dublelove
New member
terbiyesizler.........
hapis cezzasının yerine ataturkle ilgili kitap okuma zorunlulugu getirilse daha iyi olurdu bence
Pastella02`ye cevaben...
Kimse kimseyi sevmek zorunda degil,sevmiyorsa eger Atatürk`ü anitkabirde ne isleri var???????Hadi yollari düstü gittiler diyelim;trene bakar gibi cik gitttttttttttt:cursing:dimi??
Iyi olmus,oh olmus,canima degsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:cursing::cursing::cursing:
Maalesef bu ülke nefes almayı haketmeyen insanlar var halâ, her Atatürk olayında Allah' ı peygamberi karıştıranlar. "Ya sev ya terk et" demek geliyo içimden onlara
yani peygamberimiz ve atatürk ikisi çok farklı şey. peygamber efendimiz tüm insanlığa gönderilmiştir şüphesiz ki yaratılanların en yücesidir. peygamberimiz ile atatürkün kıyaslanması o kendini din bilgisi yüksek sanan .......... kişilerin cahilliğidir.peygamber efendimiz tüm müslümanların ve insanların medarı iftaharı olmakla kalmayıp ALLAH tarafından da övgü ile bahsedilip en çok sevdiği kuludur. ikisinin arasındaki farkı o kendini bilmez din bilgisi yüksek olan (......) şahsiyet bile diyemiyorum onlara onların bu kıyaslamayı yaptığı aşikardır. din bilgileri yüksek ya.... oysa atatürkü seven kişiler kesinlikle böyle bir kıyaslamayı ağızlarına bile almamışlardır. ALLAH katında da atatürkü sevenler o atatük düşmanlarından daha makbuldür. buna adım gibi inanıyorum. çünkü tükiyenin müslüman bir ülke olarak kalması atatürke borçluyuz en başta bunu idrak bile edemiyorlar hatta bu kendini bilmezler peygamber efendimizle atatürkü kıyaslamaya kalkıyorlar bu ne densizliktir bunların içi bozuk içi..... atatürk türk miletinin medarı iftaharıdır. tıpkı kanuni gibi tıpkı yavuz gibi tıpkı fatih gibi ...ikisinin arasındaki farkı anlayamayanlara duyurulur.......