Anayasa Mahkemesi'nin kararı: Türban laikliğe aykırı

türban nedir ya? ben bunu anlayamıyorum.. neden anneannelerimiz gibi örtemiyorlar başlarını?
zaten refah zamanından kalma bir yaygara uzatılıp duruyor ondan önce türban mı vardı?
yol alsınlar bi zahmet yoksa ampul abileri keser valla kömürlerini alır oğluna bir gemicik daha =)

BU NASIL BİR ZİHNİYETTİR !!!

NE DEMEK ONDAN ÖNCE TÜRBAN MI VARDI ?

İSLAMİYET DEN HABERİN YOK BARİ KONUŞMA SUS!!!

ÖNCE Bİ ARAŞTIR SONRA KONUŞ...!!!

ELBET BUNLARIN HESABI SORULACAKTIR

ALA KULLİ ŞEY'İN KADİR [ALLAH HERŞEYE KADİRDİR...]

BU NASIL BİR ZİHNİYETTİR !!!

NE DEMEK ONDAN ÖNCE TÜRBAN MI VARDI ?

İSLAMİYET DEN HABERİN YOK BARİ KONUŞMA SUS!!!

ÖNCE Bİ ARAŞTIR SONRA KONUŞ...!!!

ELBET BUNLARIN HESABI SORULACAKTIR

ALA KULLİ ŞEY'İN KADİR [ALLAH HERŞEYE KADİRDİR...]

hadi be asıl seninki nasıl bir zihniyettir araştırmadan konuşma diyorsun sen araştırmış olsaydın zaten bunları yazmazdın sen zihniyetine bak önce.

Bu karar toplumda sadece CHP yi memnun etmiştir

Anayasa mahekesi sanki CHP nin sözcüsü gibi davranmıştır

Bu karar toplumda demokratik , laik , sosyal bir hukuk devleti ilkesini kendine örnek almış içine sindirebilmiş olan her bir bireyi memnun etmiştir elbette farklı düşünen zihniyetler kişiler de vardır onların memnuniyetsizliği de göz ardı edilmemeli toplumsal uzlaşı ön plana çıkarılarak farklı çözüm yolları aranmalıdır.

Bu karar toplumda demokratik , laik , sosyal bir hukuk devleti ilkesini kendine örnek almış içine sindirebilmiş olan her bir bireyi memnun etmiştir.

çok komik bir cümle olmuş arkadaşım.Çok Güldüm inan

Bukadar uzun bir cümle yazıp kandini yoracağına kısacası" Bu karar CHP ve onun zihniyetinin savunucularını memnun etmiştir" desyedin de aynı kapıya çıkardı

Çünkü hangi kamuoyu şirketi anket yaparsa yapsın en az olduğu oran da bile

toplumunyüzde 75 i Üniversitelerde başörtüsü yasağına karşı tepkili

geri kalıyor yüzde 25 .buda zaten CHp ve ona yakın zihniyeti temsil ediyor

ve zaten bu yasağa siyaseten CHP den başka karşı olanda pek yok

Kanunlar şeriat devletine izin vermiyor bu ülkede. Şeriat isteyen İran'a gidebilir, isterse. Ne de olsa bu ülkede insanların memleket değiştirme gibi bir hakları var. :)))

hadi be asıl seninki nasıl bir zihniyettir araştırmadan konuşma diyorsun sen araştırmış olsaydın zaten bunları yazmazdın sen zihniyetine bak önce.

TAMAM BEN BİŞİ ARAŞTIRMADIM BOŞA KONUŞUYORUM ...

SEN ARAŞTIRIPTA KONUŞUYOSUN YA ...

ARAŞTIRDIKLARINI SÖYLEDE BİZDE BİLELEİM

SEN ZEKİSİN BİZ CAHİLİZ

ANLATTA BİLELİM......

ama yemezzz

Yok birazdan yaşasın şeriat diye höykünmelerini bekliyorum, o yüzden henüz kaale alıp cevap bile yazmıyorum. O derece yani :)))

Bi nevi vitamin alma olayı...

Türkiye'de laiklik ve hukuk yalnızca "SÖZ"dedir... Bir grup -tabir-i caizse lordlar kamarası- ülke adına karar vermektedir...

anayasa mahkemesi doğru olanı yapmıştır ve %47 lik bir aptallar ordusu karşısında 11 kişi ile durmustur helal olsun..

sizin halinize acıyorum

Bu yüzde 47 sizin içinize öyle bir oturmuş ki acısınız aylar yıllar geçsede

unutamıyorsunuz. Gece rüyalarınıza giriyor. SAPLANTI olmuş hatta ismini bile bu yüzden aldığın rivayet ediliyor :)

ayrıca o mahkemenin üyeleri Cumhurbaşkanı tarafından bir gün elbette değiştirilecek bakalım ozaman ne yapacaksıznı

Bak YÖK teki darbeci krallaığa nasıl son verdiyse A.GÜL

gün gelir A.N sezerin adamlarını da değiştirir

oazamn suratınızın alacağı hali merak ediyorum :)

sizin halinize acıyorum

unutamıyorsunuz. Gece rüyalarınıza giriyor. SAPLANTI olmuş hatta ismini bile bu yüzden aldığın rivayet ediliyor :)

ayrıca o mahkemenin üyeleri Cumhurbaşkanı tarafından bir gün elbette değiştirilecek bakalım ozaman ne yapacaksıznı

kardeş ağzından bal damlıyor bal herşeyin zamanı var beklemesini bilmeli yakında

gerçekten çok yakında ...

çok komik bir cümle olmuş arkadaşım.Çok Güldüm inan

Bukadar uzun bir cümle yazıp kandini yoracağına kısacası" Bu karar CHP ve onun zihniyetinin savunucularını memnun etmiştir" desyedin de aynı kapıya çıkardı

Çünkü hangi kamuoyu şirketi anket yaparsa yapsın en az olduğu oran da bile

toplumunyüzde 75 i Üniversitelerde başörtüsü yasağına karşı tepkili

geri kalıyor yüzde 25 .buda zaten CHp ve ona yakın zihniyeti temsil ediyor

ve zaten bu yasağa siyaseten CHP den başka karşı olanda pek yok

Benim bir cümleyi nasıl kuracağım kelimeleri nasıl kullanacağım cümleyi uzun mu yoksa kısamı tutacağım yalnızca beni ilgilendirir gülmek isteyen forumumuzun fıkralar bölümüne , komik ve ilginç resimler bölümüne dilediği gibi takılabilir lütfen eleştirilerimizi kişiselleştirmeden içeriğe yönelik olarak yapalım teşekkür eder iyi forumlar dilerim

sizin halinize acıyorum

Sen suratlarının alacağı hali merak etmişsin ama inan ki ben etmiyorum.Çünkü suartlarında ki o hali ben

daha önceleri özellikle şu son 1-1,5 yılda çok gördüm.

22 temmuz seçimlerinde gördüm

Abdullah GÜL cumhurbaşkanı seçilirken gördüm

Hele Silivride hakime hesap verirken hergüğn görüyorum ki orası ayrı birzevvk

ayrıca önümüzdeki yerel seçimlerde de göreceğim

o yüzden ben merak etmiyorum

Bazıları da yavaş yavaş dediğime geliyorlar. Nihai hedefleri olarak Türkiye Cumhuriyetini yıkmak fikirlerini yavaş yavaş ortaya döküyorlar. Dökün eteklerinizdeki son taşları da, hesap gününüz yakın!!!

Bazıları da yavaş yavaş dediğime geliyorlar. Nihai hedefleri olarak Türkiye Cumhuriyetini yıkmak fikirlerini yavaş yavaş ortaya döküyorlar. Dökün eteklerinizdeki son taşları da, hesap gününüz yakın!!!

Nihai hedemiz LAİK ÇETE yönetimini ykıp yerine DEMOKRATİK YÖNETİMİ kurmak

Elin gavuru anlamış başlık atıyor

siz hala anlayamıyorsunuz

TÜrkİye Cumhurİyetİ Laİk Bİr Hukuk Devletİdİr Bu Ülkeyİ Yikmaya HİÇ Bİr Kuvvet CÜret Edemez Bu Ülke Bazi Kendİnİ Bİlmezlerİn OyuncaĞi Deyİldİr Ve Kİmsenİn Bu Ülkeyİ Yikmaya GÜcÜ Yetmez
Ve
Hesap Yalniz Allah'a Verİlİr...

(anlayana)

Geri