emertcan
New member
Cree her ne kadar muhabbetmz olmasda hayrlı tezkereler...Allah'a emanet olasın...
Aynen Kardeşim Makarasını Yapıyorduk Geldi Çattı Artık Çok Az Bi Vaktim Kaldı Sende Biliyorsun Benim içinde aynı durum söz konusu kardeşim dediğim 4-5 kişi varsa bunlardan birtanesi de benim için sensin ...CHI€F' Alıntı:cree biliosun kardesimsin surda kardesim diebileciğim 3-4 kisiden birisin ne zamandır hep makarısını yapıoduk askerliin sonunda geldi çattı Allah hayırlı teskereler nasip etsin inşAllah .. Allah Türk askerini korusun.
İşallah İspik Acemide Çarşı Yok Ama Dağıtımda Uğrarım Yanına Senide Ispartaya BeklerimiSpiYonCu' Alıntı:len maymun olm hazırandan berı gıdıcektın daha gıdemedın
kardesımsın murat bılıon olm denızlı cıksın dıoduk 160 km fılan mesafe war ıspartayla bı haftasonu sen gelıosun bı haftasonu ben ... pap lar hazırahaaa olm helalleşelimde nolur nolmaz hakkını helal et... sonra güzel günner gelceq zaten...
Unutmak Mümkünmü Nan Sizi Yıllarımı Vermişim Kardeşim Demişim Unutmak Mümkünmüdürdeecay' Alıntı:Cree Unutma Bizi.![]()
eiffel' Alıntı:gençler hepinize hayırlı tezkereler...ee tabii biz o işi halledeli uzun zaman oldu ama hatırladığım kadarıyla askerlik güzeldi....ama siz yine de asker de fazla uyanık takılmayın...ne kadar çok şey bilirseniz o kadar çok çalıştırırlar askerde ona göre...
Allah kolaylık versin...şimdiden hayırlı tezkereler....