Anti-Emo Team :-)

beni de ekle uyuz oluyorum bunlara tiplerini s.yim

ANTİ EMO TEAM E BENİDE EKLEYİN ;)

EMO=Embesilmodernorospu

emoları saksıya ekıp yurt dısına ıhrac edelım ancak ot olarak avrupaya satarız artık yerlermı atarlarmı onların sorunu

ALLAH insanı iki cinsiyet yaratmıştır.kadın ve erkek.emolar ikisinede grmiyor ortada bişey.kızlara fazla kızmıyom ama o erkekler ne öyle kaadın olmaya o kadar özenmeleri igrenç.bi de bişey yapmış gibi ortalıkda dolanıp kendinden olmayanları küçük görürler .yani kısaca kendini fasülye gibi nimetten sayan tamamen gerizekalı olduklarından emin oldugum cinsiyetsiz ve cibiliyetsiz yaratıklar.
BENCE

EmoLara ÖLümmmm Ne Gcık Bişe Yha Yeni Çıktı Buda :D

beni de beni de allahın uyuzları heryerde türemeye başladılar.Islatıp ıslatıp dövcen bunnarı.

emolar coğalıcak ki daha sonra bu emolardan küçük küçük headbangers lar cıkıcak coalsın garibanlar daha önlerinde bi mutasyonları daha var EMOları seviorm =) EMOların TRde yaygınlaşmasını Hayko Sağlamıştır bu arada :D

emo tipleri erkeklere yakışmıyor bence. Ama kızlara çok yakışıyor :) ben rockcıyım emocu değil :) :D

işte Allahın verdiği aklın kullanma kılavuzunu yanlış okuyanlar :goz:

Kendine bi eş sevgili bulumayanlar,ve genelde tipsiz ve konuşmayı bilmeyen insanlar,emo olmaya karar veriolar bnce.Çnkü onların daha öncesinde bi tarzları yoktu,ve olabilcekleri en büyük şeyde emo:DKısacası kendini çirkin ve yalnız bulan 10kişiden 5i emo oluyo:DSaçlar filan surat maskeleniyo nede olsa:D

tiki olup marka yerine çakma giymektense EMO olur sünepe giyinirim daha iyi bence :D

Yaw bu emolar ne tipsiz yaratıklar yaw ben böyle pis insanlar görmedim arkadaş o saçlar fln abi yok yaa dünyanın çivisi çıkmış resmen NEDİYORUZ ANNTTİİ EMOOO :)

[VIDEO]http://www.youtube.com/watch?v=d_b2z428vew[/VIDEO]

:biggrin:biggrin:biggrin:biggrinbuda benden olsun:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

Geri