saldırısından dolayı tutuklu.

Ümit Oğuztan
Postmodern darbe olarak anılan 28 Şubat döneminde ünlü travesti Sisi
ile birlikte Ali Kalkancı'nın eşi Emire Kalkancı'yı televizyonlara çıkmaya ikna etmişti. Ümit Oğuztan'ın o günlerde yazdığı yazılarla postmodern darbe ortamının hazırlanmasında etkili olduğu iddia ediliyor.
Oğuztan şu an gözaltında.

Bekir Öztürk
www.kuvayimilliye.net sitesideki yazılarla bir süre avukat Kemal Kerinçsiz'in sesi oldu. Kerinçsiz ile yollarını ayırıp aynı adla dernek kurdu. Genel başkanı olduğu derneğin İstanbul şubesinin başında Oktay Yıldırım vardı. Tutuklu.

Zekeriya Öztürk
Muzaffer Tekin Danıştay baskını nedeniyle aranırken yanındaydı. Tekin o günlerde emekli astsubay Mahmut Öztürk'ün villasında saklanmıştı. O dönem sorgulandıktan sonra serbest bırakıldı. Gözaltında.

Taner Ünal
VKGB'nin başkanı olan Taner Ünal'ın Muzaffer Tekin ile ilişkisi sabit. Danıştay baskını sonrasında gözaltına alındı ve serbest bırakıldı. Daha sonra Ümraniye bombalarıyla ilgili gözaltına alınarak tutuklandı.

Kemal Kerinçsiz
Bir grup ülkücü avukatla birlikte kurduğu Büyük Hukukçular Birliği Genel Başkanı olarak Elif Şafak, Orhan Pamuk, Perihan Mağden, Hrant Dink gibi isimler hakkında başlattığı kampanyalarla adını duyurdu. Geçen yıl yapılması planlanan Ermeni Konferansı'nın iptali için de dava açtı. Perihan Mağden hakkındaki davanın duruşmasına zanlılardan Zekeriya Öztürk'le birlikte geldi. Çok sayıda 'ulusalcı' eyleme Veli Küçük, Muzaffer Tekin gibi isimlerle birlikte katıldı. Muzaffer Tekin'in de avukatlığını yapıyordu. Gözaltında.

Fuat Turgut
Kemal Kerinçsiz gibi 'milliyetçi' suçluların avukatlığını yaptı. Adını Hrant Dink suikastinin azmettiricisi olduğu iddiasıyla yargılanan Yasin Hayal'in savunarak duyurdu. 'Yüksekova Çetesi'nin de avukatıydı. Gözaltında.

Sevgi Erenerol
Türk Ortodoks Patrikhanesi'nin basın sözcülüğü görevini yürütüyor. Avukat Kemal Kerinçsiz'le birlikte 301 davalarında, emekli tuğgeneral Veli Küçük'le birlikte de ulusalcı toplantılarda boy gösterdi. Gözaltında.

Fikri Karadağ
Muzaffer Tekin'in devre arkadaşı. Danıştay saldırısından sonra Vatansever Kuvvetler Güçbirliği'nden ayrıldı. Emekli Kurmay Albay olan Karadağ, Kuvvai Milliye Derneği'ni kurdu. 'Ölme-öldürme' yeminiyle tanındı. Gözaltında.

Hüseyin Görüm
Fikri Karadağ'ın kurduğu İstanbul merkezli Kuvayi Milliye derneğinin ikinci adamı. Örgüt elemanlarının nikâhlarını milli bir törene dönüştüren fotoğraflarla basına yansımıştı. Gözaltında.

Alparslan Arslan
Danıştay'a yönelik saldırının ve Cumhuriyet gazetesinin bombalanmasının asli faili. Avukatlık stajını Sedat Peker'in avukatının yanında yaptı. Muzaffer Tekin ve Veli Küçük ile ilişkisi tespit edildi. Arslan'ın aracında yapılan aramada, Ercan Cin adına düzenlenmiş VKGB kartviziti çıktı. Cin "Benim kartvizitim binlerce kişide var" dedi. Cumhuriyet gazetesinin bombalanmasını barmen Tekin Irşi ile birlikte yaptığı tespit edildi. Arslan'ın TİT'in kurucusu Günaltay ile de ilişkisi olduğu iddia edildi. Tutuklu.

Fikret Emek
Emekli Binbaşı Fikret Emek, Eskişehir'de yakalandı. Muzaffer Tekin tarafından ismi verildiği iddia edilen Emek'in Ankara'daki evi ile Eskişehir'deki iki ayrı adrese düzenlenen baskında polis bir cephaneliğe ulaştı. Tutuklu.

Semih Günaltay
Akın Birdal suikastı ve Türk İntikam Tugayı'nı kurmaktan hapse mahkûm oldu. Danıştay tetikçisi Alparslan Arslan'la yaptığı telefon görüşmesi saptandı. Kitaplarını Türk Solu dergisi bastı. Serbest.

Sedat Peker
Kelebek operasyonunda tutuklandı. Drej Ali ile uzun yıllardır tanışıyor. Caner Yiğit'i Veli Küçük'e koruma olarak tahsis ettiği iddia ediliyor. Peker'in www.öztürkler.com adlı internet sitesinin açılışına Küçük de katılmıştı. Gözaltında.

Güler Kömürcü
Akşam Gazetesi yazarı. Elinde devlet sırrı niteliğindeki çok sayıda belge bulunduğu ortaya çıktı. Telefonu dinlemeye takılan Kömürcü'nün Sedat Peker ile son derece samimi olduğu belirlenmişti. Gözaltında.

Sami Hoştan
Drej Ali gibi Susurluk davasının tanınmış ismi. Davada dört yıl hapisle cezalandırıldı. Veli Küçük ile doğrudan ilişkisi olduğu öne sürülüyor. Ergenekon çetesine lojistik destek verdiği belirtiliyor. Gözaltında.

Ali Yasak
'Drej Ali' olarak biliniyor. Adı 2. MİT raporunda Tansu Çiller-Mehmet Ağar tarafından kurulan örgütle anıldı. Sedat Peker, Sami Hoştan'la çetenin yeraltı bağlantılarını sürdürdüğü üzerinde duruluyor. Gözaltında.

Anayasa'nın mahkemelerin bağımsızlığı ile ilgili 138. maddesine göre, 'Hiçbir organ, makam, merci veya kişi, yargı yetkisinin kullanılmasında mahkemelere ve hâkimlere emir ve talimat veremez; genelge gönderemez; tavsiye ve telkinde bulunamaz.' Bu hükmü, AK Parti'nin kapatılması dâvasında gözden geçirirsek, hiçbir organ, makam, mevki ve kişinin mahkemelere talimat verdiği, genelge gönderdiği veya tavsiye ve telkinde bulunduğu, hukuken iddia edilemez. Nasıl ki, CHP ve jakoben oligarşi, Başsavcı'nın İddianamesi'ni haklı bulmuş ve AK Parti'nin kapatılması sürecini destekle-mişse, AK Parti ve demokrasiyi savunan çevrelerin de buna karşı çıkması tabiîdir.

Aslında, AYM'nin '367 Kararı'ndan önce Baykal'ın, 'Anayasa Mahkemesi'nin 367 milletvekili bulunmadan Cumhurbaş-kanı seçilebileceği yönünde karar vermesi durumunda, Türkiye'yi tehlikeli bir çatış-maya sürükleyecektir' şeklindeki beyanı, 138. maddenin açık bir ihlâli niteliğindedir.

Diğer taraftan, TCK'daki, adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs başlıklı 288. maddedeki hükmün, ceza dâvalarında geçerli olduğu görülmektedir. Halbuki, parti kapatma dâvası ceza dâvası sayılmıyor ve AYM de bu dâvalar için 'kendine özgü dâva' diyor. CMK uygulamasında da bu böyledir. Kaldı ki, 288. maddede 'soruşturma' ve 'kovuşturma'dan bahsediliyor; parti kapatmada bu süreç sözkonusu değildir.

Bu tesbitlere rağmen, Yargıtay C. Başsavcısı'nın AK Parti'yi kapatma dâvasının eleştirilmesi, Savcı'yı hedef alma ve yıpratma olarak görülmüş; bu konuda Yargıtay Başkanı, hukuk fakülteleri dekanları ve gazeteler, Başsavcı'yı koruyan ve başta Başbakan olmak üzere AK Parti'nin kapatılmasına karşı çıkanları eleştiren beyanlarda bulunmuşlardır.
* * *
Kamuoyunun gündemindeki ikinci konu, İstanbul C. Başsavcısı'nın yürüttüğü Ergenekon Çetesi soruşturmasıdır. Bu konuda uygulanan çifte standardı belirtmeden önce, eski bir köşe yazarının, bir siyasî parti başkanının ve eski bir üniversite rektörünün içine düştüğü bu durum hakkında üzüntümüzü ifade edelim.

Lâkin, bu defa bir ceza dâvası soruştur-ması ve kovuşturması söz konusudur.
Başsavcının gözaltına alması ve soruşturma yapması hakkında eleştiride bulunmak, açıkça TCK'nın 288. maddesine aykırıdır. Gözaltına alma zamanına gelince, dün bir açıklama yapan Başsavcı, bu durumun eş zamanlı operasyon zorunluluğundan ortaya çıktığını belirtmiştir. Bu arada, tutuklananlardan birisinin notları arasında çıkan krokilerden, Yargıtay'da da Danıştay benzeri bir suikast hazırlığı bulunduğu anlaşılmaktadır.

Şimdi, şu soruyu sormak hakkımızdır: Siz nasıl olur da kapatma dâvasında Yargıtay C. Başsavcısı'nı savunurken, çete dâvasında gözaltı kararını veren İstanbul C. Başsavcısı'nı yerden yere vurabilirsiniz? Bu açık bir çifte standart değil midir?..
* * *
Türkiye'de demokrasiye ve siyasete karşı bir komplo var. Ergenekon Çetesi ve benzeri ulusalcı geçinen oligarşik örgütler, düzenledikleri cinayetler ve provokasyonlarla AK Parti'nin şeriat devleti kurmak istediğini ileri sürerek partiyi kapattırmaya ve askere darbe yaptırmaya uğraşıyorlar. Antidemok-ratik faaliyetlerin üzerine gidildikçe, oligar- şik azınlık, hukuku ve askeri kullanarak millî iradeyi devre dışı bırakmaya çalışıyor.
Bu gerçek, artık milletimiz tarafından iyi bilinmektedir.

YOKSA BURADA AÇIKÇA DÜŞMANLIK YAPANLARDAMI ERGENEKONCU ULUSALCI GEÇİNEN ZAVALLILAR

amma boş konuşuyorsunuz amma propaganda yapıyorsunuz cılkını çıkarıyorsunuz kötüde kötü iyide kötü.hiç sınırınız yok.çamur atmayı görev sayıyorsunuz bu yüzden hep sınıfta kalıyorsunuz.yok ülke satılıyormuş.pkk bir arpa boyu yol gidemedi onlarmı gidecek.burası müslüman bir ülke kardeşim işine geliyorsa.dün cnn de can dündarın programında misyonerliği yarım saat övdüler sizin tabakanın elemanları nolcak.ama müslümanlığa gelince leş görmüş gibi oluyorlar adının geçmesini bile istemiyorlar. ülke onlara yar olmayacak bu böyle biline.

hey güzel allahim insallah zamani gelecek ve su türkiyesyi su türk milletini artik kurtaracaksin bugüne dek 65 milyon müslüman türkü 2 milyon kafir yöneltiyodu simdi müslümanlar basa gecti diye bir kac kafir koltugundan korkmaya basladi hemen devlet elden gidiyo diyo bir islam ci devrim basladi diyolar yahu gardas lar ne islamci devrimi biz zaten müslüman degilmiyiz bu devlet bizim devlet degilmi sen diyorsun atam kalkda gör ne olmus yurduna diyon ula kafir bense diyorum ey atalarim kalkin ey osmanlar ey fatihler ey selim ler ey kanuniler gelinde görün sizin kurdugunuz devlet ne halde sizin aldiginiz yerler kimin leinde sizin milletinizi kim yöneltiyor 2 milyon kafir senin türk milletini almis eline isine geldigi gibi yönlendirmeye calisiyo o zamanlar gecti artik arkadaslar bu zamanadek susduk yilana dokunmadik simdi oturun oturdugunuz yerde ve pokunu cikarmayin yoksa bu sefer osmanli yerine türk imparatorlugunu kurariz ve sizleri ananizdan dogdugunuza pisman ederiz ok saygilar maksadimiz kimseyi kirmak degildir edebsizlere edeblerini bildirmekdir simdi git beni atana sikayet et okis.

hala boş konuşuyorsunuz

sizin sayınız 30 000 geçmez bu ülkede konuşun konuşabildiğiniz kadar

kin ve nefretini kusmak isteyen türkiyeyi felakete sürükleyen laiklik ve atatürkçülük kisvesi altında müslümanlara eziyeti mübah sayan hatta savaş kabul eden dinsizler ordusu size diyecek hiç bir sözüm yok.Eğer Akp dönemi kötü ise ya siz hesabı bilmiyorsunuz ya dahiç dayak yemediniz.Neyse sözün özü ben nasıl benim gibi düşünenleri savunuyorsam sizler de her zaman olduğu gibi kukla bir hukukla hukuk devletini anayasanın üstünlüğü ve laik demokratik bir ülkede neler hayal ettiğinizi söyleyin biz sizin her söylediğiniz kelimeyle neleri kastettiğinizi biliyorum.Eğer bu ülkede yaşayacaksanız adam olun ve saygı gösterin

kin ve nefretini kusmak isteyen türkiyeyi felakete sürükleyen laiklik ve atatürkçülük kisvesi altında müslümanlara eziyeti mübah sayan hatta savaş kabul eden dinsizler ordusu size diyecek hiç bir sözüm yok.Eğer Akp dönemi kötü ise ya siz hesabı bilmiyorsunuz ya dahiç dayak yemediniz.Neyse sözün özü ben nasıl benim gibi düşünenleri savunuyorsam sizler de her zaman olduğu gibi kukla bir hukukla hukuk devletini anayasanın üstünlüğü ve laik demokratik bir ülkede neler hayal ettiğinizi söyleyin biz sizin her söylediğiniz kelimeyle neleri kastettiğinizi biliyorum.Eğer bu ülkede yaşayacaksanız adam olun ve saygı gösterin

KENDİNİ AKLAMAK İÇİN KANUN HAZIRLAYAN ,VE YASA CIKARAN BAŞBAKAN...
1.SAYFADAKİLERİ OKUMADAN BURDA YORUM YAZMA.SİYASİLER MAKAM İÇİN YAŞAR.ABDULLAH GÜLÜN POSTA GAZETESİNDE Kİ YAZISINI GÖRDÜN MÜ.ONU DİYEN T.C NİN C.BAŞKANI ..TERÖRİSTİN DİZİNİN DİBİNDE OTURAN DA T.C. DEVLETİNİN BAŞBAKANI ...T.B.M.M. ARAŞTIRSAN NELER CIKAR NELER.HALK ÖNCE CUMHURİYETİ VE KAZANIMLARINI KAYBEDECEK YA DA KAYBETME TEHLİKESİNİ SEZECEK ; ATASININ DEĞERİNİ ANLAYACAK O ZAMAN EYLEM KOYACAK..SİZ DİN SİMSARL AKP TARAFTARLARI HAKARET ETMEDEN YAZI YAZIN.

hey güzel allahim insallah zamani gelecek ve su türkiyesyi su türk milletini artik kurtaracaksin bugüne dek 65 milyon müslüman türkü 2 milyon kafir yöneltiyodu simdi müslümanlar basa gecti diye bir kac kafir koltugundan korkmaya basladi hemen devlet elden gidiyo diyo bir islam ci devrim basladi diyolar yahu gardas lar ne islamci devrimi biz zaten müslüman degilmiyiz bu devlet bizim devlet degilmi sen diyorsun atam kalkda gör ne olmus yurduna diyon ula kafir bense diyorum ey atalarim kalkin ey osmanlar ey fatihler ey selim ler ey kanuniler gelinde görün sizin kurdugunuz devlet ne halde sizin aldiginiz yerler kimin leinde sizin milletinizi kim yöneltiyor 2 milyon kafir senin türk milletini almis eline isine geldigi gibi yönlendirmeye calisiyo o zamanlar gecti artik arkadaslar bu zamanadek susduk yilana dokunmadik simdi oturun oturdugunuz yerde ve pokunu cikarmayin yoksa bu sefer osmanli yerine türk imparatorlugunu kurariz ve sizleri ananizdan dogdugunuza pisman ederiz ok saygilar maksadimiz kimseyi kirmak degildir edebsizlere edeblerini bildirmekdir simdi git beni atana sikayet et okis.

ALLAH SANA VE SENİN GİBİLERE İSRAİLİN ZULMÜNÜ YAŞATSIN.O ZAMAN ANLARSIN HANYA YI KONYAYI.ALTINDAKİ TOPRAGI SATAN ...... DA SATAR..
KÖRÜ KÖRÜNE YAZI YAZMA..

hala boş konuşuyorsunuz

sizin sayınız 30 000 geçmez bu ülkede konuşun konuşabildiğiniz kadar

Senin gibi düşünenlerin sayısı kaç acaba ? Yurt dışından propanganda yapmak kolay. Az kaldı hepiniz hakettiğinizi bulacaksınız.. :vur

Devletin dini yoktur ! Devlet tarafsız olmak zorundadır.Ayrıca Kimseyi kafirlikle suçlayamazsın sen. Burda din iman müslümanlıktan bahsediyosun ama, inanlarında kafir diyerek günahına giriyosun !. Bunun vebali büyüktür. Umarım aldığın beddualar yerini bulur !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri