Alt Yazı İsteklerinizi Burdan Alalım..

Above The Rim

tek cd, tr altyazısı lazım ing. sub var

burayla ılgılenen yoqmu ya nasıl paylasım verılıyor burda..

The.Fast.And.The.Furious.Tokyo.Drift. in alt yazısı varmı ben bulamadım

hacker2 yi indirdim ama altyazı linki ölmüş
bulamadım nette bi yardımcı olabilirmisin

arkadaşlar bana hızlı ve öfkeli tokyo filminin alt yazısı lazım (2cd) ilgilenirseniz çok sevinirim şimdiden emeğinize sağlık teşekkürler

Dark_Angel' Alıntı:
Alt yazı isteklerinizi bu başlık altından yapabilirsiniz.

Not: İstediğiniz alt yazıların kac cd ve kac fps olduklarınıda belirtirseniz elinizdeki filmlerle senkronu açısından daha iyi olucaktır.

kardeşim senden knugfu hustle filiminin türkeçe alt yazısını rica etmem mümkünmü bulabilirsen çok sewinirim şimdiden sağol

mission impossible 3 altyazısı arıyorum elinde olan varsa rica ediyorum.. Şimdiden teşekkürler

slm arkadaşlar ben de over the hedge (2006) animasyonun türkçe altyazısını arıyorum. ingilizce altyazısı var. (1 cd 25 fps)

kar ve kaplan filminin (la tigre e la nevu) alt yazısı 25 fpss divx bulabilirmiyiz acaba çok makbule geçer..şimdiden thanx

kar ve kaplan filminin (la tigre e la neve) alt yazısı 25 fpss divx bulabilirmiyiz acaba çok makbule geçer..şimdiden thanx

biraz zor olucak sanırım ama
OZ dizisi wardı cine5 te bilenler wardır mutlaka
onun altyazılarını bulmanız mumkunmu acep:eek: :eek:
simdiden tskrler:hhman:

Dance With Me 1 cd - Her dilde altyazısı var, ama türkçe bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

yardım lütfen!!

elimde meet joe black in 3 cd ve vcd formatında olan filmi var türkçe alt yazısını duldum ama divx altyazısı olduğu için çok hızlı ilerliyor. ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

arkadaşlar click i indirdim alt yazısı yok türkce veya ingilizce alt yazısını bulana artık ne isterse cok ciddiyim :)

Geri