bütün dönem ödevleriniz için ben kolları sıvadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[ RigaL ]' Alıntı:
pıc 16f84 mikroişlemcisinin iç yapısı ve özelliklerini ile ilgili geniş bilgi lazım.. teşekkürler .
kanka bak bakiim buraya işine yarıommu?​

blackdawn' Alıntı:
mimarlıkla ilgili: Otogar(terminal) projeleri, çizimleri yada anlatım? acele lazım mimarı çizim olarak..özelden pm le cevap verebilirsin teşekürler.

arkadaşım mimarlık bölümünü incele oradan bulabilirsin bulamazsan ben ayardımcı olurum

mayyak baktım orda adres63 adlı arkadaşta soruyor arkadaşlarına fakat bulamıyoruz mimari çizimleride lazım herhangi bir yerin veya tasarı halinde projesi sende bakarsan sevinirim acil lazım ..teşekürler..

arkadaşım bunların içinden birini seç söyle yollayayım

blackdawn' Alıntı:
mimarlıkla ilgili: Otogar(terminal) projeleri, çizimleri yada anlatım? acele lazım mimarı çizim olarak..özelden pm le cevap verebilirsin teşekürler.
MODERN MİMARİ
[9 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Yok]

--------------------------------------------------------------------------------

MODERN MİMARİ

--------------------------------------------------------------------------------

MODERN MİMARİ

NASIL BİR MİMARİ EĞİTİM
[5 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Var]

BİNALARDA UGULANACAK ANGIN ÖNETMELİĞİ
[61 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Yok]

AHŞAP EVLER HAKKINDA BİLGİ
[52 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Yok]

ALTINCI ÇERÇEVENİN GETİRDİKLERİ
[66 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Yok]

MİMARLIK FAKÜLTESİNDE EĞİTİMDE ÇAĞDAŞ MEKAN OLARAK SANAL KAMPÜSÜN KULLANILMASI
[7 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Var]

MİMARİ PROGRAMLAMA VE TASARIM İÇİN VERİ TOPLAMAK
[8 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Yok]

MİMARİ PROGRAMLAMA VE TASARIM
[8 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Yok]

MODERN MİMARİ
[17 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Yok]

MODERN MİMARİ
[13 Sayfa, İngilizce , Kaynakça : Yok]

MODERN MİMARİ
[17 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Yok]

OSMANLI IMPARATORLUGUNDAN HASSA MIMARLARI
[13 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Yok]

GÖKDELEN TEKNOLOJİSİ
[15 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Yok]

KAPILAR
[10 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Yok]

MİMARİ PROJE ÇEŞİTLERİ VE AÇIKLAMALARI
[16 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Yok]

GÖKDELEN TEKNOLOJİSİ
[15 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Yok]

Buda üyeLik gerektiriyor ama ya :S üyeLiği olan arkadas varsa indirsin copy`lesin bi zahmet :D

kardeş bunlardan hangisini istiyorsan sec

[ RigaL ]' Alıntı:
Buda üyeLik gerektiriyor ama ya :S üyeLiği olan arkadas varsa indirsin copy`lesin bi zahmet :D

MIKRODENETLEYİCİ NEDİR?
[53 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Yok]

PIC MİKRODENETLEYİCİ KOMUT SETİ
[11 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Yok]

MİKROİŞLEMCİLER
[2 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Yok]

PIC 16F84 MİKRODENETLEYİCİ
[45 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Yok]

BİR BAHÇE SULAMA SİSTEMİNİN PİC16F84 MİKRODENETLEYİCİSİ KULLANILARAK GERÇEKLEŞTİRİLMESİ
[47 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Yok]

PIC 16F84 MİKRODENETLEYİCİSİ İLE GÜÇ KATSAYISININ HESAPLANMASI
[5 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Var]

MİKROCONTROLLER
[5 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Yok]

PIC PROGRAMLAMA
[9 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Var]

PIC 16F84 ÖĞRENME
[32 Sayfa, Türkçe , Kaynakça : Var]

seçmece bunlarrrrrr geeeeeelllll

üstad kısmi integral (integrasyon) bulursan sevinirim

arkadaşım çok teşekkür ederim yaptığın iş için..
Bana "fermat teoremi" lazım.
tnx

kardeş bana küresel ısınma nedir o lazım yani nedir sebepleri,sonuçları günümüzdeki durumu vs vs.
bide kyoto protokolü nün küresel ısınmaya sağlayacağı faydalar.
Eğer yardım edersen çok sevinirim:D

kardeş umarım işini görür kolay gelsin

wasp' Alıntı:
kardeş bana küresel ısınma nedir o lazım yani nedir sebepleri,sonuçları günümüzdeki durumu vs vs.
bide kyoto protokolü nün küresel ısınmaya sağlayacağı faydalar.
Eğer yardım edersen çok sevinirim:D

http://rapidshare.de/files/15108427/kueresel__s_nma_sunu.zip.html

http://rapidshare.de/files/15108615/kueresel__s_nma_ve_ormanlar.zip.html

http://rapidshare.de/files/15108749/kueresel__s_nma_ve_sera_etkisi.doc.html

eyii yaa yarar gibi işime tşkler de :D bana öss e çıkmış sorular lazım dı ama olsu emeğin için ÇOK TŞKLER.....

1. dünya savaşında m,isak-ı millinin önemi ne zaman alırız??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri