Anti-Emo Team :-)

DeeRPaRtY sen turkıyedekı emoları yabancı toplarla karıştırıyorsun herhalde saçını uzatan insan idiot oluyorsa sen duz otsun belkıde kendın bişeye benzemedıgın için onlara bu kadar zıt gıdıyorsun kıskançlık vardır belkıde kızların yakışıklı emo tarzı erkeklerden hoşlanmaları agırınıza gıdiyordur sanırım soyle bakalım o gırdıgın emo sıtesınden kaç kız ekledın madem anti emosun :D komıksınız sadece gulunç
bırakın bu işleri neti mesgul etmeyeın ulkede bı suru sorunlar varken sanamı dusuyo emoyu eleştirmek saygılar .

emo4evr

konu geyik mizahta dikkatini çekerim ilk önce biraz birşeyleri farket ondan sonra öt :goz:

++ yemişim emoları bi sürü emo arkadaşım var hepsi pislik oldu çıktı halerine acıyorum :slap

DeeRPaRtY sen turkıyedekı emoları yabancı toplarla karıştırıyorsun herhalde saçını uzatan insan idiot oluyorsa sen duz otsun belkıde kendın bişeye benzemedıgın için onlara bu kadar zıt gıdıyorsun kıskançlık vardır belkıde kızların yakışıklı emo tarzı erkeklerden hoşlanmaları agırınıza gıdiyordur sanırım soyle bakalım o gırdıgın emo sıtesınden kaç kız ekledın madem anti emosun :D komıksınız sadece gulunç
bırakın bu işleri neti mesgul etmeyeın ulkede bı suru sorunlar varken sanamı dusuyo emoyu eleştirmek saygılar .

emo4evr

Sus büyük oLasıLıkLa cLone, özenti :p

emo4evr

eMo erkek dediğin nedir ki , kızLarın dikkatini çekmek için kıLıktan kıLığa girenLer değiL mi . Kendinizi maL gibi haLe getirip sonra da eLeştiriLince hakLıymış gibi cevap vermeye çaLışırsınız

Cw / Anti-Emo Team :biggrin

wallaha bunları ıslak meşeylen dövecen insan desen benzemıor arkadas
benide alın lütfen anti emo team sevmiorum emo mudur her ne karın agrısıysa

emoları sevmiyom diosun ama nickin emoteam ne alaka

yabancılardan bahsedıyorum ben ama sız turklerıde nette gordunuz topoşlar gibi aşalıyosunuz kendı ınsanınızı kotuluyosunuz zaten bu emo kılına burunenler en buyugu 17 ya 18 yaşında cocuklar

yabancılardan bahsedıyorum ben ama sız turklerıde nette gordunuz topoşlar gibi aşalıyosunuz kendı ınsanınızı kotuluyosunuz zaten bu emo kılına burunenler en buyugu 17 ya 18 yaşında cocuklar

şakamısın sen yaa hala burdamısın sen :durdurun bnm emo arkilerim var diom sen hala netten bahsedion çek git yaa

almıyım senin havanı :melek

bize emoları mı anlatıyosun sen şimdi hani şu yolda görünce 1 ytl yada 500 ykr isteyen çulsuzları :D
biz emoları senden daha iyi biliyoz sen kafanı yorma :goz:

konuyu kapatmadan gıtmıcem bu sıteden zaten ben bu sıtenın sureklı uyesıyım nıkımı solemıcem ama

bize emoları mı anlatıyosun sen şimdi hani şu yolda görünce 1 ytl yada 500 ykr isteyen çulsuzları :D
biz emoları senden daha iyi biliyoz sen kafanı yorma :goz:

seni zengın gormuşler demkkı sen onalrdan daha şekilsin bırazda senı eleştırelım

Geri