Alt Yazı İsteklerinizi Burdan Alalım..

arkadaşlar presion break 1 sezon 22 bölüme kadar alt yazı isitiyorum.forumda verilmiş ama indiremedim.yardım ederseniz sevinirim.

Ya arkadaşlar hiç bir yerde bulamadım bulan varsa Allah aşkına türkçe altyazısını atsın şu filmin.
film bu: BarbiePrincePauper

aga öncelikle kolay gelsin ben arkadasın onerısı uzerıne uye oldum sıtenıze bana rambo 1 ve 2 ,3 ün alt yazıları lazım mumkunmu acaba teşekkurler...

Eyy Alt yazıı bulma ustasıı arkadaşlar size sesleniyorum...Elinizde " İslam Empire of Faith" adlı belgeselin Alt yazısını yahut türkçe versiyonunu bulabilirseniz züpper olcak...Elimdekii belgesel üç part ancak orjinalı nasıl bilmiyom...

Şimdiden çok sağolun....:(

çok acil the matrix revolutions altyazı lazım. ama 29,970. bu hızda alt yazı bulamıorum ya. :S

Green Street Holigans Filminin alt yazısını arıyorum kac gundur bulamadım

fun with dick and jane alt yazısı lazım bulursan sevinirim

CANDY STRIPERS alt yazısı gerekli

Kung Fu Hustle tek cd abi ama ben mumkunse dublajini istiyorum acil olursa sevinirim sagolunnnnnnnnnnnn cok cok minnettar kalicam:(

the da vinci code

s.a. arkadaşlar

the da vinci code filminin altyazısı lazım forumdakilerin hiç birisi uymadı
hatta nette de aramadığım türk yabancı site kalmadı
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler....

filmin özellikleri.. 25.3fps, 1cd, 599mb..

i89703_thedavincicode.JPG

arkadaşlar adam sandlerin click filmi ve scary movie 4 filminin 25 fps türkçe alt yazılarını bulamadım bulabilecek arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

scary movie 4 altyazi

şey' Alıntı:
arkadaşlar adam sandlerin click filmi ve scary movie 4 filminin 25 fps türkçe alt yazılarını bulamadım bulabilecek arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

buyur kardeş

SCARY MOVİE 4

http://www.hemenpaylas.com/download/1326604/Scary.Movie.4.TELESYNC.XViD.sub.html

umarım işine yarar

THE DA VİNCİ CODE
uzun uğraşlar sonucu altyazılardan birini senkronize etmeyi başardım belki ihtiyacı olan vardır diye paşlaşıyım dedim....

the da vinci code 1cd, 25fps, tr altyazısı

http://www.hemenpaylas.com/download/1329770/The.Da.Vinci.Code.2006..rar.html

Ultraviolet 928 kb/s fsb 23.976 xvid alt yazı buldum Çeviren: pirate fsb de tutuyor ama uymuyor yazılar gec gorunuyo her yerde aynı alt yazı var:(

Axe 2006
928 kb/s fsb 23.976 xvid bu filmin hiç bir yarde alt yazısı yok http://www.doomedmoviethon.com/reviews/132axe.htm

yardım ederseniz sevinirim

(im Juli) Temmuzda fatih akın -siteden istek yapmıştım koydular 40.sayfada isteklerde fakat almanca dili.Ve ben altyazsısını bulamadım.
Şİmdiden Teşekkürler...

(im Juli) Temmuzda fatih akın -siteden istek yapmıştım koydular 40.sayfada isteklerde fakat almanca dili.Ve ben altyazsısını bulamadım.
Şİmdiden Teşekkürler...

ben buldum :) ama zor oldu...teşekkürler

KARAULA filminin alt yazısını arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

selam lady in the water filmi icin altyazı arıyorum. (tek cd -maven-)...

merhaba bana my super ex girlfriendin alt yazısı lazım tek cd şimdiden teşekkürler

Geri