Atatürk Devrimleri !...

Atatürkçülüğü kullanıyormuyuz .O zaman biz neciyiz söylede içinde kalmasın

-yani biz aslında şeriatı savunan karacahil yobazlarmıyız

-yada dinsiz komistlermiyiz

-siyonist yahudimiyiz

-amerikan köpeği arap hayranımıyız

-kafatasçılık yapan it-kurt çakkal yada başka bir hayvanmıyız

-Ümmetçilik peşinde olan sentezler teoremler totemler peşinde koşan gerzeklerdenmiyiz

-vatan hayini saiti nursi itinin nurcu talebelerimiyiz. fetoş hayranımıyız

-kubilayı kör testereyle şehit eden nakşibendi sapıklarındanmıyız

-apo köpeğinin sempatizanımıyız

-söyle bize biz aslında neyiz söyle konuda yorum yapanları Atatürkçü olmayıpta Atatürkçülüğü kullananları

kus içinde ne kadar pislik varsa.

kim kullanıyorsa ATATÜRKÜ ve KEMALİZMİ bize gösterde aslında ne olduğunu görelim

yok eğer ATATÜRKÇÜLÜĞÜ kullananın aslında kim olduğunu gösteremiyecek kadar acizsen kimseye ATATÜRKÇÜLÜĞÜ KULLANIYORSUNUZ deme gafletinde bulunma

Bende Atatürkçüyüm sözde değil özde yeşil değil kan kırmızı ATATÜRKÇÜYÜM
ve ATATÜRKÜ KULLANDIĞIMI sanıyorsan söyle bana ben ATATÜRK çü değilde neyim , neciyim

iftira etmek çamur atmak karalamak son zamanlarda pirim yapar oldu yazıkki
en iyi savunma anlayışı kuduz yaratıklar gibi saldırmak sanan lar ancak kendilerini kandırır

Bizim için ATATÜRKÇÜLÜK ŞEREFTİR
Çünkü Biz Cumhuriyet çocuğuyuz

iftira ve camur atmak moda olmus belliki sende bu hastalıgıa yakalamıssın vatan perver biris olan ve bu ugurda esir bile düşmüş olan üstad said nursi hz. vatan haini diyerek kendinin ne oldugunu göstermissin diger saydıklarını klavyenın gücüne veriyorum.
kimin saldırgan oldugu yazından acıkca bellidir fazla söze ne hacet .......

said nursi hz.
onun vatan perverliği ATatürk ve fevzi cakmak tarafından tescilldir tabi siz sadece Atatürk işinize gelen taraflarının sempatizanı oldugunuz için saygı duyuyorum..

genel tavsiye: asırı sinir kalbe iyi gelmez

Bakın size Forumdan 2 Tane basit örnekle bu tezleri burda Savunuyoruz Ayağına yatanların Aslında bu ilkelerden Haz almadıklarını Kanıtlayayım .

Tayyip'in ilk çiftçiye ananıda al git Dediği zamanda biz Terbiyesizlik yapıyor Derken , Belli bir kısım Sürekli O adamın Çiftçi Değil '' Provakatör '' olduğu iddaasını savunuyordu .

( Ki o kesim Başka bir konuda ise AtaTürk'ün '' Köylü Milletin EfenDisidir '' Sözünü kullanıyordu )

Laiklik İlkesini Sanuna Kadar Savunanlara '' Dinsiz , Allahsız , Komunist Yalakaları , Allahsız Solcular '' Gibi ithamlarda bulunanlar .

( Burda BizDe Laiklik İlkesini Benimsiyoruz Diyebiliyorlar )

SiZe iki basit örnek ve forumda olan şeyler .

ATaM Devrimlerinin Gerçek Bekçileri Her Zaman bu Ülkede Yaşayacak !
Kimsenin Onları Yok Etmeye Gücü Yetmez .

Geçen gün bir yerde okumuştum.Tanzimat dönemi yani batının temelleri ilk atıldığı tarihte tartışılan konu neymiş biliyor musunuz?

Başörtüsü.

peki 130 sene sonra konuştuğumuz konu ne yine başörtüsü.

Bide bu tartışmayı ağızlarından ileri ileri sözleri eksik olmayanlar açmaz mı :)

Boşuna anlatmaya çalışmayın Başörtüsüyle üniversiteye girilince şeriat gelecek anlamazlar :durdurun

أĸяα;2804711' Alıntı:
iddiamı :durdurun

pardon bir iLkokuL çocuğu anLardı yazdıkLarımdan en az bir harfi
Seni muhattap aLıpta cevap verdiğim için afedersin
Söz bundan sonra seni görmezden geLicem

Ben sana senin ne dusundugunu anlattım ve sen bana bunları dusunmuyorum aslında dusuncelerim farklı diyemedin bunda yanlıs anlasılacak bir nokta yok. Bana boyle dusuncelerin olmadıgını degil neden boyle dusundugunu acıkladın. Sadece cevap vermis olmak icin cevap verme bana...

Yazdıklarını okuyan birinin soyledigim seyleri anlamaması icin aptal olması gerekir. Ben herseyi cok acık belirttim. Ama yok senin hani su herseyi carpıtan uslubun varya...:D Biseyi anlatmak icin cok konusmana gerek yok. SEN LAF KALABALIGINDAN İBARETSİN OKADAR...

Siz mi Atatürkçüsünüz =) Kahkaha atmak geLiyor içimden...:eek:ha:vur:ter::sigara::eek::hh?

(AmpüLLeri söndürdüm bo$a yanmasın)

Oysaki Atatürk;

CUMHURİYETÇİLİK ilkesi ile padişah ve hilafet yerine, halkın kendi kendisini yönetmesini, yani egemenliğin kayıtsız ve koşulsuz ulasa ait olduğunu,

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir yazılı büyük bir pranga vardır milletin boynunda, ne egemenliği? hepsi laftır halk, elit zümre tarafından yönetilir, halkın partisi, darbeyle veya kapatılma yoluyla alaşağı edilebilir, yasalar değiştirilemez hatta teklif dahi edilemez buna rağmen hep aynı masal okutulur yıllarca "egemenlik kayıtsız şartsız milletindir." Laf...

Biz ise aksine "Hakimiyet Allahındır" diyoruz ve yerleştirdiklerine inandıkları ama asla yerleşmeyen demokrasiyi bile tanımıyoruz. Yalanları bile sahte.

DEVRİMCİLİK ilkesi ile toplum düzeninde, kısa sürede köklü ve önemli değişiklikler yapmak gerektiğini,

Evet tebrik ederim kısa sürede köklü değişiklik, müslüman bir toplumken, bir batılıya dönüştürülen yaşam tarzı ha keza daha farklı değişikliklerede topyekün karşı çıkan bir devrimcilik anlayışı hakimdir bu ülkeye 1923 le 1950 arasına hapis bir devrimcilik.

HALKÇILIK ilkesi ile toplum içinde hiç kimsenin diğerinden üstün tutulmamasını, herkesin yasalar önünde eşit olmasını, hiçbir kişiye, zümreye veya sınıfa ayrıcalık tanınmamasını,

Gülermisin ağlarmısın, başörtülü üniversiteye giremez ve kamu kurumlarında çalışamaz başka söze gerek yok sahte halkçılığa en bariz örnek.

MİLLİYETÇİLİK ilkesi ile ulusal sınırlar içinde yaşayan yurttaşlar arasında, din, mezhep, ırk, dil ve siyasi düşünce ayırımı yapmaksızın, yurdun bölünmez bütünlüğü için çalışan her kesin Türk olduğunu,

Kimlikte herkes Türk, bayrak türk, vatan türkiye, sözde devlet "milli" ama arka planda Türklük namına hiçbir şeyin esamesi yok. Töre viran, örf adet anane bitmiş. İngiliz görünümlü ve yaşayışlı insanlar topluluğu ama adı türk(!)

DEVLETÇİLİK ilkesi ile devletin ekonomik yaşama doğrudan katılarak, ekonomiye yön vermesini ve öncü olmasını,

İflas etmiş bir düşünce tüm dünyada geçerliliğini yitirmiş ama ısrarla ülkemizde tatbik edilen ve bir türlü kırılamayan hantal bir bürokrasi. Düşünsenize benim devletim dmo kanalıyla kalem, defter satıyor:clap Kırtasiyecimi banane ondan aç kalsın gitsin limon satsın zihniyetindeki bir devlet yapısı.

LAİKLİK ilkesi ile din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasını, toplumsal düzenin ve hukuk kurallarının dine değil, akıl ve bilime dayanması gerektiğini, tüm yurttaşların din ve vicdan özgürlüğüne sahip olduklarını, kimsenin din ve ibadete zorlanmayacağı gibi, hiç kimsenin dini ibadetine engel olunamayacağını, hiç kimsenin dini inanç ve görüşlerinden dolayı kınanmayacağını,

Anlatmak istemiştir.

Oysaki gerçek farklıdır durumun izahını üstadın dizelerine bırakıyorum:

LAİSİZMA

Mümin - Siz lâisizmanın ne demek olduğunu, ne ifade ettiğini, nasıl bir içtimaî ve siyasî vesileyle ortaya atıldığını, hangi dini veya dinleri şümulüne aldığını, hangi noktalara istinat ettiğini, tarih boyunca nasıl bir seyir takip ettiğini bilmiyorsunuz değil mi?

Kâfir - Bilmiyorum; ben onun yalnız dini dünyadan ayırmak olduğunu biliyorum ya, yetmez mi?

Mümin - Yağma yok!.. Size, o kadar ucuz tarafından hakikatleri çiğnetemeyiz! Hep bu açıkgözlüğe bağlanan demagocya sanatına artık paydos! Şöyle bir sigara yakınız da, size lâisizmayı, bütün incelik ve hususiyetleriyle anlatayım! Ha, şöyle!.. Dinleyin: Lâisizma tâbiri Fransız İnkılâbının bir icadıdır. Aslından inhiraf ettirilmiş ve zaten dünya ile alâkasız bir din olarak yerleşmiş bulunan Hıristiyanlık, gitgide kendi dâvasını kendi mümessilleriyle ayak altına alınca, Fransız İnkılâbı, sırf Hıristiyanlığı Hıristiyanlıktan ibaret bırakmak ve rahiplerin Hıristiyanlık dışı tasallutlarına engel olmak için lâisizma ölçüsünü meydana getirdi: "Din, yani Hıristiyanlık, kendi kendisinden ibaret kalacak ve zaten müdahale salâhiyetinden uzak bulunduğu dünyayı da kendi haline bırakacaktır!..." Ölçü şudur:
Hıristiyanlık ruhanî nüfuz ve murakabesinde istediği gibi devam edebilir; fakat bunu, kendi nefsine uygun olarak, cismanî sahaya teşmil etmemelidir.

Kâfir - Demek lâisizma budur, ha!..

Mümin - Evet, lâisizma yalnız budur. Fakat bizde bunu ne bilirler, ne de bildirmek isterler. Lâisizma, bizzat Hıristiyanlığa karşı tehdit edici bir engel değil, ruhanî nüfuzdan faydalanarak dünyayı idareye kalkan papazların nefslerine karşı bir mâniadır. Bizde ise bunu, doğrudan doğruya dini dünyadan ayırmak mânasına alıyorlar. Bu işde ne muazzam bir canbazlık yapılıyor. Din, bizzat dünya hükümlerine malik olunca onu ya topyekûn red ve nefyetmek, yahut kabûl etmek mümkündür; herhalde dünyadan ayırmak mümkün değildir. Dini hem kabul, hem de dünyadan ayrı mütalâa etmek, bütün mevcutları yaratan Allah'ı tasdik ettikten sonra, onun dünyaya karışmıyacağını iddia etmektir ki, bu da abeslerin ve muhallerin şâhı olur.

Kâfir - Yâni ne demek istiyorsunuz?

Mümin - Şunu demek istiyorum ki, hem dünya, hem de ukbânın hesabını veren bir dine, sırf Hıristiyanlığa mahsus hususî bir ölçü olan lâisizma tatbik edilemez. Edilecek olursa, o dini kaldırmak, fakat kaldırıldığını söylememek mânasına gelir. Lâisizma İslâmiyete tatbiki kabil olmıyan bir ölçü olduğu, hem gerçek lâikler, hem de kâfir ve müminlerce hakikattir. Onun içindir ki ben lâisizma üzerinde müsbet veya menfi hiçbir hüküm izhar etmeden, onun, bütün kâinatı ihata edici dinlere mahsus bir ölçü olmadığını belirtmekle iktifa ediyorum. Bu da, sizin gibi bir münkire; ve vasıtanızla, bu mefhum üzerinde demagocya canbazlıkları yapmak isteyen cehil istismarcısı açıkgözlere verilecek en şapa oturtucu cevaptır. (mümin ile kafir adlı eserinden)

Necip Fazıl

Bu nedenle, Atatürk’ü ve devrimlerini doğru anlamak ve topluma, özellikle gençliğe doğru anlatmak her aydının temel görevidir.

Devrimleri anladık ne anladığımızıda izah ettik. Bir gün bu milletin doğru anlayacağı zamanda gelecektir. Allah Büyüktür.

Elhamdülillah müslümanım...

Ama unutmadıgım bir sey var....Dini kalbimizden cıkarıp siyasete yönetime ne kadar cok karıstırırsak o kadar sahte müslümanlar...O kadar din hortumcuları hortlamaktadır...

Osmanlı devletine bakınız bir cok din tüccarı mevcuttu icersinde....Din bizim manaviyatımız....Giyim ,kusam sac sakal gibi basit seyler insanın dinini ne alcaltır ne yukseltır.....

karqta,
Sen demissin "-yada dinsiz komnistlermiyiz"Ben bir koministim.Ve Elhamdülillah müslümanım... ;)
Konuya gelirsek Hepimiz Ataturk cocuklarıyız.Ve onun yaptıgı Devrimleri lekelemeyip onun yaptıklarını en iyi sekilde anlamaktır.Cunku Ata'mız ve Devrimleri olmasaydı biz bugunlerde olamazdık.....

Takiyye konusunda uzman arkadaşlar yine iş başındalar.Samimi olsalar fikir olarak güzel yazı dedikleri generalimin makalesine biri bile teşekkürü esirgemezdi.Oysa aynı görüşü savundukları tarikatlarda Atatürk'e nasıl saldırıldıgını herkes çok iyi biliyor.Direk Atatürk'e saldıramıyorlar(daha önce yapıyorlardı Atatürk'e ragmen siyaset yaptıkları dönemlerde %10 ları bile geçemediklerini çok iyi biliyorlar.takiyyeden sonra Atatürk'e karşı degilmiş gibi görünürler ama onun eserlerine saldırırlar.Kim Atamızı savunuyorsa mutlaka tepkisiz bırakmazlar.Din hep tekellerindedir.Tarikar şeyhi Vatikanla iş tutar ama onu savunurlar.Tarikat şeyhi kelimei şaadeti yok sayar yine savunurlar.Kitabımızda yahudilerin,hristiyanların konumu bellidir ama destekledikleri baştacı ettikleri siyasiler, bushun emir eri gibidirler.Biraz samimi olup,şu takiyyeyi bir an safdışı bırakıp,Ne yapmaya çalışıyorsunuz söylermisiniz?

"Ben bir koministim.Ve Elhamdülillah müslümanım... ;)

Bu cümleye çok güldüm, bak hala da gülüyorum :)
Ya komünizmden bi habersin, ya da İslam'dan ...
Deniz gezmiş'in avatarını kullanmakla komünist olunmaz
Elhamdülillah müslümanım demekle de müslümünan olunmaz
hem Komünist olup, hem de müslüman olmak imkansız bir durum

Bakın size Forumdan 2 Tane basit örnekle bu tezleri burda Savunuyoruz Ayağına yatanların Aslında bu ilkelerden Haz almadıklarını Kanıtlayayım .

Tayyip'in ilk çiftçiye ananıda al git Dediği zamanda biz Terbiyesizlik yapıyor Derken , Belli bir kısım Sürekli O adamın Çiftçi Değil '' Provakatör '' olduğu iddaasını savunuyordu .

( Ki o kesim Başka bir konuda ise AtaTürk'ün '' Köylü Milletin EfenDisidir '' Sözünü kullanıyordu )

Laiklik İlkesini Sanuna Kadar Savunanlara '' Dinsiz , Allahsız , Komunist Yalakaları , Allahsız Solcular '' Gibi ithamlarda bulunanlar .

( Burda BizDe Laiklik İlkesini Benimsiyoruz Diyebiliyorlar )

SiZe iki basit örnek ve forumda olan şeyler .

ATaM Devrimlerinin Gerçek Bekçileri Her Zaman bu Ülkede Yaşayacak !
Kimsenin Onları Yok Etmeye Gücü Yetmez .

Atatürk'ün ilkelerinin koruyucuları sinema filmi gibi "Gerçek Bekçiler" (=
Birde sorarlar adama madem bu kadar bağlısınız Atatürk'ün ilkelerine en büyük vergisi olan Cumhuriyet'i yani halkın kendi yönetim biçimini kendi seçme iradesini neden bu kadar zor hazmediyorsunuz
Atatürk'ün ilklerine karşı değil bekçisiyiz diyorsunuz
O zaman bu halkamı karşısınızki Atatürk'ün ilkelerindendir "Halkçılık"
Laiklik kadar işinize yarayan bi tarafı olmadığından unutmuşsunuz belki ama bu ülkenin gerçek sahibi Türk Halkıdır bunu ben demiyorum çok bağlı olduğunuz ilkelerinin gerçek bekçiliğini üstlendiğiniz Atatürk söylüyor
Eee Atatürk ilkelerinin bekçisiyseniz halkın seçimine karşı bu hazımsızlık neden
Yok değilseniz kime bu masallar
Kedi burdaysa ciğer nerde..?
:goz:

Yapma fofer;bak şimdi bende sana güldüm.Kominizmin bir tanımını yapabilirmisin o zaman bana?Böylece ögrenelim bakalım.Kominizm nasıl bir ideolojiymişki,dinle çelişirmiş?Sakın bana şu tarikat agzıyla koministlik,dindışılıktır deme.

Yapma fofer;bak şimdi bende sana güldüm.Kominizmin bir tanımını yapabilirmisin o zaman bana?Böylece ögrenelim bakalım.Kominizm nasıl bir ideolojiymişki,dinle çelişirmiş?Sakın bana şu tarikat agzıyla koministlik,dindışılıktır deme.

Allah afiyetinizi bozmasın hep güLün böyLe karşıLıkLı :)
Komünizmi erbabLarı anLatsın bakaLım bizde öğreneLim
Madem çeLişmeyen hususLar varmış siz deyin heLe öğreneLim
Burda ne zaman bir mevzu oLsa en iyi savunma zaten
hadi anLat bakaLım deyip sıyrıLmak oLuyor

Komünist lik hakkında pek bilgim yoktur ama herzaman Komünist=dinsizlik diye duydum ....şimdi birinin ben Komünist ve müslümanım demesi çok tuhafıma gitti....

أĸяα;2809496' Alıntı:
Allah afiyetinizi bozmasın hep güLün böyLe karşıLıkLı :)
Komünizmi erbabLarı anLatsın bakaLım bizde öğreneLim
Burda ne zaman bir mevzu oLsa en iyi savunma zaten

şu mesajı okuyan da okumuş mürekkeb yalamış adamlardan sayar seni. neden gereksiz cümle kalabalığı yapmak yerine okunası şeyler yazmazsınız anlayamıyorum. bazen düşünüyorum. acaba cahilde bilmişliğimi oynuyorlar yoksa tenezüllmü etmiyorlar diye. galiba sizinki yazmamak değil yazamamak olsa gerek. öyle ise eğer, şuursuzca komikleşmek yerine akıllıca dinletmeyi denemelisiniz

أĸяα;2809496' Alıntı:

diyen sen

أĸяα;2809496' Alıntı:

bunu diyende sen

sen ne diyorsun allasen (=

vay vay vayyy ne çok hüküm kesen var. arkadaşın komünizmden bihaber olduğunu düşündüğün kadar islamdan bihaber olduğun aşina. bak arkadaşım farz edelim bende komünist ve müslümanım. eğer sen çıkıp bana komünistsen müslüman olamazsın diyecek kadar islam hoş görüsünden ve ahlakından bihabersen allah seni affetsin ;)

şu mesajı okuyan da okumuş mürekkeb yalamış adamlardan sayar seni. neden gereksiz cümle kalabalığı yapmak yerine okunası şeyler yazmazsınız anlayamıyorum. bazen düşünüyorum. acaba cahilde bilmişliğimi oynuyorlar yoksa tenezüllmü etmiyorlar diye. galiba sizinki yazmamak değil yazamamak olsa gerek. öyle ise eğer, şuursuzca komikleşmek yerine akıllıca dinletmeyi denemelisiniz

Şimdi sen kaLktın benden bir sürü aLıntı yaptın
Kafana göre beni bozmaya çaLıştın
Bana sen ne diyon diye soruyon da
asLan parçası sen ne diyon asıL?
Sen benim cehaLetime örnek vereceğim diye
Sermişsin kendi cehaLetini tezgaha haberin yok
Madem var biLgin yaz herkes okusun
Benden aLıntı yapıpta benim sözLerime saçmaLıyarak
Neyin peşinde oLduğunu da hiç kestirebiLmiş değiLim
Madem erbabısın muhabbetin dök heLe içini de
aLem doLu adam görsün babayiğit

أĸяα;2810265' Alıntı:
Şimdi sen kaLktın benden bir sürü aLıntı yaptın
Kafana göre beni bozmaya çaLıştın
Bana sen ne diyon diye soruyon da
asLan parçası sen ne diyon asıL?
Sen benim cehaLetime örnek vereceğim diye
Sermişsin kendi cehaLetini tezgaha haberin yok
Madem var biLgin yaz herkes okusun
Benden aLıntı yapıpta benim sözLerime saçmaLıyarak
Neyin peşinde oLduğunu da hiç kestirebiLmiş değiLim
Madem erbabısın muhabbetin dök heLe içini de
aLem doLu adam görsün babayiğit

bak hele kv pusu gençliği bana karşı kuracağın cümlelerde aslan maslan baba yiğit falan filan festikan gibi 3. sınıf mahalle kaba dayısı dili kullanma bu bir (=

senin okumuşluğun kadar benim yazmışlığım ve bunları tezgahımda göğüsümü gere gere yayınlamışlığım var bu iki (=

ben seni kurduğun saçma cümlelerinden ötürü eleştirdim varsa buna cevap verecek kabiliyetin onu dene saldırman yersiz bu üç (=

bu bölümde yazdığına gelen cevaplardan ötürü ağızını köpürteceksen 2 tane sakinleştirici yut sonra geç pc başına bu da dört (=

ben kabirde münkir ile nekir'in suallerine cevap verememekten korkacak kadar muhafazakar bir müslüman olarak senin gibi bildim cahillerinin dinsiz tayinlerini tasvip etmiyorum. şimdi ayağa kalk silkelen git abdest al 2 rekat tövbe namazı kılz zira bir müslümanı dinsizlikle suçlamak dinden çıkmak demektir allah muhafaza ;)

Hı hı maşaLLahın var baya okumuşsun
Ama cebirde takıLmış kaLmışsın ki ardışık sayıLarLa sınırLı biLdikLerin
Ben gerektiği her durumda namaz kıLarım sen beni değiL önce kendini düşün
Sırf işe iLim katmak için de meLek isimLerinden dem vuruyorsun ama eLine yüzüne buLaştırma bari
Münkir ha :)
Bak senin meLek dediğin münkir ne imiş..
Münkir : İnkâr eden, Allah'ın varlığını, birliğini; tek ilahlığını kabul ve tasdik etmeyen imansız kimse

Münker iLe Nekir asLan parçası..
Kurduğum saçma cümLeLeri akıttığım köpükLeri boşverde en azından
Senin okuduğun kadar benim yazdığım var diyebiLecek ukaLaLığa sahip oLmamakLabirLikte
BiLmediğim konuLarda iLim sahibi gibi kendimi gösteripte aLeme bi yerimLe güLdürmem anLıyon mu?
Bırak benim tövbe namazımı da de git yatağına yat
Beynine biraz temiz kan ve oksijen gitsin

Geri