"Amerikancı FethuLLah Team" + Bonus

GebzeLi

Altın Üye
Reaction score
0
fethullah_gulen_09.jpg

176bb323c6.jpg

79filistin79.jpg

"TÜRKİYE'DEKİ EN BÜYÜK AMERİKANCI GRUP"

Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak biz, herhangi bir cemaatle ya da herhangi bir İslami örgütlenmeyle karşı karşıya değiliz. Türkiye'nin en sinsi ve planlı çalışan aynı zamanda da en etkili şeriatçı-İslamcı grubuyla yüz yüzeyiz. "Kuraklığın nedeni sadece küresel ısınma değildir" diyen bir meczup cemaat lideriyle ve onun akıl dışı tahayyüllerini bir bir gerçekleştirmek üzere devreye giren tüm şizofrenik yetilerinin Türkiye'deki mevcut siyasi zaaflar içerisinde en uygun fırsatı bulduğu kritik bir süreçle yüzyüzeyiz. Geçmişten gelen Türk düşmanı, işgalci, sömürgeci devletlerle işbirliği yapma geleneği ve bu hainlik eğilimi gereğince bugün ABD ile birlikte hareket eden, istihbarat örgütü CIA'nin denetimine girmiş ve ABD'nin başta Ortadoğu olmak üzere Avrasya'daki stratejik planlaması içinde yer alan bir cemaat ile yüzyüzeyiz. Cumhuriyet düşmanı, Türk devrimlerinin düşmanı, Atatürk düşmanı, işbirlikçi Fethullah Gülen cemaati...

Dünyada hiç bir yönetim sadece baskıyla ya da silah gücüyle ayakta kalamaz. Bunun yanı sıra toplumsal bir rıza, onay üretmek, en azından kitleleri tarafsızlaştırmak durumundadır. ABD, en zengin enerji yataklarının, kaynaklarının olduğu bu bölgede sadece işgale ve silah gücüne dayalı bir egemenlik kuramaz. Onun için bunun teolojik bir arka planını hazırlamak gerekli. Fethullah Gülen'in misyonu böyle bir teolojik/felsefi arka planı hazırlamaktır. Gülen cemaatinin Büyük Ortadoğu projesinin yaşama geçirilmesinde taşıyıcı örgütlenmelerinden ve güçlerinden biri olduğu açıktır.

Türkiye'deki en büyük Amerikancı grup Fethullah Gülen hareketidir. Bugün hükümetle ittifak halindedir. Sahibi olduğu bütün medya organlarıyla, bütün şakirt yazarlarıyla Türkiye'de siyasi sürece yön verirken izlediği temel strateji devleti içerden fethetmek, ülkeyi kuşatarak teslim almaktır.

Fethullah Gülen ABD'nin eyaleti Utah'tan Türkiye üzerine satranç oynarken, anti-ulusalcıların "ABD, AKP'yi istemiyor, çünkü Türkiye Amerika'nın ekseninden çıkıyor" açıklamaları gerçekten sanal ve ayakları yere basmayan bir yorumdur. Çünkü görüneni ısrarla görmüyorlar. Tam tersine Türkiye bu iktidarla Amerika'nın eksenine tam olarak girmiştir. Ekonomik, siyasi, sosyal ve askeri tüm kararlarımız Amerikan yörüngesinden çıkamaz hale gelmiştir. Bunun tek engeli olan ulusal güçler de yıpratmak üzere seçtikleri en büyük hedefleridir. Bunun için "anti-ulusal" site dahi kurmuşlardır.

Anti-ulusalcı fikrin amacı nedir? Elbette Atatürkçü düzeni yıkmak, yok etmek. Fakat unutulan bir nokta var, Atatürk devrimlerinin temelleri öyle sağlam atılmıştır ki, hiç bir kuvvet yıkamaz. Türkiye Cumhuriyeti, devrimleriyle, ilkeleriyle ve bir bölümüyle değil, bütünüyle dünya döndüğü müddetçe var olacaktır.

papa3.jpg

+Bonus burada
[FetuLLah'ın Papaz OkuLu'yLa iLgiLi konu$ması]

fettoş ile fatih ürek yakında düet yaparlar ,
haydiiiiiii haydi lil ili lil ili i yar ABD

birbirlerine de benzemiyorlar değil ha :saskin

Arkadaşlar bizler dalgamızı geçe duralım. Arkadaşlar varoşları ve varoşların memleketlerini kullanarak bağıra bağıra geliyorlar. Lütfen UYANIK (Canım Türkiye'm bunu 3 kağıt olarak düşünecektir eminim) OLALIM!!!! Her ne kadar kabbul etmesek te adamlar cayır cayır içimize işlediler. Bir kaç kale daha kaldı onun da ırzına geçebilirlerse (ki zor ama imkansız değil) o zaman fethullah (isminin bu olduğuna inanmıyorum) bizim şeyhimiz mi artık neyse ya da bunlar ne ad verirlerse o olacak. Gerçi NAHHHHHHHHHHHHHH demek isterdim ama maaalesef. Gençliğimizin bir kısmı vajina diğeri bunun peşinde!!!

Adama Türkiye de rahat yok, bari başka ülkede rahat bırakın. Türk milliyetçiliğini bile Amerika dan yapıyorsa helal olsun diyorum. Göremeyenler ise çamur atmak gibi gafletin içerisine düşüyorlar ama güneş balçıkla sıvanmaz.

son dönemlerde okudugum en paranoyak yazılardan bir tanesi yazar baya hayal dünyasında yaşıyo birinin onu bu uykudan uyandırması lazım

son dönemlerde okudugum en paranoyak yazılardan bir tanesi yazar baya hayal dünyasında yaşıyo birinin onu bu uykudan uyandırması lazım

Niye ki gerçekLer değiLmi bunLar ? Vidyoyu izLemedin gaLiba..

Niye ki gerçekLer değiLmi bunLar ? Vidyoyu izLemedin gaLiba..

ne gercegi birilerinin ordan kes burdan birleştir videoları ne zamandır gercek oluyo ayrıca su kanıtlarınızı biriniz yargıtaya götürün yaw adamlarda delil yokmus yardımcı olun hukuga ayrıca o videoların yalan oldugu ve daha nice videoların planlı bir şekilde yapıldıgı kac kere ispatlandı tek taraflı bakmayın olaylara tamam adamı sevmiyosunuz ama müslümana yakısmıyacak hareketler yapısunuz yalan oldugunu ya bilmiyosunuz yada bile bile yapıyosunuz bu veballeri nerde ödeyeceniz merak ediyorum.
ayrıca bu konuda tartısmak istemiyorum nede olsa sonuc değişmiyecek:goz:

Dikkat edersen hep aynı konular hep aynı tartısmalar siz sıkılmadınız.
ne yazarsan yaz konudaki son postum istersen sana bu Atatürkçü geçinen derneklerin yaptıgı oyunlarını kendi adamlarının bozdugu gizli kamerayla cekilmiş görüntüleri gösterebilirim

tavsiyem olaylarda her iki tarafında konusmalraını beyanlarını savunmalarını iddiaları iyi dinleyin farkında olmadan sizin milli duygularınızı kullanıp vebal altına sokuyolar.onların derdi Atatürk ilkelrini korumak kollamak değil:goz:

bende vatan severim bende vatan için canımı veririm ama göz göre görede milyonlaraca insanın vebalini bu işe gönül vermiş onlarca en az benim kadar vatan sever olduklarına inandıgım kişlerin vebalini alamam siz siz olun seriat gelicek laiklik gidiyo gibi safsatalarla vebal altına girmeyin hepsi düzmece milletin milli duygularıyla oynuyolar ne laiklik(tabi ahmet necdet sezer laikligi değil öz Atatürk laikligi) gider ne seriat gelir eger sen bunlara inanıyosan cık dısarı bak bakalım seriata uyugn yasayan kac insan göreceksin

hadi iyi forumlar

ne gercegi birilerinin ordan kes burdan birleştir videoları ne zamandır gercek oluyo ayrıca su kanıtlarınızı biriniz yargıtaya götürün yaw adamlarda delil yokmus yardımcı olun hukuga ayrıca o videoların yalan oldugu ve daha nice videoların planlı bir şekilde yapıldıgı kac kere ispatlandı tek taraflı bakmayın olaylara tamam adamı sevmiyosunuz ama müslümana yakısmıyacak hareketler yapısunuz yalan oldugunu ya bilmiyosunuz yada bile bile yapıyosunuz bu veballeri nerde ödeyeceniz merak ediyorum.

ne yazarsan yaz konudaki son postum istersen sana bu Atatürkçü geçinen derneklerin yaptıgı oyunlarını kendi adamlarının bozdugu gizli kamerayla cekilmiş görüntüleri gösterebilirim

tavsiyem olaylarda her iki tarafında konusmalraını beyanlarını savunmalarını iddiaları iyi dinleyin farkında olmadan sizin milli duygularınızı kullanıp vebal altına sokuyolar.onların derdi Atatürk ilkelrini korumak kollamak değil:goz:

bende vatan severim bende vatan için canımı veririm ama göz göre görede milyonlaraca insanın vebalini bu işe gönül vermiş onlarca en az benim kadar vatan sever olduklarına inandıgım kişlerin vebalini alamam siz siz olun seriat gelicek laiklik gidiyo gibi safsatalarla vebal altına girmeyin hepsi düzmece milletin milli duygularıyla oynuyolar ne laiklik(tabi ahmet necdet sezer laikligi değil öz Atatürk laikligi) gider ne seriat gelir eger sen bunlara inanıyosan cık dısarı bak bakalım seriata uyugn yasayan kac insan göreceksin

hadi iyi forumlar
Hep aynı yorumlar ve o yorumların çoğunda tek bir soru var.ABD Dünyayı neredeyse müslümanların başına yıkarken,tüm islam alemini potansiyel terörist ilan edip yok etmeye çalışırken neden Gülen in ağzindan ABD yi kınayan tek bir sözcük çıkmadı..Ama bu soruya hala br cevap yok ve olmayacakta.
Hiç ABD müslüman ve Türkiye yi seven,iyi niyetle Türk okulları açan birini barındırırmı destek olur mu?Şayet Gülen dinimize ve ülkemize yararlı bir birey olsa ABD ya Türkiye ye iade ederdi yada kendi ülkesinde O nu etkisiz hale getirirdi.
Yok ABD bizim ve islamiyetin dostu diyorsanız size zaten söyleyecek bir sözüm yok..

hadi iyi forumlar

FetuLLah bir yandan AmerikaLı yanda$LarıyLa i$birLiği yaparken; AmerikancıLık oyunLarı oynarken bir yandanda FiListin'Li müsLümanLara yardım kampanyaLarı ba$LatıyorLar...Ne biçim çeLi$ki bu ?
Bir insanın müsLüman oLması için iLk önce Amerika'ya kar$ı oLması gerekmektedir.

FetuLLah bir yandan AmerikaLı yanda$LarıyLa i$birLiği yaparken; AmerikancıLık oyunLarı oynarken bir yandanda FiListin'Li müsLümanLara yardım kampanyaLarı ba$LatıyorLar...Ne biçim çeLi$ki bu ?
Bir insanın müsLüman oLması için iLk önce Amerika'ya kar$ı oLması gerekmektedir.
Sadece son bir haftada Irak'ta 50 masum yavru ABD li katiller tarafından katledildi ama hükümet ve cemaatler başta olmak üzere hiç kimseden tek bir ses çıkmadı.Bunun yerine darbeye hayır mitingi düzenleyip ordumuza ve yargımıza saldırmak sanırım daha kolaylarına geldi...
Bu arada paylaşımınız için teşekkürler kardeşim.

iş işten geçtiğinde birileri fetoşun kim olduğunu anlıycak :D

Filistini,ırağı,iranı nezamandır düşünür oldunuz.Filistinden 2 ay önce gelen yaralılar vardı haberiniz varmı,kim karşıladı kim tedavi etti,Erbakanın kayıp denen trilyon davasını bilirsiniz,ama o trilyonların nereye gittiğini bilirmisiniz,
Yarın yönetimiyle,islamla,kadınlarıyla dalga geçmek,islamın karşıtlığını yapabilmek içinmi istiyorsunuz bu zulum gören insanların kurtulmasını?
FETHULLAH abd'ye niçin gitti,neden yıllardır orada,neden dönemiyor,bunun cevabını savcılara sorun.
Neyse anlatamadık anlamzsınız,boşa uğraşıyoruz.
Ama kervan yürüyor.

Geri