Ares hakkinda ???

foruhack

Banned
Reaction score
0
Arkadaslar ares bende nedende sohbet odalarina girmio ve calismio eskiden calisiodu ama simdi ne oldu bilmiorum sorunu bilen warsa yardim ederse sevinirim

ve ares gibi chat i olan bi paylasim bi programi warmi acaba :eek:

aramızdan ayrıldı o sanırım...

Uzunefe' Alıntı:
aramızdan ayrıldı o sanırım...

uzunefe A R E S den bahsetmio arkds. paylasim programindan bahsedio.. Falla basligi gorunce bende ole zannettim ama okuyunca p2p prog.oldugunu anladim. gulmedim dersem yaLan solerim. sabah sabah yine sayende gulduk. Allah'ta seni guldursun. ii forumlarrrr

:p mauhauha komedi ya
ares en son versionu çalışıo deiştir yenisiyle :cool:

:D:D:D:D:D:D ya var ya gece 2 de yattım , sabah 9 da ayaktaydım , kusura bakmayın :D

Ya Kardeşim Git Mirc De Chat Yap Ne Işin Var Aresde Felan Ya Ne Uğraşican Allah Aşkina:)

aresin chat odaları zaten seviyesiz admin lerle dolu kendileri küfürleri sayarlar,siz bişey demeden küfür edip çıkarırlar babalarının odası sanki ordan burdan buldukları beleş chat odalarıyla bu işleri yapmaları kolay tabi

arkadaslar bu tarz baglantı sorunu yaşıyan arkadaşlar aresin son versiyonunundaki media player özelligini sevmiyenler olursa sadece yapmanız gereken yeni sürümün data bilgilerini degistirmekle islem tamamdır :D yani zor bir yöntem degil birazcık ugrasın yapamazsanız yardımcı olurum :)

Geri