Atatürk'e Büyük Hakaret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
151220101059346233358_2.jpg

Sabancı Üniversitesi'nde verilen bir konferansta skandal yaşandığı ortaya çıktı.

Sabancı Üniversitesi'nin öğrenci aileleri için düzenli olarak hazırladığı etkinlikler çerçevesinde Ekim ayında verilen bir konferansta skandal yaşandığı ortaya çıktı.

Üniversite öğretim üyelerinden Prof. Dr. Cemil Koçak’ın, gerek Mustafa Kemal Atatürk, gerekse Çanakkale Zaferi ile ilgili akıl almaz ifadeler kullandığı öğrenildi.

Toplantının tarihi: 23 Ekim 2010
Yer: Sabancı Üniversitesi Konferansın
Konusu: Çanakkale Savaşları
Konferansı veren hoca: Prof. Dr. Cemil Koçak

İşte o konferansın ayrıntıları ve Koçak’ın hakaret içeren sözleri:
Öğrencilerin aileleri salondaki yerlerini almış, Koçak’ı dinlemeye başlamışlardır. Koçak Çanakkale Savaşı’nı anlatmaya başlar. Bir süre sonra aileler Koçak’ın sözlerindeki ifadelere dikkat etmeye başlamıştır.

“5-10 KİŞİYİ BİLE YÖNETEMEZDİ”

Koçak Yarbay Mustafa Kemal’den “Yarbay Mustafa” diye söz etmektedir. “Yarbay Mustafa”dan öyle sözler ile bahsetmektedir ki, aileler olayı anlamaya çalışır.

Bu Yarbay Mustafa, tarih sahnesine tamamen tesadüf eseri çıkmış, aslında onu Alman komutan Gelibolu içlerinde bir yere gözden uzak olsun diye attıklarını hayatında 5-10 kişiyi bile yönetmediğini, zaten şansı yaver gitmeseydi kahve köşelerinde emekliliğini yaşayıp gideceğini alaycı bir dille söylemektedir.

Kimdir bu tarih sahnesine tesadüfen çıkan, şansı yaver giden, hayatında 5-10 kişiyi bile yönetemeyen Yarbay Mustafa…

“YARBAY MUSTAFA YETENEKSİZDİ”

En sonunda bir öğrenci ailesi dayanamaz “Yarbay Mustafa diye bahsettiğiniz Mustafa Kemal mi?” diye sorar. Koçak “Evet” der. Aileler şaşkındır.

Öğrenci ailesi devam eder: “Neden hiç Mustafa Kemal demediniz?” Koçak “Tarih o gün ki oldukları görevle yazılır” der ve öyle bir ifadeyle devam eder ki salona bir şok daha yaşatır:

“Zaten Yarbay Mustafa itaatsizlikten görevden alındı.” Koçak, “Yarbay Mustafa”nın görevden alınmasının “nedenini” ise bakın hangi ifadeyle anlattı: Yeteneksizdi.

SIRA ÇANAKKALE ZAFERİ'NE SALDIRIDA

Koçak, Atatürk’e saldırısını bitirdikten sonra, Çanakkale Zaferi’ne dil uzatmaya başladı. Koçak’a göre, aslında Çanakkale Savaşı’nın galibi Türk Milleti değil, Almanlardı.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Türk Milleti zaferi, Almanlar kutlamaya başladıktan sonra kutlamaya başlamıştı. Prof. Dr. Cemil Koçak’ın sözleri bunlarla bitmedi.
Devam etti: Kime sorsan dedesinin Çanakkale’de şehit olduğunu, bir tek savaş Çanakkale de mi olmuş, niye diğerleri anılmıyormuş…

Konferans, Koçak’ın bu "değerlendirmeleri"yle sona erdi.

Kaynak

Ekli dosyalar

• hakaret.jpg
    hakaret.jpg
    34.9 KB · Görüntüleme: 8,033
Yurduma ve Çumhuriyetime karşı söylenen sözler karşısında hiç bir şey yapmayan yönetimden güç alan ve yaranmaya çalışan mahlukat Ulan şer....siz o adamın askeri alandaki yetenekleri yüzünden böyle rahatca konuşuyor ve oturduğun milyonlarca para alıyorsun

hainLerden, kahpeLerden tek tek hesap soracagiz insALLAH :sneaky2:

maksatlı konuştuğu aşikar aslında dinleyenlerde de suç var böyle bir adamı ne demeye dinlerlerki ......

Bu iktidar varken daha çok konuşurlar .Bu ülke öyle yada böyle birgün vatan hainlerınden temizlenecek elbet

Cumhuriyet tarihinin en büyük atatürk ve cumhuriyet karşıtLığı iLe karşı karşıyayız..BunLarı besLeyen bir iktidar ve o iktidara gözü kapaLı oy veren insansı varLıkLar oLduğu sürece bu oLayLarın önüne geçiLemez..KişiLiksiz,karaktersizLere 7/24 gaz veren o tek adam diktası oLduğu sürece de bunLar daha çok böyLe konuşmaLar yaparLar..

Atatürk oLmasaydı acaba bugün hangi miLLetin çocuğu oLurdu bu tarihine ihanet eden şerefsizLer?..

Osmanliyi barbarlikla,peygamberimizi col bedevisi olmakla,vahdettini hainlikle vs vs suclayanlar bu elestir karsisinda daha demokrat olmalari lazim.

Osmanliyi barbarlikla,peygamberimizi col bedevisi olmakla,vahdettini hainlikle vs vs suclayanlar bu elestir karsisinda daha demokrat olmalari lazim.

sen ne diosun birader? ne eleştirisi? bu mu eleştiri? aqzımı actırma benim!

SaçmaLama arkadaşım,burada ne gibi bir demokratLık yapıLabiLir?Hoşuna mı gidiyor böyLe konuşmaLar?Bunun osmanLıyLa ya da peygamberimizLe ne iLgisi var?..

şu an konuşuyorsan bile onun sayesinde özgürce konuşuyorsun ... birde profösör olmuşsun ilk okul çocuğu kadar aklı olmayan insan ...

Atatürk'ün yazdığı askeri kitaplar:
1) Takımın Muharebe Talimi
2) Cumalı Ordugahı
3) Tabiye Tatbikat ve Seyahati
4) Bölüğün Muharebe Talimi
5) Zabit ve Kumandan ile Hasbihal (Subay ve Komutan ile Konuşmalar)
6) Tabiye Meselesinin Halli ve Emirlerin Sureti Tahririne Dair Nesayih

Herkesin dusuncesi farkli arkadasim,sizlerle ayni fikirde olmak zorunda degilim.
Elestiriyi vede hakarati bir birinden ayirt edin lutfen.
Ben hakaret etmiyorum sadece konuya baska bir acidan bakiyorum.
Arti Ataturk`te bir beserdir mutlaka vardir eksigi vede fazlasi.

Herkesin dusuncesi farkli arkadasim,sizlerle ayni fikirde olmak zorunda degilim.

Kimsenin düşüncesi beni ilgilendirmez! hakaret etsen zaten su forumda 1 saniyeyi bırak 1 salise barınamassın!

eleştirisel konuna geLince..!

Osmanlıymıs cartmış curtmus bu konuyla alakası ne ki aklın sıra eleştiri yapıorum dediqin msjında bu alaksız seyleri koyabiliosun?

Fikrin ve zihniyetin zaten acık acık belli.. hakaret etmediqin sürece umrumda değilsin ama hakaret ettiqin an eleştirinin dozunu yukselttiqin an bu forumda barınamayacaqını bil ; )

Alooo burası dergah değil, tekke değil, zaviye hiç değil
Atatürk ne bilsin senin gibi adamların çıkıpta arkasından laf edeceğini
Unutma o dilinizi uzattığın ulu önder gibi bir lidere sahip olamadığından hala başka ülkelerin egemenliği altında yaşayan onlarca ülke var
Sizin gibilere kendi çıkarları için vatan satan vahdettin müstehaktır

neymiş fikrin? atatürk işe yaramaz adam mı?açık açık söyle bilelim.Olaya baktığın bakış açısı neymiş anlat korkma, arkanda senin zihniyetinde olan yönetim var nasıl olsa...

Ben bildigimi soylerim riyakarligida sevmem.
Masallah bu ulkede herkes sozde Ataturkcu!
icraata geldimi yan yatti camura batti politikasi hak getire.
Bence Ataturku bu sekil sevmeyin,onun gosterdigi hedeflerde ilerleyin.
Kuru kuruya kurban olayim,sen kalkta ben yatayim demekle sadece cem yilmaza rakip olursunuz.
Hadi size kolay gelsin,belki bu sekilde birileri sesinizi duyar!

Ben bildigimi soylerim riyakarligida sevmem.
Masallah bu ulkede herkes sozde Ataturkcu!
icraata geldimi yan yatti camura batti politikasi hak getire.
Bence Ataturku bu sekil sevmeyin,onun gosterdigi hedeflerde ilerleyin.
Kuru kuruya kurban olayim,sen kalkta ben yatayim demekle sadece cem yilmaza rakip olursunuz.
Hadi size kolay gelsin,belki bu sekilde birileri sesinizi duyar!

bildiqin ve düşüncen acık net!

kimmiş sözde Atatürkçü? açık açık yazar mısın? bas iftirayı git. iftiralarınız pislikten öteye gi-de-mez!!!

cem yılmaza ne rakibi olalım? sen kimsin ki bizi ona rakip gösteriosun? yazdıkca batıosun...

bizim sesimiz Tüm Dünya'ya Atatürk Sayesinde duyruldu! senin sesin cılız kalmış... yazık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri