Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekten Sevdiysem ve beklemediğim bi anda olduysa ... :vur ama yinede büyük ihtimalle lafı sokarım ... :melek
''hmmmm...hadi yhaa... yine de güzel vakit geçirdim. Teşekkür....
bi yandan da haklısın yaa, başka oyuncak bulmam lazım, hep aynı bebek sıkyor ... :victory ''
bende aynı şekilde düşünüyorum canm zaten boştan yere ayrılmaz yha birini bulmuştur yhada başka birşey vardır birşey söylemeye bile değmez bence acımı kalbime qömer çeker qiderim
yaşadığım iyi kötü hergün için teşekkür ederim.Mutlu olmasını dileyip giderim başka ne yapabilirim ki gitmeyi aklına koymuşsa ama sonrasını düşünmek bile istemiyorum hayal etmesi bile kötüuzunca bi süre kendimi toplayamam kolay kolay allah korusun yaa
Hayatta 2 şeyi senden çok sevdim kalbimi ve de ümit etmeyi kalbimi sevdim seni sevdi diye ümit etmeyi sevdim beni sevmeni ümit etmen için ölümü sevdim ayrılırsan sığınacağım tek liman olacağı için
Bu Laf Koymazsa Ekimli lafı tokat gibi suratına yapıstırırım