Alt Yazı İsteklerinizi Burdan Alalım..

scream movie 4 lazım kac cd oldugunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

ya arkadaşlar ben =iron monkey filminin türkçe alt yazısını arıyorum acaba nerden bulabilirim

slms ardaşlar silent hill filminin alt yuazısını biri bulduysa ver allah aşkına

valla ne iyi olurdu

karlzinka' Alıntı:
slms ardaşlar silent hill filminin alt yuazısını biri bulduysa ver allah aşkına
evet arkadaşlar banada lazım bulursanız sevinirim şu silent hill'ı bi türlü izleyemedim yav:hhman:

slm arkadaşlar "the road to Guantanamo" filminin altyaısını bulamıyorum...yardımcı olursanız sevinirim...piyasada arapça altyazısı var...türkçesini edinmek istiyorum...film tek cd 25 fps...teşekkür ederim

s.a.

slm arkadaşlar

charlie and the chocolate factory (1 cd - fsp 23,976)

big fish (1 cd - fsp 29,97)

Bu iki flimin alt yazılarını bulamıyorum olan yada bulabilen biri varsa burada verirseniz sevinirim
herkese kolay gelsin ...

'THE İNSİDE MAN' 2 cd... bulabilirsen sevinirim şimdiden taşekkürler........

the island 2005 altyazısını bulabilirmisiniz

merhaba arkadaşlar """SILENT HILL, MISSION IMPOSSIBLE 3, X-MEN 3 veya PIRATES OF CARRIBBEAN 2" bu filmlerden herhangi birinin altyazısını bulmama yardımcı olurmusunuz. Gerçi çok yeni filmler ama denerseniz sevinirim. Şİmdiden uğraşlarınız için teşekkürler.

The Pink Panther

The Pink Panther (2006) - yurteri - 25fps - 2CD - srt - TR [DivXForever] tek cd lik bulabildim benim indirdiğim iki cd lik. acaba iki cd lik alt yazı bulabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim

the hills have eyes filminin altyazısını bulamadım türkce yada ingilizce farketmes elinde olan varsa ekleyebilir mi lütfen

ICE age 2 alt yazısı gerekiyor ama 3 tane indirdim. 3 ü de zaman uyumsuz yazılar önceden çıkıyor konuşmalar sonradan deliyor. Film i kazaa lite dan indirdim

scotto' Alıntı:
slm arkadaşlar "the road to Guantanamo" filminin altyaısını bulamıyorum...yardımcı olursanız sevinirim...piyasada arapça altyazısı var...türkçesini edinmek istiyorum...film tek cd 25 fps...teşekkür ederim

aynen bende arıyorum arkadaşlar.....

the descent dvdrip xvid - done divxforever com

the descent Film 25 fps 1CD Türkçe altyazısını bulmak mümkün mü?

nostradamus lütfen.2001 yapımı tek cd.fsp 23,976.hiç bir yerde bulamadım.eğer portekizceden, romenceden, hırvatçadan ya da rusçadan çevirebilecek varsa onları upload edeyim.ama türkçesi ya da ingilizcesini bulamadım.

x-men the last stand..fps ne demek bilmiyorum açıkçası..ingilizce yada türkçe altyazısını bulabilecek olana çok minnettar kalırım

Geri