Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar ares bende nedende sohbet odalarina girmio ve calismio eskiden calisiodu ama simdi ne oldu bilmiorum sorunu bilen warsa yardim ederse sevinirim
ve ares gibi chat i olan bi paylasim bi programi warmi acaba
uzunefe A R E S den bahsetmio arkds. paylasim programindan bahsedio.. Falla basligi gorunce bende ole zannettim ama okuyunca p2p prog.oldugunu anladim. gulmedim dersem yaLan solerim. sabah sabah yine sayende gulduk. Allah'ta seni guldursun. ii forumlarrrr
ya kardes bide firewall kullanıosan bası firewall prog ares ve diğer p2p prog otomatik engellio!firewall prog da ares in int iznini aç sorunun cozulur tahmınımce....
aresin chat odaları zaten seviyesiz admin lerle dolu kendileri küfürleri sayarlar,siz bişey demeden küfür edip çıkarırlar babalarının odası sanki ordan burdan buldukları beleş chat odalarıyla bu işleri yapmaları kolay tabi
arkadaslar bu tarz baglantı sorunu yaşıyan arkadaşlar aresin son versiyonunundaki media player özelligini sevmiyenler olursa sadece yapmanız gereken yeni sürümün data bilgilerini degistirmekle islem tamamdır yani zor bir yöntem degil birazcık ugrasın yapamazsanız yardımcı olurum