Atatürk Devrimleri !...

أĸяα;2810420' Alıntı:
Hı hı maşaLLahın var baya okumuşsun
Ama cebirde takıLmış kaLmışsın ki ardışık sayıLarLa sınırLı biLdikLerin
Ben gerektiği her durumda namaz kıLarım sen beni değiL önce kendini düşün
Sırf işe iLim katmak için de meLek isimLerinden dem vuruyorsun ama eLine yüzüne buLaştırma bari
Münkir ha :)
Bak senin meLek dediğin münkir ne imiş..
Münkir : İnkâr eden, Allah'ın varlığını, birliğini; tek ilahlığını kabul ve tasdik etmeyen imansız kimse

Münker iLe Nekir asLan parçası..
Kurduğum saçma cümLeLeri akıttığım köpükLeri boşverde en azından
Senin okuduğun kadar benim yazdığım var diyebiLecek ukaLaLığa sahip oLmamakLabirLikte
BiLmediğim konuLarda iLim sahibi gibi kendimi gösteripte aLeme bi yerimLe güLdürmem anLıyon mu?
Bırak benim tövbe namazımı da de git yatağına yat
Beynine biraz temiz kan ve oksijen gitsin

ooo kaba dayı dili kullanımında ısrarcıyız anlaşılan peki öyle olsun (=

bak yavru ceylan ( kaba dayı dili kullanıyoruz ya ;) ) bir harf hatası yakalamışsın ne mutlu sana. üstüne oturduğun uzvun tavana deydimi çok merak ettim doğrusu (=
işe ilim katmak istesem tıpta senin cinsinin tanımını yazardım laf dolandırmazdım ( yine bu bir bu iki diye sayacaktım ama sana cümle kalabalığı yapmaya malzeme çıkıyor ;) )
benim ukala olduğum kadar, sende mütevazı olsaydın keşke böylelikle hem beni utandırmış hemde kıldığın namazların hakkını vermiş olurdun.
bırak benim beynime gidecek temiz kanıda kendi beynindeki tıkanık damarları kontrol ettir.
benimkine kirlide olsa kan gidiyor. seninki kan akışına bile sahip değil ;)

Bir insan ben müslümanım ve komunistim diyorsa bence bizim bunu sorgulamaya hakkımız yok. komunizmin bir çok değeri var. Bunlardan biri de ateizmdir. Ama birçok insan komunizmin bu öğesini kabul etmemiştir.Ateizm komunizmin temel öğelerinden biri olsa da okullarda zorunlu ders olarak okutulmakla beraber uygulamada esneklikler gösterilmiştir.Çünkü komunizm bir yönetim şeklidir. O yüzden kişiden çok devleti bağlamaktadır. Hatta günümüzde devrimci islam şeklinde komunizmin islamla bağdaştırılmaya çalışıldığını da görmekteyiz... Örnek: Çakal Karlos lakaplı uluslararası terörist İlich Ramirez Sanchez müslüman olmuştur ve hala devrimi savunmaktadır. Müslümanlığı da FKÖ saflarında İsraile karşı savaşırken seçmiştir. Devrimci İslam adlı da hapishanede yazdığı bir kitap var. Okumanızı tavsiye ederim... Ayrıca sovyetlerde Lenin'in yakın arkadaşlarından Sultan Galiyef (Tatar Türkü). Galiyef kendini komunist, milliyetçi ve müslüman olarak tarif eder. Maalesef Stalin döneminde Lenin'in diğer arkadaşları gibi ortadan kaldırılmıştır. Stalin döneminde yaşananlar sovyetlerdeki hiçbir müslüman tarafından komunizm zulmü olarak görülmez , Stalin zulmü olarak görülür. Çünkü Lenin'le birlikte elde ettikleri birçok kazanımı Stalin'le kaybetmişlerdir, baskıya ve işkenceye maruz kalmışlardır. Stalin baskıyı sadece Türklere değil Ruslar dahil bütün sovyet halklarına uygulamıştır.
Sonsöz : Lailahe illallah, Muhammeden rasulullah diyen herkes müslümandır.Diğer görüşleri sevaplar veya günahlar hanesine yazılır....

Atatürk'ün ilkelerinin koruyucuları sinema filmi gibi "Gerçek Bekçiler" (=
Birde sorarlar adama madem bu kadar bağlısınız Atatürk'ün ilkelerine en büyük vergisi olan Cumhuriyet'i yani halkın kendi yönetim biçimini kendi seçme iradesini neden bu kadar zor hazmediyorsunuz
Atatürk'ün ilklerine karşı değil bekçisiyiz diyorsunuz
O zaman bu halkamı karşısınızki Atatürk'ün ilkelerindendir "Halkçılık"
Laiklik kadar işinize yarayan bi tarafı olmadığından unutmuşsunuz belki ama bu ülkenin gerçek sahibi Türk Halkıdır bunu ben demiyorum çok bağlı olduğunuz ilkelerinin gerçek bekçiliğini üstlendiğiniz Atatürk söylüyor
Eee Atatürk ilkelerinin bekçisiyseniz halkın seçimine karşı bu hazımsızlık neden
Yok değilseniz kime bu masallar
Kedi burdaysa ciğer nerde..?
:goz:

Nasıl işine geliyorsa öyle anla .
:durdurun

Ben dediklerimin arkasındayım .
1 Ton kömüre , Hayvanını beslemek için Birkaç Yüz kilo Arpa alan kişilerde '' Oy kullanıyor , Bende Oy kullanıyorum '' Bak işte AtaTürk'ün Getirdiği DemokRasi sayesinde .

HeA Doğuda Türkçe bilmeyip '' Vatandaşlık Bağı ile Türkiye Cumhuriyeti Devletine Bağlı Her Yuttaş TürkTür '' Sayılıp onlarda 1'er oy vererek DTP'yi meclise getirebiliyor .

Al sana ATaTürk'ün Sayesinde Özgürlük ve Demokrasi .

EeeE bu özgürlükleri Savunmuyor muyum ?
Kimseye çıkıpta sen neden x partisine oy verdin diye , Hiç Yazı yazdın mı ?

O zaman sen neden beni sorguluyorsun ?
Beğenmediysen verdiğim örnekleri .
Aksini iddaa edip Çürütmen lazım .
Ben kendimi DevRimlerin Bekçilerinden biri olarak görüyorum ve Yaşadığım sürecede ATaTürk ilke ve İnkilaplarının Koruyup , Kollayacağım .
Seni Rahatsız Ediyorsam Kusura bakma .

Bu gün atatürk devrimlerini altı ok adı altında parti programına koyan tek parti CHP dir.

Buna rağmen CHP bu ülkede tek parti dönemleri hariç iktidara gelemiyor.

en son seçimde aldığı oyda yüzde 20 olduğuna göre

bu ülkenin yüzde 80 i Atatürk devrimlerine karşı mı olmuş olyor.

yada Atatürk kü kendi saçmalıklarına maske olarak kullananların gerçek yüzünü millet iyi gördüğünden dolayı mı bu satekarlara oy vermiyor

Bu gün atatürk devrimlerini altı ok adı altında parti programına koyan tek parti CHP dir.

yada Atatürk kü kendi saçmalıklarına maske olarak kullananların gerçek yüzünü millet iyi gördüğünden dolayı mı bu satekarlara oy vermiyor

Süper bir tesbit eline sağlık

1946 ya kadar olan seçim sistemi amerikan baskısıyla değiştiğinden haberin yok galiba

şu an amerikanın bile kullanmadığı sistemi ülkemize dayatan amerika istediği gibi halkı yönlendirebilecek değişimi yaptırmıştır

bu seçim kanunu amerikan istekleri yönünde değiştirilmiştir

seçim sistemi değişince cehalet içinde olanlarla aydın insanlar eşit olduğu bir seçim sistemi uygulamaya geçmiştir

menderes in dini kullanarak aldığı oylar la ülkeyi gerilimin içine attığı malumdur

1946 ya kadar olan seçim sistemi amerikan baskısıyla değiştiğinden haberin yok galiba

şu an amerikanın bile kullanmadığı sistemi ülkemize dayatan amerika istediği gibi halkı yönlendirebilecek değişimi yaptırmıştır

bu seçim kanunu amerikan istekleri yönünde değiştirilmiştir

seçim sistemi değişince cehalet içinde olanlarla aydın insanlar eşit olduğu bir seçim sistemi uygulamaya geçmiştir

menderes in dini kullanarak aldığı oylar la ülkeyi gerilimin içine attığı malumdur

kim cehalet içinde kim aydın nasıl analşılcak peki?

Bu cümleye çok güldüm, bak hala da gülüyorum :)
Ya komünizmden bi habersin, ya da İslam'dan ...
Deniz gezmiş'in avatarını kullanmakla komünist olunmaz
Elhamdülillah müslümanım demekle de müslümünan olunmaz
hem Komünist olup, hem de müslüman olmak imkansız bir durum

çok yaşa emiii yazdıklarına çok güldümm valllaa:D:D
on parmağında on marifet diye bir şey duymadın galiba:D:D
bence bir insan hem kominiz hem müslüman hem vatan haini hem yahudi hem akp li hem mhp li hem de chp li hemde eşcinsel(moderatör notu: sözcük kullanımına dikkat edelim) olabilir hatta şeriatı isteyen örümcek adam olabilir ne bilim süperman yada hiper zıtar da olabilir
demokrasi isteyen bölücü bile olabilir

mesela bir örnek vereyim fullah gülende bir çok özellik var daha bilmediğimiz ne cevherleri vardır onun daha maddiyatını çözmüş değiliz birde bunun maneviyatı var

Geri