Anketlerde genç parti birinci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cem uzan ülkeyi dolandırmıştır. senin benim paramla lüks hayat yaşamıştır. siz bu adamı cezalandıracağınız yerde ödüllendirirseniiz size aptal derler. eğer o adam meclise girerse, aziz nesinin dediği bu milletin yarısından fazlası aptal sözüne inanmaya başlıycam....

dalgamı geçiyonuz hamilelik bile üç aya yinecek aklınızı başınıza alın

genç parti baraj aşamıyor gösteriyor..yine ak parti %38 ile birinci olmanın haklı gururunu yaşıyor..tbrl ak parti...

ha akp ha sp benim için faruapmaz ama benim oyum Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu partiye o kdr

kardeşim oy boşa gitmicek die illa türkiyeyi batıracak bi partiye mi vercek cem uzan ın yaptıklarını ve türkiyeyi yıllardır sömürmesini görmeyerek mi ona oy vericen öle yapacağına boşa gitsin daha ii di mi yane

Cem bizim gururumuz nede olsa amerikayi dolandıran ilk türk :D
Bi internet sitesinde anketi katakuleyemi getiremicek :D
Bide bence şehrazat vaadinden sonra oyların artmasi normal :D

aslında buna farklı bır acıdan yaklasmak lazım. cem uzanın somurmen oldugunu hepımız bılıyoruz en azından adam acık acık yapıyor dıgererı gıbı el altından yapmıyor bu yuzden oyunmu cem uzana vercem saka maka dusundum ve belkı daha hayırlı our sonucta amerıkaya vurgun yapmıs bır ınsan belkı acır bıze cok calmaz dıgerlrınız-n gozu doymuyor ...

Ya milletteki bu saflık nedir anlamıyorum... Cem uzan gibi bi hırsıza nasıl oy verir insan ya ??? Adam tescilli hırsız dolandırıcı .... Motorola gibi büyük bir şirketi dolandırıp kendini hala suçsuz gösterebilmesi bu adamın yeterince şeytan old. göstermiyor mu ?Evet bi konuda katılıorm...şu ana kadar onun kadar kurnazını onun kadar zekisini görmedim dünyada :) ama aklını şer e kullanıo işte... bu adam türkiyeye gelirse emin olun Türkiyeyi sattığından haberimiz bile olmaz... 3,5 sene güllük gülistanlık süper bir ülke son yarım yılda görürsünüz ki ülke YOK!!! adam kimseye farkettirmeden satar walla bu ülkeyi... Ben hala o kadar oyu geçen seçimde nasıl aldı düşünüyorum...

herkes AK partiye bişiler sölüo ... ancak katıldığım yer kötünün iyisini seçme olayı... ayrıca eğer namaz kılan Allahtan korkan insanlar bu ülkeyi kaosa sürükleyecekse sürüklesin kardeşim... Artık yapacak bişi yok demektir... Ben tayyip erdoğanın samimi old. inanıyorum... Harika bir politikacı bence... çok iyi politika yapıyor... bunu iyi tahlil etmek gerekiyor....

senin gibiler

sx1serdar' Alıntı:
şu deniz baykala bi şans verin be arkadaşlar,
herkesde böyle bi sorun var, deniz baykal naapmışki
partiyi bölmek isteyenleri engellemiştir
sarıgül gelse dahamı iyi olcak sanıyorsunuz sarıgül dolap bi adam bence
türkiye senin gibi düşünenler oldukça hep geri gider dayma ileri gitmek için ak ak ak

ya gp nereye iktidar olacak :D

kardeş bu anketi yapanlar galiba görmüyorlar anketin sonucunu yada rüyalarında görüyolar

eger bu anket dogruysa gercekten halkımız adına üzülüyorum yaaa bu adamın devlet mallarına el koydu şimdi o mallarına el koyan devletin basına gecmeyi nasıl layık gorurler gercekten kaygı verici

Ya bu siyasi krizde bende parti kursam, benim partide anketlerde 1. olurdu herhalde :)

Ohanes. Bu arada Akp %39 sonra Mhp sonra Chp önde. :p

anket dogru kardeş hergun takip ediyorum...

genç parti veriyor parayı reklam yapıyor veriyor parayı anket yaptırıyor......

reklamın gücünü ve insanları etkilemenin yolunu iyi biliyorrr...........................

yönlendirme bunlarr inanmayınnnnnnnn......

erdoğan köprüyü araplara satıyor yakında ülkeyi de satar cem uzana hırsız diyenler birşeyi gözden kaçırıyorlar cem uzan soyguncu adı yla anılırken akp bu sırada parça parça ülkeyi bölüyor bizim milletimiz bu kadar kör olamaz akp birinci olunca elinize ne geçecek ne geçti şimdiye kadar bundan sonra ne geçecek akıllı olun ve gerçekleri göz ardı etmeyin

genç parti gönlümüzün birincisidir...................

ahey ahey çok güldüm allahta sizi güldürsün :D

cem uzan meclise girsin istemem oy da vermem
ama akp den iyi olacağı kesin inşallah akp %20 den yukarı çıkamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri