Anti-Emo Team :-)

Bu hayatı umursamayan bo$ insanLara bende gıcık kapıyorum...
Bende varım :hhmanD

heLe erkekLeri Çok Tip oLuyo bee..hee aramızda emo oLan beyLer varsa üzerine aLınabiLir :D

farkLı oLmak Tipe kaymak deĞiLdir Tarzınızı başka şekiLde konuşTurun :goz:

:biggrin:biggrin:biggrin

Ne Oldu Simdi Bu Team'i Kurunca :hhmanD

Amaç ne emo'larda azalmamı oldu =)

Nuri Alço'dan yaralarım vardıda....krem sürem dedim

heLe erkekLeri Çok Tip oLuyo bee..hee aramızda emo oLan beyLer varsa üzerine aLınabiLir :D

farkLı oLmak Tipe kaymak deĞiLdir Tarzınızı başka şekiLde konuşTurun :goz:

:biggrin:biggrin:biggrin

Aynen ya bende tam onu diycektim :D :D
Ne demek istediğimi $u sıfatsız anLatıyordur umarım :vur

images

yaww bende sinir oluyorum bunlara yawww

Emo 4 EweR

emo 4 ever yazdım ama Shaka Yhani :D ben metalciyim :D:D:D

Herkesin yaşam standartlarına ve kişilik arayışına girdiğinde büründükleri kimliklere saygım vardır.Ama Emo Rangers adlı diziyi izledikten sonra emoluğun nelere musallat olup çığır diye muafiyet açıcaklarını anladım.Siz benide Yazın listeye.

benıde yazın :durdurun
allahım yha ben metal dınlerken dınledıım grupları falan orenıp benım işte doru yolu buldular dıye dusunmeme sebep olan ınsanlar bı sene gorusmedım avatarlarda th resımlerıyle:(
poff allahım kill- bill
emo lar benden uzak allah a yakın dıcem ama pek umudum yok oraya:)

bende anti-emo girmek istiyorum kardeşim çok uyus tipler harbiden üsteki diyologları okudum koptum

metal gibisi varmı beee.bırakın emotional rockı falan.gelin siz metale

Kıskanıyomusunuz Yoksa :p:p

Sen konuşma Len uyus. :D

Tmm ßaqri Kedi için :D:D

Anti Emo :)

DeeRPaRtY sen turkıyedekı emoları yabancı toplarla karıştırıyorsun herhalde saçını uzatan insan idiot oluyorsa sen duz otsun belkıde kendın bişeye benzemedıgın için onlara bu kadar zıt gıdıyorsun kıskançlık vardır belkıde kızların yakışıklı emo tarzı erkeklerden hoşlanmaları agırınıza gıdiyordur sanırım soyle bakalım o gırdıgın emo sıtesınden kaç kız ekledın madem anti emosun :D komıksınız sadece gulunç
bırakın bu işleri neti mesgul etmeyeın ulkede bı suru sorunlar varken sanamı dusuyo emoyu eleştirmek saygılar .

emo4evr

Geri