apocalyps
Devrimci Genç
bayadır bu jarabasan olayı faln merak ediodum az da olsa tırsıodum dün akşam başımdan geçti.izninizle anlatmak istiorum ben yurtta kalıorum gece arkadaşlarla muhabbet falan yaptık sonra 2,30 gibi bi arkadaşla aynı odada kalıoruz hadi yatalım dedik yattık.uyuyamadım belli bi wakit sonra tam dalıodum uykua iki tane el hissettim üstümde sonra yorganın üsütmden kalktığını farkettim bende içimden arkadaşlar ipnelki yapıo dedim bozuntua vermedim sonra yorganı çekmee çalıştı bırakmadım birden yorgan büküldü üstüme sarıldı sıkmaa başladı beni hemn aklıma karabaasandır die geldi bi ayetel kürsü okudum bitti üstüme üflememle o yükten kurtulmam bir oldu aynı anda arkadaşın telefonunun alarmı çalmaa başladı ben hemn atladım yataktan gece bağırmaa başladım arkadaşlara kalkın ulan die sonra hepsini kaldırdım doğal olarak oturduk sabaha kadar uyuyamadım sabah oldu kahvaltı yaptık yattım daha da bişi olmadı.ama o gün yatağımın üstünde bişiler yedim ve kırıntıları dökülmüştü sabah arkadaş temizle dedi bana yatağını ona geliolardır dedi bi baktım hala yatağımda kırıntılar war ama iyi oldu benim için