Bülent Ecevit--Bill Clinton...

bence orjinal metin olmayabillir sonrada eklemeler yapılmış...

tamamen gerçek ve doğru olduğunu düşünüyorum. Çünkü siyonistler beni israil devletinin yaşama geçmesi için herşeyi yapmayı mübah saymaktadırlar.

amerikanlılar izin verinmedi beyler pkk konusunda

yazıklar olsun ya rahmetliye bu yakıştırmayı yapan zihniyete yazıklar olsun sözüm burada yazanlara değil bunu ecevitin ağzından çıkmış gbi yayınlayan yerlere arkadaşlar alınmayın...

Bunların hepsi uydurma halkı uyutmak,kafa karıştırmak için...

yazıklar olsun size BÜLENT ECEVİT gibi bir adama bunu yakıştırıyosunuz lütfen bide kaynak gösterin zahmet olmassa

tamam bir sifreleme cesidi olabilirde boyle yuksek seviyede iki insanın konusmalarını kripte etmek için cok basit bir yontem degilmi??

merhum bülent ecevit in böyle birşey yapacağıma inanasım gelmiyo

tabiki bu doğru olamaz,kesinlikle,ama Ecevit'te kendinden öncekiler gibi Amerika'nın iradesi dışında iş yapmadı,daha Rahşan'a sözünü dinletemiyodu(doğruya doğru) Amerika'ya ne yapsın?

politika umrumda bile değil ben açarım netimi tvmi bakarım keyfime ileridede iş hayatına atılırım çalışırım paramı kazanırım kimin ne pok yediği umrumda bile değil her şey paraya bakar (tüm her şeyi kast etmiyorum ) saddece politika vs. gibi şeyler

bencede bu yazılar eklentidir puntosunu değiştirdiğimisde bile anlam deişiyo daha doğrusu anlam kalmıo

ya puntosu değiştirildiğinde bile farklı oluo saçma sapan seyler oluo kesin eklenti bu

:Sopa :Sopa :Sopa :Sopa :Sopa :Sopa :Sopa :Sopa :Sopa :Sopa :Sopa :Sopa :Sopa neresi harika alayamadım belkı sımdı yazılarından dolayı 10 kişiye tesekkür ettım ben herkes biliyor kı ECVİT ÖYLE BİRSyi yapacak son adamdır biri de demıs kı erdogan olmasın bence de o olmasın 11 sehıt verdık kıbrısı alan karaoglan mı bu nu yapar yoksa 11 sehıt veri hala amerıkadan ıonay bekleyen hükümet mı ayıp ya yazıklar olsun baslıgı acan kısıde kınıyorum

eet iyi bi şifre yolu :D ama basit diil mi :D

bence tamammen paranoya.farzedelim oldu söylediler nerde yani hangi kaynakdan aldın bizde bakalım?

birileri kendini duyurabilmek için yapılmayacak şaklabanlığı yapmış. bu yalanı uydurmak için kaç gece uykusuz kaldın sen gülümmm.

ecevitabd_07.jpg

ecoabd_01.jpg

erdogandavos08fb113e08ebdb2bby.jpg

SİZE HANGİ DAVRANIŞLAR ONUR KIRICI GELİYOR

TABİKİ ECEVİT VE CLINTON

ECEVİT ELLERİ ÖNÜNDE HİZMETCİ GİBİ ARTIK BORÇ MU İSTİYOR ONU BİLEMEM

öbür tarafta ise Recep T. Erdoğan israil cumhurbaşkanına rest çekiyor YORUMSUZ.....

hemen atlamayın. bu kadar basit ve ağır kelimeler var ve sırıtıyor ekleme yapılmış gibi. eğer böyle olsaydı bu çookk önceden söylenen şeyler ve önceden kokusu çıkardı ortaya. bu devirde daha atatürkün yaptığı icraatları bilmeyen insanlar var atatürkü kötüleyen insanlar var tarihimizi unutturmaya çalışan insanlar var. böyle basit şeylere inanmayın arkadaşlar. eceviti tuttuğum için değil. aslında hiç sevmem.

Geri