chuckies
_-€X-_
Aşk yalan Sevgi yalan Yalanlığı Kadar Sahte Sahteliği kadar da Kahpeydi benim için bir peri kızını tanıyana kadar o değiştirdi beni nasıl olduğunu anlayamadığım bir şekilde.Şimdi onu her gördüğümde dokunamasam bile bir huzur doluyor içime kelimelerle ifade edemediğim.Belki o bilmiyor söylediğim aşk sözcüklerini bir oyundan ibaret sanıyor.Ama içimde kopan fırtınaları asla bilmiyor.Sanki azgın dalgalarla boğuşur gibiyim.İlk başlarda tahmin etmemiştim bu kadar tutulacağımı ona ama günler geçtikçe yüreğinin sıcaklığın hissettikçe sımsıkı bağlandım hiç bırakmamak üzere.Her şeyimi onun için sil baştan değiştirdim.Eski hatıralarıma dair hiç bir şey kalmadı benliğimde ne kahpenin bir izi ne de gözlerimden akan kan kırmızı yaşlar.Hiç ummazdım bana birinin bu kadar sabredebileceğini acaba o kimdi dünyaya benim için gelmiş insan kılığına girmiş bir melek miydi?Aklımda bin bir türlü sorular var onun benliği hakkında.Yanıtlayamıyorum her geçen dakika aklımı sorular kemiriyor yiyip bitiriyor.Sormaya cesaret edemiyorum aklıma hançer gibi saplanan soruları.Acaba ciddi ciddi söylemeli miyim acaba?Onu delicesine sevdiğimi kaç gündür uykusuz geceler geçirdiğimi aklımdan bir an olsun çıkmadığını aldığım nefesten onsuz hiçbir şey anlamadığımı.Gözlerimden ondan habersiz akan yaşlarımın hesabını sormalı mıydım.Bence en iyisi sormamak bu aşkı saflığı ile yaşamak o bilmeden gözlerinin içine bakarak ekrandan yeri geldiğinde ağlayarak yaşamak.Şimdi açtım radyoyu aşıkların birbirlerine armağan ettikleri şarkıları dinliyorum.Bende çalan şarkıları yalnızlığıma armağan ediyorum Çal dj ölümüne çal bu gece. Bana birde şu sorunun cevabını ver Dj .Yaşamak mı bana daha çok acı verir yoksa ölmek mi?İster ver sorunun cevabını ister verme ben yaşarken ölmüşüm zaten.
İz Falan Yok.:sigara:
İz Falan Yok.:sigara:
24.04.2006
Pazartesi
22.15
written by_chuckies
Pazartesi
22.15
written by_chuckies