Aramasın Gözler O Şimdi Asker :( Cree 86/4

Sag salim gidip gelmen nasip olur Insallah.Allah yardimcin olsun

Sıla hasretini tatmaya gidiyorsun Cree ha!, özlenileceksin burada. ama "Her Şey Vatan İçin" diye bağır bağır hayrılısıyla git, gel.

Kendine cok iyi bak, hayırlı tezkereler.

Hürriyet: Bazen gidilmesi zor yerlere gitmektir Bazen de eve dönebilmektir

allaha emanet ol cree beklicez kardeşim ;)

way be cree...

hayırlı teskereler dilerim

benim kuzenimde ısparta yaf=)piyadeymiş dedii kadarıyla=)belki tanışırsınıs=)=)

çok kafa bşi olur..

güLim mi ağLiim mi yaf :s

Lem cyee $en ben$i$ nereye gidio$un...ooohhh baq $una ya kaLkmı$ bi de konu açmı$..cıx cıx cıx.....kim izin werdi sana he_? he_? he_?????????? söLe baqim..öLe bohçanı topLayıp ewden kaçmaya benzemez bu izin aLıjaqsın benden..göndermiorum beLki bi yere seny_???
eee..............ıımmmmmmm.. ama yoLLiyim ya bizi koruman Laşım şenin...sen git ki biz burda rahat uyuyabiLeLim dimy arqadashLar = Pp
öLe koLay diiL bu işLer..git baqaLım..ALLah hayırLı gidip geLmeLer na$ip et$in benim canıma...biz burdayız ztn biLion bi de senin kaLbindeyiz taby : )))

hayıyLı teskereLer canım$ :hhman:

.............$ew!oyum $eny............​

Vatani Görev ! Ayrılmak Ne Kadar Zor GözküyOrsa Gitmekde Bi O Kadar Mutluluk Verici ... Allah Hepinize Nasip Eder İşallah Böyle Kutsal Bir Göreve Gitmeyi ... ;)
Kaan-Naser-Poli-Smatic Sizede Hayırlı Tezkereler KardeşLerim ;)

cree biliosun kardesimsin surda kardesim diebileciğim 3-4 kisiden birisin ne zamandır hep makarısını yapıoduk askerliin sonunda geldi çattı Allah hayırlı teskereler nasip etsin inşAllah .. Allah Türk askerini korusun.

hayıtlı tezkereler cree seni tekrar görmekten mutluluk duyarız :)

gençler hepinize hayırlı tezkereler...:):)ee tabii biz o işi halledeli uzun zaman oldu ama hatırladığım kadarıyla askerlik güzeldi....ama siz yine de asker de fazla uyanık takılmayın...ne kadar çok şey bilirseniz o kadar çok çalıştırırlar askerde ona göre...:):)Allah kolaylık versin...şimdiden hayırlı tezkereler....

len maymun olm hazırandan berı gıdıcektın daha gıdemedın

kardesımsın murat bılıon olm denızlı cıksın dıoduk 160 km fılan mesafe war ıspartayla bı haftasonu sen gelıosun bı haftasonu ben ... pap lar hazır ;) ahaaa olm helalleşelimde nolur nolmaz hakkını helal et... sonra güzel günner gelceq zaten...

CHI€F' Alıntı:
cree biliosun kardesimsin surda kardesim diebileciğim 3-4 kisiden birisin ne zamandır hep makarısını yapıoduk askerliin sonunda geldi çattı Allah hayırlı teskereler nasip etsin inşAllah .. Allah Türk askerini korusun.
Aynen Kardeşim Makarasını Yapıyorduk Geldi Çattı Artık Çok Az Bi Vaktim Kaldı Sende Biliyorsun Benim içinde aynı durum söz konusu kardeşim dediğim 4-5 kişi varsa bunlardan birtanesi de benim için sensin ...

iSpiYonCu' Alıntı:
len maymun olm hazırandan berı gıdıcektın daha gıdemedın

kardesımsın murat bılıon olm denızlı cıksın dıoduk 160 km fılan mesafe war ıspartayla bı haftasonu sen gelıosun bı haftasonu ben ... pap lar hazır ;) ahaaa olm helalleşelimde nolur nolmaz hakkını helal et... sonra güzel günner gelceq zaten...
İşallah İspik Acemide Çarşı Yok Ama Dağıtımda Uğrarım Yanına Senide Ispartaya Beklerim ;) Ben Çok Harman Gelince Papları Hazır Edersin Artık :D ... Hakkım Hepinize Helaldir Kardeşim...

deecay' Alıntı:
Cree Unutma Bizi.
icon9.gif
Unutmak Mümkünmü Nan Sizi Yıllarımı Vermişim Kardeşim Demişim Unutmak Mümkünmüdür ;) :sigara:

NeDiYeLim SaGLıCaKLa GiT SaGLıCaKLa DöN HaYırlı TESKeReLeR..

eiffel' Alıntı:
gençler hepinize hayırlı tezkereler...:):)ee tabii biz o işi halledeli uzun zaman oldu ama hatırladığım kadarıyla askerlik güzeldi....ama siz yine de asker de fazla uyanık takılmayın...ne kadar çok şey bilirseniz o kadar çok çalıştırırlar askerde ona göre...:):)Allah kolaylık versin...şimdiden hayırlı tezkereler....

ya hocam sende abartmışsın ya bence dürüst olsun yeterli uyanık takılmalarına gerek yok rütbeliler dürüst adamı severler.

tekrar hayırlı teskereler arkadaşım...

Geri