Anıtkabir Defteri ‘şaka’ kaldırmadı

17 yaşında bir kendinizi düşünün. Ne yapıyorsak bilinçli yapıyorduk. Minnet ve şükran duygularından yoksun, tarihini bilmeyen iki insan yetiştirmek bizim suçumuz olabilir, ama maalesef bunun cezasını onlar çekecek. Karar hukuki olarak ve bence vicdani olarak yerinde.

İşte tarihini, geçmişini bilmeyen bağnaz gençlik. İçi boş bu gençliğin cın cın ses geliyor.

hapis cezzasının yerine ataturkle ilgili kitap okuma zorunlulugu getirilse daha iyi olurdu bence

hapis cezzasının yerine ataturkle ilgili kitap okuma zorunlulugu getirilse daha iyi olurdu bence

Haklısın ama tabii ki hapis cezası alsınlar akılları başlarına gelsin hapiste de Atatürk ile ilgili kitaplar okusunlar, Şu Çılgın Türkleri okusunlar ardından tekrar hakim karşısına çıkartılsınlar eğer okuduklarını anlamışlarsa salıverilsinler.

Atatürk te bir müslümandı arkadaşlar, müslüman olduğunu hiç bir zaman gizlemedi. Osmanlı Devletinin din ile yönetilmesinden doğan sorunları gördüğünü, en önemlisi de halkın yani bizim fikri hür vicdanı hür nesiller olarak yetişmemizi en doğru seçim olarak akıl ettiğini, haktan başka din tacirlerine, şeyhlere, şıhlara, cemaat liderlerine, tarikat liderlerine kul olmamamız için laik bir cumhuriyet kurduğunu, bu yüzden tarikatları yasakladığını anlamak ve de anlatmak gerekir. Bugün bütün bunları görmeyip hala haktan başkasına kulluk eden insanlar Kur'an yolundan sapmış, akıllarını kullanamıyor, başkasının yardımı olmadan hareket edemiyor yani birey olamıyor demektir.
Hz. Muhammed ( SAV ) ve Atatürk tabii ki bir değildir. Atatürk te bizim gibi Hz Muhammedimizin yanından bile geçemez, hz Muhammed (SAV) Allahın peygamberidir. Karşılaştırmak saçmalığın daniskasıdır.
Atatürk'e de eğer bu vatanı kurtarmasına liderlik etmesi, müslümanlığın son bin yıllık koruyucusu Türk milletine yeniden ve eskisinden daha iyi şekilde bağımsızlığını kazandırmak nasip edildiyse bilin ki Atatürk te Allahın sevgili kulu demektir. Her şey Allahın iradesinde olduğuna göre öyle olmasa nasip edilir miydi ?

bence bu sadece Atatürk 'e yapılmış bir hakaret değil Türk milletine yapılmış bir hakarettir. çünkü türk milletinin saygı duyduğu bir şeye hakaret etmek dolaylı yönden türklere de hakaret etmek demektir hele bu bir insansa özellikle sonunda türk ibaresi de varsa şiddete kınıyorum ve o kişilerin türk olduğuna inanmıyorum bence onların aslı türk değil .eğer türk iseler ben türk değilim o zaman.....

Herkese çifte vatandaşlık vermesek bence daha iyiydi adamın türkiye ile bildiği üç beş şey var ona türk vatandaşlığı veriyoruz zaten yurtdışındakilerin çoğu türklerin örf ve adetlerini kaybetmiş oluyor (hoş bizde kaybetmeye başladık ama neyse) biz bu insanlara türk vatandaşlığı vermeden sınav yapsak hiçte fena olmaz diyorum

Milleti köksüzleştirmek isteyenler tarafından sağda solda doldurulmuş menfaatperestlerin yaptığı bir eylemdir.Kesinlikle göz yumulmamalıdır.Devlet geleneği böyle şeylere müsade etmez!

Pastella02`ye cevaben...

Kimse kimseyi sevmek zorunda degil,sevmiyorsa eger Atatürk`ü anitkabirde ne isleri var???????Hadi yollari düstü gittiler diyelim;trene bakar gibi cik gitttttttttttt:cursing:dimi??
Iyi olmus,oh olmus,canima degsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:cursing::cursing::cursing:

Pastella02`ye cevaben...

Kimse kimseyi sevmek zorunda degil,sevmiyorsa eger Atatürk`ü anitkabirde ne isleri var???????Hadi yollari düstü gittiler diyelim;trene bakar gibi cik gitttttttttttt:cursing:dimi??
Iyi olmus,oh olmus,canima degsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:cursing::cursing::cursing:

Maalesef bu ülke nefes almayı haketmeyen insanlar var halâ, her Atatürk olayında Allah' ı peygamberi karıştıranlar. "Ya sev ya terk et" demek geliyo içimden onlara

Maalesef bu ülke nefes almayı haketmeyen insanlar var halâ, her Atatürk olayında Allah' ı peygamberi karıştıranlar. "Ya sev ya terk et" demek geliyo içimden onlara

Atatürk ü Koruma Kanunu var mı ?( Atatürk Aleyhine işlenen suçlar) (Var)
Bu şahıslar mevcut yasaya göre suç işlemişler mi? (İşlemişler)
Yasada öngörülen ceza ile tecziye edilmişler mi? (Edilmişler)
Bunda hukuka uygun olmayan bir şey var mı ? (Yok)

Bu noktada Allah ı Peygamberi işe katmanın anlamı ne ?

Neyzen geliyor aklıma Atatürk olmasaydı dizelerini hatırlamamak mümkün değil

Geri kafalı olurduk
Ileriyi göremezdik
ingiliz sömürgesi olurduk
...ve daha bir çoğu
Ve bunları bilip daha hala YÜCE ATATÜRK e dil uzatanlar var

´Binlerce on binlerce var,hemde yanıbaşımızda !
acıyorum hepsine
Dil uzatabilecek kadar ezik, tohumlarının yabancı olabileceğini düşünemeyen 2.sınıflara acıyorum !
O'nun miraslarını dubaililere, araplara satan zihniyete acıyorum !
O'nu Amerika'ya kaçan din simsarıyla kıyaslayanlara acıyorum !
eşsiz insan kabrinden nasıl izliyordur olup bitenleri

Bizi nasil din düsmani olarak lanse ediyorlar??Bizler ki sükür Allah`a sonsuz inancimizla ve ibadetlerimizi elimizden geldigince yapmaya calisan kisiler olarak,yine de Atatürk`ün izindeyiz.!!!!!!!!!!!!
Bu kiz izinde Ata`m<<<<<<

Sımdı Azımı Acıcam Yanı Bole ŞerefsizLere Varya :mad:

Ama Terbiyeli Olalım Birde Forumdan Uzak Kalmayalım :)

yani peygamberimiz ve atatürk ikisi çok farklı şey. peygamber efendimiz tüm insanlığa gönderilmiştir şüphesiz ki yaratılanların en yücesidir. peygamberimiz ile atatürkün kıyaslanması o kendini din bilgisi yüksek sanan .......... kişilerin cahilliğidir.peygamber efendimiz tüm müslümanların ve insanların medarı iftaharı olmakla kalmayıp ALLAH tarafından da övgü ile bahsedilip en çok sevdiği kuludur. ikisinin arasındaki farkı o kendini bilmez din bilgisi yüksek olan (......) şahsiyet bile diyemiyorum onlara onların bu kıyaslamayı yaptığı aşikardır. din bilgileri yüksek ya.... oysa atatürkü seven kişiler kesinlikle böyle bir kıyaslamayı ağızlarına bile almamışlardır. ALLAH katında da atatürkü sevenler o atatük düşmanlarından daha makbuldür. buna adım gibi inanıyorum. çünkü tükiyenin müslüman bir ülke olarak kalması atatürke borçluyuz en başta bunu idrak bile edemiyorlar hatta bu kendini bilmezler peygamber efendimizle atatürkü kıyaslamaya kalkıyorlar bu ne densizliktir bunların içi bozuk içi..... atatürk türk miletinin medarı iftaharıdır. tıpkı kanuni gibi tıpkı yavuz gibi tıpkı fatih gibi ...ikisinin arasındaki farkı anlayamayanlara duyurulur.......

yani peygamberimiz ve atatürk ikisi çok farklı şey. peygamber efendimiz tüm insanlığa gönderilmiştir şüphesiz ki yaratılanların en yücesidir. peygamberimiz ile atatürkün kıyaslanması o kendini din bilgisi yüksek sanan .......... kişilerin cahilliğidir.peygamber efendimiz tüm müslümanların ve insanların medarı iftaharı olmakla kalmayıp ALLAH tarafından da övgü ile bahsedilip en çok sevdiği kuludur. ikisinin arasındaki farkı o kendini bilmez din bilgisi yüksek olan (......) şahsiyet bile diyemiyorum onlara onların bu kıyaslamayı yaptığı aşikardır. din bilgileri yüksek ya.... oysa atatürkü seven kişiler kesinlikle böyle bir kıyaslamayı ağızlarına bile almamışlardır. ALLAH katında da atatürkü sevenler o atatük düşmanlarından daha makbuldür. buna adım gibi inanıyorum. çünkü tükiyenin müslüman bir ülke olarak kalması atatürke borçluyuz en başta bunu idrak bile edemiyorlar hatta bu kendini bilmezler peygamber efendimizle atatürkü kıyaslamaya kalkıyorlar bu ne densizliktir bunların içi bozuk içi..... atatürk türk miletinin medarı iftaharıdır. tıpkı kanuni gibi tıpkı yavuz gibi tıpkı fatih gibi ...ikisinin arasındaki farkı anlayamayanlara duyurulur.......

++++++++++++katılıyorum...

Laik bir devlette Dini değerleri koruma hakkında bir kanun olmaması kabul edilebilir birşey ama
Atatürk veya özel herhangi bir şahsa ait koruma kanunu anlamak ve bir yere yerleştirmek zor,
bunun yanında o devlette yaşayan her birey ne kadar insanca yaşama hakkına sahipse ve
o kişiye hakaret etmek de yasalara göre mümkün olamıyorsa, bu da öyle olmalıydı en fazla..

Bu dşüncelerle birlikte yine de ceza verilmesini doğru buluyorum, akılsız başlarının cezasını
çekmeyi sonuna kadar hak etmişler

Yurtdışında yaşayanlar çok şımarık insanla. Özellikle gençler. Türkiye'de yaptılar şımarıklık cezasını böyle kestiler. Bir de burada askere gitsin bakalım adam oluyor mu olmuyor mu? Bizim köyde bunlar p ile başlayan 3 harfli bir şey diyorlar. Ben burada diyemiyorum onu işte.

bence iyi etmişler keşke allaha peygambere k.edenleri assalar vallahi bi büyük lider olsam bu küfürbazlara yaşama hakkı verirsem namerdim bunu burda yazarak bile tartışmak agrıma gidiyor bu nasıl bi insanlık insan olan kimseye küfür etmez ama bazen beşer sabrını taşırıyo insanın ve şeytana malzeme ediyo insana saygı gösdermeyen yaratana gösderirmi atatürk ne yapmış bu insanlara anlamadım giti rumlar kadın kız demeden ırzımıza geçiyomuş demekki bu atatürk düşmanları bundan zevk alıyo allah islah etsin

Geri