--> ayrıLırken Son söZünüz ne oLurdu...

Gerçekten Sevdiysem ve beklemediğim bi anda olduysa ... :vur ama yinede büyük ihtimalle lafı sokarım ... :melek

''hmmmm...hadi yhaa... yine de güzel vakit geçirdim. Teşekkür....
bi yandan da haklısın yaa, başka oyuncak bulmam lazım, hep aynı bebek sıkyor ... :victory ''

diyip çeker giderdim ... :goz:

giden gider tutamazsın eger gideni tutarsan hayatın boyunca yapacagın en büyük ahmaklıktır

Ben hiçbirşey için pişman değilim.Eğer ayrılmak senin için en iyisi olacaksa ben bunada razıyım..
Derdim..

bende aynı şekilde düşünüyorum canm zaten boştan yere ayrılmaz yha birini bulmuştur yhada başka birşey vardır birşey söylemeye bile değmez bence acımı kalbime qömer çeker qiderim :(
bn istedigimi kalbime istedigiminde kalbine gömerim:d

yaşadığım iyi kötü hergün için teşekkür ederim.Mutlu olmasını dileyip giderim başka ne yapabilirim ki gitmeyi aklına koymuşsa ama sonrasını düşünmek bile istemiyorum hayal etmesi bile kötü:(uzunca bi süre kendimi toplayamam kolay kolay allah korusun yaa:(

gitmezsen ekime gidersen .ikime kadar yolun war derim belki

ben gidiyorum sana mutluluklar dilerim hadi bay :D

kesinlikle birsey demeye degmez,, en iyisi sessizlik, bu ona cok iyi koyar, eger insanligi varsa, zaten insanligi olsa terketmez,,,

gurur yaparım ve aynen şöle derim "sie de get yha bna erkekmi yok derim " :D

Hayatta 2 şeyi senden çok sevdim kalbimi ve de ümit etmeyi kalbimi sevdim seni sevdi diye ümit etmeyi sevdim beni sevmeni ümit etmen için ölümü sevdim ayrılırsan sığınacağım tek liman olacağı için

Bu Laf Koymazsa Ekimli lafı tokat gibi suratına yapıstırırım :D

yolun açık
ufkun geniş
şansın bol olsun
hayatta başarılar
artık kalabalığın içinde yalnızsın
bense yalnızlığın içinde kalabalık

Ben gideni değil giden beni kaybetmiştir derim

Geri