Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kesinlikle katılıyorum. Muhteşem bir film olmuş. Sadece bilimkurgu değil, aynı zamanda dram,aşk.. herşey var. Ben 3 boyutlu izledim, şiddetle tavsiyemdir.
Xvid olarak değilde ben bu avatarı { 3D HD BluRay.DTS.x264 } formatında
arıyorum hani 8 - 10 gb kadar oluyor bir film hd blueray görüntü mükemmel ötesi > )
bulan olursa ki sanmıyorum ama şayet olurda hani nette bizim de gözümüzden
kaçmıştır olabilir pm le bana torrent linkini yollarsa sevinirim tşk > )
filmde konu edilen uzaylı arkadaşlar mavi mavi masmavi, gözleri boncuk mavi olmasa da mavi ve tonlarına olan hastalığım yüzünden fiLm için yanıp tutuşuyordum.İzledim.
ßeni pandoranın yağmurlarında yıkasınlar
Neytiri'nin Eywa seni duydu Jake! diye bağırdığı anda vahşi hayvanların orduya saldırması gözlerimi yaşarttı
Gül gibi ikran varken Jake yi zevceliğe kabul etmesi pesss
abladaki sıfır kilometre hastalığı gözü kara
Dikkatimi çeken yerler bunlardı..
Filmi izlemeyenler için heyecanları sönmesin adrenalinleri çökmesin diye anlatmıcam ama vaybe adamlar yapmış diyorum..
James Cameron bu film i aslında yıllar öncesinden planlamıştı ama o zamanın teknolojisi bu filmi çekmeye el vermediğinden yaklaşık 4 yıl geciken bir proje bu. Şartlar müsait olunca çekmiş filmi ama çok kişi o yüksek teknolojiyi filmde göremediğini söylesede bence filmden anlayan bunu görür sadece. Sırf film izlemek için izleyen biri bu farkı anlayamaz elbette. İMDB puanıda bol yüksek bi film bende tavsiye ederim