oyun sandım yaa sanırım bilim kurgu filmi tam benlik ;)

bu ne üstad. yaaa ..ilginçmiş ..tşkrler..

film şahane kesinlikle izlemeniz gerekir.. özellikle 3D olarak izleme imkanı olan arkadaşlar kesinlikle izlemeli....

kesinlikle katılıyorum. Muhteşem bir film olmuş. Sadece bilimkurgu değil, aynı zamanda dram,aşk.. herşey var. Ben 3 boyutlu izledim, şiddetle tavsiyemdir.

Çok deli film , ama sinemada ızlenmeLi dvd 'de veya pc de ızlenılırse hıc bır tadı kalmaz ..

3 boyutlu olarak izledim 10 kere daha olsa yine izlerim tek kelimeyle mükemmel...

tam 2 kere sinemada izledim gerçekten harika ellerine sağlık arkadaş resimlerde çok güzel

Xvid olarak değilde ben bu avatarı { 3D HD BluRay.DTS.x264 } formatında
arıyorum hani 8 - 10 gb kadar oluyor bir film hd blueray görüntü mükemmel ötesi > )
bulan olursa ki sanmıyorum ama şayet olurda hani nette bizim de gözümüzden
kaçmıştır olabilir pm le bana torrent linkini yollarsa sevinirim tşk > )

filmde konu edilen uzaylı arkadaşlar mavi mavi masmavi, gözleri boncuk mavi olmasa da mavi ve tonlarına olan hastalığım yüzünden fiLm için yanıp tutuşuyordum.İzledim.

ßeni pandoranın yağmurlarında yıkasınlar :p
Neytiri'nin Eywa seni duydu Jake! diye bağırdığı anda vahşi hayvanların orduya saldırması gözlerimi yaşarttı:)
Gül gibi ikran varken Jake yi zevceliğe kabul etmesi pesss
abladaki sıfır kilometre hastalığı gözü kara :p
Dikkatimi çeken yerler bunlardı..

Filmi izlemeyenler için heyecanları sönmesin adrenalinleri çökmesin diye anlatmıcam ama vaybe adamlar yapmış diyorum..

Na'vi olacam, tutmayın beni! :)

James Cameron bu film i aslında yıllar öncesinden planlamıştı ama o zamanın teknolojisi bu filmi çekmeye el vermediğinden yaklaşık 4 yıl geciken bir proje bu. Şartlar müsait olunca çekmiş filmi ama çok kişi o yüksek teknolojiyi filmde göremediğini söylesede bence filmden anlayan bunu görür sadece. Sırf film izlemek için izleyen biri bu farkı anlayamaz elbette. İMDB puanıda bol yüksek bi film bende tavsiye ederim

..:.. süper bir fiLm izLemeyen çok şey kaybeder ..:..

Geri