Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yazıklar olsun ya rahmetliye bu yakıştırmayı yapan zihniyete yazıklar olsun sözüm burada yazanlara değil bunu ecevitin ağzından çıkmış gbi yayınlayan yerlere arkadaşlar alınmayın...
tabiki bu doğru olamaz,kesinlikle,ama Ecevit'te kendinden öncekiler gibi Amerika'nın iradesi dışında iş yapmadı,daha Rahşan'a sözünü dinletemiyodu(doğruya doğru) Amerika'ya ne yapsın?
politika umrumda bile değil ben açarım netimi tvmi bakarım keyfime ileridede iş hayatına atılırım çalışırım paramı kazanırım kimin ne pok yediği umrumda bile değil her şey paraya bakar (tüm her şeyi kast etmiyorum ) saddece politika vs. gibi şeyler
:Sopa :Sopa :Sopa :Sopa :Sopa :Sopa :Sopa :Sopa :Sopa :Sopa :Sopa :Sopa :Sopa neresi harika alayamadım belkı sımdı yazılarından dolayı 10 kişiye tesekkür ettım ben herkes biliyor kı ECVİT ÖYLE BİRSyi yapacak son adamdır biri de demıs kı erdogan olmasın bence de o olmasın 11 sehıt verdık kıbrısı alan karaoglan mı bu nu yapar yoksa 11 sehıt veri hala amerıkadan ıonay bekleyen hükümet mı ayıp ya yazıklar olsun baslıgı acan kısıde kınıyorum
hemen atlamayın. bu kadar basit ve ağır kelimeler var ve sırıtıyor ekleme yapılmış gibi. eğer böyle olsaydı bu çookk önceden söylenen şeyler ve önceden kokusu çıkardı ortaya. bu devirde daha atatürkün yaptığı icraatları bilmeyen insanlar var atatürkü kötüleyen insanlar var tarihimizi unutturmaya çalışan insanlar var. böyle basit şeylere inanmayın arkadaşlar. eceviti tuttuğum için değil. aslında hiç sevmem.