başımdan dün geçti (karabasan)

apocalyps

Devrimci Genç
Reaction score
0
bayadır bu jarabasan olayı faln merak ediodum az da olsa tırsıodum dün akşam başımdan geçti.izninizle anlatmak istiorum ben yurtta kalıorum gece arkadaşlarla muhabbet falan yaptık sonra 2,30 gibi bi arkadaşla aynı odada kalıoruz hadi yatalım dedik yattık.uyuyamadım belli bi wakit sonra tam dalıodum uykua iki tane el hissettim üstümde sonra yorganın üsütmden kalktığını farkettim bende içimden arkadaşlar ipnelki yapıo dedim bozuntua vermedim sonra yorganı çekmee çalıştı bırakmadım birden yorgan büküldü üstüme sarıldı sıkmaa başladı beni hemn aklıma karabaasandır die geldi bi ayetel kürsü okudum bitti üstüme üflememle o yükten kurtulmam bir oldu aynı anda arkadaşın telefonunun alarmı çalmaa başladı ben hemn atladım yataktan gece bağırmaa başladım arkadaşlara kalkın ulan die sonra hepsini kaldırdım doğal olarak oturduk sabaha kadar uyuyamadım sabah oldu kahvaltı yaptık yattım daha da bişi olmadı.ama o gün yatağımın üstünde bişiler yedim ve kırıntıları dökülmüştü sabah arkadaş temizle dedi bana yatağını ona geliolardır dedi bi baktım hala yatağımda kırıntılar war ama iyi oldu benim için

hımm cogu zaman cewremızden duydugumuz bi durum.. hımm nediyim gecmis olsun

sağol ispiyoncu kardeş ama iyi oldu korkulacak bişi yokmuş ama o elleri üstümde hissettim ben nasıl bağırmaa başlamadım onu anlamadım ama ii oldu walla

eet benimde böle bisey gelmisti basıma gercekten cok kötü oluyo insan :(

yaw o da bişeymi bana kaç defa oldu boyle aartık ben alıstım kavga bile ediyorum karabasanla :)

sen böly yapmaya devam edersen senin başına daha çok şeygelir arkadaş biraz merak etme senin için bundan sonra öylke kötü şeyleri aklına getirme

karabasan denilen şey için için uyku bozuklularıyla rüyanın karışması gibi birşey diyebiliriz, uykunda şuurun zaman zaman açılır ama kıpırdayamazsın çok gerçekçi rüyalar görebilirsin, aniden uyanabilir yada boşluğa düşer gibi olabilirsin, herkesin başına gelebilir korkulacak birşey yok sadece sakin olup bekleyin geçecektir.

CMT' Alıntı:
sen böly yapmaya devam edersen senin başına daha çok şeygelir arkadaş biraz merak etme senin için bundan sonra öylke kötü şeyleri aklına getirme
haklısın hani bi laf wardır insanın başına ne gelirse ya meraktan ya ... gelir die doğru yani

walla ben bole şeleri pek kafaya takmam ne düşünürsem başıma o geliyo

Ya p.r.noi kardeş ben bu apocalyps arkadaşa anlatıyom anlatıyom anlamıo gönderin kardeşim tüm karabasanlarınızı bana

Karabasan dötebombabasan bana elli kere gelio wede hiç de tırsılıcak gibi deil abi aksine çok geik bi olay baırmaya çalışıosun bağramıosun bi keresinde geik olsun die 'i see dead people' demiştim sesim aynı 6. his deki çocuk gibi çıkmıştı.Ben o yatakta yemekde yerim aktivitelerimide gerçekleştirirm bi karabasan uğruna waz geçemm bunlardan .....

valla ben olsan döverdim onu terbiyesiz sey :)

valla biz licablex le aynı kaderi paylaşıyoz.ben de çok kavga ettim ama bi türlü üste çıkamadım...tokat bile yediğim oldu.cin çarpmışa döndüm valla.YEMİN EDERİM BAK....

Geçmiş olsun kardeş doğrudur ya kırıntılara dikkat.bu arada ayetel kürsü okumatı iyi akıl etmişsin pravoo.demekki şaşmamışsın allah yardımcımız olsun.saygılar

kardesim yemek kırıntılarından dolayı olmus ve korkutmuslar seni

karabasan die bişi yok aslında bunu bilim cürüttü...
sadece seni korkutmuslar..ben askerdeyken de arkadslar kulede yemek yeyip kırıntıları asagı atmıslar sonra ustune dangozun biri işemiş sonra o kuleyi bi kere korkuttular

sen dua et nimete daha dikkatli davran

Enterasan valla ne diyim.

ALLAHA SIGINMAK ve iNANCIN TAM Olduu zaman o boyutlardaki canlILAR sana gelmez zaten,,,...

Geri